یکشنبه , ۳ بهمن , ۱۳۹۵


سوپ شیر, سوپ افطاری

روش پخت سوپ شیر خوش طعم برای افطار

سوپ شیر یکی از خوشمزه ترین پیش غذاهاست که هر ذائقه ای اون را می پسنده. سوپ شیر با داشتن مقدار قابل توجهی کلسیم و انواع ویتامین ها غذایی مقوی و بسیار مفید برای کودکان و سالمندان محسوب میشه. این سوپ پر طرفدار را می تونین با ساده ترین مواد اولیه و هزینه کمی تهیه کنین.

 

مواد لازم برای تهیه سوپ شیر :

هویج ۲ عدد
جو ۱ لیوان
ذرت نصف لیوان
آرد ۲ قاشق غذاخوری
مرغ ۲۰۰ گرم
آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد بزرگ
شیر ۳ لیوان
فلفل دلمه ای ۱عدد کوچک
جعفری خرد شده برای تزیین
نمک و فلفل و خامه به مقدار لازم

 

طرز تهیه سوپ شیر :

جو را از ۱ ساعت قبل در مقداری آب سرد خیس دهید ، هویج را خرد کنید و با ذرت کنار بگذارید.

پیاز و فلفل دلمه ای را خرد کنید و همراه با مرغ و ۴ لیوان آب داخل قابلمه بریزید و با حرارت ملایم بپزید و پس از ۱ ساعت جو ، ذرت و هویج را به آن اضافه کنید ، دقت کنید در تمام مراحل حرارت زیر ظرف کاملا ملایم و درب ظرف بسته باشد.

وقتی مواد کاملا پختند در ظرف را بردارید و اجازه دهید تا کمی آب سوپ کشیده شود و اگر مرغی که استفاده کردید دارای استخوان بود آن را جدا کنید ، پس از اینکه آب سوپ کشیده شد ، ۱ قاشق غذا خوری آرد را در ۱ لیوان شیر سرد حل کنید و داخل سوپ بریزید و مخلوط کنید سپس باقیمانده شیر را کم کم به سوپ اضافه کنید ، توجه داشته باشید که یکباره تمام شیر را داخل ظرف نریزید.

پس از اضافه کردن شیر و تا آخرین مرحله پخت در ظرف را باز بگذارید و کمی حرارت را بیشتر کنید و هرچند دقیقه یکبار سوپ را هم بزنید ، اغلب ۱ ساعت بعد از اضافه کردن شیر ، سوپ آماده مصرف است ، از ۱ ساعت به بعد هرچه سوپ بیشتر روی حرارت باشد غلیظ تر میشود که این بستگی به خودتان دارد.

چند دقیقه قبل از سرو آبلیمو و فلفل را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید و نمک آن را تست نمائید ، سوپ را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با جعفری خرد شده و مقداری خامه تزئین کنید .

میتوانید سوپ را داخل میکسر بزنید تا یکدست شود سپس سرو کنید.

 

منبع:کانال هنر اشپزان برتر



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • حلوای انگشت پیچ طرز تهیه حلوای انگشت پیچ | دستور پخت حلوای کشدار سنتی بوشهر

    دستور پخت حلوای انگشت پیچ کشدار بوشهری حلوای انگشت پیچ یکی از شیرینی های سنتی و مشهور بوشهر و همدانه که معمولا در مراسم های مذهبی و عزاداری ها پخته میشه. درست کردن انواع حلوا …

  • نان انجیری, پخت انواع نان طرز تهیه نان انجیری خوشمزه با خمیر جادویی

    دستور پخت نان انجیری خوشمزه با خمیر جادویی  نان انجیری نانی مقوی و خوشمزه است که هم در وعده صبحانه و هم به عنوان عصرانه می تونین میل کنید. میان این نان مربای انجیر قرار …

  • مهمترین خواص خرما برای سلامتی

    مهمترین خواص خرما برای سلامتی   در این مطلب شما را با ده مورد از مهمترین خواص خرما آشنا می کنیم. درخت خرما یا نخل از گیاهان بسیار قدیمی و مقدس است که نامش در …

  • چند نمونه زیبا از تزیین حلوا

    تصاویری از تزیین حلوا برای سفره افطار و مجالس  نمونه هایی از تزیینات زیبای حلوا برای سفره افطار و مجالس    نمونه هایی از تزیینات زیبای حلوا برای سفره افطار و مجالس   نمونه هایی از …

  • طرز تهیه محلبی دسری ترکیه ای

    طرز تهیه محلبی دسری ترکیه ای   محلبی معروف ترین دسر کشور ترکیه و شبیه فرنی خودمان است. انواع و اقسام روش پخت هم دارد. در اینجا دو روش پخت محلبی تقدیمتان می شود . …

  • طرز تهیه ترحلوا دسری خوشمزه

        روش تهیه ترحلوا   دراین مطلب دو روش تهیه ترحلوا این دسر خوشمزه و مجلسی تقدیم شما عزیزان میشه .   روش اول :   مواد لازم آرد برنج : ۲۵۰ گرم آرد …

  • طرز تهیه سوپ سرد گوجه فرنگی اموزش پخت انواع سوپ طرز تهیه سوپ سرد گوجه فرنگی

    سوپ سرد گوجه فرنگی در فصل تابستان بسیار مطبوع می باشد. مواد لازم برای ۶ نفر گوجه فرنگی رسیده قرمز – ۲ کیلو گرم ژامبون – ۱۵۰ گرم خیار کوچک – ۲ تا ۳ عدد لیمو …

  • نان پنیر سبزی مجلسی نان پنیر سبزی مجلسی برای افطار

    طرز تهیه نان پنیر سبزی مجلسی و شیک برای ماه رمضان  نان پنیر سبزی یکی از اجزای اصلی سفره های افطاریه. اگه دنبال سرو نان پنیر سبزی به شکلی کاملا مجلسی و شیک هستید با ما همراه …

  • طرز تهیه حلوای گل سرخ برای افطار

    طرز تهیه حلوای گل سرخ برای ماه رمضان   تاکنون مصارف گل سرخ در ترکیبات ادویه، تهیه گلاب، تهیه شربت و مربا را دیده اید. امروز کاربرد دیگر این گیاه در تهیه حلوای گل سرخ …

  • خواص خاکشیر و طریقه مصرف آن

    خواص خاکشیر و طریقه مصرف آن   خاکشیر یا خاکشی یا شفترک یا خاکشور یا خاکژی گیاهی است از تیره صلیبیان به ارتفاع ۲۰ سانتی‌متر الی یک متر که به طور خودرو در باغ‌ها و …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه کاپ میگو با خمیر فیلو

    طرز تهیه فیلو کاپ میگو   فیلو کاپ میگو میتونه به عنوان یک پیش غذای شیک توی مهمونیهاتون مورد استفاده قرار بگیره .   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه …

    • شوید پلو با لوبیا چشم بلبلی

      شوید پلو با لوبیا چشم بلبلی     مواد لازم: برنج : ۱ کیلو لوبیا چشم بلبلی : ۲ پیمانه شوید تازه : ۷۵۰ گرم زعفران آب زده : ۲ قاشق غذاخوری پودر دارچین : …

      • طرز تهیه سبزی پلو با ماهی

            آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه طرز تهیه سبزی پلو با ماهی (بدون نیاز به فر)   مواد اولیه برای ۵ نفر : آبلیمو به …

        • طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ

            دستور پخت سوفله مرغ و قارچ   لازم نیست سرآشپز درجه یک فرانسوی باشید تا بتوانید سوفله حرفه ای درست کنید. درست کردن آن سخت نیست.در آموزش امروز روش پخت سوفله مرغ و قارچ …

          • طرز تهیه سمبوسه خوزستان, نحوه پخت سمبوسه جنوب, مواد لازم برای پخت سمبوسه جنوب, طرز تهیه سس سمبوسه خوزستان, سس سمبوسه, طرز تهیه سس سمبوسه, طرز درست کردن سمبوسه خوزستان, طرز تهیه انواع سمبوسه طرز تهیه سمبوسه اصلی جنوب

            طرز تهیه سمبوسه اصلی جنوب اول از همه دلیل اینکه نوشتم سمبوسه اصلی جنوب را براتون میگم. هیچ کدام از دستورهایی که در اینترنت هست را تایید نمی کنم. در واقع سمبوسه اصلی جنوب به …

            • طرز تهیه خوراک اسفناج پنیری

                طرز تهیه خوراک اسفناج پنیری (ساده و خوش مزه)     آماده سازی: ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر: زعفران (آبکرده و غلیظ) ۳ قاشق غذاخوری کره ۲ قاشق سوپخوری پنیر پیتزا به میزان لازم …

              • آموزش تهیه مرغ شکم پر, پخت مرغ مجلسی آموزش تصویری تهیه مرغ شکم پر + عکس مرحله به مرحله

                طرز تهیه مرغ شکم پر (آموزش کامل و تصویری گام به گام ) مرغ شکم پر یکی از غذاهای بسیار مجلسی و شیک و خوشمزه هس. بین غذاهایی که با مرغ درست میشه یکی از پرطرفدارترین غذاها مرغ …

                • طرز تهیه پای پاستا (پاستا قالبی)

                  روش پخت پای پاستا (پاستا قالبی) آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۵ نفر : روغن زیتون به میزان لازم فلفل دلمه ای (ریز شده) ۴عدد فلفل قرمز نصف …

                  • طرز تهیه کوکو سیب زمینی مکزیکی

                    طرز تهیه کوکو سیب زمینی مکزیکی   کوکو سیب زمینی مکزیکی غذایی خوشمزه، تنده و خیلی خوش عطر و بو هست.   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت مواد اولیه …

                    • طرز تهیه حلیم گندم (مناسب برای افطار)

                      دو روش برای تهیه حلیم گندم (مناسب برای افطار)   حلیم از غذاها و در واقع از سوپ های ایرانیست که در نقاط مختلف ایران به روش های مختلف تهیه میشه و در هر روش …

                      • طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای

                        طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای سبز   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه    مواد اولیه برای ۲ نفر : برنج ۱/۳ فنجان آب ۲/۳ فنجان فلفل …

                        • طرز تهیه کتلت سالمون یونانی

                          کتلت سالمون یونانی   کتلت یکی از غذاهای نانی است که تقریبا  همه آن را دوست دارند و اتفاقا جزو محبوب ترین ها هم به شمار می رود. بیشتر ما کتلت گوشت که با پیاز …

                          • آموزش طرز تهیه رزت ژامبون

                            روش پخت رزت ژامبون   آماده سازی : ۶۰ دقیقه پخت : ۲۰ دقیقه   مواد لازم : شیر ولرم ۱۵۰ میلی لیتر پودر خمیر ترش ۱ قاشق غذا خوری شکر و نمک کمی ( …

                            • طرز تهیه سالاد تخم مرغ کلاسیک

                              طرز تهیه سالاد تخم مرغ کلاسیک   سالاد تخم مرغ اغلب به عنوان مواد پرکننده (مواد درون ساندویچ) ساندویچ استفاده می‌شود و به طور معمول از تخم مرغ آب پز سفت قطعه قطعه شده، سس …