طرز تهیه سس کچاپ خانگی
سس کچاپ را میتوانید از همه جا تهیه کنید اما ساخت آن در خانه علاوه بر این که بهداشتی تر خواهدبود، به شما کمک خواهد کرد تا آن را مطابق با سلیقه خود تهیه کنید و موادی را که خودتان دوست دارید به آن اضافه کنید. سس کچاپ خانگی از کیفیت و طعم بهتری برخوردار است.
با ما همراه باشید تا طرز ساخت نوعی سس کچاپ را بیاموزید.
دستور ساخت سس کچاپ در منزل
به این سس کچاپ را میتوانید به دلخواه خود طعمهای مختلفی بدهید، میتوانید کمی سیر اضافه کنید و یا فلفل قرمز آن را کم یا زیاد کنید تا مزهی تند و معمولی داشته باشد و پس از آن میتوانید سس کچاپ خوش طعم خود را همراه با سیبزمینی سرخ کرده و یا هاتداگ کبابی میل کنید.
مواد لازم:
۱.۵ کیلوگرم گوجهفرنگی پوست کنده شده و خرد شده
۱/۴ فنجان سرکه سفید
۲ قاشق غذاخوری سرکه بلسان
۳ قاشق غذاخوری شکر
۳ قاشق غذاخوری شکر قهوهای
۱ قاشق چایخوری نمک
پودر پیاز ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر سیر ۱/۴ قاشق چایخوری
نمک کرفس ۱/۴ قاشق چایخوری
فلفل شیرین ۱/۴ قاشق چایخوری
پودر خردل ۱/۸ قاشق چایخوری
فلفل سیاه و سفید ۱/۸ قاشق چایخوری
طرز تهیه سس کچاپ خانگی:
در یک ماهیتابه بزرگ مواد را ترکیب کرده وحدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید.
گوجهفرنگیها را پوست بکنید.
پس از اینکه گوجه ها را خرد کردید بقیه مواد را هم به آن اضافه کنید و اجازه دهید بپزد.
پوره را در یک مخلوط کن بریزید تا زمانی که بسیار صاف شود.پس از آن مواد را از یک صافی رد کنید و پس از اینکه کاملا نرم شد و دانههای ریز از بین رفت به ماهیتابه برگردانید و با حرارت ملایم حدود ۴۰ تا ۴۵ دقیقه تفت دهید تا زمانی که غلیظ شود.
برای صاف تر بودن سس کچاپ مواد را از داخل یک صافی رد کنید.
برای جلوگیری از سوختن و یا چسبیدن غذا به کف ماهیتابه مرتب آن را هم بزنید.
مواد را به هم بزنید تا به ته ماهی تابه یا قابلمه نچسبد.
اجازه دهید تا در دمای اتاق خنک شود و پس از آن به ظروف محفوظ از هوا منتقل کنید و در یخچال نگهداری کنید. این سس به مدت یک هفته سالم خواهد ماند.
سس کچاپ آماده شده را میتوانید با سیب زمینی سرخ کرده یا هات داگ میل کنید
منبع : بانوکا / bakingbites / ویکی هاو