دستور پخت شیرینی رز سیب
شیرینی رز سیب ، برش های سیب پیچیده شده در خمیر ترد به شکل گل رز است که جلوه بسیار زیبایی دارد. این رزهای بسیار زیبا و خوشمزه برای مهمانی ها ، عصرانه، جشن تولد و هر مراسم دیگری عالی است. اگر بخواید که دسری با ظاهر و مزه ی خوب داشته باشید. این شیرینی راحت را تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی رز سیب :
۲۵۰ گرم خمیر پف دار (می تونید از خمیر پیتزا استفاده کنید)
۲ تا سیب قرمز
۳ قاشق غذاخوری شکر
پودر شکر
آب
آماده سازی سیب ها :
سیب ها رو مثل تصویر خیلی نازک ببرید. حدودا ۲ میلیمتر ضخامت داشته باشه.
۲۰۰ میلی لیتر آب رو داخل یک طرف بریزید و روی حرارت قرار بدید تا به دمای جوش برسه.
شکر را به آب جوش اضافه کنید.
برش های سیب را داخل آب بریزید.
و بگذارید ۲ تا ۳ دقیقه بجوشه
بعد آب کش کنید.
آماده سازی خمیر :
خمیر رو پهن کنید تا خیلی نازک بشه به طوری که قطرش فقط ۲ میلی متر باشه.
خمیر رو به شکل نوارهایی با عرض ۳ سانتی متر و طول ۲۵ تا ۳۰ سانتی متر برش بزنید.
۵ تا از قاچ های سیب رو کنار هم روی نوار خمیری قرار بدید همونطوری که توی تصاویر میبینید.
حالا شروع کنید و خمیر رو بپیچونید سعی کنید یک رز زیبا درست کنید.
بعد خمیر قسمت پایین رز رو جمع کنید و به هم بچسبانید و به داخل برگردونید.
شیرینی رز سیب قبل از پخت
پخت شیرینی رز سیب :
سیب های رزی شکل رو روی یک کاغذ شیرینی پزی بگذارید.
برای مدت ۳۰ دقیقه داخل فر گرم شده در دمای ۲۰۰ درجه فارنهایت قرار بدید.
بعد اینکه رزها رو بیرون آوردید و کاملا سرد شدند کمی پودر شکر روی اونها بپاشید.
شیرینی رز سیب شما آماده است . لذت ببرید.
منبع : وب سایت کاردستی