آموزش روش پخت فرنی سه رنگ مجلسی
فرنی سه رنگ یک دسر مجلسی خوشمزس که به شکل های مختلفی می تونین تزیین و سرو کنین. فرنی را بیشتر سر سفره های افطار ماه رمضان میشه دید.
مواد اولیه برای تهیه فرنی سه رنگ :
پودر ژلاتین ۱ ق سوپخوری
آب ۱/۴ پیمانه
آرد برنج ۳ قاشق سوپخوری معادل ۵۰ گرم
شیر ۵۰۰ میلی لیتر
شکر ۵ قاشق سوپخوری معادل ۱۰۰ گرم
گلاب یک یا دو قاشق سوپخوری
طرز تهیه فرنی سه رنگ :
پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم (روش بن ماری) قرار دهید تا حل شوذ.
آرد برنج را در شیر حل کنید شکر و گلاب را به آن افزوده و روی حرارت ملایم قرار دهید.
مخلوط را مرتب به هم بزنید تا غلیظ شود، سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود.
سپس ژلاتین حل شده را به آن اضافه کنید. (اگر ژلاتین را به فرنی گرم اضافه کنید فرنی می برد).
مواد را در قالب ریخته و در یخچال قرار دهید تا ببندد این فرنی رو می تونید با مربا سرو کنید.
برای سه رنگ شدن و مجلسی تر شدن فرنی ، می تونید فرنی را به سه قسمت تقسیم کنید به یک قسمت زعفران و به یک قسمت کاکائو اضافه کنید.
پیشنهاداتی برای تزیین و سرو فرنی سه رنگ :
مثل نمونه های زیر در قالب به صورت سه رنگ ردیفی بریزیرد.
می شه از تکه های موز برای تزئین و طعم دهی استفاده کنید.
می تونید به عنوان پایه ژله موزاییک استفاده کنید.
می تونید با گلاب و زعفران ژله زعفرانی درست کنید و با اون سرو کنید.
می تونید فرنی زعفرانی و کاکائویی رو برش بزنید و با پایه ساده فرنی موزائیک درست کنید.
نمونه هایی از تزیین فرنی سه رنگ
گردآوری : گروه خانواده مجله تصویر زندگی