چهارشنبه , ۴ اسفند , ۱۳۹۵


 

طرز تهیه سینه مرغ و پنیر در فر

 طرز تهیه سینه مرغ و پنیر در فر

 

می تونیم با استفاده از مواد مختلف به مرغ طعم خوبی بدیم و همچنین پختن غذا در فر رو تجربه کنیم که از مضرات سرخ کردن کم می کنه . سینه مرغ و پنیر غذای بسیار خوش طعمی هست و اغلب افراد دوستش دارن.
 

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۳۰ دقیقه
مجموعاً: ۴۵ دقیقه

 

مواد اولیه برای ۲ نفر:
سینه مرغ ۲ عدد
پنیر موزارلا (مکعبی خرد شده) بمقدار دلخواه
پیاز رنده شده نرم ۱ عدد
جعفری ریز شده ۱ قاشق سوپخوری
روغن زیتون به مقدار دلخواه
آبلیموی تازه به مقدار دلخواه
سرکه به مقدار دلخواه
زعفران دم کرده (حل شده در آب) ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه
 
طرز تهیه :
۱- سینه مرغ را در ظرفی قرار داده روی آن کمی سرکه و آبلیمو و نمک بریزید سپس ظرف را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
۲- سینه مرغ را طبق شکل با کارد برش داده سپس پنیر موزاریلا رنده شده+پیاز رنده شده+جعفری ریز شده+نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و به مقدار لازم از مواد برداشته درون سینه مرغ را با مواد پر کنید.

طرز تهیه سینه مرغ و پنیر در فر

۳- ظرف فر را با روغن زیتون چرب کرده سینه مرغ را در ظرف گذاشته روی آن با برس کمی روغن زیتون کشیده سپس کمی ادویه و زعفران حل شده در آب بریزید.
۴- کمی از پنیر را رنده کرده روی سینه مرغ بپاشید.
۵- ظرف را به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد در فر قرار داده تا زمانیکه مرغ خوب بپزد.

سینه مرغ با پنیر در فر

 

سینه مرغ با پنیر در فر

 

 

sooran.com

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه رولت مرغ و ژامبون ساده

      آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت مواد اولیه برای ۳ نفر : مرغ  ۶قطعه (فیله) ژامبون ۱۲ورق پنیر پیتزا ۶ورق فلفل دلمه ای ۲غدد (قرمز و زرد) نمک به …

  • طرز تهیه کباب مرغ تند

    این کباب مرغ غذای کشور مراکش است.   آماده سازی: ۴ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۵ ساعت   مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ  ۴ قطعه (سینه) فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری …

  • طرز پخت سینه مرغ به روشی جدید

        طرز پخت سینه مرغ به روشی جدید   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت مواد اولیه برای ۴ نفر: سینه مرغ ۴ عدد ژامبون گوشت ورقه ای ۶ عدد سس خردل ۱/۲ پیمانه …

  • طرز تهیه دلمه مرغ با پنیر خامه ای

      آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : پنیر خامه ای ۸۵ گرم (نرم شده) کره ۶ قاشق غذاخوری (نرم شده) موسیر ۲ قاشق …

  • طرز تهیه جوجه چینی, جوجه چینی با سس تارتار, طرز تهیه سس تارتار, پخت جوجه چینی با سس تارتار, درست کردن جوجه چینی با سس تارتار, مواد لازم برای جوجه چینی, مواد لازم برای سس تارتار, پخت انواع جوجه, آموزش آشپزی, سایت آشپزی طرز تهیه جوجه چینی با سس تاتار

    طرز تهیه جوجه چینی با سس تاتار   این غذا یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و همینطور شیک و مجلسی برای مهمانی های شام هست .   مواد لازم :برای ۵-۶ نفر فیله مرغ : …

  • طرز تهیه کیک مرغ پنیری (اسکون مرغ)

    روش پخت کیک مرغ پنیری (اسکون مرغ) آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۸ نفر : آرد ۲ پیمانه شکر ۲ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر ۳ قاشق چایخوری نمک …

  • اسکالوپ مرغ طرز تهیه اسکالوپ مرغ + فیلم آموزشی

    آموزش تصویری روش پخت اسکالوپ مرغ + فیلم آموزشی  اسکالوپ مرغ غذایی ایتالیایی و بسیار راحت و خوش طعم است. اسکالوپ با گوشت بدون استخوان مرغ تهیه می شود که در پخت آن از ادویه و …

  • طرز تهیه فلافل مرغ

    دستور پخت فلافل مرغ  مواد لازم برای ۶ نفر : مرغ بدون استخوان —— ۲۵۰ گرم نخود ————————- ۲ پیمانه تخم مرغ ——————– ۳ عدد پیاز  ————————-  ۱ عدد شوید ———————— ۲ قاشق سوپخوری ادویه …

  • مرغ شکم پر مجلسی طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی و خوشمزه

    دستور پخت مرغ شکم پر مجلسی  مرغ شکم پر یکی از غذاهای بسیار شیک و مجلسی و لذیذ است. شکم مرغ را مواد مختلفی پر می کنند مثلا برخی سبزیجات معطر می ریزند.   مواد لازم …

  • مینی ساندویچ مرغ, درست کردن مینی ساندویچ مرغ, نحوه تهیه مینی ساندویچ مرغ, مواد لازم برای مینی ساندویچ مرغ, طرز تهیه ساندویچ مرغ, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, طرز تهیه پیش غذاهای سبک, طرز تهیه غذاهای جشن تولد طرز تهیه مینی ساندویچ مرغ

    طرز تهیه مینی ساندویچ مرغ آماده سازی : ۳۰ دقیقه مورد مصرف : پیش غذا    مواد لازم جهت تهیه مینی ساندویچ مرغ : نان تست : ۱ بسته کالباس : ۲۵۰ گرم گردو : …

مطالب قبلی این بخش
  • لازانیا با ماهی و میگو , غذای دریایی طرز تهیه لازانیا با ماهی و میگو | دستور غذای رژیمی | غذای دریایی

    دستور پخت لازانیا با ماهی و میگو لازانیا با ماهی و میگو برای طرفداران غذاهای دریایی و افرادی که از خوردن گوشت قرمز منع شده اند غذایی مناسب و لذیذ است.   مواد اولیه برای ۳ …

    • طرز تهیه خورش قیمه نجفی (علاچی)

        طرز تهیه خورش قیمه نجفی (علاچی)     قیمه نجفی جزو معروف‌ترین نذری‌های عاشورا و محبوب‌ترین غذاهای عراقی‌هاست. هرچند که اسم این غذا قیمه است و با برنج سرو می‌شود اما هیچ شباهتی به …

      • ناگت ماهی , غذا با ماهی طرز تهیه ناگت ماهی

        طرز تهیه ناگت ماهی ناگت ماهی غذایی سبک و خوشمزه هست که در مدت زمان کمی آماده سرو میشه. این غذا برای بچه هایی که به ماهی علاقه ندارن مناسبه.   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: …

        • طرز تهیه بورانی اسفناج قالبی

          طرز تهیه بورانی اسفناج قالبی   بورانی اسفناج قالبی غذایی ساده و بسیار خوشمزه است. بورانی اسفناج اصالتا متعلق به نواحی شمالی کشور است اما کمتر کسی را میتوان یافت که آن را امتحان نکرده …

          • طرز تهیه پای چوپان + عکس

            طرز تهیه پای چوپان   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه : گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم هویج پخته ۲ عدد ذرت پخته یک پیمانه سیب زمینی ۳ عدد فلفل …

            • طرز تهیه سوپ خامه

                آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۴ ساعت مجموعاً: ۴ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : جوپوست کنده ۱استکان عدس نصف استکان پیاز (خردشده) ۱عددبزرگ سبزی (سوپی) ۲استکان هویج …