طرز تهیه تیمپانو لازانیا ( لازانیا قالبی )
تیمپانو لازانیا نوعی لازانیای ایتالیایی هست که به شکل لایه لایه و با انواع مختلف مواد درست میشه و به همین دلیل رنگارنگه و چند طعم مختلف داره. امروز می خوام دستور پخت این لازانیا قالبی رو بهتون آموزش بدم؛ امیدوارم که خوشتون بیاد.
مرحله ۱ –
برای شروع، باید پوسته ی لازانیا رو درست کنید که میشه گفت سخت ترین قسمت کار هست. باید یه قالب گرد و عمیق بردارید و ورقه های لازانیا رو که از قبل آماده کردید، دور تا دور ظرف بچینید.
مرحله ۲ –
حالا قسمت آسون کار شروع میشه، باید لایه های مختلف رو درست کنید!
اول با سس آلفردو و کالباس سالامی شروع کنید.
مرحله ۳ –
بعد از ۳ لایه سس آلفردو ، یه لایه سس پستو بریزید.
مرحله ۴ –
بعد یه لایه پنیر اضافه کنید.
مرحله ۵ –
لایه ی بعدی رو با گوشت چرخ کرده و سس گوجه فرنگی پر کنید.
مرحله ۶ –
بعد از اینکه هر لایه رو درست کردید و ورقه های لازانیا رو روش چیدید، همه ی لایه ها رو یه کم با دست به سمت پایین فشار بدید.
مرحله ۷ –
به نظر من که این غذا بدون پنیر ریکوتا، لازانیا نمیشه! پس یه لایه پنیر ریکوتا هم اضافه کنید.
مرحله ۸ –
روی آخرین لایه، با قلم مو یه کم سس آلفردو بزنید که مثل چسب عمل کنه و ورقه های لازانیا رو به هم بچسبونه.
بعد از اون هم لازانیا رو داخل فر بذارید و بپزید.
مرحله ۹ –
وقتی لازانیا رو برش بزنید، می تونید لایه های رنگارنگش رو ببینید.
نوش جان!
kardasti.net