چهارشنبه , ۶ اردیبهشت , ۱۳۹۶

 شیرینی ساق عروس

دستور پخت شیرینی ساق عروس سنتی مخصوص

شیرینی ساق عروس نیاز به فر نداره و خیلی راحت میشه اونو درست کرد. این شیرینی مخصوص عید نوروز و تولد هست.

 

مواد لازم برای شیرینی ساق عروس :

آرد گندم ۱/۷۰۰ کیلو گرم

آرد برنج نرم شده ۳۵۰ گرم

تخم مرغ ۴ عدد

پودر قند ۴۰۰ گرم

روغن جامد ۸۰۰ گرم

کره محلی ۱ کیلو

گردو خرد شده  ۷۰۰ گرم

پکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری پر

شیر سرد ۳ قاشق غذاخوری

جوش شیرین ۱ قاشق مربا خوری

هل نرم شده  ۱ قاشق غذاخوری سر صاف

گردو نصف شده برای تزیین به مقدار لازم

پودر قند برای تزیین رویه شیرینی به مقدار لازم

 

شیرینی ساق عروس

 

روش  تهیه شیرینی ساق عروس :

برای تهیه شیرینی ساق عرویس ابتدا آرد گندم آرد برنج، کره و روغن را در ظرف میکس بریزید و با دور متوسط به مدت ۱۰ دقیقه بزنید. در این مدت چندین مرتبه دستگاه را خاموش کرده با ابزار لیسک مواد چسبیده به جداره ظرف میکس را به سمت بیل میکس هدایت کنید.

بعد از ۱۰ دقیقه وقتی می بینید خمیر به خوبی سفید و یه دست شد با همان سرعت تخم مرغ ها را یکی یکی به خمیر اضافه کنید بعد از ۲ دقیقه شیر سرد و بعد از ۲ دقیقه گردو و پودر هل  پودر قند جوش شیرین پکینک پودر را که از قبل مخلوط کردید به خمیر اضافه کنید.

بعد از اضافه کردن کل مواد ۳ دقیقه مجدد با سرعت کم بزنید سپس دستگاه رو خاموش کنید، خمیر را در ظرف گود بریزید با نایلون کاور کنید در یخچال به مدت ۱۰ ساعت قرار بدهید.

روز بعد ابتدا فر را روی درجه ۱۶۰ سانتی گراد تنظیم کنید خمیر را از یخچال خارج کنید به مقدار  کمی از خمیر بردارید با دو دست خمیر را به شکل گوله دربیارید خوب به خمیر نگاه کنید اگر پارگی در خمیر میبینید این نشون میده خمیرتون کمی خشک دست شده حدودا ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم کره  نرم شده به کل خمیر اضافه کنید مشکل برطرف میشه  و یا اینکه خمیر به دستتون می چسبه و کمی شل شده خوب برای بهبود به کل خمیر حدود ۲۰۰ گرم آرد گندم  تدریجا اضافه کنید.
خمیر رو در حدود ۳ دقیقه یک مشت و مال حسابی بهش بدید تا برای چیدمان در دیس حاضر بشه، اینجا قبل از چیدمان ایده های خود رو به خرج بدید  فقط یادتون باشه نباید سایز شیرینی بیشتر از سه حبه قند باشه،، و باید با دستان خود ابتدا از خمیر بکنید به شکل توپی دربیارید بعد در شکل های مختلف در دیس تمیز بدون آغشته به روغن چیدمان کنید.

بعد گردو های نصف شده یا پودر شده یا تکه تکه شده روی تک تک شیرینی ها قبل از گذاشتن دیس در داخل فر تزیین کنید قنادان حرفه ای  معمولا برای اسراف نشدن گردو ها  در برابر جابجایی از  دیس به فر تا چیدمان در دیس های قنادی یا جعبه های شیرینی، گردو های نصف شده را  بعد از باز کردن گوله ها در داخل تک تک شیرینی ها قرار میدهند.

خوب حالا دیس را در وسط  فر قرار بدید یک دیس اضافه هم در قسمت پایین  قرار بدید به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بستگی به فر شما داره پخت کنید، خواهشمندم از دقیقه ۲۰  فر را ترک نفرمایید  چون واقعا حیفه با این همه تدارک ، هزینه  و وقت گرانبها زیر شیرینی ها خدایی نکرده بسوزه ، بعد از پخت پودر شکر را با کمی هل نرم شده مخلوط و روی شیرینی ها الک کنید، تشکر فراوان ازینکه وقت می گذارید و با رعایت نکات یک شیرینی بسیار خوشمزه را تهیه می فرمایید.

 

منبع : پیج مسعود عمرانی

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه خمیر فوندانت ساده

    خمیر فوندانت ساده مخصوص تزیین کیک و شیرینی آماده سازی: ۱۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه : مارشمالو ۱۵۰گرم (طرز تهیه موجود است) آب ۲قاشق غذاخوری …

  • طرز تهیه ژله تخم مرغی

    طرز تهیه ژله تخم مرغی     آماده سازی: ۴ ساعت مواد اولیه : ژله چند بسته تخم مرغ  ۱۲ عدد طرز تهیه: در دو طرف تخم مرغ را با سنجاق قفلی سوراخ کوچکی ایجاد …

  • طرز تهیه کیک برنجی, کیک برنجی کره ای طرز تهیه کیک برنجی با بادام هندی | دو دستور پخت کیک برنجی کره ای

    دستور تهیه کیک برنجی با بادام هندی  کیک برنجی با بادام هندی از کیک های مخصوص کره ای هاست. طرز تهیه آن سخت نیست. با ما همراه شوید تا در بخش آشپزی مجله تصویر زندگی، دو روش …

  • بیسکویت نسکافه طرز تهیه بیسکویت نسکافه برای عصرانه

    دستور پخت بیسکویت نسکافه برای عصرانه بیسکویت نسکافه عصرانه ای خوشمزه برای شما و مهمانانتان است. این کوکی ها را درست کنید و در کنار خانواده از خوردن آن ها لذت ببرید.   مواد لازم …

  • طرز تهیه پاناکوتای شکلات تلخ و کارامل

     طرز تهیه پاناکوتای شکلات تلخ و کارامل   مواد اولیه : کره ۱/۴ پیمانه شکر قهوه ای ۱/۳ پیمانه شیره ذرت یک قاشق غذاخوری وانیل نصف قاشق چایخوری پودر ژلاتین یک قاشق چایخوری آب ۱٫۵ …

  • تزیین کیک با خمیر فوندانت تزیین کیک با خمیر فوندانت / آموزش تصویری

    آموزش تصویری تزیین کیک با خمیر فوندانت / پخت کیک اسفنجی  در این مطلب ابتدا روش پخت کیک اسفنجی و سپس مراحل تهیه خمیر فوندانت و تزیین کیک با آن را به صورت تصویری آموزش خواهیم …

  • طرز تهیه دونات توپی با کرم شیری طرز تهیه دونات توپی با رویه کرم شیری

       طرز تهیه دونات توپی با کرم شیری   دونات توپی یکی از اشکال دونات است. دونات یکی از دوست داشتنی ترین و پرطرفدارترین نان های شیرین دنیاست که با طعم و روشی تقریبا یکسان …

  • طررز تهیه شیرینی دانه قهوه طرز تهیه شیرینی دانه قهوه خوشمزه و مجلسی برای عید نوروز و عصرانه

    طرز تهیه شیرینی دانه قهوه این شیرینی ترد و خوشمزه ظاهر جالبی داره و برای پذیرایی عید مناسبه. در بخش آموزش آشپزی با طرز تهیه شیرینی دانه قهوه با ما همراه باشید.   مواد لازم …

  • رویال آیسینگ , تزیین بیسکویت دستور تهیه رویال آیسینگ برای تزیین شیرینی

    روش تهیه رویال آیسینگ برای تزیین بیسکویت و شیرینی رویال آیسینگ (royal icing) که برای تزئین بیسکویت ، کیک ، شکلات و … استفاده میشه و بنظرم یکی از لذت بخش ترین تزئین هاست که …

  • طرز تهیه کیک بدون تخم مرغ

    طرز تهیه کیک بدون تخم مرغ آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه مواد اولیه برای ۶ نفر : آرد ۳ پیمانه وانیل ۱چهارم قاشق چایخوری (شکری) شیر  ۲ …

  • طرز تهیه پارفیت میوه دسری مغذی

    طرز تهیه پارفیت میوه یک دسر مغذی (رژیمی)   اگر برای برنامه غذایی خود به دنبال یک میان وعده ی جدید و البته خوش طعم و پرخاصیت هستید پارفیت میوه را از دست ندهید. آماده …

  • طرز تهیه کیک پسته طرز تهیه کیک پسته | کیک گرم و خوشمزه | کیک مجلسی برای افطار

    دستور پخت کیک پسته  کیک پسته کیکی خوشمزه و مقویه که می تونین هم به عنوان عصرانه و هم در وعده صبحانه میل کنین. این کیک خوشمزه را درست کنین و از خوردنش کنار خونواده …

  • طرز تهیه ژله فرفره ای یا رولتی

    طرز تهیه ژله فرفره ای یا رولتی (فوق العاده آسان و شیک)   مواد اولیه : پودر ژله ۱بسته (در رنگهای مختلف) بستنی وانیلی نصف لیوان   طرز تهیه : در ابتدای کار یک بسته …

  • طرز تهیه پاستیل انار

    طرز تهیه پاستیل انار   این پاستیل ها رو با آبمیوه ی طبیعی درست کردم که طعمش خیلی عالی شد. شما میتونید همین دستور رو برای بقیه ی میوه ها هم استفاده کنید.   آماده …