پنجشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳
×

طرز تهیه سوهان کنجدی فوری

 

SOHAN

 

سوهان فوری تافی کنجدی

 

مواد لازم :

کنجد : ۱/۴   پیمانه

تافی : ۳ عدد بزرگ

 

طرز تهیه:

کنجد ها را بمدت ۵ دقیقه مایکروویو کنید،تا بو داده وبرشته شود.در حین کار چند بارکنجد ها را زیر ورو کنید تا یکنواخت بو داده شود.

تافی هارا در ظرف بزرگتری که گنجایش کنجدها را هم داشته باشد ریخته و ۵۰ ثانیه مایکروویو کنید.

تافی ها کاملا ذوب و نرم خواهند شد ،کنجد بوداده را با تافی مخلوط کرده ده ثانیه دیگر در مایکروویو قرار دهید تا کاملا با هم ترکیب شوند.

سینی فلزی یا سیلیکانی فر را چرب کرده موادرا روی آن ریخته و خیلی سریع مواد را به قطر چند میلیمتر و نازک پهن کنید(میتوانید با یک گوشتکوب مخصوص آبگوشت یا یک لیوان ضخیم که کف ان را چرب کرده اید سوهان را باز کنید ).

هنوز تا سوهان گرم است با یک کاردک یا کفگیر نازک ان را ازسینی جدا کرده و اطراف ان را منظم کرده و به شکل دلخواه برش دهید.

از قیچی اشپزخانه برای صاف کردن دورسوهان و بریدن به قطعات کوچک استفاده کنید .زمانی که هنوز سوهان گرم است خیلی راحت مثل نان بریده می شود

 

 

منبع : آشپزی من
این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 6, میانگین امتیاز: 3,00 از 5)
Loading...