جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳
×

قهوه موکا / طرز تهیه قهوه موکا cafe mocha

طرز تهیه قهوه موکا شکلاتی و خامه ای

cafe mocha ، قهوه موکا

قهوه موکا از ترکیب قهوه‌ دم شده با شکلات به دست می‌آید ؛ مردم دنیا موکا را نوعی نوشیدنی میدانند که از مخلوط شکلات ( چه به صورت شکلات یا پودر کاکائو ) با قهوه‌ دم شده بخصوص قهوه اسپرسو به دست می‌آید.

 


مواد لازم برای تهیه قهوه موکا خامه ای شکلاتی :

پودر قهوه۱ قاشق چایخوری
شیر
۲ فنجان
 شکلات یا پودر کاکائو۳ قاشق چایخوری
خامه۱/۲ فنجان
شکر۱ قاشق چایخوری
دارچین یا وانیل۱/۳ قاشق چایخوری
آماده سازی:
زمان پخت:
مجموع زمان پخت:

 

 

طرز تهیه  قهوه موکا:

قهوه را دم کنید ( قهوه را با ۱ فنجان اب سرد مخلوط کنید و روی حرارت ملایم مرتب بهم بزنید ، وقتی شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت بردارید ).

دو فنجان شیر را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود ، شکلات را به شیر داغ اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید تا شکلات در شیر حل شود سپس شکر ، خامه و قهوه دم کرده را به ان اضافه کنید.(تاپیک طرز تهیه ماکو جاوا رو هم ببینید

تمام مواد را روی حرارت ملایم مدام بهم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسند ، پس از برداشتن از روی حرارت دارچین یا وانیل را اضافه کنید ؛ برای سرو قهوه موکا درون فنجان قهوه را ریخته و رویش را با خامه زده شده تزئین کنید.

نکته : استفاده از شکر و خامه درون قهوه موکا سلیقه ای میباشد ؛ بهترین نوع قهوه برای قهوه موکا اسپرسو می باشد ؛ در صورت تمایل میتوانید مواد درون موکا را کم و زیاد کنید.

ایران کوک

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 27, میانگین امتیاز: 4,33 از 5)
Loading...