چهارشنبه , ۶ بهمن , ۱۳۹۵


soo

 

مواد لازم :

آب مرغ : سه پیمانه

پیاز متوسط : ‌۲ عدد

کلم بروکلی : نیم کیلو

آویشن : یک قاشق چای‌ خوری

برگ بو : یک عدد

سیر : دو حبه

کره : ۴ قاشق سوپ‌خوری

آرد : ۲ قاشق سوپ‌ خوری

نمک و فلفل : به میزان لازم

شیر : به مقدار کافی برای نرم کردن آرد

 

طرز تهیه:

پیاز را خرد کرده و آب مرغ را آماده کنید.

قابلمه بزرگی را روی حرارت متوسط قرار داده وآب مرغ، پیاز، کلم بروکلی، برگ بو، آویشن و سیر را به آن اضافه کرده سپس سوپ را روی حرارت متوسط بگذارید تا جوش بیاید سپس حرارت را کم تر کرده و ۱۰ دقیقه دیگر نیز آن را حرارت دهید.

کره را درون قابلمه کوچکی ذوب کرده سپس آرد را به آن اضافه کنید و آن را مرتب هم بزنید سپس نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.

به مخلوط آرد و کره، تا حدی که نرم و یکدست شود مقداری شیر اضافه کنید و مرتب آن را هم بزنید.

برگ بو را از درون مخلوط آب مرغ بیرون آورده و سوپ را با همزن به صورت پوره درآورید.

مخلوط شیر و آرد را به آرامی با سوپ مخلوط کنید.سوپ را روی حرارت ملایم قرار داده تا خوب داغ شود.

برای طعم بهتر این غذا می توانید ان را با پنیر رنده شده میل کنید.

 

 

منبع : پخت و پز


این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه سوپ سرد گوجه فرنگی اموزش پخت انواع سوپ طرز تهیه سوپ سرد گوجه فرنگی

    سوپ سرد گوجه فرنگی در فصل تابستان بسیار مطبوع می باشد. مواد لازم برای ۶ نفر گوجه فرنگی رسیده قرمز – ۲ کیلو گرم ژامبون – ۱۵۰ گرم خیار کوچک – ۲ تا ۳ عدد لیمو …

  • خوشمزه تر شدن سوپ و خورش با این روشها

                                          روش های بکر و ناب برای خوشمزه تر شدن سوپ و خورش   تکنیک ها و …

  • سوپ های مقوی برای افطار

    اگر قصد دارید برای افطار، غذایی مقوی و منحصر به فرد برای میهمانانتان فراهم کنید، از این سوپ های مقوی و خوشمزه در منوی افطار قرار دهید. همانگونه که می دانید بهتر است برای افطار …

  • طرز تهیه سوپ رژیمی

    طرز تهیه سوپ رژیمی سوپ رژیمی چربی سوز   مواد لازم: کرفس خرد شده  : ۱ لیوان گل کلم سفید خرد شده : ۲ لیوان هویج  : ۳ عدد پیاز :  ۳ عدد فلفل دلمه …

  • طرز تهیه سوپ جو

    سوپ جو یکی از خوشمزه ترین و سنتی ترین سوپهای ایرانی است.این سوپ یکی از متداولترین و ساده ترین نوع سوپ جو است.   آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۴ ساعت   مواد اولیه …

  • نحوه پخت سوپ سبزیجات, پخت سوپ سبزيجات, خواص سوپ سبزيجات, طرز تهیه سوپ های مخصوص سرماخوردگی, سوپ مخصوص سرماخوردگی, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, طرز تهیه غذاهای مخصوص بیماران دستور پخت سوپ سبزیجات مناسب سرماخوردگی

    دستور پخت سوپ سبزیجات مناسب سرماخوردگی   طرز تهیه سوپ سبزیجات مخصوص سرماخوردگی : در قابلمه آب مرغ را ریخته سپس هویج نگینى خرد شده ، سیب زمینى نگینى خرد شده ، کرفس ریز شده …

  • طرز تهیه سوپ خامه

      آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۴ ساعت مجموعاً: ۴ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : جوپوست کنده ۱استکان عدس نصف استکان پیاز (خردشده) ۱عددبزرگ سبزی (سوپی) ۲استکان هویج …

  • آبگوشت سالمون, سوپ ماهی سالمون,سوپ مجلسی طرز تهیه آبگوشت سالمون | دستور پخت سوپ ماهی سالمون

    دستور پخت آبگوشت سالمون (Salmon Chowder) در این قسمت از آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی روش تهیه آبگوشت سالمون را تقدیم شما می کنیم. این سوپ هم یکی از انتخاب های خیلی خوب برای زمستان است. …

  • سوپ سیب زمینی با فلفل

    سوپ سیب زمینی با فلفل     مواد لازم: پیاز متوسط خرد شده : ۱ پیمانه و نیم سیب زمینی : ۱عدد(۳۰۰ گرم) فلفل دلمه ای قرمز : ۴ عدد بزرگ سیر : ۳ حبه …

  • طرز تهیه سوپ کدو سبز تند طرز تهیه سوپ کدو سبز تند یک پیش غذای خوشمزه

    دستور پخت سوپ کدو سبز تند  امروز براتون آموزش پخت سوپ کدو سبز خوشمزه و تند رو آماده کردیم. این سوپ خیلی سریع پخته میشه و یه وعده ی غذایی کامله. سوپ کدو سبز را می تونین …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه کتلت سیب زمینی شکم پر

    طرز تهیه کتلت سیب زمینی شکم پر آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه۰ مواد اولیه برای ۶ نفر:  رب گوجه فرنگی ۲قاشق غذاخوری پیاز  ۲عدد زرشک ۱قاشق …

    • طرز تهیه املت فرانسوی

      املت فرانسوی (صبحانه فرانسوی)   املت فرانسوی یک وعده غذایی مناسبT مقوی و شیک تر و متفاوت از املت ساده است. یک روز خوب برای فرانسوی‌ها روزی است که با یک فنجان قهوه خوب و …

      • طرز تهیه سوفله اسفناج

          طرز تهیه سوفله اسفناج   سوفله نوعی دسر سبک و پرهواست که با افزودن مواد به سفیدهٔ تخم مرغ سفت شده و پخت در فر درست می‌شه. آموزش امروز اختصاص داره به طرز تهیه …

        • کباب ترکی ,غذای ترکیه ای طرز تهیه کباب ترکی با سس مخصوص

          دستور پخت کباب ترکی با گوشت چرخ کرده و سس مخصوص کباب ترکی که در این مطلب آموزش میدیم با گوشت چرخ کرده درست میشه. اگه از غذاهای سنتی خسته شدین این کباب خوشمزه را …

          • طرز تهیه کباب ایزگارا

              طرز تهیه کباب ایزگارا   کباب ایزگارا یک غذای ترکی است که با گوشت سینه مرغ درست شده و همراه پلو بلغور و گوجه کبابی سرو می شود.   مواد لازم •    ۳۰۰ گرم …

            • طرز تهیه سوپر رولت مرغ و رول کدو بادمجان

              طرز تهیه سوپر رولت مرغ با سس مخصوص و رول کدو بادمجان   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت     سوپر رولت مرغ با سس مخصوص و رول کدو …

              • پخت بلال ,پختن بلال, تنوری کردن بلال آب پز کردن بلال • روشهای مختلف پختن بلال • طرز پخت بلال

                آموزش تصویری پختن بلال به روش های مختلف پختن بلال روش های مختلفی مانند کبابی کردن، استفاده از ماکرویو، پختن در آب جوش (آب‌پز کردن)، بخار پز کردن، تهیه پاپ کورن، کنسرو ذرت و … …

                • طرز تهیه دیزی , آبگوشت طرز تهیه دیزی (آبگوشت) خوشمزه به صورت تصویری و قدم به قدم

                    طرز تهیه آبگوشت (دیزی) به صورت تصویری  و همراه با جزئیات   من به شخصه  دیزی رو از هر نوع کبابی بیشتر دوست دارم و خیلی وقت بود که میخواستم  طرز تهیه آبگوشت ( …

                  • طرز تهیه چلو ماهیچه ویژه

                          بفرمایید چلو ماهیچه ویژه   مگه کسی هم داریم که چلو ماهیچه رو دوست نداشته باشه؟ آخه اصلاً مگه میشه؟  فکرش را بکنید صبح جمعه از خواب بیدار می شوید دلتان می خواهد یک …

                    • طرز تهیه پای چوپان + عکس

                      طرز تهیه پای چوپان   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه : گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم هویج پخته ۲ عدد ذرت پخته یک پیمانه سیب زمینی ۳ عدد فلفل …

                      • طرز تهیه سالاد گردو و جو پرک طرز تهیه سالاد گردو و جو پرک / سالاد طبقه ای مجلسی

                        سالاد گردو و جو پرک سالاد گردو و جو پرک یکی از انواع سالادهای طبقه ای شیک و مجلسیه که بسیار کامل و مقویه. این سالاد را به عنوان پیش غذا و حتی یک وعده …

                        • طرز تهیه کاپ میگو با خمیر فیلو

                          طرز تهیه فیلو کاپ میگو   فیلو کاپ میگو میتونه به عنوان یک پیش غذای شیک توی مهمونیهاتون مورد استفاده قرار بگیره .   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه …

                          • تخم مرغ سوخاری طرز تهیه تخم مرغ سوخاری

                            دستور تهیه تخم مرغ سوخاری تخم مرغ سوخاری هم یه پیش غذای خوشمزه هست و هم یه صبحونه شیک. دور چین این غذا سلیقه ایه. من از گل های هویج و برگ ریحان استفاده کردم. روش …

                            • طرز تهیه جوجه کباب تابه ای

                                طرز تهیه جوجه کباب تابه ای   جوجه کباب تابه ای طعم بسیار لذیذی دارد، طعمی شبیه جوجه کباب که توصیه میکنم برای یکبار هم که شده آن را امتحان کنید و از طعم …