چهارشنبه , ۹ فروردین , ۱۳۹۶


 

آموزش تصویری طرز تهیه قطاب خانگی

یکی از خوشمزه ترین شیرینی های محلی یزدی قطاب هست که از طعم و مزه بی نظیری برخورداره و طرفدارای زیادی داره. امروز براتون طرز تهیه قطاب در منزل رو آماده کردیم.

 

آموزش تصویری قطاب

 

مواد لازم خمیر قطاب:

ماست                نصف لیوان

تخم مرغ              ۱ عدد

کره                    ۱۰۰گرم

آرد                     ۳ لیوان

بیکینگ پودر          ۱ قاشق چایخوری

 

مواد داخل قطاب:

پودر گردو             نصف پیمانه

شکر                  ۱ لیوان

پودر هل              ۱/۲ قاشق چایخوری

پودر دارچین         ۱ قاشق چایخوری

پودر پسته و پودر قند برای تزیین

 

طرز تهیه قطاب :

کره نرم شده و نصف لیوان شکر را با هم خوب مخلوط کنید سپس ماست و تخم مرغ را اضافه کنید و انقدر با همزن بزنید تا صاف و یکدست شود.

ارد الک شده را با بیکینگ پودر مخلوط کنید و کم کم به مخلوط اضافه نمائید (تا اندازه ای ارد نیاز است که خمیر به دست نچسبد) سپس خمیر را درون کاسه ای که چرب کرده اید قرار داده و روی کاسه را بپوشانید و حدود ۱ ساعت در جای گرمی استراحت دهید.

آموزش تصویری قطاب

حال مواد خشک داخل قطاب را با هم مخلوط کنید.

بعد خمیر رو روی میز کارتون که آرد پاشی شده  باز کنید (به قطر نیم سانت) و به شکل دایره قالب بزنید.

آموزش تصویری قطاب

همه مواد میانی رو با هم مخلوط کنید و یک قاشق مرباخوری وسط خمیر بزارید و با انگشت سبابه که با آب خیسش کردید لبه خمیر رو مرطوب کنید اینکار برای اینه که خمیر موقع سرخ کردن از هم باز نشه و منظره بدی پیدا نکنه.

آموزش تصویری قطاب

بعد دو لبه را مانند شکل زیر  روی هم بگذارید.

آموزش تصویری قطاب

لبه ها رو کمی با انگشت فشار بدید تا به هم بچسبه بعد با چنگال شیار هایی ایجاد کنید هم برای زیبایی هم برای اینکه لبه ها بیشتر به هم بچسبه.

آموزش تصویری قطاب

همه خمیر ها رو به این صورت بپیچید و کنار هم قرار بدید.

طرز تهیه قطاب خانگی

حالا روغن رو توی یک ظرف  بریزید و اجازه بدید خوب داع بشه  و قطاب ها رو  توی روغن شناور بریزید و  اجازه بدید یک طرفش سرخ بشه بعد برگردونید تا اون یکی طرفش هم سر خ بشه.

طرز تهیه قطاب خانگی

داخل یک سینی دستمال کاغذی بچینید و قطاب های سرخ شده رو روی دستمال بزارید تا روغن اضافی اون کشیده بشه.

طرز تهیه قطاب خانگی

حال روی قطاب ها پودر قند بریزید.

طرز تهیه قطاب خانگی

قطاب شما آماده هست بفرمایید نوش جان!

نکات :

– برای تهیه قطاب حتماً باید به این نکته توجه کرد که قطاب ها را نباید یکباره پیچید و بعد سرخ کرد، چون پوسته خمیری قطاب در مجاورت طولانی با هوا، خشک می شود و بعد از آنکه در روغن سرخ شد، لبه های خمیر از هم باز می شود.
– قطاب ها را بعد از خروج از روغن نباید خیلی سریع در پودر شکر یا قند غلطاند، زیرا سبب می شود پودر شکر در اثر حرارت، کمی رطوبت بگیرد و به اطراف شیرینی نچسبد. اگر هم خیلی سرد باشد پودر قند به قطاب نمی چسبد.
– برای سرخ کردن قطاب ها باید در ظرف گودی روغن فراوان داغ کنیم و قطاب ها را داخل آن سرخ کنیم.
– قطاب هایی که داخل فر درست می شوند از روغن کمی برخوردارند و می توان گفت که رژیمی هستند.

 

وب سایت آشخونه

 

در پایان براتون دو فیلم آموزشی روش تهیه قطاب رو انتخاب کردیم

 

فیلم آموزش روش پخت قطاب – شماره ۱

 

فیلم آموزش روش پخت قطاب – شماره ۲



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • شیرینی عید نوروز , قلب شکلاتی , شیرینی ولنتاین طرز تهیه قلب شکلاتی / شیرینی عید نوروز

    قلب های شیرین شکلاتی یکی از شیرینی های مخصوص عید نوروز می باشد   طرز تهیه قلب شکلاتی شیرین / شیرینی مخصوص عید نوروز قلب شکلاتی شیرین از مجموعه دستورهای غذایی عید مارتا استوارت است که مجله …

  • طرز تهیه لوز پسته شیر عسلی شیرینی عید طرز تهیه لوز شیر عسلی شیرینی عید خوشمزه و مجلسی

    طرز تهیه لوز شیر عسلی برای عید نوروز لوز شیر عسلی یک شیرینی شیک و پر طرفدار برای عید نوروز است. این شیرینی را می تونید به رنگ ها و اشکال مختلف درست کنید و …

  • بیسکویت پسته ای طرز تهیه بیسکویت پسته ای برای عید نوروز

    روش پخت بیسکویت پسته ای   بیسکویت پسته ای شیرینی خوشمزه و مقوی ای هست که برای مهمانی های عید نوروز هم مناسبه . ظاهر این شیرینی هم زیباست.   مواد لازم : آرد ۱۸۵گرم …

  • نوروز به کجا سفر کنیم ؟ (۱۲)

    عید ۹۴ به کجای ایران سفر کنیم ؟ (۱۲) سفر ، یکی از جذابترین و پرطرفدارترین رسوم و برنامه های ایام نوروز است که خانواده های ایرانی همواره به آن توجه ویژه دارند. اما پیش …

  • طرز تهیه کوکی لاهیجان

      روش تهیه کوکی لاهیجان ، یک عصرانه خوشمزه   مواد لازم: پودر قند: ۴۵۰ گرم روغن صاف جامد: ۳۰۰ گرم روغن مایع: ۱۰۰ گرم تخم مرغ: ۶ عدد وانیل : یک هشتم قاشق چای‌خوری …

  • نان نخودچی , شیرینی نخودچی نائینی , نان نخودی طرز تهیه نان نخودچی / شیرینی نایینی برای عید

    دستور پخت نان نخودچی نایینی / شیرینی نخودچی عید نوروز   این نان نخودچی ها بسیار ترد و خوش طعم هستن. بعضی از شیرینی نخودچی ها روغن زیادی داره که وقت خوردن ته گلو حس …

  • کاشت سبزه تخمه آفتابگردان کاشت سبزه تخمه آفتابگردان

      روش کاشت سبزه تخمه آفتابگردان   سبزه تخمه آفتابگردان به ۱۵ روز زمان برای کامل شدن احتیاج دارد. ضمنا این بذر را فقط باید در فصل زمستان آماده کنید چون با هوای گرم سازگار نمی باشد. …

  • مدل تزیین جام سفره هفت سین ایده هایی برای تزیین جام هفت سین

    پیشنهادهایی برای تزیین جام هفت سین نوروز    امروزه استفاده از جام های تزیین شده به عنوان ظرف برای چیدمان سفره هفت سین معموله. به همین دلیل عکس هایی از تزیین جام هفت سین که توسط …

  • طرز تهیه شیرینی شکلاتی پسته ای

    طرز تهیه شیرینی شکلاتی پسته ای   شیرینی شکلاتی پسته ای شیرینی مناسبی برای پذیرایی در مهمانی ها به ویژه دید و بازدیدهای عید نوروز است.   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه …

  • خاگینه شیر عسلی طرز تهیه خاگینه شیر عسلی

    دستور پخت خاگینه شیر عسلی خاگینه شیر عسلی دسری خوشمزه و شیک برای سفره افطار و همینطور مناسب برای صبحانه است. این دسر مقوی و خوشمزه، بسیار ساده و سریع تهیه می شود.   مواد …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه کیک پسته طرز تهیه کیک پسته | کیک گرم و خوشمزه | کیک مجلسی برای افطار

    دستور پخت کیک پسته  کیک پسته کیکی خوشمزه و مقویه که می تونین هم به عنوان عصرانه و هم در وعده صبحانه میل کنین. این کیک خوشمزه را درست کنین و از خوردنش کنار خونواده …

    • طرز تهیه سوهان کنجدی فوری

          سوهان فوری تافی کنجدی   مواد لازم : کنجد : ۱/۴   پیمانه تافی : ۳ عدد بزرگ   طرز تهیه: کنجد ها را بمدت ۵ دقیقه مایکروویو کنید،تا بو داده وبرشته شود.در حین …

      • بارهای هندوانه دسر ویژه شب یلدا

        طرز تهیه بارهای هندوانه دسر ویژه شب یلدا  mouth-​​​​watering watermelon bars بارهای هندوانه ، دسری جدید و خوشمزه برای شب یلداست که از آب  هندوانه و بیسکویت ویفر تهیه می شود. برای تهیه این دسر ویفری …

        • طرز تهیه کیک بدون تخم مرغ

          طرز تهیه کیک بدون تخم مرغ آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه مواد اولیه برای ۶ نفر : آرد ۳ پیمانه وانیل ۱چهارم قاشق چایخوری (شکری) شیر  ۲ …

          • طرز تهیه کیک فرشته برفی

            طرز تهیه کیک فرشته برفی (مخصوص کریسمس و مناسبتها) آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت مواد اولیه برای ۵ نفر : وانیل شکری ۱بسته کرم تارتار ۱قاشق چایخوری پودر قند ۲۵۰گرم …

            • طرز تهیه ژله آکواریومی

                طرز تهیه ژله دریایی یا ژله آکواریومی   درست کردن ژله آکواریومی خیلی راحته و زمان بر نیست، در عین حال یکی از ژله های قشنگ و جالب برای تولد بچه هاست. ژله آکواریومی …

              • شیرینی صدفی , شیرینی میدیا طرز تهیه شیرینی صدفی / شیرینی میدیا

                دستور پخت شیرینی صدفی شیرینی صدفی یا شیرینی مدیا با ظاهری لایه لایه و صدف مانند و طعمی شبیه به زولبیا و بامیه هست. این شیرینی شیک و خوشمزه را برای افطار درست کنین.   مواد …

                • طرز تهیه پارفیت میوه دسری مغذی

                  طرز تهیه پارفیت میوه یک دسر مغذی (رژیمی)   اگر برای برنامه غذایی خود به دنبال یک میان وعده ی جدید و البته خوش طعم و پرخاصیت هستید پارفیت میوه را از دست ندهید. آماده …

                  • دسر سه مزه , دسر تری تیست طرز تهیه تری تیست | دسر سه مزه | دستور تهیه دسر مجلسی | دسر شب یلدا

                    دستور تهیه دسر مجلسی تری تیست یا سه مزه تری تیست یا دسر سه طعم از سه لایه تشکیل شده که هر کدوم مزه و طعم متفاوتی دارن. در این بخش از آموزش آشپزی مجله …

                    • طرز تهیه ژله هندوانه ای در پوست لیمو

                          طرز تهیه ژله هندوانه در پوست لیمو   ژله هندوانه ای در پوست لیمو ی تازه بسیاز عالی و خوشمزه ان مخصوصا بعد از غذا در روزهای تابستانی. خیلی راحت و ساده هم …

                      • خرما شکم پر , تزیین خرما طرز تهیه خرما شکم پر با کره بادام زمینی

                        آموزش روش تهیه خرما شکم پر با کره بادام زمینی  خرما شکم پر دسری خوشمزه و مقوی برای ماه رمضان است.   مواد اولیه : برای ۱۵ نفر خرما ۱۵ عدد کره بادام زمینی ۱۵ …

                        • شکلات صبحانه خانگی,نوتلای خانگی طرز تهیه شکلات صبحانه | نوتلای خانگی بسازید

                          دستور تهیه شکلات صبحانه در خانه / نوتلای خانگی  اگه دنبال یه شکلات صبحانه خوشمزه بدون مواد افزودنی و سالم هستید با ما همراه باشید تا روش درست کردن نوتلای خانگی را به شما آموزش …

                          • شیرینی ساق عروس , شیرینی بدون فر دستور پخت شیرینی ساق عروس

                            دستور تهیه شیرینی ساق عروس   ساق عروس یه شیرینی خوشمزه و شیک برای مجالسه که پخت اون نیاز به فر نداره. درست کردن این شیرینی ها کار سختی نیست. پس با ما همراه باشید تا …

                            • طرز تهیه ژله چشم نظر + عکس

                                دستور تهیه ژله چشم نظر + عکس   روش اول برای تهیه ژله چشم نظر: مواد لازم ژله بلوبری: ابسته ژله آلوئه ورا : ۱ بسته بستنی وانیلی : یک لیوان (یا ۱ لیوان شیر …