دوشنبه , ۲ اسفند , ۱۳۹۵


دستور تهیه شربت بار / شهد زولبیا بامیه  

شربت بار شهدی است که برای تهیه انواع مربا و حلوا  و شربت و شیرینی هایی مانند باقلوا و زولبیا و بامیه  و گوش فیل ، مرطوب کردن کیک اسفنجی و … استفاده می شود. شربت بار از جوشاندن شکر و آب و گلاب و زعفران یا اسانس ها و پودر هل یا پوست پرتقال و نارنگی و غیره تهیه می شود که برای هر کاربرد غلظت متفاوتی دارد. برای تهیه شهد نعنایی میتوانید داخل شکر و آب به جای گلاب مقداری عرق نعنا بریزید.

 

شربت بار,شهد زولبیا, شربت بامیه
طرز تهیه شربت زولبیا و بامیه

 

مواد لازم برای تهیه شربت بار :

شکر                 ۲/۵(دو و نیم) پیمانه

آب                    ۱ پیمانه

گلاب                 ۱/۴ (یک چهارم) پیمانه

آب‌لیمو              ۱ قاشق سوپ‌خوری یا جوهر لیمو ۱/۸(یک هشتم) قاشق چای‌خوری

زعفران دم کرده   ۲ قاشق سوپ‌خوری

 

طرز تهیه شربت بار :

* ابتدا شکر و آب و گلاب را در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم (حتماً حرارت ملایم باشه نه اینکه بخواد قل‌قل بجوشه) قرار بدین. تا زمانی که شکر کاملاً حل بشه، تقریباً ۱۰ دقیقه.

شربت بار,شهد زولبیا, شربت بامیه

شربت زولبیا بامیه

 

* بعد زعفران رو اضافه کنید و اجازه بدین ۴ – ۳ دقیقه دیگه روی حرارت بمونه.

شربت بار,شهد زولبیا, شربت بامیه
شربت زولبیا بامیه

 

* اگه شکر حل نشد با یه قاشق چوبی (نه قاشق فلزی!) اونو هم بزنید.

* با یه قلم مو که به کمی آب آغشته کردید دور قابلمه رو تمیز کنید چون اگه همین شکرها بعداً داخل شربت بریزه باعث شکرک زدن شربت بار می شه.

شربت بار,شهد زولبیا, شربت بامیه
شربت برای گوش فیل

 

* آب‌لیمو رو بریزید و بعد از یکی دو دقیقه از روی حرارت بردارید. شربت بار آماده هست.

* برای بعضی از دستورات از گلوکز استفاده‌شده که اگه در دستور مورد نظر عنوان شد از گلوکز استفاده شود، شما می‌توانید بعد از برداشتن از روی حرارت ۲ قاشق سوپ‌خوری گلوکز اضافه کرده و مخلوط‌ کنید.

 

منابع:بهارسایت/وبسوار

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • لرزونک سه رنگ ,دسر برای افطار, دسر مجلسی طرز تهیه لرزونک سه رنگ برای افطار

    روش تهیه لرزونک سه رنگ دسر مجلسی برای ماه رمضان لرزونک دسری بسیار لذیذ و عالی برای سفره های افطار شما عزیزانه. حتما درست کنین و از خوردنش لذت ببرین.     مواد لازم برای تهیه …

  • برشتوک نخودچی زنجبیلی و شکلاتی طرز تهیه برشتوک نخودچی شکلاتی / برشتوک زنجبیلی

    برشتوک نخودچی شکلاتی و زنجبیلی برشتوک نخودچی که به اون حلوای خشک هم میگن یکی از دسرهای ساده و خوشمزه ایرانیه که بیشتر در ماه رمضان زینت بخش سفره های افطار میشه. برشتوک نخودچی مزه‌ای …

  • طرز تهیه آش جو ملایر

      آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه    مواد اولیه برای ۵ نفر : فلفل به میزان لازم نمک به میزان لازم پیاز نصف پیمانه (سرخ شده) …

  • یاقلوا خانگی, باقلوای پانزده دقیقه ای طرز تهیه شیرینی باقلوای پانزده دقیقه ای خوشمزه و سریع در منزل

    دستور پخت باقلوای پانزده دقیقه ای خوشمزه  در این مطلب یاد می گیرید چطور وقتی برای یک مهمانی بزرگ آشپزی می‌کنید و فرصت تهیه دسر ندارید، در حضور مهمان‌ها، باقلوای پانزده دقیقه ای را با یک …

  • فرنی بستنی , دسر مجلسی طرز تهیه فرنی بستنی دسر مجلسی

      دستور تهیه فرنی بستنی دسر خوشمزه فرنی بستنی یک فرنی متفاوت با طعم بستنی و مناسب برای سفره افطار است. فرنی یکی از دسرهای سنتی ما ایرانیان است که بیشتر در ماه رمضان برای افطار تهیه …

  • طرز تهیه کازان دیبی Kazandibi دسر ترکیه ای

    طرز تهیه دسر کازان دیبی  Kazandibi کازان دیبی ( Kazandibi ) در لغت به معنای ته دیگ بوده و از دسرهای معروف ترکیه و مشابه کرم کارامل  می باشد. این دسر برای ماه رمضان هم مناسب …

  • طرز تهیه گوش فیل ویژه ماه رمضان

    روش پخت گوش فیل ویژه ماه رمضان   کم کم به روزهای پرفیض ماه رمضون ، ماه ضیافت نور نزدیک می شیم. پس مطلب امروز اختصاص داره به آموزش نحوه پخت یکی از شیرینی های …

  • نمونه تزیین نان پنیر سبزی افطار

      ایده های جالب برای تزیین نان پنیر سبزی افطار   مصرف گروه های غذایی لبنی مانند شیر و ماست و پنیر، میوه و سبزی، نان و غلات مانند برنج و نان، شیر گرم، فرنی …

  • خواص حلیم و بخور نخورهای آن

      همه چیزهایی که درباره غذای سنتی فصل سرما می‌خواهید بدانید   حلیم، سرشار از آهن و فیبر حلیم خوراکی سرشار از گندم است که علاوه بر خاصیت سیرکنندگی بالا، منبع بسیار خوب روی، منیزیم، …

  • طرز تهیه فرنی انبه ویژه ماه رمضان

      روش تهیه فرنی انبه (دسری نیروزا ویژه‌ی ماه مبارک رمضان)   فرنی انبه طعم و عطر بی نظیری دارد و مناسب سفره های افطار و میهمانی ها می باشد.   مواد اولیه : آرد …

مطالب قبلی این بخش
  • خمیر جادویی , خمیر پیتزا , خمیر پیراشکی خمیر جادویی ، ترد و همه کاره / پیتزا / پیراشکی

    روش تهیه خمیر جادویی مناسب انواع پیتزا و پیراشکی خمیر جادویی خمیری ترد و عالی و مناسب برای انواع غذاها ، پیراشکی ، کلوچه ، نان صبحانه ، نان شکم پر ، پیتزا و … است …

    • طرز تهیه پتی فور دو رنگ

      طرز تهیه پتی فور دو رنگ   مواد اولیه : کره ۲۵۰ گرم آرد ۲ پیمانه پودر قند ۳/۴ پیمانه سفیده تخم مرغ ۱ عدد نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو ۱/۴ پیمانه نمک …

      • طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی

        طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی   مواد لازم: آرد : ۱ و ۱/۳ پیمانه بکینگ پودر : ۲ قاشق چایخوری پودر کاکائو : ۴ قاشق چایخوری+۱/۴ پیمانه شکر : ۱ پیمانه نمک : ۱/۲ قاشق …

        • طرز تهیه بیسکویت بستنی طعم توت فرنگی

            آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه مواد اولیه : برای ۸ نفر خامه به میزان لازم توت فرنگی ۲۰ عدد (خرد شده) بستنی وانیلی به مقدار …

          • طرز تهیه سس شکلاتی گرم

                آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۱۰ دقیقه۰   مواد اولیه : شکلات ۱۱۵ گرم (نیمه شیرین) – قطعه قطعه شده شکر ۱۱۵ گرم آب ۱/۲ فنجان پودر کاکائو ۳۰ …

            • پاستیل زنجبیلی , پاستیل زنجفیلی طرز تهیه پاستیل زنجبیلی

              طرز تهیه پاستیل زنجبیلی پاستیل زنجبیلی درست کنید و از خواص بی نظیر زنجبیل بهره مند بشین. به ادامه مطلب توجه کنید تا روش تهیه پاستیل زنجبیلی را براتون توضیح بدم .   مواد لازم برای تهیه پاستیل …

              • آموزش تزئین شیرینی به شکل جغد

                آموزش تزئین شیرینی به شکل جغدی زیبا برای جشن بچه ها من از رویه ی رویال و رنگ های ژله ای قهوه ای، سفید، لیمویی، طوسی و نارنجی استفاده می کنم. وقتی شیرینی را پختید …

                • طرز تهیه پاناکوتای انار ویژه شب یلدا

                  طرز تهیه پاناکوتای انار ویژه  شب یلدا   پاناکوتای انار یکی از دسرهای خوشمزه و زیبا برای شب یلداست. پاناکوتا یه نوع دسر ایتالیائی به معنی ”خامه پخته” و منشا آن شمال ایتالیا ست (ولی درسراسر ایتالیا سرو میشه) که خامه های …

                  • شیرینی مصری ,کعک العید, دسر ماه رمضان طرز تهیه شیرینی کعک العید / شیرینی مصری برای عید

                    دستور پخت شیرینی کعک العید / شیرینی مصری مناسب عید شیرینی کعک العید یک نوع شیرینی مصری مخصوص عید ها (بویژه عید فطر ) هستش. البته ورژن های عربی و ترکی هم داره که نوع مصری از معروفیت …

                    • طرز تهیه گوش فیل ویژه ماه رمضان

                      روش پخت گوش فیل ویژه ماه رمضان   کم کم به روزهای پرفیض ماه رمضون ، ماه ضیافت نور نزدیک می شیم. پس مطلب امروز اختصاص داره به آموزش نحوه پخت یکی از شیرینی های …

                      • طرز تهیه شارلوت توت فرنگی (سلطنتی)

                          طرز تهیه شارلوت توت فرنگی (سلطنتی) دسری شیک ، مجلسی و خوشمزه   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت       مواد اولیه برای ۱۰ نفر : شیر ۱/۵ پیمانه کیک اسفنجی ۱ …

                        • طرز تهیه سوهان قم طرز تهیه سوهان قم

                          طرز تهیه سوهان قم   تاریخ سوهان سوهان براى اولین بار در قم پخته شده است، از این رو تاریخ پیدایش آن را نیز در قم باید جست وجو کرد. آنطور که در بین سوهانى …

                          • طرز تهیه کیک عسل و زنجبیل طرز تهیه کیک عسل و زنجبیل با عطر و طعم بی نظیر

                              دستور پخت کیک عسل و زنجبیل عصرانه پاییزی کیک عسل و زنجبیل مخصوص فصل پاییز است. زنجبیل تازه بو و طعم بسیار مطبوعی به این کیک می دهد. در بعد از ظهرهای پاییزی ، خوردن کیک …

                            • فرنی بستنی , دسر مجلسی طرز تهیه فرنی بستنی دسر مجلسی

                                دستور تهیه فرنی بستنی دسر خوشمزه فرنی بستنی یک فرنی متفاوت با طعم بستنی و مناسب برای سفره افطار است. فرنی یکی از دسرهای سنتی ما ایرانیان است که بیشتر در ماه رمضان برای افطار تهیه …