روش تهیه سالاد قارچ و ژامبون
امروز براتون دستور تهیه یه سالاد بسیار خوشمزه و مقوی رو آماده کردیم. این سالاد می تونه مواد غذایی و انرژی مورد نیازتون رو تامین کنه . به ادامه مطلب توجه کنین :
مواد لازم:
قارچ ۲۰۰ گرم
نخود پخته ۱ پیمانه
ژامبون خلال شده ۲ پیمانه
هویج رنده درشت ۳ عدد
جعفری و ریحان خرد شده ۱ پیمانه
فلفل سبز خلال شده ۱ پیمانه
بادام هندی ۱۰۰ گرم
سس مایونز نصف پیمانه
آبلیمو یا سرکه، نمک و فلفل تند مقداری
خیار شور ۴ عدد خرد شده
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
برای تهیه این سس سالاد خوشمزه ابتدا سس مایونز، روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل تند را با هم مخلوط کرده و هم می زنیم.
برای تهیه سالاد ابتدا قارچ را خلال خرد کرده و با جعفری و ریحان خرد شده ، نخود سبز پخته ، هویج خام رنده شده ، ژامبون خرد شده ، فلفل سبز خلال شده ، بادام هندی ، خیار شور خرد شده مخلوط می کنیم. مواد را در ظرف سرو می ریزیم و با تربچه و پیازچه و گوجه فرنگی تزیین می کنیم. سس را می توانید به دلخواه جدا گانه سرو کنید یا روی سالاد بریزید. از خوردنش لذت ببرید.
نوش جان