سه شنبه , ۵ اردیبهشت , ۱۳۹۶

طرز تهیه سس کچاپ خانگی

طرز تهیه سس کچاپ خانگی 

 

سس کچاپ را می‌توانید از همه جا تهیه کنید اما ساخت آن در خانه علاوه بر این که بهداشتی تر خواهدبود، به شما کمک خواهد کرد تا آن را مطابق با سلیقه خود تهیه کنید و موادی را که خودتان دوست دارید به آن اضافه کنید. سس کچاپ خانگی از کیفیت و طعم بهتری برخوردار است.

با ما همراه باشید تا طرز ساخت نوعی سس کچاپ را بیاموزید.

 

دستور ساخت سس کچاپ در منزل

به این سس کچاپ را می‌توانید به دلخواه خود طعم‌های مختلفی بدهید، می‌توانید کمی سیر اضافه کنید و یا فلفل قرمز آن را کم یا زیاد کنید تا مزه‌ی تند و معمولی داشته باشد و پس از آن می‌توانید سس کچاپ خوش طعم خود را همراه با سیب‌زمینی سرخ کرده و یا هات‌داگ کبابی میل کنید.

 

مواد لازم:

۱.۵ کیلوگرم گوجه‌فرنگی پوست کنده شده و خرد شده

۱/۴ فنجان سرکه سفید

۲ قاشق غذاخوری سرکه بلسان

۳ قاشق غذاخوری شکر

۳ قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای

۱ قاشق چایخوری نمک

پودر پیاز ۱/۲ قاشق چای‌خوری

پودر سیر ۱/۴ قاشق چای‌خوری

نمک کرفس ۱/۴ قاشق چای‌خوری

فلفل شیرین ۱/۴ قاشق چای‌خوری

پودر خردل ۱/۸ قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه و سفید ۱/۸ قاشق چای‌خوری

 

طرز تهیه سس کچاپ خانگی:
در یک ماهی‌تابه بزرگ مواد را ترکیب کرده وحدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید.

گوجه‌فرنگی‌ها را پوست بکنید.

پس از این‌که گوجه ها را خرد کردید بقیه مواد را هم به آن اضافه کنید و اجازه دهید بپزد.

طرز تهیه سس کچاپ خانگی
پوره را در یک مخلوط کن بریزید تا زمانی که بسیار صاف شود.پس از آن مواد را از یک صافی رد کنید و پس از این‌که کاملا نرم شد و دانه‌های ریز از بین رفت به ماهی‌تابه برگردانید و با حرارت ملایم حدود ۴۰ تا ۴۵ دقیقه تفت دهید تا زمانی که غلیظ شود.

برای صاف تر بودن سس کچاپ مواد را از داخل یک صافی رد کنید.

طرز تهیه سس کچاپ خانگی
برای جلوگیری از سوختن و یا چسبیدن غذا به کف ماهی‌تابه مرتب آن را هم بزنید.

مواد را به هم بزنید تا به ته ماهی تابه یا قابلمه نچسبد.

طرز تهیه سس کچاپ خانگی
اجازه دهید تا در دمای اتاق خنک شود و پس از آن به ظروف محفوظ از هوا منتقل کنید و در یخچال نگهداری کنید. این سس به مدت یک هفته سالم خواهد ماند.

سس کچاپ آماده شده را می‌توانید با سیب زمینی سرخ کرده یا هات داگ میل کنید

طرز تهیه سس کچاپ خانگی

 

منبع : بانوکا / bakingbites / ویکی هاو



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • ترشی نارنگی و پرتقال طرز تهیه ترشی نارنگی و پرتقال | ترشی فصل پاییز | ترشی خانگی

    دستور تهیه ترشی نارنگی و پرتقال  ترشی نارنگی و پرتقال ؟؟!! تا حالا مزشو تست نکردین ؟ پس در این مطلب از بخش  آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی روش پخت این ترشی خوش رنگ و خوش …

  • سس مارینارا ایتالیایی, سس گوجه فرنگی طرز تهیه سس مارینارا ایتالیایی به سه روش

    سه روش تهیه سس مارینارا ایتالیایی سس مارینارا ، نوعی سس گوجه فرنگی ایتالیایی است که برای انواع غذاها مانند کوکو و کتلت ، پاستا ، پیتزا و … کاربرد دارد. می توانید انواع چاشنی و ادویه را طبق ذائقه خود …

  • طرز تهیه مربای قارچ

      آماده سازی: ۴ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۶ ساعت   مواد اولیه : زعفران ۲قاشق غذاخوری سرپر (آب شده) قارچ  ۵۰۰گرم شکر ۷۵۰گرم پودر هل سبز ۱قاشق مرباخوری آبلیمو ۱قاشق چایخوری   …

  • مربای بادمجان طرز تهیه مربای بادمجان

    دستور پخت مربای بادمجان   مربای بادمجان ترد و شیشه ای است و از پیر و جوان دل می برد. برای فرم گرفتن و له نشدن بادمجان ها از آهک استفاده می شود. با این مربای جدید …

  • سس سبزیجات با ماست

    سس سبزیجات با ماست     مواد لازم: سبزیجات خرد شده(نعنا-ترخان-ریحان) :  یک فنجان ماست : دو فنجان نمک و فلفل : بقدر کافی   طرز تهیه: ماست را با نمک و فلفل خوب هم می زنیم …

  • طرز تهیه ترشی کلم بنفش ماساژی

    طرز تهیه ترشی کلم بنفش ماساژی   تهیه ترشی کلم بنفش  بسیار آسان هستش و علاوه بر استفاده به عنوان ترشی، می تونین توی سالاد کاهو بریزین یا برای تزیین غذاهای دیگه مخصوصا کباب ها استفاده …

  • سس گوجه خامه ای / سس پاستا و اسپاگتی

    طرز تهیه سس گوجه خامه ای برای انواع پاستا، اسپاگتی و لازانیا   سس گوجه خامه ای سسی حوشمزه و خوش عطر برای انواع پاستا، اسپاگتی، ماکارونی و لازانیاست.  خیلی هم سریع آماده می شود. همراه …

  • طرز تهیه سس مخصوص لازانیا

    طرز تهیه سس مخصوص لازانیا آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه مواد اولیه برای ۱۲ نفر : آرد سفید ۴قاشق غذاخوری کره ۱۰۰گرم شیر  ۴لیوان (پرچرب) نمک به میزان لازم فلفل …

  • طرز تهیه مربای هویج

    طرز تهیه مربای هویج   از اجزای مملو از قند ساده میز صبحانه، مربا است که هر قاشق مرباخوری اون یک واحد قند محاسبه میشه. گرچه مصرف مربا و کره در وعده صبحانه چندان مناسب …

  • ترشی لوبیا سبز با سرکه سیب طرز تهیه ترشی لوبیا سبز با سرکه سیب

    طرز تهیه ترشی لوبیا سبز با سرکه سیب یکی از ترشی های خوشمزه  برای کنار غذا ، ترشی لوبیا سبز است. برخی برای نگهداری لوبیا سبز از آن ترشی درست می کنند. با ما همراه …

  • مربای انجیر زرد طرز تهیه مربای انجیر خانگی مقوی و خوشمزه

    طرز تهیه مربای انجیر با عطر گلاب مربای انجیر یکی از مرباهای مقوی و بسیار خوشمزه هست که برای صبحانه ، سحری یا افطاری سرو میشه. بعضی ها مربای انجیر را به عنوان دسر بعد …

  • ترشی انجیر طرز تهیه ترشی انجیر

      مواد لازم جهت تهیه ترشی انجیر:   انجیر۲ کیلو گرم شکر ۷۵۰ گرم آب ۱ لیوان دارچین ۱ قاشق غذا خوری سرکه به مقدار لازم   طرز تهیه : شکر , سرکه , آب و دارچین را در …

  • شیره انگور / طرز تهیه شیره انگور خانگی

    روش سنتی تهیه شیره انگور در منزل   شیره انگور ، شهد شیرین و لذیذی است که بیشتر قدیمی ها از آن استفاده می کردند و شاید مانند سابق طرفدار نداشته باشد. خوردن شیره انگور …

  • طرز تهیه مربای هویج مجلسی

      طرز تهیه مربای هویج مجلسی به شکل رزهای زیبا   امروز براتون طرز تهیه مربای هویج مجلسی خوشگل رو آماده کردیم . این مربا برای جهیزیه عروس خانومای گل خیلی شیک و عالیه . …