جمعه , ۶ اسفند , ۱۳۹۵


دستور پخت غذا  , طرز تهیه رول ماهی فیله

روش پخت رول ماهی

رول ماهی یک غذای بسیار لذیذ هست که می تونید بصورت خوراک و یا با سبزی پلو میل کنید و در هر دو حالت بسیار خوشمزه هست .برای کسانی که بخاطر بوی ماهی این غذا رو نمی خورند گزینه ی بسیار خوبیست.

آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت انتظار: ۳۰ دقیقه
مجموعاً: ۱ ساعت

مواد اولیه برای ۳ نفر :
فیله ماهی (هر نوع ماهی که طعمش رو دوست دارید) ۳ عدد
رنده پوست لیمو ترش ۱ قاشق چایخوری
جعفری برگ شده ۱ پیمانه
کنجد و بذر کتان ۱ قاشق مربا خوری
سیر تازه۱ حبه
پودر پنیر پارمسان ۱ قاشق غذاخوری
آرد ۱ قاشق غذاخوری
کورن میل (منظور همان آرد ذرت است) ۴ قاشق غذاخوری
سماق ۱ قاشق مرباخوری
مایونز رقیق شده در آبلیمو به میزان دلخواه
نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
پنیر چدار (برای تزئین) مقداری

 طرز تهیه :
برای تهیه رول ماهی ابتدا برگهای خرد نشده جعفری ، سیر رنده شده ، سماق ، نمک و فلفل ، پودر پنیر, کنجد و بذر کتان و رنده پوست لیمو ترش را با هم مخلوط کنید ( موقع رنده کردن دقت کنید منظور از پوست فقط همون قسمت رنگیه مرکباته مثلا در لیمو همون لایه سبز خیلی نازک). کره سرد را بهش اضافه کنید و هم بزنید تا مواد ترکیب بشند .

 

دستور پخت غذا  , طرز تهیه رول ماهی فیله

فیله ماهی را صاف روی سطح کارتون پهن کنید. (اگر مایل بودید فیله ماهی را با پودر سوخاری بدون روغن مزه دار کنید) . حالا ترکیب آماده را به سه قسمت در نظر بگیرید و یک قسمتش را خیلی راحت روی فیله پهن کنید و کمی پرس کنید.حالا موقع رول یا لوله کردن فیله است . در این مرحله کمی با ظرافت و آروم کار کنید . از قسمت پهن تر ماهی شروع به پیچیدن کنید و از دو دست استفاده کنید همینطور که ماهی را لوله میکنید با انگشت مواد را هم داخل رول بدهید .خیلی راحته نگران بیرون ریختن مواد نباشید. تا به انتهای فیله برسید.

دستور پخت غذا  , طرز تهیه رول ماهی فیله

 

دستور پخت غذا  , طرز تهیه رول ماهی فیله

 

دستور پخت غذا  , طرز تهیه رول ماهی فیله

در ظرفی ترکیبات ارد رو با هم مخلوط کنید ( آرد ، کورن میل ، پودر پنیر، نمک و فلفل) می تونید از هرترکیبی که براتون راحتتره استفاده کنید مثل آرد سوخاری و غیره و ظرف را کنار بگذارید . .حالا با دو دست ، رول را از دو طرف بلند کنید و در ظرف دیگری بگذارید و چند قاشق از سس رقیق شده با آبلیمو یا سرکه روی سطح رول بریزید ( میتونید به جای ان از روغن زیتون استفاده کنید و یا کلا حذفش کنید). ماهی رو آرد بزنید . برای اینکار از دوقاشق یا چنگال استفاده کنید که دستتون هم آلوده نشه و ماهی رو در ظرف ارد بگذارید و با قاشق آرد را روی همه اطراف اون بریزید تا یک لایه نازک دورش رو بگیره .

دستور پخت غذا  , طرز تهیه رول ماهی فیله

 

دستور پخت غذا  , طرز تهیه رول ماهی فیله

 

دستور پخت غذا  , طرز تهیه رول ماهی فیله

در ظرف پختتون کمی روغن بریزید . مثل عکس روغن رو فقط در محلی که رول رو قرار میدید بریزید که روغن در اطراف ظرف هم نباشه تا بسوزه ( سلامت تره) . رول ها را با همون دو قاشق بلند کنید کمی تکان بدید تا آرد اضافه اش بریزه و در ظرف پخت بگذارید. یک ورقه آلومینیم روی اون بکشید و در فر گرم شده با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ سانتیگراد بمدت ۳۰ دقیقه بپزید.

دستور پخت غذا  , طرز تهیه رول ماهی فیله

 

دستور پخت غذا  , طرز تهیه رول ماهی فیله

بعد از سی دقیقه ظرف را بیرون بیارید و آلومینیم را بردارید ( بوی عطرش رو هم استشمام کنید.عالی … ) . اگر مایل بودین کمی پنیر رنده شده روی اون بپاشید ( من از پنیر چدار اول استفاده کردم) در غیر اینصورت بدون پنیر و کاور دوباره به فر برگردانید تا ده دقیقه دیگه ، که به اندازه دلخواهتون طلایی بشه .

دستور پخت غذا  , طرز تهیه رول ماهی فیله

 

دستور پخت غذا  , طرز تهیه رول ماهی فیله

رول خوشمزه آماده است . در ظرف قرار بدید و برش بزنید و از سسی که توی ظرف پخت جمع شده هم کمی روش بدید و با سبزی پلو تازه و یا به تنهایی سرو کنید . غذای خیلی خوشمزه و مجلسی و آسونیه . توضیحات من طولانی بود، اما پختش خیلی کوتاه و راحته .

دستور پخت غذا  , طرز تهیه رول ماهی فیله

 

دستور پخت غذا  , طرز تهیه رول ماهی فیله

 

دستور پخت غذا  , طرز تهیه رول ماهی فیله

 

sooran.com

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه فیش اند چیپس (fish and chips)

      طرز تهیه فیش اند چیپس (fish and chips)   فیش اند چیپس fish and chips یا ماهی و سیب زمینی سرخ شده یکی از غذاهای محبوب در کشورهای بریتانیایی است که در مطلب امروز  …

  • آموزش نحوه رول کردن کیک رولتی

    چه طور کیک ،کوکو یا ژله را بدون شکستن رول کنیم ! ( آموزش نحوه رول کردن کیک رولتی ) شاید برای خیلی هاتون پیش اومده باشه که خواستید رولت یا کوکو رو رول کنید …

  • طرز تهیه شارلوت انار طرز تهیه شارلوت انار دسر مجلسی برای شب یلدا و یلدایی عروس

    طرز تهیه شارلوت انار دسر مجلسی شب یلدا  شارلوت انار دسری خوشمزه و مجلسی برای شب یلدا ست که ظاهر اشتها برانگیز و شیک و زیبایی هم داره. در بخش نان،شیرین،دسر با ما باشید تا طرز …

  • طرز تهیه ماهی سالمون گریل شده با شلیل

    طرز تهیه ماهی سالمون گریل شده با شلیل   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۲ نفر: ماهی سالمون ۲ عدد فیله ی ۱۸۰ گرمی (به قطر …

  • طرز تهیه ماهی در فر با فویل طرز تهیه ماهی رژیمی | دستور پخت ماهی در فر با فویل

    آموزش طرز تهیه ماهی در فر با فویل / بهترین روش پخت ماهی  آموزش طرز تهیه ماهی در فر با فویل از مجموعه دستور پخت غذا های جیمی الیور است که بخش آموزش آشپزی سایت مجله تصویر زندگی طرز …

  • طرز تهیه چیز استیک کوردون پلو

      چیز استیک کوردون پلو مواد لازم : فیله بودن چربی خوابانده از قبل                ۲۵۰ گرم پنیر پیتزا رنده شده                     …

  • طرز تهیه ماهی شکم پر با روکش خمیر

    طرز تهیه ماهی شکم پر با روکش خمیر   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت   مواد اولیه برای ۲ نفر : ماهی (حدودا ۳۰۰گرم) ۱عدد پیاز ۱عدد سیر ۲حبه …

  • طرز تهیه ماهی قزل آلا با لایه لیمو و نعنا

          ماهی حاوی پروتئین است و جایگاهی ویژه در یک برنامه غذایی سالم دارد، اما وقتی با مواد مغذی دیگر ترکیب شود تبدیل به یک وعده ی فوق العاده می شود. ما این …

  • نکاتی در مورد خرید و پخت ماهی

    نکاتی در مورد خرید و پخت ماهی ماهی همان آبزی نام آشنایی است که شب عید غذای اصلی ما ایرانی‌ها می‌شود و بیشتر خانواده‌ها هم همیشه هنگام خرید آن سردرگم می‌مانند که کدام ماهی را …

  • طعم دار کردن ماهی

        ● شناخت ماهی سطح بدن ماهی باید براق و درخشان  باشد. اگر بخشی از فلس ماهی کنده شده است یا فلس ماهی را با دست کشیدن روی  آن می‌توانید جدا کنید، از خرید آن خودداری …

مطالب قبلی این بخش
  • اسنک بادمجان بیسکویتی طرز تهیه اسنک بادمجان بیسکویتی / غذای فوری با بادمجان

    اسنک بادمجان بیسکویتی خوراکی جالب و خوشمزه اسنک بادمجان لذیذ برای زمان هایی که شما میلی به غذا ندارید ولی دوست دارید یک خوردنی جذاب بخورید ایده آل است. حتما یکبار هم شده طعم آن را امتحان …

    • طرز تهیه ماهی شکم پر به سبک لنگرود طرز تهیه ماهی شکم پر به سبک لنگرود

      طرز تهیه ماهی شکم پر به سبک شرق گیلان (لنگرود همیشه سبز)   ماهی شکم پر یکی از غذاهای اصیل و محلی گیلانه که نوع سنتی اون به ماهی فویج یا ماهی فبیج یا ماهی گرگه شهرت …

      • سوپ های مقوی برای افطار

        اگر قصد دارید برای افطار، غذایی مقوی و منحصر به فرد برای میهمانانتان فراهم کنید، از این سوپ های مقوی و خوشمزه در منوی افطار قرار دهید. همانگونه که می دانید بهتر است برای افطار …

        • طرز تهیه سینه مرغ و پنیر در فر

             طرز تهیه سینه مرغ و پنیر در فر   می تونیم با استفاده از مواد مختلف به مرغ طعم خوبی بدیم و همچنین پختن غذا در فر رو تجربه کنیم که از مضرات سرخ …

          • طرز تهیه کباب مرغ تند

            این کباب مرغ غذای کشور مراکش است.   آماده سازی: ۴ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۵ ساعت   مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ  ۴ قطعه (سینه) فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری …

            • طرز تهیه املت اسفناج برای صبحانه

                طرز تهیه املت اسفناج خوش طعم   مزه املت اسفناج عالی است. املتی با کمی پنیر چدار و اسفناج رویش، کاری می کند فراموش کنید همیشه مجبور بودید سبزیجاتی که مادرتان به غذا اضافه …

              • طرز تهیه انواع ته دیگ خوشمزه

                  طرزتهیه انواع ته دیگ که با اعصابتان بازی میکند! +عکس   دیدن عکس انواع ته دیگ ها بسیار هوس‌برانگیز است و به طور کامل با اعصاب آدم بازی می کند. همه آنها به قدری …

                • طرز تهیه آبگوشت دیزی خانگی

                      در این مطلب یکی از سنتی ترین و خوشمزه ترین نوع آبگوشت یعنی همان آبگوشت دیزی برای شما دوستان قرار داده شده اکثر افراد فکر می کنند دیزی را نمیتوان در منزل پخت …

                  • طرز تهیه میگو برشته

                      آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر : سیر  ۳ حبه (خرد شده) روغن زیتون ۱/۳ فنجان سس گوجه فرنگی ۱/۴ …

                    • طرز تهیه مرغ بریان پروانه ای

                          آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ۱ عدد درسته – ۱/۵ تا ۲ کیلو (شسته و خشک شده) روغن نباتی۲ قاشق سوپخوری (یا روغن …

                      • طرز تهیه سبزی پلو با ماهی

                            آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه طرز تهیه سبزی پلو با ماهی (بدون نیاز به فر)   مواد اولیه برای ۵ نفر : آبلیمو به …

                        • طرز تهیه ماکارونی با اسفناج

                             آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه : پنیر موزارلا ۱ پیمانه ماکارونی ۴۵۴ گرم (شکل دار) سس گوجه فرنگی ۷۳۷ گرم خامه ترش ۳/۴ پیمانه سس …

                          • طرز تهیه سینی کباب ترکی

                              طرز تهیه سینی کباب ترکی سینی کباب ترکی که به اون در ترکی Sini Kebabı یا Tava Kebabı می گن از غذاهای معروف انطاکیه هست و عبارت است از گوشت مخلوط شده با پیاز، …

                            • طرز تهیه سمبوسه با خمیر

                              دستور پخت سمبوسه با خمیر سمبوسه غذایی بسیار خوشمزه و عربی است و پخت آن در مناطق جنوبی کشور بسیار متداول است. در اینجا سمبوسه با خمیر که نوع عربی سمبوسه است را برای شما دوستان …