سه شنبه , ۱۰ اسفند , ۱۳۹۵


طرز تهیه سوپ قارچ خامه ای

(معرکه ترین طعم سوپ را تجربه کنید!)

آماده سازی: ۳۰ دقیقه

دستور پخت غذا  , طرز تهیه سوپ قارچ خامه ای

 

 

مواد اولیه برای ۴ نفر :

عصاره مرغ یک بسته کوچک

شیر  ۴ لیوان+مقداری برای حل کردن عصاره (اگر پرچرب باشه خوشمزه تر میشه)

آرد سفید ۳ قاشق غذاخوری (سعی کنید خیلی سرخالی نباشه و حتما الک شده باشه)

کره ۲۵گرم (حدود یک چهارم کره های معمولی)

فلفل به میزان لازم (در صورت امکان از فلفل سیاه استفاده کنید)

پیاز  ۱ عدد (تا حد ممکن ریز خرد شده)

قارچ  ۱ لیوان (خرد شده به شکل دلخواه)

خامه یک لیوان ((خامه زده شده) استفاده از خامه کاملا متغیر و به دلخواه شماست)

نمک به میزان دلخواه

آویشن ۱قاشق مربا خوری

طرز تهیه:

ابتدا پیاز ها را رنده زده و داخل تابه روی حرارت قرار دهید تا آب اضافی آنها تبخیر شود،سپس به آن کره اضافه کرده و خوب سرخ کنید تا نیمه طلایی شود.

 

دستور پخت غذا  , طرز تهیه سوپ قارچ خامه ای

قارچ را به شکل و اندازه دلخواه خرد کنید و به همراه ادویه به پیاز اضافه کرده و خوب سرخ کنید.عصاره مرغ را با مقداری شیر داغ مخلوط کرده و بعد از حل شدن کامل به مواد اضافه کنید.
۴لیوان شیر را به مرحله جوشیدن برسانید.آرد را با مقداری نمک مخلوط کرده و ۲بار الک کنید تا هوا خورده و سبک شود،سپس آن را به کمک الک کم،کم به شیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گلوله نشود.وقتی آرد و شیر کاملا مخلوط شدند آنها را به قارچ اضافه کنید و بگذارید مواد روی حرارت ملایم بمانند تا زمانیکه کمی غلیظ شود.دقت کنید که حرارت زیاد نباشد وگرنه قارچ ها آب میشوند و شکل زیبایی نخواهند داشت .

 

دستور پخت غذا  , طرز تهیه سوپ قارچ خامه ای

وقتی سوپ تقریبا جا افتاد خامه را خوب بزنید و با مقداری از آب غذا(شیر)مخلوط کنید و در صورت امکان با همزن خوب یکنواخت کنید.سپس آن را به مواد اضافه کرده و نمک و فلفل غذا را اندازه کنید و آن را برای سرو آماده کنید.

دستور پخت غذا  , طرز تهیه سوپ قارچ خامه ای

نکات:

۱)توجه داشته باشید بعد از اضافه کردن خامه سوپ را خیلی روی حرارت قرار ندهید جون خامه میبرد.
۲)در صورت تمایل از خامه و شیر بیشتری در سوپ استفاده کنید.
۳)اضافه کردن مقداری جعفری خرد شده برای تزیین غذا آن را خوشمزه تر میکند.
۴)بهتر است به جای عصاره مرغ از آب مرغ صاف شده استفاده کنید تا سوپ خوشمزه تری داشته باشید.
۵)در صورت تمایل از مقداری گردوی آسیاب شده هم داخل سوپ و هم برای تزیین استفاده کنید(طعم دلپذیری به غذایتان میدهد!)

 

نوش جان

 

فود سوران



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه سوپ بروکلی

      مواد لازم : آب مرغ : سه پیمانه پیاز متوسط : ‌۲ عدد کلم بروکلی : نیم کیلو آویشن : یک قاشق چای‌ خوری برگ بو : یک عدد سیر : دو حبه کره : …

  • طرز تهیه سوپ جو

    سوپ جو یکی از خوشمزه ترین و سنتی ترین سوپهای ایرانی است.این سوپ یکی از متداولترین و ساده ترین نوع سوپ جو است.   آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۴ ساعت   مواد اولیه …

  • طرز تهیه سوپ خامه

      آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۴ ساعت مجموعاً: ۴ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : جوپوست کنده ۱استکان عدس نصف استکان پیاز (خردشده) ۱عددبزرگ سبزی (سوپی) ۲استکان هویج …

  • طرز تهیه سوپ کدو سبز تند طرز تهیه سوپ کدو سبز تند یک پیش غذای خوشمزه

    دستور پخت سوپ کدو سبز تند  امروز براتون آموزش پخت سوپ کدو سبز خوشمزه و تند رو آماده کردیم. این سوپ خیلی سریع پخته میشه و یه وعده ی غذایی کامله. سوپ کدو سبز را می تونین …

  • طرز تهیه سوپ رژیمی

    طرز تهیه سوپ رژیمی سوپ رژیمی چربی سوز   مواد لازم: کرفس خرد شده  : ۱ لیوان گل کلم سفید خرد شده : ۲ لیوان هویج  : ۳ عدد پیاز :  ۳ عدد فلفل دلمه …

  • سوپ سیب زمینی با فلفل

    سوپ سیب زمینی با فلفل     مواد لازم: پیاز متوسط خرد شده : ۱ پیمانه و نیم سیب زمینی : ۱عدد(۳۰۰ گرم) فلفل دلمه ای قرمز : ۴ عدد بزرگ سیر : ۳ حبه …

  • سوپ های مقوی برای افطار

    اگر قصد دارید برای افطار، غذایی مقوی و منحصر به فرد برای میهمانانتان فراهم کنید، از این سوپ های مقوی و خوشمزه در منوی افطار قرار دهید. همانگونه که می دانید بهتر است برای افطار …

  • سوپ شیر, سوپ افطاری طرز تهیه سوپ شیر برای افطار

    روش پخت سوپ شیر خوش طعم برای افطار سوپ شیر یکی از خوشمزه ترین پیش غذاهاست که هر ذائقه ای اون را می پسنده. سوپ شیر با داشتن مقدار قابل توجهی کلسیم و انواع ویتامین ها غذایی مقوی …

  • نحوه پخت سوپ سبزیجات, پخت سوپ سبزيجات, خواص سوپ سبزيجات, طرز تهیه سوپ های مخصوص سرماخوردگی, سوپ مخصوص سرماخوردگی, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, طرز تهیه غذاهای مخصوص بیماران دستور پخت سوپ سبزیجات مناسب سرماخوردگی

    دستور پخت سوپ سبزیجات مناسب سرماخوردگی   طرز تهیه سوپ سبزیجات مخصوص سرماخوردگی : در قابلمه آب مرغ را ریخته سپس هویج نگینى خرد شده ، سیب زمینى نگینى خرد شده ، کرفس ریز شده …

  • طرز تهیه سوپ سرد گوجه فرنگی اموزش پخت انواع سوپ طرز تهیه سوپ سرد گوجه فرنگی

    سوپ سرد گوجه فرنگی در فصل تابستان بسیار مطبوع می باشد. مواد لازم برای ۶ نفر گوجه فرنگی رسیده قرمز – ۲ کیلو گرم ژامبون – ۱۵۰ گرم خیار کوچک – ۲ تا ۳ عدد لیمو …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه بقچه بادمجان

      بقچه بادمجان پیش غذایی شیک و خوشمزه است .   آماده سازی : ۴۵ دقیقه  پخت : ۳۰ دقیقه    مواد لازم جهت تهیه بقچه بادمجان برای ۵ نفر : بادمجان ۲ عدد سفیده …

    • طرز تهیه بورانی اسفناج قالبی

      طرز تهیه بورانی اسفناج قالبی   بورانی اسفناج قالبی غذایی ساده و بسیار خوشمزه است. بورانی اسفناج اصالتا متعلق به نواحی شمالی کشور است اما کمتر کسی را میتوان یافت که آن را امتحان نکرده …

      • طرز تهیه استیک با سس قارچ (۲)

            کمتر کسی پیدا میشه که از طعم قارچ بدش بیاد. سس قارچ برای بسیاری از غذاها از جمله استیک ها استفاده میشه. در ادامه دستور تهیه استیک با سس قارچ تقدیمتون میشه . …

        • طرز تهیه کوکو سبزیجات (پنکیک)

            روش پخت کوکو سبزیجات (پنکیک)  کوکو سبزیجات آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۵ نفر: نمک به میزان لازم فلفل دلمه ای ۱ عدد سیر ۱ حبه بیکینگ پودر ۱ …

          • خورش شش انداز طرز تهیه خورش شش انداز گیلانی

            طرز تهیه خورش شش انداز خورس محلی گیلان   خورش شش انداز یکی از غذاهای محلی گیلان است که به انواع مختلف طبخ می شود. مثلا شش انداز سیب ، شش انداز تخم مرغ ، شش انداز هویج …

            • طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهانی

               طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهانی     مواد لازم : بادمجان  : ۲٫۵ کیلو برنج :  ۱۰۰ گرم (۱ پیمانه) ۵ تا ۶ پیمانه آب برای برنج گوشت گردن  : ۳۵۰ گرم پیاز :  ۳ عدد …

              • خورش انار و بادمجان شام شب یلدا

                   شام مخصوص شب یلدا : خورش انار و بادمجان خورش انار و بادمجان یا مسمای انار بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه ای است که از قدیم رسم بوده در این شب پخته و خورده …

                • طرز تهیه کباب مرغ با رزماری

                    مواد لازم برای تهیه کباب مرغ : •    ۸۰۰ گرم سینه مرغ •    چهار عدد هویج •    چهار عدد ذرت •    یک قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده •    یک پیمانه ماست •    یک قاشق چایخوری زیره، …

                  • طرز تهیه لواشک آلبالو

                      روش درست کردن لواشک آلبالو   تا همین چند سال پیش که انواع لواشک‌های آماده به بازار نیامده بودند، تابستان‌ها پشت‌بام خانه‌ها پر می‌شد از سینی‌هایی که لبریز بود از مایع‌هایی به رنگ زرد …

                    • طرز تهیه لازانیا نخود سبز

                      طرز تهیه لازانیا نخود سبز جدید و لذیذ مواد لازم برای ۶ نفر : لازانیا ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده بی چربی   ۴۰۰ گرم نخود سبز از پوست درآورده   ۲۰۰ گرم (۱ لیوان) هویج  …

                      • طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی

                          طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی (ذرت آب‌پز )   برای تهیه کنسرو ذرت  در خانه از بلال هایی که تازه هستند استفاده کنید. بلال هایی که وقتی دونه اش رو بین دو تا انگشت فشار …

                        • طرز تهیه رولت مرغ و ژامبون ساده

                            آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت مواد اولیه برای ۳ نفر : مرغ  ۶قطعه (فیله) ژامبون ۱۲ورق پنیر پیتزا ۶ورق فلفل دلمه ای ۲غدد (قرمز و زرد) نمک به …

                          • طرز تهیه سیب زمینی بریان نمکی

                            طرز تهیه سیب زمینی بریان نمکی   روشی آسان برای تهیه سیب زمینی بریان با طعمی منحصر به فرد و به یاد ماندنی تقدیم به شما عزیزان و همراهان مجله تصویر زندگی. آماده سازی: ۵ …

                            • طرز تهیه کباب مرغ تند

                              این کباب مرغ غذای کشور مراکش است.   آماده سازی: ۴ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۵ ساعت   مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ  ۴ قطعه (سینه) فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری …