چهارشنبه , ۶ اردیبهشت , ۱۳۹۶

سوفله ماهی

دستور پخت سوفله ماهی

سوفله ماهی را با هر نوع فیله ماهی می توانید درست کنید. انتخاب نوع ماهی به سلیقه و ذائقه خودتان بستگی دارد. اما آنچه مهم است، فیله ها نباید خیلی ضخیم یا خیلی نازک باشند. فراموش نکنید که این غذا باید خوش نمک و کمی تند مزه باشد!

 

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۳۰ دقیقه
مجموعاً: ۴۵ دقیقه

 

مواد اولیه برای تهیه سوفله ماهی :
برای ۴ نفر
فیله ماهی (هر نوع ماهی که دوست دارید) ۴۰۰ گرم
پیاز خلال شده ۱ عدد بزرگ
سیب زمینی پخته شده (بصورت نگینی خرد شود) ۴۰۰ گرم
پیازچه ۳۰ شاخه
شوید ۲۰ شاخه
تخم مرغ تخم مرغ ۱ عدد
پنیر پیتزای رنده شده ۱ بسته کوچک
سیر سیر ۳ حبه
شیر ۱ لیوان
مغز بادام خرد شده ۱۰-۱۵ عدد
نمک و فلفل سیاه بمیزان دلخواه

 

روش پخت سوفله ماهی :

گوشت ماهی بدون استخوان را تیکه می کنیم. داخل ماهی تابه با روغن تفت میدهیم پیاز خلال شده را اضافه کرده و سرخ می کنیم. سپس سیر له شده را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم بعد پیازچه و شوید را ریز خورد کرده به مواد اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.

در این مرحله بادام را می ریزیم و هم می زنیم بعد از ۲۰ دقیقه فلفل سیاه و نمک را اضافه می کنیم .

پودر نارگیل، تخم مرغ، شیر، پنیر پیتزا را باهم مخلوط می کنیم و هم می زنیم تا سس بدست بیاید .
بعداز ۲۰ الی ۳۰ دقیقه مواد ترکیبی ماهی را داخل ظرف پیرکسی ریخته وسس آماده شده را روی آن می ریزیم و داخل فر می گذاریم و با درجه ۱۸۰ حرارت دوطرفه به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه زمان میدهیم.

پس از آماده شدن بدلخواه با خیار شور، گوجه فرنگی، لیموترش تزئین نمایید .

 

نکته :

سیر وشوید باعث میشود افرادی که فشار خون دارند را پایین بیاورد.

ماهی غنی از کلسیم و فسفر است و مصرف آن مخصوصاً برای کودکان ضروری است. لذا هفته ای حداقل ۲ بار ماهی بخورید.
به جای ماهی شیر می توانید از سایر ماهی های بدون استخوان استفاده کنید.
می توانید این غذا را داخل ظرف نسوز روی اجاق گاز درست کنید. البته بهتر است روی قابلمه دم کنی قرار دهید.

در ظرف یا سینی فر کمی آب میریزیم و ظرف سوفله را در آن قرار میدهیم و کف فر میگذاریم و حرارت را روی ۳۵۰ درجه تنظیم می کنیم. سوفله یک ساعت باید در فر بماند در این مدت بهیچوجه در فر را باز نمیکنیم . سوفله باید بالا بیاید و پف کند و روی آن کاملا طلائی شود و بلافاصله بعد از پختن نیز باید خورده شود.
بهتر است ظرف سوفله ماهی را در ظرف آب قرار دهید تا سوفله لطیف تر شود.

 

منابع:سوران/پرسشکده/ماهنامه تغذیه و سلامتی

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه شارلوت الویه

      طرز تهیه شارلوت الویه   در این مطلب روشی جالب برای تزیین سالاد الویه مجالس رو بهتون آموزش میدیم. شارلوت الویه ظاهری زیبا داره و مناسب برای عصرانه و جشن تولدهاست .   مواد …

  • طرز تهیه سالاد بیکن مرغ

      مواد لازم برای تهیه سالاد بیکن مرغ : سینه مرغ سرخ شده : ۴ برش مرغ پخته و ریش ریش شده : ۲ پیمانه هویج خرد شده : ۱ و ۱/۲ پیمانه سس مایونز …

  • طرز تهیه سوپ کدو سبز تند طرز تهیه سوپ کدو سبز تند یک پیش غذای خوشمزه

    دستور پخت سوپ کدو سبز تند  امروز براتون آموزش پخت سوپ کدو سبز خوشمزه و تند رو آماده کردیم. این سوپ خیلی سریع پخته میشه و یه وعده ی غذایی کامله. سوپ کدو سبز را می تونین …

  • طرز تهیه کتلت سیب زمینی شکم پر

    طرز تهیه کتلت سیب زمینی شکم پر آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه۰ مواد اولیه برای ۶ نفر:  رب گوجه فرنگی ۲قاشق غذاخوری پیاز  ۲عدد زرشک ۱قاشق …

  • طرز تهیه میرزا قاسمی طرز تهیه میرزا قاسمی غذای محبوب شمالی ها

    روش درست کردن میرزا قاسمی میرزا قاسمی یکی از پر طرفدار ترین غذاهای گیلان و مازندران میباشد که در سراسر ایران این غذا محبوبیت خاصی دارد و به عنوان پیش غذا نیز سرو می شود. …

  • طرز تهیه کباب برگ زعفرانی

    طرز تهیه کباب برگ زعفرانی آماده سازی: ۸ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۹ ساعت مواد اولیه برای ۲ نفر : کره ۵۰گرم روغن زیتون ۴قاشق غذاخوری زعفران به میزان لازم پیاز  ۲عدد گوشت …

  • طرز تهیه انواع ته دیگ خوشمزه

      طرزتهیه انواع ته دیگ که با اعصابتان بازی میکند! +عکس   دیدن عکس انواع ته دیگ ها بسیار هوس‌برانگیز است و به طور کامل با اعصاب آدم بازی می کند. همه آنها به قدری …

  • طرز تهیه مرغ ذغالی

      ناهار امروز ما مرغ ذغالی (بسیارخوشمزه)   مواد لازم : ران مرغ ۳ عدد پیاز داغ چیپس شده ۳ قاشق غذاخوری سس مایونز ۲ق غ زغال ۷-۸ تیکه کوچک زعفران کمی  فلفل سیاه کمی …

  • طرز تهیه مرغ با گوجه گیلاسی و سیر

    طرز تهیه مرغ با گوجه گیلاسی و سیر   در این مطلب روش جدید برای پخت مرغ با طعمی متفاوت و دلپذیر تقدیمتون میشه . امیدواریم اونو بپزین و از خوردنش لذت ببرین.     …

  • طرز تهیه نان پر شده با قارچ و خامه ترش

    نان پر شده با قارچ و خامه ترش   نان پر شده با قارچ و خامه ترش از مجموعه دستورهای غذایی مارتا استوارت است. این غذا یک وعده غذایی عالی بدون گوشت را برای شما …

  • طرز تهیه کوفته آجیلی آذربایجانی

    طرز تهیه کوفته آجیلی آذربایجانی   مواد لازم : گوشت چرخ شده ۵۰۰ گرم برنج ۱ فنجان نعنا خشک خلال بادام و پسته هر کدام ۱ قاشق غ گردو ۱ پیمونه پیاز ۱ عدد نمک …

  • طرز تهیه کلم پلو ی شیرازی

    طرز تهیه کلم پلو ی شیرازی     مواد لازم : سبزی( شوید،تره،ریحان،جعفری) :  نیم کیلو زردچوبه :۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل و روغن :  به میزان لازم برنج : نیم کیلو کلم خرد …

  • طرز تهیه خمیر پیتزا و پیراشکی

      طرز تهیه خمیر پیتزا و پیراشکی   قبلا چند روش تهیه خمیر پیتزا تقدیمتون شده و امروز براتون یه دستور دیگه تهیه خمیر پیتزا رو آماده کردم. از این خمیر برای تهیه پیراشکی هم …

  • طرز تهیه قارچ شکم پر طرز تهیه قارچ شکم پر با دورچین سیب زمینی و پنیر گریل شده

    طرز تهیه قارچ شکم پر خوشمزه و مجلسی در بخش آشپزی مجله تصویر زندگی طرز تهیه قارچ شکم پر را تقدیم شما عزیزان می کنیم. قارچ شکم پر از پیش غذاهای شیک و خوشمزه مجلسی …