سه شنبه , ۵ اردیبهشت , ۱۳۹۶

دستور تهیه شربت بار / شهد زولبیا بامیه  

شربت بار شهدی است که برای تهیه انواع مربا و حلوا  و شربت و شیرینی هایی مانند باقلوا و زولبیا و بامیه  و گوش فیل ، مرطوب کردن کیک اسفنجی و … استفاده می شود. شربت بار از جوشاندن شکر و آب و گلاب و زعفران یا اسانس ها و پودر هل یا پوست پرتقال و نارنگی و غیره تهیه می شود که برای هر کاربرد غلظت متفاوتی دارد. برای تهیه شهد نعنایی میتوانید داخل شکر و آب به جای گلاب مقداری عرق نعنا بریزید.

 

شربت بار,شهد زولبیا, شربت بامیه
طرز تهیه شربت زولبیا و بامیه

 

مواد لازم برای تهیه شربت بار :

شکر                 ۲/۵(دو و نیم) پیمانه

آب                    ۱ پیمانه

گلاب                 ۱/۴ (یک چهارم) پیمانه

آب‌لیمو              ۱ قاشق سوپ‌خوری یا جوهر لیمو ۱/۸(یک هشتم) قاشق چای‌خوری

زعفران دم کرده   ۲ قاشق سوپ‌خوری

 

طرز تهیه شربت بار :

* ابتدا شکر و آب و گلاب را در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم (حتماً حرارت ملایم باشه نه اینکه بخواد قل‌قل بجوشه) قرار بدین. تا زمانی که شکر کاملاً حل بشه، تقریباً ۱۰ دقیقه.

شربت بار,شهد زولبیا, شربت بامیه

شربت زولبیا بامیه

 

* بعد زعفران رو اضافه کنید و اجازه بدین ۴ – ۳ دقیقه دیگه روی حرارت بمونه.

شربت بار,شهد زولبیا, شربت بامیه
شربت زولبیا بامیه

 

* اگه شکر حل نشد با یه قاشق چوبی (نه قاشق فلزی!) اونو هم بزنید.

* با یه قلم مو که به کمی آب آغشته کردید دور قابلمه رو تمیز کنید چون اگه همین شکرها بعداً داخل شربت بریزه باعث شکرک زدن شربت بار می شه.

شربت بار,شهد زولبیا, شربت بامیه
شربت برای گوش فیل

 

* آب‌لیمو رو بریزید و بعد از یکی دو دقیقه از روی حرارت بردارید. شربت بار آماده هست.

* برای بعضی از دستورات از گلوکز استفاده‌شده که اگه در دستور مورد نظر عنوان شد از گلوکز استفاده شود، شما می‌توانید بعد از برداشتن از روی حرارت ۲ قاشق سوپ‌خوری گلوکز اضافه کرده و مخلوط‌ کنید.

 

منابع:بهارسایت/وبسوار

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه کاکائو خرمایی

      مهمان هایتان را با کاکائو خرمایی هیجان زده کنید کاکائو خرمایی دسری مقوی برای افطار و سحر ماه رمضان   این روزها بازار مهمانی های افطار داغه . اگه برای افطار مهمون دارین این …

  • طرز تهیه شکلات توپی

          مواد لازم برای تهیه شکلات توپی: کره نرم شده  : ۷ قاشق غذاخوری شکر : ۱/۲ پیمانه تخم مرغ : ۲ عدد آرد : ۲/۳ پیمانه پودر کاکائو : ۱/۴ پیمانه بکینگ …

  • کتایف کلاسیک با فیلینگ آجیل, دسر عربی کتایف کلاسیک پرشده با آجیل ویژه ماه رمضان

    روش پخت کتایف (Qatayef) کلاسیک با فیلینگ آجیل کتایف نوعی دسر مخصوص ماه رمضان هست که متشکل از پنکیک و فیلینگ آجیلی که در روغن سرخ میشه و با لایه ضخیمی از شیره پوشانده میشه. این پنکیک …

  • طرز تهیه خمیر مارزیپان

      طرز تهیه خمیر مارزیپان (بسیار زیبا مناسب تزیین کیک و شیرینی)     خمیر مارزیپان که بعضا اون رو با نام های خمیر مارسیپان یا مارسمان یا مارسپان یا مارزپان هم می شناسند یک …

  • طرز تهیه کیک خرده شیشه

    کیک خرده شیشه یا کیک جواهرات کیکی زیبا و مجلسی   خانم‌ها دوست دارند دسر یا کیکی که تهیه می‌کنند علاوه بر مزه خوب، ظاهری زیبا نیز داشته باشد. در این مطلب طرز تهیه کیک …

  • طرز تهیه خمیر فوندانت ساده

    خمیر فوندانت ساده مخصوص تزیین کیک و شیرینی آماده سازی: ۱۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه : مارشمالو ۱۵۰گرم (طرز تهیه موجود است) آب ۲قاشق غذاخوری …

  • طرز تهیه یوگو لبو / دسر شب یلدا

    طرز تهیه یوگو لبو دسر ویژه شب یلدا   خانواده ها معمولا در شب یلدا که آخرین شب فصل پاییز است  برنامه های خاصی تدارک دیده و  غذاها و دسرهای ویژه تهیه می کنند. یکی از این دسرهای …

  • شیرینی نوروزی : پفک گردویی

      کام مهمانان نوروزی را با شیرینی پفک گردویی شیرین کنید مواد لازم: آرد:۳قاشق غذاخوری شکر:۲۵۰گرم وانیل:نصف قاشق چایخوری زرده تخم مرغ:۵عدد بزرگ مغز گردو خرد شده:۲۵۰گرم طرز تهیه: اول از همه نیم ساعت زرده …

  • حلوای بادام زعفرانی طرز تهیه حلوای بادام زعفرانی مقوی و خوشمزه | حلوای سفره افطار

    دستور پخت حلوای بادام زعفرانی در این مطلب از بخش آشپزی مجله تصویر زندگی طرز تهیه حلوای بادام زعفرانی را به شما آموزش می دهیم. این حلوای خوشمزه و مقوی در ماه رمضان می‌تواند زینت …

  • طرز تهیه پودینگ خامه ای شکلاتی پودینگ خامه ای،طرز تهیه پودینگ،پودینگ شکلاتی طرز تهیه پودینگ خامه ای شکلاتی

    طرز تهیه پودینگ خامه ای شکلاتی شیرینی پزی,طرز تهیه پودینگ خامه ای شکلاتی،چیپس شکلات را در شیر ذوب کنید و سپس هم بزنید تا نرم و یک دست شود.پنیر خامه ای، پودر قند، دارچین و …

  • بستنی زمستانی, سفره شب یلدا طرز تهیه بستنی زمستانی برای شب یلدا و دسر پذیرایی جشن تولد + فیلم آموزشی

    روش تهیه بستنی زمستانی خانگی + فیلم  بستنی زمستانی که در این بخش از نان ، شیرینی ، دسر ، آموزش آشپزی می بینید بسیار خوشمزه تر از بازاریه و برای عصرانه بچه ها ، …

  • طرز تهیه پاستیل انار

    طرز تهیه پاستیل انار   این پاستیل ها رو با آبمیوه ی طبیعی درست کردم که طعمش خیلی عالی شد. شما میتونید همین دستور رو برای بقیه ی میوه ها هم استفاده کنید.   آماده …

  • طرز تهیه ژله رز سیب

    روش تهیه ژله رز سیب   میخوام یه دسر خوشگل یادتون بدم اما قبلش لازمه روش ساخت رز سیب رو یاد بگیرین. رز سیب درست کردنش خیلی ساده است و برای روی دسر و یا …

  • فرنی سه رنگ, دسر ماه رمضان طرز تهیه فرنی سه رنگ مجلسی / دسر ماه رمضان

    آموزش روش پخت فرنی سه رنگ مجلسی  فرنی سه رنگ یک دسر مجلسی خوشمزس که به شکل های مختلفی می تونین تزیین و سرو کنین. فرنی را بیشتر سر سفره های افطار ماه رمضان میشه دید. …