طرز تهیه شیرینی نان قندی قزوین
مواد اولیه :
آرد سفید ۵۰۰ گرم
پودر قند ۲۵۰ گرم
روغن جامد ۲۵۰ گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
پودر هل ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه :
جهت تهیه نان قندی ابتدا روغن جامد و پودر هل را با دست مالش میدهیم تا یکدست شود. پودر قند را کم کم اضافه کرده مخلوط میکنیم تا صاف و یکدست شود. آرد را کم کم اضافه کرده و خوب ورز میدهیم. خمیر آماده شده را ۴ ساعت در محیط آشپزخانه استراحت میدهیم. بعد از استراحت کمی ورز میدهیم بعد اندازه یک فندق از خمیر برداشته در دست گرد کرده در سینی فر دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۱۵ دقیقه طبقه وسط تا زیر شیرینی ها طلایی شود.
نکته
سینی فر نیازی به چرب کردن یا کاغذ روغنی ندارد.
فر را از ۲۰ دقیقه قبل روشن میکنیم.
هیچ وقت روغن جامد را آب نمیکنیم بلکه باید جامد باشد.
میتوانید نصف خمیر را با کاکائو رنگی کنید و شیرینی را دو رنگ تهیه کنید.
قبل از اینکه شیرینی های نان قندی را درون فر بگذارید روی آن ها را یک بعلاوه با چاقو بزنید تا بعد پخته شدن روی شیرینی شکفته شود.
نوش جان دوستان من
sooran.com
چرا شیرینی قندی سفت می شود؟