یکشنبه , ۳ اردیبهشت , ۱۳۹۶

 

شیرینی برگ بادامی

طرز تهیه شیرینی برگ بادامی (شیرینی فرانسوی)

 

شیرینی برگ بادامی یک شیرینی فرانسوی سبک، ترد و کرانچی است . آن را بصورت کاسه‌های برگ شکل درست کرده و بعنوان ظرفی خوشمزه برای سرو بستنی مورد استفاده قرار دهید…

 

آماده سازی: ۵ دقیقه
مدت انتظار: ۳۰ دقیقه
مجموعاً: ۳۵ دقیقه

 
مواد اولیه برای ۶ نفر:
بادام آسیاب‌شده ۵۰ گرم
آرد ۵۰ گرم
سفیده تخم مرغ ۲ عدد
شکر دانه ریز ۷۵ گرم
کره ۵۰ گرم

 

طرز تهیه :
از آرد شیرینی پزی استفاده کنید. فراموش نکنید آرد را باید چند بار الک کنید تا کیفیت شیرینی شما بهتر شود. این شیرینی فرانسوی را درست کنید و با انواع بستنی آن را به عنوان دسر یا عصرانه نوش جان کنید. 

شیرینی برگ بادامی

فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‎گراد گرم نمایید.
پشت ۲ عدد قالب استوانه‎ای کوچک را با مقدار کمی روغن چرب نمایید.
روی سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
کره را روی حرارت کم آب کنید و بگذارید هم‌دمای اتاق شود.
سفیده‎های تخم مرغ را با شکر مخلوط کرده، سپس آرد و کره ذوب شده و هم دمای اتاق را اضافه کنید و آن‎ها را با یک قاشق چوبی هم بزنید.
بادام‎های پرک شده را با خمیر مخلوط نمایید.
خمیر را روی یک سطح کار صیقلی پهن کرده و با قالب دایره‌ای به قطر ۱۲ سانتی‌متر برش می‌زنیم.
برشهای ذایره‌ای شکل را رویی سینی فر که کمی چرب شده یا باکاغذ روغنی پوشانده‌اید چیده و در فر مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که به رنگ قهوه‎ای روشن درآیند بپزید.
سپس با استفاده از یک کاردک با سرعت ورقه‌های شیرینی داغ را از روی سینی فر بردارید و پشت قالب استوانه‎ای فشار دهید و به شیرینی فرم ظرف بدهید.
سپس به مدت ۳۰ ثانیه صبر کنید تا خمیر پشت قالب خنک و ترد و کرانچی شوند.
نوجه داشته باشید که باید به تعداد دایره‌هایی که قالب زده‌ و روی سینی فر قرار داده‌اید، قالب استوانه‌ای داشته باشید که بلافاصله آنها را تا داغ هستند فرم دهید، در غیر اینصورت ورقه‌های نازک شیرینی بصورت صاف و بدون فرم سرد و خشک می‌شوند.
می‎توانید درون این برگ‎های کرانچی شیرینی بستنی وانیلی یا هر نوع بستنی‎ای که دوست دارید بریزید و سرو کنید.

 

 

sooran.com

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • نمونه هایی از نقاشی روی کیک

      تصاویری از طرح های زیبای نقاشی روی کیک   در پست های قبل طرز ساخت آبرنگ خوراکی و آموزش نقاشی روی کیک تقدیمتون شد و اما در ادامه تصاویری از نقاشی روی کیک رو …

  • طرز تهیه رولت خامه ای

    طرز تهیه رولت خامه ای   در این مطلب روش تهیه رولت خامه ای خانگی تقدیم شما عزیزان علاقمند به هنر شیرینی سازی میشه .   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: …

  • طرز تهیه نوقا پسته ای خانگی

    طرز تهیه نوقا پسته ای در منزل   نوقای پسته ای یکی از انواع نوقا که از شیرینی های سنتی و اصیل تبریز است می باشد که به راحتی می توانید آن را در منزل …

  • کیک مخملی قرمز , کیک قلبی ولنتاین طرز تهیه کیک مخملی قرمز ویژه ولنتاین

      طرز تهیه کیک مخملی قرمز مخصوص ولنتاین   کیک مخملی قرمز را در قالب قلبی شکل بپزید یا به فرم قلب ببرید . این کیک خوشرنگ و خوشمزه دسری زیبا برای جشن ولنتاین و سالگرد ازدواج …

  • طرز تهیه رزت بادام شیزینی عید طرز تهیه رزت بادام شیرینی خوشمزه مجلسی برای پذیرایی عید نوروز و مراسم ها

    طرز تهیه رزت بادام شیرینی مجلسی عید  در این مطلب آموزش پخت یک شیرینی خوشمزه و شیک دیگه برای پذیرایی از مهمانان عید نوروز  انتخاب کردیم. با هم طرز تهیه رزت بادام را در بخش …

  • طرز تهیه نان برنجی قزوینی, شیرینی عید آموزش کامل طرز تهیه نان برنجی قزوینی شیرینی عید نوروز خوشمزه و مجلسی

    طرز تهیه نان برنجی قزوینی  نکته بسیار مهم در طرز تهیه نان برنجی قزوینی انتخاب آرد برنج هست. آرد برنج باید بسیار “حریر” باشد و چندین بار الک شده، بدون نم، و بسیار نرم باشد. …

  • طرز تهیه بیسکویت زبان گربه

      طرز تهیه بیسکویت زبان گربه   آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه : کره ۶۰ گرم پودر شکر ۱/۲ پیمانه سفیده تخم مرغ ۲ عدد آرد معمولی ۵ قاشق …

  • برشتوک دو رنگ , دسر افطار طرز تهیه برشتوک دو رنگ

    دستور پخت برشتوک دو رنگ برشتوک نخودچی یا حلوای خشک یکی از انواع شیرینی‌های سنتی ایرانی , دسری ساده و خوشمزه است که بیشتر در ماه مبارک رمضان زینت بخش سفره‌های افطار می شود. این …

  • طرز تهیه کیک ولنتاین با گاناش رنگی طرز تهیه کیک ولنتاین با گاناش رنگی و کیک شیفون ساده مناسب سالگرد ازدواج

    طرز تهیه کیک ولنتاین با گاناش قرمز  دلت میخواد با پخت یک کیک خانگی خوشمزه و زیبا برای ولنتاین همسرتو سورپرایز کنی ؟ پس در بخش آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی با طرز تهیه کیک …

  • شکلات شب یلدا ایده های جالب برای دسر شب یلدا

    پیشنهادهایی برای دسر شب یلدا  اگر به دنبال ایده هایی جدید برای دسر شب یلدا هستین که هم خوشمزه و اشتها برانگیز باشه و هم شیک و مجلسی این مطلب بخش آشپزی را دنبال کنید. …

  • طرز تهیه نان همبرگر کنجدی

    روش پخت نان همبرگر کنجدی   مواد اولیه : خمیر مایه ۲ قاشق چای خوری تخم مرغ ۱عدد کره نصف فنجان آرد سفید ۴ فنجان کنجد برای تزیین زرده تخم مرغ ۱عدد شیر ولرم ۱و …

  • طرز تهیه گلت گلابی طرز تهیه گلت گلابی کیک کرانچی خوشمزه فرانسوی

    طرز تهیه گلت گلابی دسر مجلسی  گلت گلابی یکی از انواع گلته که طرفدارای زیادی داره. گلت یک کیک کرانچی خوشمزه از کشور فرانسه هست. با آموزش طرز تهیه گلت گلابی در بخش نان، شیرینی، …

  • طرز تهیه چیز کیک هندوانه ای دسر شب یلدا

    طرز تهیه چیز کیک هندوانه ای دسر ویژه شب یلدا چیز کیک هندوانه ای دسری بسیار خوشمزه و زیباست که  شب یلدای شما رو در کنار خانواده و دوستان به یادماندنی تر خواهد کرد. تقدیم به تمام همراهان …

  • طرز تهیه ژله نارگیل و بلوبری

        طرز تهیه ژله نارگیل و بلوبری   در ادامه آموزش های تهیه انواع ژله ، امروز روش تهیه ژله نارگیل و بلوبری تقدیم شما عزیزان میشه . لایه آبی ژله نارگیل و بلوبری …