جمعه , ۶ اسفند , ۱۳۹۵
بیشتر ببینید


نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه شیر بادام خانگی خوشمزه و سالم

دستور تهیه شیر بادام خانگی سالم و مقوی

شیر بادام یه نوشدنی مقویه که میتونه جایگزین خوبی برای شیر گاو باشه مخصوصا اگه با لاکتوز مشکل دارید و یا به خاطر کلسترل از لبنیات استفاده نمیکنید. شیر بادام رو میتونید در تمام رسپیها به جای شیر معمولی جایگزین کنید.

خیلی ساده است و رسپی خاصی نداره اما توضیح میدم شاید به درد یه بنده خدایی بخوره.
پر واضحه که شما به بادام نیاز دارید.
من خودم بادام ها رو شکستم . تازه بادامهاش هم کاملا ارگانیک هستن و پدر خانم داداشم خودشون از درخت واسمون چیدن.
البته من خودم تو خوردن از این قر و فرها ندارم ولی واسه بچه همه چیز رو تازه و ارگانیک تهیه میکنیم. مثلا!

پس یک لیوان بادام خام لازم داریم.
با یک لیوان آب به مدت یک دقیقه میجوشونیمش.

آبکش کرده و توی یک لیوان آب یخ میریزیمشون.
به سادگی هرچه تمامتر پوست بادامها ازشون جدا میشن.

حالا بادامهای پوست گرفته شده رو با یک لیوان آب ترجیحا شب تا صبح خیس میدیم.
و یا اگه مثل من برنامه ریز خوبی نیستید درجا برید به مرحله بعد.

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه شیر بادام خانگی خوشمزه و سالم

شیر بادام خانگی

 

پس یک لیوان بادام رو با یک لیوان آب میریزیم توی بلندر و خوب مخلوط میکنیم تا یه محلول سفید رنگ بدست بیاد.

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه شیر بادام خانگی خوشمزه و سالم

شیر بادام خانگی

 

از صافی ردش میکنیم.

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه شیر بادام خانگی خوشمزه و سالم

شیربادام خانگی

خورده های ریز بادام رو مجددا توی بلندر ریخته و با یک لیوان آب دیگه میکس میکنیم تا باز هم یه محلول سفید رنگ بدست بیاد
مجددا صافش میکنیم
برای اینکه شیر بادام تون کیفیت بهتری داشته باشه میتونید یکبار هم از تنظیف ردش کنید.

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه شیر بادام خانگی خوشمزه و سالم

شیربادام خانگی

تفاله بادام رو میتونید توی شیرینی ها ازش استفاده کنید یا مثل من درجا بخوریدش و به این ترتیب مدرک جرم رو ناپدید کنید.
اگر شما هم برای نوزادتون شیر بادام درست میکنید لطفا از آب جوشیده برای درست کردن شیر بادام استفاده کنید. و حتما دقت داشته باشید که برای درست کردن حریره بادام  برای اولین بار فقط یک قاشق چای خوری از این شیر بادام رو به فرنی اضافه کنید و در روزهای بعد کم کم میزانش رو افزایش بدید.

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه شیر بادام خانگی خوشمزه و سالم

شیربادام خانگی

 

دیگه میزان غلظتش دست خودتونه. اگه دوست دارید غلیظتر و طعمش بادامی تر باشه یک لیوان بادام رو با یک لیوان آب بلند کنید.
شیر بادام یک نوشیدنی فوق العاده خوشمزه است
همین کار رو من با فندق و بادام هندی هم انجام میدم و خوشمزه میشه. مخصوصا اگر توش کمی پودر کاکائو و عسل بریزیم.
به نظر من این شیر از شیر گاو خیلی خوشمزه تره! دیگه ببین بستنیش چقدر خوشمزه تره!

نوش جان

 

منابع:شف طیبه/ohnuts

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه شیرینی دانمارکی (سه روش)

    طرز تهیه شیرینی دانمارکی   در این مطلب سه روش تهیه شیرینی دانمارکی تقدیم شما عزیزان میشه که همی خوب هستن. حتما تست کنین خیلی راحته و کاملا طعم و بافت دانمارکی های بیرون رو …

    • طرز تهیه شکلات تخته ای خانگی

      طرز تهیه شکلات تخته ای خانگی (یا شکلات کاکائوای)   آماده سازی: ۱ ساعت مواد اولیه : آب یک لیوان پودر کاکائو (مرغوب) دو لیوان کره (نرم شده در دمای اتاق) ۲سوم لیوان شکر نصف …

      • طرز تهیه حریره بادام مخصوص

        طرز تهیه حریره بادام مخصوص     مواد لازم : مغز بادام شیرین و خام :  ۵ عدد آب :  دو سوم لیوان آرد برنج قهوه ای : ۱ قاشق غذا خوری عصاره کشمش  :۲ …

        • آموزش نقاشی روی کیک با روکش فوندانت

            آموزش روش نقاشی روی کیک   نقاشی روی کیک و انتقال تصویر دلخواه روی آن روشی جالب برای تزیین کیک است. با این روش می توانید تصویر موردنظرتان را روی کیک منتقل کنید. انتقال …

          • طرز تهیه باسلوق هندوانه ای ویژه شب یلدا

            طرز تهیه باسلوق هندوانه ای ویژه شب یلدا   باسلوق نوعی شیرینی و سوغات مراغه، ملایر و اراکه و باسلوق هندوانه ای یکی از شیرینی ها یا بهتر بگم تنقلاتیه که بیشتر در شب یلدا …

            • طرز تهیه کیک بستنی با سس شکلات

              آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه  مواد اولیه برای ۱۰ نفر : بیسکوییت ۱۶ عدد (بیسکوییت شکلاتی کرم دار) بادام ۱ فنجان (تست شده) شکر ۳ قاشق غذاخوری …

              • طرز تهیه شیرینی مربایی مارمالادی طرز تهیه شیرینی مربایی یا شیرینی مارمالادی برای پذیرایی عید نوروز امسال

                طرز تهیه شیرینی مربایی یا شیرینی مشهدی بافت این شیرینی مربایی بسیار نرم و لطیف است. امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد. در بخش شیرینی مخصوص عید با طرز تهیه شیرینی مربایی یا ما همراه شوید. این …

                • طرز تهیه فالوده شیرازی

                  طرز تهیه فالوده شیرازی   مواد اولیه : نشاسته ۲۵۰ گرم آب ۲ لیوان گلاب یک سوم لیوان   طرز تهیه : آب و نشاسته را مخلوط کرده، در قابلمه نچسب ریخته، روی حرارت اجاق …

                  • طرز تهیه سوهان قم طرز تهیه سوهان قم

                    طرز تهیه سوهان قم   تاریخ سوهان سوهان براى اولین بار در قم پخته شده است، از این رو تاریخ پیدایش آن را نیز در قم باید جست وجو کرد. آنطور که در بین سوهانى …

                    • طرز تهیه کیک رنگین کمان

                      طرز تهیه کیک رنگین کمان مواد اولیه : پودر کیک به میزان لازم رنگ خوراکی به میزان لازم خامه به میزان لازم (زده شده) ابتدا به میزانی که دوست دارید کیک شما رنگی باشه مایه …

                      • طرز تهیه ژله میان تهی

                        طرز تهیه ژله میان تهی   ژله میان تهی ژله ای زیبا و جالب برای مجالس و مهمونیهاس به خصوص اینکه برای هر نفر جداگانه سرو میشه. به نظر من خوردنش هم خیلی لذت بخشه …

                        • کتایف کلاسیک با فیلینگ آجیل, دسر عربی کتایف کلاسیک پرشده با آجیل ویژه ماه رمضان

                          روش پخت کتایف (Qatayef) کلاسیک با فیلینگ آجیل کتایف نوعی دسر مخصوص ماه رمضان هست که متشکل از پنکیک و فیلینگ آجیلی که در روغن سرخ میشه و با لایه ضخیمی از شیره پوشانده میشه. این پنکیک …

                          • طرز تهیه رولت موز طرز تهیه رولت موز / رولت مجلسی / انواع رولت

                            دستور پخت رولت موز  رولت موز دسری شیک و خوشمزه و مجلسیه.   مواد لازم برای تهیه رولت موز : آرد ۱۲۰گرم تخم مرغ ۴عدد شکر ۱۰۰گرم وانیل یک چهارم قاشق چایخوری بکینگ پودر یک دوم …

                            • طرز تهیه نان پوری هندی طرز تهیه نان پوری هندی ساده

                              طرز تهیه نان پوری هنذی  نان پوری از نان های معروف هندوستان است. این نان در روغن سرخ و گرم خورده می شود. طرز تهیه نان پوری را در بخش آشپزی مجله تصویر زندگی ببینید. …