یکشنبه , ۳ بهمن , ۱۳۹۵


طرز تهیه سس کچاپ خانگی

طرز تهیه سس کچاپ خانگی 

 

سس کچاپ را می‌توانید از همه جا تهیه کنید اما ساخت آن در خانه علاوه بر این که بهداشتی تر خواهدبود، به شما کمک خواهد کرد تا آن را مطابق با سلیقه خود تهیه کنید و موادی را که خودتان دوست دارید به آن اضافه کنید. سس کچاپ خانگی از کیفیت و طعم بهتری برخوردار است.

با ما همراه باشید تا طرز ساخت نوعی سس کچاپ را بیاموزید.

 

دستور ساخت سس کچاپ در منزل

به این سس کچاپ را می‌توانید به دلخواه خود طعم‌های مختلفی بدهید، می‌توانید کمی سیر اضافه کنید و یا فلفل قرمز آن را کم یا زیاد کنید تا مزه‌ی تند و معمولی داشته باشد و پس از آن می‌توانید سس کچاپ خوش طعم خود را همراه با سیب‌زمینی سرخ کرده و یا هات‌داگ کبابی میل کنید.

 

مواد لازم:

۱.۵ کیلوگرم گوجه‌فرنگی پوست کنده شده و خرد شده

۱/۴ فنجان سرکه سفید

۲ قاشق غذاخوری سرکه بلسان

۳ قاشق غذاخوری شکر

۳ قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای

۱ قاشق چایخوری نمک

پودر پیاز ۱/۲ قاشق چای‌خوری

پودر سیر ۱/۴ قاشق چای‌خوری

نمک کرفس ۱/۴ قاشق چای‌خوری

فلفل شیرین ۱/۴ قاشق چای‌خوری

پودر خردل ۱/۸ قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه و سفید ۱/۸ قاشق چای‌خوری

 

طرز تهیه سس کچاپ خانگی:
در یک ماهی‌تابه بزرگ مواد را ترکیب کرده وحدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید.

گوجه‌فرنگی‌ها را پوست بکنید.

پس از این‌که گوجه ها را خرد کردید بقیه مواد را هم به آن اضافه کنید و اجازه دهید بپزد.

طرز تهیه سس کچاپ خانگی
پوره را در یک مخلوط کن بریزید تا زمانی که بسیار صاف شود.پس از آن مواد را از یک صافی رد کنید و پس از این‌که کاملا نرم شد و دانه‌های ریز از بین رفت به ماهی‌تابه برگردانید و با حرارت ملایم حدود ۴۰ تا ۴۵ دقیقه تفت دهید تا زمانی که غلیظ شود.

برای صاف تر بودن سس کچاپ مواد را از داخل یک صافی رد کنید.

طرز تهیه سس کچاپ خانگی
برای جلوگیری از سوختن و یا چسبیدن غذا به کف ماهی‌تابه مرتب آن را هم بزنید.

مواد را به هم بزنید تا به ته ماهی تابه یا قابلمه نچسبد.

طرز تهیه سس کچاپ خانگی
اجازه دهید تا در دمای اتاق خنک شود و پس از آن به ظروف محفوظ از هوا منتقل کنید و در یخچال نگهداری کنید. این سس به مدت یک هفته سالم خواهد ماند.

سس کچاپ آماده شده را می‌توانید با سیب زمینی سرخ کرده یا هات داگ میل کنید

طرز تهیه سس کچاپ خانگی

 

منبع : بانوکا / bakingbites / ویکی هاو



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • ادویه خشک ایتالیایی,سس ایتالیایی,سس سالاد طرز تهیه سس ایتالیایی | طرز تهیه ادویه خشک ایتالیایی | سس سالاد ایتالیایی

      طرز تهیه ادویه خشک ایتالیایی و سس ایتالیایی سس ایتالیایی از ترکیب سبزیجات معطر و سرکه و روغن زیتون تهیه شده و در تهیه سالاد و سیب زمینی تند سرخ شده بکار می رود. …

  • سس مارینارا ایتالیایی, سس گوجه فرنگی طرز تهیه سس مارینارا ایتالیایی به سه روش

    سه روش تهیه سس مارینارا ایتالیایی سس مارینارا ، نوعی سس گوجه فرنگی ایتالیایی است که برای انواع غذاها مانند کوکو و کتلت ، پاستا ، پیتزا و … کاربرد دارد. می توانید انواع چاشنی و ادویه را طبق ذائقه خود …

  • سس سبزیجات با ماست

    سس سبزیجات با ماست     مواد لازم: سبزیجات خرد شده(نعنا-ترخان-ریحان) :  یک فنجان ماست : دو فنجان نمک و فلفل : بقدر کافی   طرز تهیه: ماست را با نمک و فلفل خوب هم می زنیم …

  • طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی روش تهیه رب گوجه فرنگی خانگی مرغوب + نکات

    بهترین روش تهیه رب گوجه فرنگی خانگی برای تهیه رب گوجه فرنگی مرغوب خانگی ، گوجه فرنگی هایی را انتخاب کنید که بیضی شکل، دارای گوشت بیشتر و آب دار باشد. گوجه فرنگی بایستی کاملا قرمز …

  • سس پیتزا طرز تهیه سس پیتزا

      روش تهیه سس پیتزا در منزل  سس پیتزا نقش مهمی در دلچسب تر نمودن طعم پیتزا داره. سس پیتزا مثل پنیر از اجزای جدا نشدنی پیتزا هست. در ادامه روش تهیه سسی خوش طعم …

  • طرز تهیه اسپاگتی با سس گوشت (رژیمی)

      طرز تهیه اسپاگتی با سس گوشت (رژیمی)   مواد اولیه برای ۴ نفر : جعفری (خرد شده) یک دوم فنجان فلفل سیاه یک دوم قاشق چای خوری نمک سه چهارم قاشق چای خوری گوشت راسته (چرخ …

  • سس کاراملی دولسه دلچه طرز تهیه سس کاراملی دولسه دلچه

    سس دولسه دلچه Dulce de leche را چگونه درست کنیم؟ دولسه دلچه یه سس کاراملی شیرینه که موارد مصرف زیادی داره. میشه رو بستنی ها ریختش، روی ذرت بوداده، روی نون یا پنکیک (اگه اهلش …

  • سس پاستا : سس گوجه فرنگی خامه ای

    سس گوجه فرنگی خامه ای / سس پاستا      با سس پاستا ی گوجه فرنگی خامه ای  که بسیار خوشمزه و خوشرنگ است، می توانید در کمترین زمان یک پاستای متفاوت درست کنید. پس …

  • طرز تهیه سس چیلی تند طرز تهیه سس چیلی در منزل / سس تند خانگی

    دستور درست کردن سس چیلی تند سس چیلی تند که به آن سس تند هم می گویند، بیش از هزاران سال است که مورد استفاده قرار می‌گیرد و از ۶۰۰۰ سال پیش در منطقه مکزیک، آمریکای …

  • استاک قهوه ای , استاک گوشت,brown stock طرز تهیه استاک گوشت | طرز تهیه استاک قهوه ای (brown stock)

    طرز تهیه استاک گوشت (استاک قهوه ای) تهیه استاک گوشت یا استاک قهوه ای نسبت به سایر استاک ها کمی سخت تر بوده و زمان بیشتری نیاز دارد، ولی به همین اندازه نیز طعم و مزه بیشتری در …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه ترشی فلفل دلمه ای

    طرز تهیه ترشی فلفل دلمه ای   مواد اولیه : ادویه ترشی ۳قاشق مرباخوری برگ بو ۳عدد فلفل سبز تند ۱۰عدد سرکه به میزان لازم(حدودا ۲تا۲ونیم پیمانه) سیر ۵حبه خیار ۲عدد گل کلم (کوچک) ۱عدد …

    • ترشی پوست هندوانه طرز تهیه ترشی پوست هندوانه

      دستور تهیه ترشی پوست هندوانه ترد با آهک  در این مطلب روش تهیه ترشی پوست هندوانه را برای شما همراهان مجله تصویر زندگی شرح می دهیم.   مواد لازم برای تهیه ترشی پوست هندوانه : …

      • طرز تهیه مربای هلو

        مواد لازم جهت تهیه مربای هلو : شکر : ۱ کیلو آب : ۳ پیمانه بادکا : ¼ پیمانه هلو : ۱ کیلو خلال بادام : ¼ پیمانه وانیل شکری : ¼  قاشق چایخوری آب …

        • طرز تهیه مربای کدو تنبل , مربای کدو حلوایی طرز تهیه مربای کدو تنبل / مربای کدو حلوایی

          دستور پخت مربای کدو تنبل / مربای کدو حلوایی مربای کدو تنبل ، از مرباهای مجلسی و لذیذ تبریز و مورد علاقه بسیاری از افراد است. تهیه آن آسان ساده ولی کمی زمانبر است. در حالت عادی …

          • طرز تهیه خامه ترش در منزل

              برای تهیه بسیاری از کیک ها و شیرینی ها به خامه ترش نیاز دارید در صورتیکه ممکن است دسترسی به خامه ترش آماده نداشته باشید و از تهیه کیک یا شیرینی مورد علاقه خود …

            • سس پیتزا طرز تهیه سس پیتزا

                روش تهیه سس پیتزا در منزل  سس پیتزا نقش مهمی در دلچسب تر نمودن طعم پیتزا داره. سس پیتزا مثل پنیر از اجزای جدا نشدنی پیتزا هست. در ادامه روش تهیه سسی خوش طعم …

              • ترشی قارچ و بامیه طرز تهیه ترشی قارچ و بامیه / ترشی بامیه

                دستور تهیه ترشی قارچ و بامیه  ترشی قارچ و بامیه خیلی خوشمزه است و با هر غذایی مزه میده. درست کردنش هم خیلی راحته. با ما همراه باشین تا روش درست کردن این ترشی تابستونی و …

                • طرز تهیه مربای زرشک

                  طرز تهیه مربای زرشک مواد لازم : زرشک قرمز تازه  ۱ کیلو گرم شکر ۱ کیلو و ۲۰۰ گرم وانیل ½ قاشق چایخوری   طرز تهیه : زرشک را پاک کنید، چند بار با آب …

                  • طرز تهیه لواشک کیوی خانگی

                    لواشک کیوی   کیوی میوه‌ای است که مواد غذایی بالا و در صد کالری بسیار پایینی دارد، از این‌رو می‌توان آن را در رده میوه‌های بسیار مفید قرار داد.   یکی از میوه های خوشمزه …

                    • طرز تهیه سس مخصوص لازانیا

                      طرز تهیه سس مخصوص لازانیا آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه مواد اولیه برای ۱۲ نفر : آرد سفید ۴قاشق غذاخوری کره ۱۰۰گرم شیر  ۴لیوان (پرچرب) نمک به میزان لازم فلفل …

                      • سس پاستا : سس گوجه فرنگی خامه ای

                        سس گوجه فرنگی خامه ای / سس پاستا      با سس پاستا ی گوجه فرنگی خامه ای  که بسیار خوشمزه و خوشرنگ است، می توانید در کمترین زمان یک پاستای متفاوت درست کنید. پس …

                        • مربای بادمجان طرز تهیه مربای بادمجان

                          دستور پخت مربای بادمجان   مربای بادمجان ترد و شیشه ای است و از پیر و جوان دل می برد. برای فرم گرفتن و له نشدن بادمجان ها از آهک استفاده می شود. با این مربای جدید …