پنجشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳
×

طرز تهیه لازانیا قالبی (تیمپانو)

طرز تهیه تیمپانو لازانیا ( لازانیا قالبی )

 

تیمپانو لازانیا - لازانیا قالبی

تیمپانو لازانیا نوعی لازانیای ایتالیایی هست که به شکل لایه لایه و با انواع مختلف مواد درست میشه و به همین دلیل رنگارنگه و چند طعم مختلف داره. امروز می خوام دستور پخت این لازانیا قالبی رو بهتون آموزش بدم؛ امیدوارم که خوشتون بیاد.

 

مرحله ۱ –

برای شروع، باید پوسته ی لازانیا رو درست کنید که میشه گفت سخت ترین قسمت کار هست. باید یه قالب گرد و عمیق بردارید و ورقه های لازانیا رو که از قبل آماده کردید، دور تا دور ظرف بچینید.
تیمپانو لازانیا - لازانیا قالبی

مرحله ۲ –

حالا قسمت آسون کار شروع میشه، باید لایه های مختلف رو درست کنید!

اول با سس آلفردو و کالباس سالامی شروع کنید.
تیمپانو لازانیا - لازانیا قالبی

تیمپانو لازانیا - لازانیا قالبی

مرحله ۳ –

بعد از ۳ لایه سس آلفردو ، یه لایه سس پستو بریزید.
تیمپانو لازانیا - لازانیا قالبی

تیمپانو لازانیا - لازانیا قالبی

مرحله ۴ –

بعد یه لایه پنیر اضافه کنید.

 

تیمپانو لازانیا

مرحله ۵ –

لایه ی بعدی رو با گوشت چرخ کرده و سس گوجه فرنگی پر کنید.

تیمپانو لازانیا

مرحله ۶ –

بعد از اینکه هر لایه رو درست کردید و ورقه های لازانیا رو روش چیدید، همه ی لایه ها رو یه کم با دست به سمت پایین فشار بدید.
تیمپانو لازانیا - لازانیا قالبی

مرحله ۷ –

به نظر من که این غذا بدون پنیر ریکوتا، لازانیا نمیشه! پس یه لایه پنیر ریکوتا هم اضافه کنید.

تیمپانو لازانیا - لازانیا قالبی

مرحله ۸ –

روی آخرین لایه، با قلم مو یه کم سس آلفردو بزنید که مثل چسب عمل کنه و ورقه های لازانیا رو به هم بچسبونه.

بعد از اون هم لازانیا رو داخل فر بذارید و بپزید.
تیمپانو لازانیا

مرحله ۹ –

وقتی لازانیا رو برش بزنید، می تونید لایه های رنگارنگش رو ببینید.

نوش جان!

تیمپانو لازانیا - لازانیا قالبی

 

 

kardasti.net

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 8, میانگین امتیاز: 4,38 از 5)
Loading...