یکشنبه , ۶ فروردین , ۱۳۹۶


طرز تهیه شیرینی توت - توت بادامی  - توت پسته - توت نارگیلی

طرز تهیه شیرینی توت

(توت بادامی – توت پسته ای – توت نارگیلی)

 
شیرینی توت به دلیل بدون پخت پخت و ساده بودن، نیز طعم عالی و ظاهر زیبا طرفداران زیادی دارد. با دستور زیر این شیرینی را خودتان در منزل با کیفیت بالا تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

 

آماده سازی: ۵ دقیقه
مدت انتظار: ۳۰ دقیقه
مجموعاً: ۳۵ دقیقه

 
مواد اولیه :
پودر بادام ۱۵۰ گرم ( یا پودر پسته یا پودر نارگیل)
پودر قند ۱۰۰ گرم
شکر ۱/۲ پیمانه
گلاب ۱/۴ پیمانه
رنگ خوراکی به مقدار لازم
خلال پسته و بادام  (برای تزئین) به مقدار لازم
برای هر توتی که انتخاب می کنیم درست کنیم در ظرفی یک مقدار از قند بادام ریخته و با گلاب که خیلی کم کم قاشق قاشق به آن اضافه می کنیم تقریبا خمیری به دست می آید که نه خیلی شل و نه خیلی سفت باشد باید خمیر حالت چسبندگی داشته باشد سپس رنگ یا اسانس مورد نظر را اضافه می کنیم .

 

طرز تهیه توت بادامی ساده :

پودر بادام و پودر قند را در یک ظرف مخلوط کنید. چند قاشق گلاب اضافه می کنیم سپس از خمیر به دست آمده به اندازه یک فندق برداشته در کف دست به شکل اشک یا توت در می آوریم در شکر درشت می غلطانیم و در قست پهن اشک خلال پسته یا بادام فرو می کنیم .

 
طرز تهیه توت زعفرانی:
مقداری از مخلوط پودر بادام و پودر قند را با چند قاشق زعفران دم کرده غلیظ مخلوط کرده تا رنگ دلخواه به دست آید سپس از مواد به اندازه یک فندق برداشته در کف دست به شکل اشک یا توت در می آوریم در شکر درشت می غلطانیم و قست پهن اشک را خلال پسته یا بادام فرو می کنیم .

 
طرز تهیه توت پسته ای :
مقداری پودر پسته با پودر قند مخلوط می کنیم به پودرها چند قاشق گلاب اضافه می کنیم سپس ازخمیر به دست آمده به اندازه یک فندق برداشته در کف دست به شکل اشک یا توت در می آوریم در شکر درشت می غلطانیم و در قست پهن اشک خلال پسته یا بادام فرو می کنیم .

 
طرز تهیه توت قرمز :
مقداری از مخلوط پودر بادام و پودر قند را با ۲ قطره رنگ قرمز خوراکی مخلوط می کنیم سپس ازخمیر به دست آمده به اندازه یک فندق برداشته در کف دست به شکل اشک یا توت در می آوریم در شکر درشت می غلطانیم و در قست پهن اشک خلال پسته یا بادام فرو می کنیم .

 

طرز تهیه توت نارگیلی :

مقداری پودر نارگیل را با پودر قند مخلوط می کنیم به این مخلوط کم کم (قاشق قاشق) گلاب اضافه می کنیم سپس ازخمیر به دست آمده به اندازه یک فندق برداشته در کف دست به شکل اشک یا توت در می آوریم در شکر درشت می غلطانیم و در قست پهن اشک خلال پسته یا بادام فرو می کنیم .

 

طرز تهیه شیرینی توت - توت بادامی  - توت پسته - توت نارگیلی

 
نکته ها :
این شیرینی خوشمزه خیلی زود خشک می شود پس باید درون ظرف درب دار نگه می داریم یا اینکه روی ظرف سلیفون بکشیم.
اگر می خواهید این شیرینی با طعم میوه های مختلف تست کنید در توت های میوه ای مثل توت شاتوتی به جای گلاب از شربت غلیظ شاتوت استفاده می کنیم.
توت نارگیلی مقدار کمتری گلاب نیاز دارد.
بهتر است پودرها را خودتان تهیه کنید.
این شیرینی بسیار مناسب ایام عید می باشد.

 

sooran.com



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • تزیین تخم مرغ سال خروس ایده هایی برای تزیین تخم مرغ های هفت سین نوروز سال ۹۶ سال خروس

    مدل های زیبای تزیین تخم مرغ های هفت سین  در این مطلب تصاویری از نمونه های مختلف و زیبای تزیین تخم مرغ های هفت سین تقدیم شما می شود. امیدواریم این ایده ها برای هر چه زیباتر …

  • آداب تحویل سال نو

      آداب تحویل سال نو   وقت تحویل سال، همه اعضای خانواده در خانه های خود گرد هم می آیند و در کنار سفره نوروزی می نشینند. شمع ها یا چراغ های خانه را پیش …

  • ساخت ظروف هفت سین با شانه تخم مرغ

    شانه تخم مرغ را دور نیانداز!!! این هفت سین دیگر آخر صرفه جوئی و بازیافت است !!   لبه های کار را چسب زده و بعد از خشک شدن رنگ بزنید، برای پایه از یک …

  • اس ام اس سیزده بدر (۳)

      پیامک و اس ام اس سیزده بدر (۳)   جشنواره بهاری به مناسبت سیزدهم فروردین ماه ! ۱ عدد سیم کارت بخر ۱۳تا مجانی ببر !!! ( ستاد جلوگیری از کپک زدگی سیم کارت …

  • سبزه عید دو طبقه , سبزه دو طبقه سبزه عید دو طبقه درست کنید

    روش درست کردن سبزه عید دو طبقه برای هفت سین   یه آدم خلاق همیشه به دنبال راهی برای ایده های جدید و نو هست .. برای نوروز و هفت سین هم چی بهتر از …

  • شستشوی فرش در منزل

     راهنمای شستشوی فرش در منزل نظافت و شستشوی فرش از اهمیت ویژه ای برخوردار است و رعایت اصول و قواعد خاص آن سبب خواهد شد تا فرش دستبافت کیفیت اولیه خود را از دست ندهد …

  • شیرینی نوروزی : پادرازی

      عید نوروز کام مهمانان را با شیرینی پادرازی شیرین کنید این شیرینی مشهدی هست و طرفدارای خاص خودش رو داره و معمولا برای عید استفاده میشه.   مواد لازم: تخم مرغ:۲عدد آرد برنج:۱۲۵ گرم …

  • طرز تهیه کراکر کنجدی طرز تهیه کراکر کنجدی نان عصرانه و صبحانه خوشمزه و مقوی

    طرز تهیه کراکر کنجدی کراکر یا تردک نوعی نان است که با استفاده از آرد گندم تهیه می‌شود. انواع کراکر در طعم‌ها و اندازه‌های مختلف در بازار موجودند. در ادامه طرز تهیه کراکر کنجدی را خواهید …

  • طرز تهیه قطاب گردویی

        آموزش تصویری طرز تهیه قطاب گردویی   قطاب یکی از قدیمیترین و اصیل ترین شیرینی های ایرانی است که در دو نوع قطاب گردویی و پسته ای تهیه می شود. میگویند تاریخچه پخت …

  • تزیین سفره هفت سین , هفت سین کم حجم ساخت سفره هفت سین کم حجم / هفت سین آپارتمانی

    آموزش تصویری ساخت سفره هفت سین کم حجم   این روزها که اکثر خانه ها آپارتمانی و کوچک شده چیدن سفره های هفت سین بزرگ امکان پذیر نیست. در این مطلب روش ساخت سفره هفت سین کم …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه حریره بادام مخصوص

    طرز تهیه حریره بادام مخصوص     مواد لازم : مغز بادام شیرین و خام :  ۵ عدد آب :  دو سوم لیوان آرد برنج قهوه ای : ۱ قاشق غذا خوری عصاره کشمش  :۲ …

    • آموزش تزیین کیک تولد شکل جوجه طلایی

        آموزش تصویری تزیین کیک تولد شکل جوجه طلایی   یکی از به یاد ماندنی ترین روز های زندگی هر فرد روز تولد اوست و کیک تولد یکی از لذیذترین و خوشمزه ترین بخش جشن …

      • طرز تهیه حلوای پاستیلی با شیره طرز تهیه حلوا،حلوای پاستیلی،دسر مقوی طرز تهیه حلوای پاستیلی با شیره

          طرز تهیه حلوای پاستیلی با شیره   مواد اولیه : گلاب : به میزان لازم دارچین : به میزان لازم آب : ۲ و نیم لیوان آرد : ۴ قاشق غذاخوری سرپر روغن : ۳ قاشق سوپ‌خوری شیره : یک لیوان     طرز تهیه : …

        • طرز تهیه شیرینی مونت کارلو طرز تهیه شیرینی مونت کارلو شیرینی نارگیلی برای عید نوروز

          طرز تهیه شیرینی مونت کارلو شیرینی مونته کارلو یک شیرینی نارگیلی ترد و خوشمزه اس که ظاهر زیبایی هم داره و برای پذیرایی عید نوروز بسیار مناسبه. در بخش نان، شیرینی، دسر با طرز تهیه …

          • طرز تهیه کیک اسفنجی

            طرز تهیه کیک اسفنجی آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت مواد اولیه برای ۱۰ نفر : آب نصف پیمانه (جوش) وانیل ۱چهارم قاشق چایخوری بیکینگ پودر ۱قاشق چایخوری سر صاف نمک …

            • طرز تهیه کیک ساده با سس گاناش و کارامل طرز تهیه کیک ساده خانگی با سس گاناش و سس کارامل برای عصرانه و صبحانه

              طرز تهیه کیک ساده خانگی پف دار و عالی امروز در بخش آشپزی طرز تهیه کیک ساده را تقدیمتون می کنیم. این کیک بسیار عالی و پف دار میشه. انواع کیک هایی که می بینید …

              • بستنی پلمبر طرز تهیه بستنی پلمبر

                آموزش تصویری روش تهیه بستنی پلمبر بستنی پلمبر با خامه درست میشه و بسیار خوشمزس. این بستنی که تهیه اش ساده هست را در منزل درست کنید و از طعم خویش لذت ببرین. بستنی پلمبر از …

                • طرز تهیه ژله خاکشیر

                  طرز تهیه ژله خاکشیر   خاکشیر گیاهی است که به صورت خودرو در باغ‌ها و صحراها می‌روید و دارای برگ‌هایی با بریدگی زیاد و گل‌های زرد روشن از تیره شب‌بو می‌باشد. خاکشیر از نظر تنوع …

                  • طرز تهیه ژله خانگی

                      ژله خانگی برای اون دسته از افرادی که دوست دارن همه چیزو خودشون درست کنن عالیه!ژله خیلی خیلی راحت تهیه میشه و همه از پس درست کردنش بر میان تازه اصلا هم فوت و …

                    • طرز تهیه کیک هویج و آناناس با رویه پنیر خامه ای

                      آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه : هویج ۳ فنجان (رنده شده) آرد ۲ فنجان شکر ۲ فنجان جوش شیرین ۲ قاشق چایخوری نمک …

                      • طرز تهیه چیز کیک آلبالو

                        طرز تهیه چیز کیک آلبالو (دسری خوشمزه و مجلسی)   چیز کیک آلبالو دسری مجلسی و زیبا و بسیار خوش عطر و طعم است. اگر دوست دارید مهمان هایتان راحت تر دسر را میل کنند …