چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
×

طرز تهیه فرنی بستنی، دسر مجلسی

فرنی بستنی یک فرنی متفاوت با طعم بستنی و مناسب برای سفره افطار است. فرنی یکی از دسر های سنتی ما ایرانیان است که بیشتر در ماه رمضان برای افطار تهیه می شود.

فرنی بستنی , دسر مجلسی  

مواد لازم برای فرنی بستنی

شیر۲ لیوان
نشاسته  ۲ و نیم قاشق غذاخوری
شکر  ۵ قاشق غذاخوری
گلاب  ۵ قاشق غذاخوری
بستنی وانیلی۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ   ۱ عدد
خامه صبحانه  ۲ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین  ۱ قاشق غذاخوری
وانیلمقدار کم

طرز تهیه فرنی بستنی برای ماه رمضان :

تمام مواد را با هم مخلوط کرده و روی گاز بگذارید.

مخلوط را مرتبا هم بزنید تا کاملا غلیظ شود.

ژلاتین را روی کتری به روش بن ماری با مقداری آب سرد، مایع کنید.

ژلاتین آب شده را به مواد مخلوط و کاملا هم بزنید.

در انتها بستنی را اضافه و مخلوط کنید.

در انتها مخلوط را داخل قالب ریخته و درون یخچال بگذارید تا کاملا بسته شود.

می توانید این فرنی را هم قالبی درآورده هم با چاقوی تیز برش بزنید.

اگر می خواهید برش بزنید دقت کنید که چاقو را یک ساعت درون یخچال بگذارید و سپس فرنی را با آن برش بزنید.

فرنی بستنی , دسر مجلسی

طرز تهیه فرنی متفاوت با طعم بستنی برای سفره افطارتان

نکات :

در صورت تمایل به جای بستنی زعفرانی از بستنی شکلاتی یا میوه ای استفاده کنید.

می توانید فرنی را چند رنگ درست کنید. برای این منظور می توانید بخشی از فرنی را با زعفران و بخشی را با کاکائو مخلوط کنید.

فرنی بستنی , دسر مجلسی

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 52, میانگین امتیاز: 4,25 از 5)
Loading...