چهارشنبه , ۴ اسفند , ۱۳۹۵


طرز تهیه سس پستو

 طرز تهیه سس پستو

 

پستو یه نوع سس ایتالیایی هست که فقط از چند ماده ی اولیه درست میشه و نیازی به پختن هم نداره؛ خیلی ساده و خیلی هم خوشمزه!

 

مرحله ۱ –

مواد لازم برای درست کردن سس پستو :

– ۴ فنجان برگ ریحان تازه

– ۱ فنجان پنیر پارمسان رنده شده

– ۱/۲ فنجان بادام زمینی

– ۳ حبه سیر

– پوست رنده شده و آب ۱ عدد لیمو

– ۳/۴ قاشق چایخوری نمک

– ۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه

– ۱ فنجان روغن زیتون خالص

طرز تهیه سس پستو

 

مرحله ۲ –

اول ریحون ها رو خوب بشورید.

 

مرحله ۳ –

بعد با حوله خشک آهسته کنید.

 

مرحله ۴ –

بعد بذارید یه کم تو هوای آزاد بمونه تا کاملاً خشک بشه.

 

مرحله ۵ –

حالا بادوم زمینی ها رو داخل یه ماهیتابه کوچیک بریزید و ماهیتابه رو روی حرارت متوسط قرار بدید و اون ها رو بو بدید. یا اینکه داخل سینی فر بریزید و به مدت ۶ – ۷ دقیقه داخل فر با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار بدید.

 

مرحله ۶ –

وقتی بادوم زمینی ها طلایی شدن، ماهیتابه رو از روی حرارت بردارید و کنار بذارید تا سرد بشن.

طرز تهیه سس پستو

 

مرحله ۷ –

حالا حبه های سیر رو به صورت درشت خرد کنید. لازم نیست خیلی اون ها رو خرد کنید، چون بعداً همه ی مواد رو داخل غذاساز می ریزید.

 

مرحله ۸ –

پوست لیمو رو رنده کنید.

 

مرحله ۹ –

حالا ریحون ها رو داخل کاسه ی غذاساز بریزید.

 

مرحله ۱۰ –

بعد بادوم زمینی ها رو اضافه کنید.

 

مرحله ۱۱ –

پوست رنده شده ی لیمو رو اضافه کنید.

 

مرحله ۱۲ –

حالا پنیر پارمسان و بعد سیر رو به مواد اضافه کنید.

 

مرحله ۱۳ –

آب لیمو رو هم با دست بگیرید و روی مواد بریزید.

 

مرحله ۱۴ –

بعد از اون فلفل سیاه رو اضافه کنید.

 

مرحله ۱۵ –

بعد هم نمک رو داخل غذاساز بریزید.

 

مرحله ۱۶ –

حالا درب غذاساز رو ببندید و اون رو روشن کنید و کم کم روغن زیتون رو هم اضافه کنید.

 

مرحله ۱۷ –

وقتی مخلوط صاف و یکدست شد، کار تمومه و سس تون آماده ست.

 

مرحله ۱۸ –

باقی مونده ی سس رو می تونید فریز کنید. برای این کار جا یخی رو با سس پر کنید، بعد با یه پلاستیک بپوشونید و یه شب بذارید بمونه. بعد، از جا یخی خارج کنید و داخل کیسه های زیپ لاک بریزید. به این صورت تا ۳ ماه می تونید سس رو داخل فریزر نگهداری کنید، البته من شک دارم که انقدر بمونه و قبل از ۳ ماه خورده نشه!

طرز تهیه سس پستو

 

 

kardasti.net



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • سس سبزیجات با ماست

    سس سبزیجات با ماست     مواد لازم: سبزیجات خرد شده(نعنا-ترخان-ریحان) :  یک فنجان ماست : دو فنجان نمک و فلفل : بقدر کافی   طرز تهیه: ماست را با نمک و فلفل خوب هم می زنیم …

  • سس کره قهوه ای , سس پاستا طرز تهیه سس کره قهوه ای / سس پاستا

    طرز تهیه سس کره قهوه ای سس ساده پاستا   سس کره قهوه ای یک سس ساده پاستا است که به سرعت آماده می شود  برای زمانی که هیچی در خانه نداریم. با این سس می …

  • طرز تهیه سس بولونز طرز تهیه سس بولونز سس پاستا و اسپاگتی | سس ایتالیایی

    دستور تهیه سس بولونز سس بولونز یکی از معروفترین سس ها برای سرو با انواع پاستا و اسپاگتی است. این سس را اهالی اطراف بولونیای ایتالیا به روش زیر تهیه می کنند. به همین خاطر نام …

  • سس مارینارا ایتالیایی, سس گوجه فرنگی طرز تهیه سس مارینارا ایتالیایی به سه روش

    سه روش تهیه سس مارینارا ایتالیایی سس مارینارا ، نوعی سس گوجه فرنگی ایتالیایی است که برای انواع غذاها مانند کوکو و کتلت ، پاستا ، پیتزا و … کاربرد دارد. می توانید انواع چاشنی و ادویه را طبق ذائقه خود …

  • طرز تهیه سس خامه لیمویی

    طرز تهیه سس خامه لیمویی (مناسب ماهی و پاستا) آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه مواد اولیه : پوست لیمو ۴ قاشق چای خوری (رنده شده) خامه ۱ چهارم لیوان آرد ۲ قاشق …

  • طرز تهیه سس مخصوص لازانیا

    طرز تهیه سس مخصوص لازانیا آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه مواد اولیه برای ۱۲ نفر : آرد سفید ۴قاشق غذاخوری کره ۱۰۰گرم شیر  ۴لیوان (پرچرب) نمک به میزان لازم فلفل …

  • استاک قهوه ای , استاک گوشت,brown stock طرز تهیه استاک گوشت | طرز تهیه استاک قهوه ای (brown stock)

    طرز تهیه استاک گوشت (استاک قهوه ای) تهیه استاک گوشت یا استاک قهوه ای نسبت به سایر استاک ها کمی سخت تر بوده و زمان بیشتری نیاز دارد، ولی به همین اندازه نیز طعم و مزه بیشتری در …

  • سس ووستشیر , سس ورچستر طرز تهیه سس ووستشیر خانگی / سس ورچستر

    طرز تهیه سس ووستشیر در خانه (سس ورچستر) سس ووستشیر  Worcestershire sauce یک سس معروف در دنیاست که معمولا به عنوان طعم دهنده در غذاهای گوشتی یا دریایی ازش استفاده میشه. سس ووستشیر رو “ووستشایر” یا …

  • سس چیلی خانگی طرز تهیه سس چیلی خانگی با ماندگاری بالا | سس تند

    دستور درست کردن سس چیلی خانگی تند  این سس چیلی خانگی می تواند برای هر منظوری استفاده شود. می توان آن را در پوره سیب زمینی، یک بشقاب نودل، یا به عنوان سس خوش طعم …

  • ادویه خشک ایتالیایی,سس ایتالیایی,سس سالاد طرز تهیه سس ایتالیایی | طرز تهیه ادویه خشک ایتالیایی | سس سالاد ایتالیایی

      طرز تهیه ادویه خشک ایتالیایی و سس ایتالیایی سس ایتالیایی از ترکیب سبزیجات معطر و سرکه و روغن زیتون تهیه شده و در تهیه سالاد و سیب زمینی تند سرخ شده بکار می رود. …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه ترشی پیاز بنفش

      طرز تهیه ترشی پیاز بنفش   ترشی پیاز بنفش هم برای انواع سالاد مناسبه و هم طعم خوبی به ساندویچها میده و به خاطره رنگش یه جورایی اشتها را تحریک میکنه . پیاز زرد …

    • ترشی بامیه طرز تهیه ترشی بامیه و نکات مهم در تهیه آن

      دستور تهیه ترشی بامیه  بهتون توصیه می کنم ترشی بامیه رو درست کنید تا از خواص سرشار بامیه بهره ببرید به خصوص خانمهای باردار که میلشون به ترشی میکشه و حتی کسایی که بامیه دوست ندارن چون …

      • طرز تهیه سس آلفردو

         طرز تهیه سس آلفردو   سس آلفردو یه سس ایتالیایی و شامل ترکیبی از کره، پنیر پارمسان و خامه پر چرب هست. این سس رو می تونید خیلی راحت و سریع و با مواد اولیه …

        • تهیه سس سویا در منزل / سس سویا خانگی

          طرز تهیه سس سویا خانگی دوستای عزیز قبل از همه بگم که سس سویا مراحل خیلی خیلی پیچیده و طولانی رو داره برای درست شدن که نوع خونگیش ممکنه حتی تا ۱سال هم طول بکشه …

          • سس مارینارا ایتالیایی, سس گوجه فرنگی طرز تهیه سس مارینارا ایتالیایی به سه روش

            سه روش تهیه سس مارینارا ایتالیایی سس مارینارا ، نوعی سس گوجه فرنگی ایتالیایی است که برای انواع غذاها مانند کوکو و کتلت ، پاستا ، پیتزا و … کاربرد دارد. می توانید انواع چاشنی و ادویه را طبق ذائقه خود …

            • طرز تهیه ترشی کلم فوری خوشرنگ

              ترشی کلم فوری / ترشی کلم بنفش   ترشی کلم فوری رو میتونید به تنهایی کنار غذاتون میل کنید و یا اینکه توی سالاد ازش استفاده کنید. این ترشی کلم به خاطر رنگ زیبایی که …

              • طرز تهیه انواع سس سینه مرغ

                هفت سس آسان و خوشمزه برای سینه‌ مرغ    طرز تهیه سس سینه مرغ برای طعم دار کردن آن   سینه‌ی مرغ بی استخوان یکی از آن خوراک‌های کم کالری و دم دستی است که …

                • شیره انگور / طرز تهیه شیره انگور خانگی

                  روش سنتی تهیه شیره انگور در منزل   شیره انگور ، شهد شیرین و لذیذی است که بیشتر قدیمی ها از آن استفاده می کردند و شاید مانند سابق طرفدار نداشته باشد. خوردن شیره انگور …

                  • طرز تهیه ادویه مخصوص ترشی

                    طرز تهیه ادویه مخصوص ترشی مواد اولیه : پودر زیره سبز ۲قاشق چایخوری گلپر (پودر) ۱۰قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز ۵قاشق چایخوری دارچین ۱قاشق چایخوری جوز هندی ۱قاشق چایخوری فلفل سیاه ۱قاشق چایخوری فلفل قرمز …

                    • لواشک آلو قرمز طرز تهیه لواشک آلو قرمز ترش و خوشمزه

                      دستور پخت لواشک آلو قرمز لواشکی مناسب برای ذائقه های ترش اگه دلتون یه لواشک ترش و خوشرنگ و خوشمزه می خواد این مطلب که روش تهیه لواشک آلو قرمز هست را دنبال کنید. آماده سازی: ۳۰ …

                      • سس گوجه خامه ای / سس پاستا و اسپاگتی

                        طرز تهیه سس گوجه خامه ای برای انواع پاستا، اسپاگتی و لازانیا   سس گوجه خامه ای سسی حوشمزه و خوش عطر برای انواع پاستا، اسپاگتی، ماکارونی و لازانیاست.  خیلی هم سریع آماده می شود. همراه …

                        • سس کره قهوه ای , سس پاستا طرز تهیه سس کره قهوه ای / سس پاستا

                          طرز تهیه سس کره قهوه ای سس ساده پاستا   سس کره قهوه ای یک سس ساده پاستا است که به سرعت آماده می شود  برای زمانی که هیچی در خانه نداریم. با این سس می …

                          • طرز تهیه مربای هلو

                            مواد لازم جهت تهیه مربای هلو : شکر : ۱ کیلو آب : ۳ پیمانه بادکا : ¼ پیمانه هلو : ۱ کیلو خلال بادام : ¼ پیمانه وانیل شکری : ¼  قاشق چایخوری آب …