دستور تهیه فرنی پرتقالی
فرنی پرتقالی یکی از انواع فرنی و دسری خوشمزه با عطر پرتقاله. فرنی فرنی دسری اصیل و خیلی قدیمیه. یعنی از آن زمان که دسر خوردن مد نبود و مردم اصلا نمی دونستن دسر چی هست در ایران فرنی پخته میشد و خیلی هم طرفدار داشت. پخت فرنی هم مثل بیشتر غذاهای ایرانی در هر جای این سرزمین یک روش خاص و متفاوت داره. فرنیها را بیشتر در ماه رمضان سر سفره افطار سرو می کنن.
در این مطلب روش پخت فرنی پرتقالی را به شما آموزش میدیم.
مواد لازم :
شیر یک لیتر
آرد ذرت ۶ ق غ
شکر یک پیمانه
کره ۲۵ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
وانیل یک چهارم ق م
آب و رنده پوست پرتقال ۱ عدد
طرز تهیه
شیر را با آرد ذرت مخلوط کنید.
سپس شکر ، کره و زرده های تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و مواد را خوب مخلوط کنید.
ظرف را روی حرارت قرار داده و مرتب هم بزنید تا مایه غلیظی به دست آید.
سپس آب و رنده پوست پرتقال را اضافه کنید.
ظرف را از روی حرارت بردارید.
فرنی را در ظرف مورد نظر بریزید و صبر کنید تا خنک شود .
سپس روی آن را به دلخواه تزیین کنید.
نوش جان
منبع:کانال پخت و پز آسان