سه شنبه , ۱۰ اسفند , ۱۳۹۵


نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه ساوارین نوتلا شیرینی خوشمزه و مجلسی برای پذیرایی عید نوروز

طرز تهیه ساوارین نوتلا شیرینی خوشمزه فرانسوی 

ساوارین یکی از شیرینی های خوشمزه فرانسوی و یک عصرونه دلچسبه. در بخش آشپزی ، طرز تهیه ساوارین نوتلا را برای دوست داران شکلات انتخاب کردیم که امیدواریم مورد پسندتون قرار بگیره.

 

مواد لازم برای تهیه ساوارین نوتلا :

کره : ۷۰ گرم
آرد : ۵۰ گرم
پودر قند : ۱۳۰ گرم
پودر بادام : ۷۰ گرم
سفیده تخم مرغ : ۴ عدد
شکلات نوتلا : به مقدار لازم

 

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه ساوارین نوتلا شیرینی خوشمزه و مجلسی برای پذیرایی عید نوروز

 

طرز تهیه ساوارین نوتلا :

برای تهیه این شیرینی خوشمزه ابتدا فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. کره را درون ظرفی روی حرارت ملایم یا توسط ماکروفر یا به روش بن ماری ذوب کنید.

پس از ذوب شدن آن را کنار بگذارید تا خنک شود. آرد، پودر قند و پودر بادام را درون کاسه ای با یکدیگر مخلوط کرده و الک کنید.

سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی بنزنید تا فرم بگیرد. در نهایت کره ذوب شده خنک و مواد خشک را به آن اضافه کنید و با لیسک مواد را هم بزنید تا به خوبی با هم مخلوط شوند.

قالب ساوارین (مربع یا دایره یا بیضی) را با اسپری آرد و روغن چرب کرده و یک دوم از قالب را با مایه ساوارین پر کنید و به مدت تقریبی ۱۰ تا ۱۲ دقیقه آن را بپزید.

بعد از اطمینان از پخت، قالب ساوارین را روی پنجره توری قرار داده و اجازه دهید کاملا خنک شود.

بعد از جداسازی ساوارین ها از قالب، شکلات نوتلا را درون قیف های یک بار مصرف بریزید و فضای میانی قالب ها را با نوتلا پر کنید و برای تزیین مقداری ترافل خوراکی روی آن بریزید.

 

ساوارین های پخته شده در قالب های مختلف 

قالب مخصوص ساوارین اکثرا قالب های میان تهی در اشکال مختلف بیضی ، گرد، چهار گوش و .. هستند.

  نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه ساوارین نوتلا شیرینی خوشمزه و مجلسی برای پذیرایی عید نوروز

 

طرز تهیه ساوارین نوتلا شیرینی خوشمزه و مجلسی برای پذیرایی عید نوروز

منبع:برترین ها-عارفه سادات ابن الرضا

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه شیرینی نوقای گردویی تبریز

    طرز تهیه شیرینی نوقای گردویی تبریز   نوقای گردویی یکی از قدیمی ترین شیرینی های سنتی تبریز است که تمامی خواص گردو همراه این شیرینی بوده و به عنوان یکی از سوغات اصیل این منطقه …

  • شیرینی نینو طرز تهیه شیرینی نینو شیک و خوشمزه

    روش پخت شیرینی نینو  شیرینی نینو بسیار خوش طعم و خوشمزه و شیک است، خصوصا برای پذیرایی از مهمانان نوروزی. موا دمیانی آن بسته به ذائقه شما می تواند بادام، گردو، پسته، نارگیل یا مخلوطی از …

  • نوروز به کجا سفر کنیم ؟ (۳)

    عید ۹۴ به کجای ایران سفر کنیم ؟ (۳)   نزدیک نوروز که می شود همه دوست دارند برای تعطیلات برنامه سفر داشته باشند و از مکان های تازه دیدن کنند. برخی توان مالی زیادی …

  • طرز تهیه شیرینی برگ بادامی

      طرز تهیه شیرینی برگ بادامی (شیرینی فرانسوی)   شیرینی برگ بادامی یک شیرینی فرانسوی سبک، ترد و کرانچی است . آن را بصورت کاسه‌های برگ شکل درست کرده و بعنوان ظرفی خوشمزه برای سرو …

  • طرز تهیه شیرینی شکلاتی پسته ای

    طرز تهیه شیرینی شکلاتی پسته ای   شیرینی شکلاتی پسته ای شیرینی مناسبی برای پذیرایی در مهمانی ها به ویژه دید و بازدیدهای عید نوروز است.   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه …

  • طرز تهیه شیرینی به شکل قو

     طرز تهیه شیرینی به شکل قو   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه : تخم مرغ  ۲ عدد (زرده تخم مرغ دوم را کنار بگذارید) شکر ۲ …

  • سبز کردن تخم مرکبات ( لیمو - نارنج - پرتقال ) سبز کردن تخم مرکبات (لیمو – نارنج – پرتقال)

    روش سبز کردن تخم مرکبات ( کاشت تخم لیمو ، نارنگی و پرتقال )   سبز کردن تخم مرکبات باعث می شه دانه های خوراکی مثل گندم ، عدس ، ارزن و … و هم چنین منابع …

  • شیرینی نوروزی :طرز تهیه پاپاتیا

      روش تهیه شیرینی پاپاتیا   امروز براتون دستور پخت شیرینی پاپاتیا را در نظر گرفتیم تا عید نوروز کام مهمانان را با شیرینی های دست پخت خودتون شیرین کنید.   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت …

  • کاشت سبزه هسته خرما روش کاشت سبزه هسته خرما

    آموزش کاشت سبزه هسته خرما     کاشت سبزه هسته خرما  ایده ای جدید و جالب برای تهیه سبزه عید است. به جای سبز کردن عدس و گندم که خوراکی هستند از هسته خرما برای سبزه عید …

  • کاشت سبزه تخمه آفتابگردان کاشت سبزه تخمه آفتابگردان

      روش کاشت سبزه تخمه آفتابگردان   سبزه تخمه آفتابگردان به ۱۵ روز زمان برای کامل شدن احتیاج دارد. ضمنا این بذر را فقط باید در فصل زمستان آماده کنید چون با هوای گرم سازگار نمی باشد. …

مطالب قبلی این بخش
  • باقلوا ترکیه ای , شیرینی نوروزی طرز تهیه باقلوا ترکیه ای با خمیر یوفکا یا فیلو

    دستور تهیه باقلوا ترکیه ای  باقلوا گردویی چروکی با خمیر فیلو ( یوفکا)    مواد لازم برای تهیه باقلوا ترکیه ای  : خمیر فیلو (یوفکا) ۱۱ تا ۱۲ ورق کره ۱۷۰ گرم گردو خرد شده …

    • نان شکلاتی حلزونی طرز تهیه نان شکلاتی حلزونی

      دستور پخت نان شکلاتی حلزونی   نان شکلاتی حلزونی نانی خوشمزه و مغذی است که می توانید برای صبحانه و عصرانه سرو نمایید. این نان ظاهر زیبایی داره وو به سادگی تهیه میشه.   مواد …

      • طرز تهیه گوش فیل ویژه ماه رمضان

        روش پخت گوش فیل ویژه ماه رمضان   کم کم به روزهای پرفیض ماه رمضون ، ماه ضیافت نور نزدیک می شیم. پس مطلب امروز اختصاص داره به آموزش نحوه پخت یکی از شیرینی های …

        • طرز تهیه حلوای باقلوا برای افطار

            روش تهیه حلوای باقلوا برای افطار   در ایام ماه رمضان، ایرانی ها برای سفره افطاری، دسرهای شیرین و خوشمزه ای تهیه می کنند که باب طبع افراد روزه دار است. یکی از این …

          • طرز تهیه ژله هندوانه ای در پوست لیمو

                طرز تهیه ژله هندوانه در پوست لیمو   ژله هندوانه ای در پوست لیمو ی تازه بسیاز عالی و خوشمزه ان مخصوصا بعد از غذا در روزهای تابستانی. خیلی راحت و ساده هم …

            • طررز تهیه شیرینی دانه قهوه طرز تهیه شیرینی دانه قهوه خوشمزه و مجلسی برای عید نوروز و عصرانه

              طرز تهیه شیرینی دانه قهوه این شیرینی ترد و خوشمزه ظاهر جالبی داره و برای پذیرایی عید مناسبه. در بخش آموزش آشپزی با طرز تهیه شیرینی دانه قهوه با ما همراه باشید.   مواد لازم …

              • تزیین کیک به شکل دایناسور

                  تزئین کیک به شکل دایناسور کیک را بپزید و بگذارید خنک شود. از قالب بیرون بیاورید و مرکز یک کیک را پیدا کنید. کیک را با چاقوی نان بری از وسط نصف کنید. دو …

                • طرز تهیه کیک رژیمی طرز تهیه کیک رژیمی بدون روغن و کره خوشمزه برای صبحانه و عصرانه

                  طرز تهیه کیک رژیمی بدون کره یا روغن در بخش آموزش آشپزی امروز ، روش تهیه کیک رژیمی بدون روغن را براتون آماده کردیم. اگه از یه دستور دیگه زرده تخم مرغ اضافه آوردید میتونید باهاش این …

                  • طرز تهیه نان پیتا به دو روش

                    طرز تهیه نان پیتا به دو روش   نان پیتا (به انگلیسی: Pitaیا pitta)، نان صاف و گردی است که در حدود ۲۰ سانتیمتر قطر دارد. چون هنگام پخت خمیر شروع به باد کردن می …

                    • طرز تهیه پودینگ نشاسته زعفرانی

                      طرز تهیه پودینگ نشاسته زعفرانی   دسر پودینگ نشاسته زعفرانی علاوه بر اینکه خوش طعم و مقویه، درست کردنش هم راحته. این دسر برای مراسم افطار بسیار مناسبه. حتما مهمانان ازش استقبال می کنن.   …

                      • طرز تهیه کیک هویج با گردو و دارچین

                            مواد لازم برای کیک هویج: آرد ۱ و ۳/۴ پیمانه سرخالی شکر ۱ پیمانه تخم مرغ ۴ عدد هویج رنده شده ۲ پیمانه روغن مایع ۳/۴ پیمانه وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری دارچین ۲ …

                        • طرز تهیه انواع باسلوق

                          طرز تهیه انواع باسلوق، باسلوق ژله ای ،رنگی ،راحت الحلقوم و سجوق آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۸ نفر : نشاسته ۱فنجان شکر ۱ونیم فنجان جوهر لیمو ۱چهارم قاشق چایخوری آب ۳فنجان …

                          • شربت بار,شهد زولبیا, شربت بامیه طرز تهیه شربت بار / شهد زولبیا بامیه

                            دستور تهیه شربت بار / شهد زولبیا بامیه   شربت بار شهدی است که برای تهیه انواع مربا و حلوا  و شربت و شیرینی هایی مانند باقلوا و زولبیا و بامیه  و گوش فیل ، مرطوب …