یکشنبه , ۶ فروردین , ۱۳۹۶


 شیرینی ساق عروس

دستور پخت شیرینی ساق عروس سنتی مخصوص

شیرینی ساق عروس نیاز به فر نداره و خیلی راحت میشه اونو درست کرد. این شیرینی مخصوص عید نوروز و تولد هست.

 

مواد لازم برای شیرینی ساق عروس :

آرد گندم ۱/۷۰۰ کیلو گرم

آرد برنج نرم شده ۳۵۰ گرم

تخم مرغ ۴ عدد

پودر قند ۴۰۰ گرم

روغن جامد ۸۰۰ گرم

کره محلی ۱ کیلو

گردو خرد شده  ۷۰۰ گرم

پکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری پر

شیر سرد ۳ قاشق غذاخوری

جوش شیرین ۱ قاشق مربا خوری

هل نرم شده  ۱ قاشق غذاخوری سر صاف

گردو نصف شده برای تزیین به مقدار لازم

پودر قند برای تزیین رویه شیرینی به مقدار لازم

 

شیرینی ساق عروس

 

روش  تهیه شیرینی ساق عروس :

برای تهیه شیرینی ساق عرویس ابتدا آرد گندم آرد برنج، کره و روغن را در ظرف میکس بریزید و با دور متوسط به مدت ۱۰ دقیقه بزنید. در این مدت چندین مرتبه دستگاه را خاموش کرده با ابزار لیسک مواد چسبیده به جداره ظرف میکس را به سمت بیل میکس هدایت کنید.

بعد از ۱۰ دقیقه وقتی می بینید خمیر به خوبی سفید و یه دست شد با همان سرعت تخم مرغ ها را یکی یکی به خمیر اضافه کنید بعد از ۲ دقیقه شیر سرد و بعد از ۲ دقیقه گردو و پودر هل  پودر قند جوش شیرین پکینک پودر را که از قبل مخلوط کردید به خمیر اضافه کنید.

بعد از اضافه کردن کل مواد ۳ دقیقه مجدد با سرعت کم بزنید سپس دستگاه رو خاموش کنید، خمیر را در ظرف گود بریزید با نایلون کاور کنید در یخچال به مدت ۱۰ ساعت قرار بدهید.

روز بعد ابتدا فر را روی درجه ۱۶۰ سانتی گراد تنظیم کنید خمیر را از یخچال خارج کنید به مقدار  کمی از خمیر بردارید با دو دست خمیر را به شکل گوله دربیارید خوب به خمیر نگاه کنید اگر پارگی در خمیر میبینید این نشون میده خمیرتون کمی خشک دست شده حدودا ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم کره  نرم شده به کل خمیر اضافه کنید مشکل برطرف میشه  و یا اینکه خمیر به دستتون می چسبه و کمی شل شده خوب برای بهبود به کل خمیر حدود ۲۰۰ گرم آرد گندم  تدریجا اضافه کنید.
خمیر رو در حدود ۳ دقیقه یک مشت و مال حسابی بهش بدید تا برای چیدمان در دیس حاضر بشه، اینجا قبل از چیدمان ایده های خود رو به خرج بدید  فقط یادتون باشه نباید سایز شیرینی بیشتر از سه حبه قند باشه،، و باید با دستان خود ابتدا از خمیر بکنید به شکل توپی دربیارید بعد در شکل های مختلف در دیس تمیز بدون آغشته به روغن چیدمان کنید.

بعد گردو های نصف شده یا پودر شده یا تکه تکه شده روی تک تک شیرینی ها قبل از گذاشتن دیس در داخل فر تزیین کنید قنادان حرفه ای  معمولا برای اسراف نشدن گردو ها  در برابر جابجایی از  دیس به فر تا چیدمان در دیس های قنادی یا جعبه های شیرینی، گردو های نصف شده را  بعد از باز کردن گوله ها در داخل تک تک شیرینی ها قرار میدهند.

خوب حالا دیس را در وسط  فر قرار بدید یک دیس اضافه هم در قسمت پایین  قرار بدید به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بستگی به فر شما داره پخت کنید، خواهشمندم از دقیقه ۲۰  فر را ترک نفرمایید  چون واقعا حیفه با این همه تدارک ، هزینه  و وقت گرانبها زیر شیرینی ها خدایی نکرده بسوزه ، بعد از پخت پودر شکر را با کمی هل نرم شده مخلوط و روی شیرینی ها الک کنید، تشکر فراوان ازینکه وقت می گذارید و با رعایت نکات یک شیرینی بسیار خوشمزه را تهیه می فرمایید.

 

منبع : پیج مسعود عمرانی

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه پفک هندی خانگی طرز تهیه پفک هندی خوشمزه در خانه

    طرز تهیه پفک هندی خانگی مواد لازم برای تهیه پفک هندی:  ۱ بسته پفک هندی بخرید (یا اگه خواستید خودتون مواد اولیه اش رو تهیه کنید قسمت دوم رو بخونید) روغن سرخ کردنی به مقدار …

    • ژله عروسکی , ژله جشن تولد, دسر مجلسی طرز تهیه ژله عروسکی برای بچه ها / دسر جشن تولد

      ژله عروسکی ایده ای جالب برای تهیه دسر جشن تولد ژله عروسکی مورد پسند بچه ها بخصوص دختر کوچولوهاست. برای تهیه این ژله زیبا از کاغذ کادوهای طرح سیندرلا یا باربی استفاده کنین. کلا پرنسس …

      • طرز تهیه شیرینی مربایی مارمالادی طرز تهیه شیرینی مربایی یا شیرینی مارمالادی برای پذیرایی عید نوروز امسال

        طرز تهیه شیرینی مربایی یا شیرینی مشهدی بافت این شیرینی مربایی بسیار نرم و لطیف است. امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد. در بخش شیرینی مخصوص عید با طرز تهیه شیرینی مربایی یا ما همراه شوید. این …

        • کیک آلو قرمز و بادام طرز تهیه کیک آلو قرمز و بادام

          دستور پخت کیک آلو قرمز و بادام  کیک آلو قرمز یه کیک خوشمزه تابستونیه. برای روی این کیک شکر درشت (مخصوص شیرینی پزی) استفاده کنید که میتوانید از فروشگاه های مواد قنادی تهیه کنید. چنانچه در …

          • طرز تهیه کاسه شیرینی با خمیر

              طرز تهیه کاسه شیرینی   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مواد اولیه : میوه هاى تابستانى (برای تزیین داخل ظرف شیرینی) دلخواه کره ١٢۵ گرم آرد ۲۵۰ گرم پودر قند ۸۵گرم تخم مرغ ۱ عدد …

            • شیرینی هلو , شیرینی عید طرز تهیه شیرینی هلو برای مجالس

                روش پخت شیرینی هلو برای عید و مجالس    شیرینی هلو با ظاهری بسیار زیبا و شیک ، شیرینی خوشمزه ایست که برای مهمانی های رسمی پخت و سرو می شود. این شیرینی خوشمزه را در نوروز …

              • طرز تهیه ژله به شکل نیمرو

                طرز تهیه ژله به شکل نیمرو   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۸ نفر : ژله هلو یا پرتقال نصف بسته ژله آلوورا ۱ بسته بستنی وانیلی …

                • شیرینی گل مینا طرز تهیه شیرینی گل مینا / شیرینی عید

                  روش پخت شیرینی گل مینا برای عید نوروز   شیرینی گل مینا یک شیرینی بسیار شیک و مجلسی و مناسب برای پذیرایی های رسمی مثل عید نوروز است. این شیرینی زیبا را در رنگ های مختلف …

                  • طرز تهیه کراکر کنجدی طرز تهیه کراکر کنجدی نان عصرانه و صبحانه خوشمزه و مقوی

                    طرز تهیه کراکر کنجدی کراکر یا تردک نوعی نان است که با استفاده از آرد گندم تهیه می‌شود. انواع کراکر در طعم‌ها و اندازه‌های مختلف در بازار موجودند. در ادامه طرز تهیه کراکر کنجدی را خواهید …

                    • طرز تهیه رزت بادام شیزینی عید طرز تهیه رزت بادام شیرینی خوشمزه مجلسی برای پذیرایی عید نوروز و مراسم ها

                      طرز تهیه رزت بادام شیرینی مجلسی عید  در این مطلب آموزش پخت یک شیرینی خوشمزه و شیک دیگه برای پذیرایی از مهمانان عید نوروز  انتخاب کردیم. با هم طرز تهیه رزت بادام را در بخش …

                      • طرز تهیه کیک شیفون با رویه پرتقالی

                          آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۸ نفر : پوست پرتقال ۱قاشق غذاخوری (پودر خشک شده) روغن ۱چهارم لیوان (مایع) آب ۱چهارم …

                        • تزئین کیک به شکل گیتار

                          آموزش تصویری تزئین کیک به شکل گیتار   در این مطلب آموزش تصویری و مرحله به مرحله تزئین کیک به شکل گیتار زیبا تقدیم حضورتون میشه . این مدل تزیین سورپرایزی جالب برای دوستداران موسیقی به …

                          • حلوا کادویی, حلوا مجلسی ,حلوا برای افطار طرز تهیه حلوا کادویی زیبا و شیک

                            دستور پخت حلوا کادویی حلوا کادویی زیبا و شیک که با گل های رز تزیین شده ، بسیار خوش طعم و خوشمزه و بهترین دسر برای مهمانی های افطار است. برای تهیه این حلوا کادویی زیبا و شکیل ابتدا حلوای …