جمعه , ۴ فروردین , ۱۳۹۶


رول فیله مرغ شیرین
آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت انتظار: ۱ ساعت
مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه
 

مواد اولیه برای ۴ نفر :

مرغ  نیم کیلو (فیله)

قیصی ۲۵۰ گرم + مقدار دلخواه برای سس

گردو ۱۰۰ گرم

کره ۵۰ گرم

پیاز  ۱عدد

آرد ۱ قاشق سوپخوری

روغن به میزان لازم (مایع)

زعفران به میزان لازم (آب شده و غلیظ)

 

طرز تهیه:

جهت تهیه رول فیله مرغ ابتدا روی هر فیله سلفون بکشید و با گوشت کوب بکوبید تا کمی پهن شوند، ولی پاره نشوند.

سپس آنها را به همراه پیاز و مقدار کمی زعفران و آبلیمو داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند.

قیصی و گردو را چرخ کنید.

روی هر فیله را کمی با کره چرب کنید و مقداری از مخلوط گردو و قیصی بریزید و رول کرده  و با خلال دندان ببندید تا مواد بیرون نریزد سپس در آرد بغلتانید.

روغن و کره را داخل تابه‌ای گرم کنید و فیله‌ها را درون آن سرخ کنید، بعد زعفران حل شده و مقداری قیصی را اضافه کنید و برای چند دقیقه در تابه را بگذارید.

 

نکات:

۱)بهتر است به جای سرخ کردن فیله ها آنها را داخل فر بپزید.
۲)میتوانید قیصی و گردو را چرخ نکرده هم استفاده کنید.

 

نوش جان

 

فود سوران

 

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه رولت کالباس (ژامبون)

      طرز تهیه رولت کالباس (ژامبون)   مواد اولیه : آرد ۲/۳ پیمانه شیر ۱/۴ پیمانه روغن مایع ۱/۴ پیمانه تخم مرغ ۳ عدد نمک ۱/۸ قاشق چایخوری فلفل مقداری   مواد سالاد میانی خمیر …

  • طرز تهیه مرغ پورتوریکو

            مواد اولیه : مرغ  یک تا یک و نیم کیلو خرد شده نمک یک قاشق سوپ خوری برگ بو یک عدد روغن زیتون یک فنجان کره ۴ قاشق سوپ خوری پیاز  …

  • ترفندهای پخت جوجه کباب حرفه ای

      ترفندهای پخت جوجه کباب به سبک حرفه ای  ها پخت جوجه کباب شاید ساده به نظر برسه، پیاز و آبلیمو و نمک و زعفران رو به تکه های جوجه اضافه کرده و روی آتش کباب …

  • طرز تهیه جوجه کباب با فیله

    طرز تهیه جوجه کباب با فیله آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه  مواد اولیه برای ۴ نفر: سس ۱/۳ فنجان (+ مقدار بیشتر برای سرو) سس فلفل ۱ قاشق غذاخوری …

  • زرشک پلو مرغ مجلسی زرشک پلو مرغ مجلسی را با این سه روش امتحان کنید

    سه روش پخت زرشک پلو مرغ مجلسی و حرفه‌ای زرشک پلو مرغ مجلسی یکی از اجزای جدایی ناپذیر سفره ایرانی در مهمانی های رسمی و جشن هاست. این غذا باب میل اکثر افراد است. هر خانمی …

  • طرز تهیه مرغ بریان پروانه ای

        آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ۱ عدد درسته – ۱/۵ تا ۲ کیلو (شسته و خشک شده) روغن نباتی۲ قاشق سوپخوری (یا روغن …

  • طرز تهیه خوراک مرغ و سبزیجات

    مواد لازم: سینه مرغ نگینی خرد شده : نصف سینه قارچ ورقه شده : ۱۰۰ گرم هویج خلال شده : ۲عدد (بخار پز) فلفل دلمه رنگی : ۱ پیمانه کدو خلال شده : ۱ عدد …

  • طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ

      دستور پخت سوفله مرغ و قارچ   لازم نیست سرآشپز درجه یک فرانسوی باشید تا بتوانید سوفله حرفه ای درست کنید. درست کردن آن سخت نیست.در آموزش امروز روش پخت سوفله مرغ و قارچ …

  • طرز تهیه شارلوت لاک پشت

      طرز تهیه شارلوت لاک پشت   قبلا روش تهیه دسر مجلسی  شارلوت توت فرنگی (سلطنتی) تقدیمتون شد، همینطور روش تهیه شارلوت سالاد الویه . امروز طرز تهیه شارلوت لاک پشت رو براتون در نظر …

  • طرز تهیه سالاد مرغ با توت فرنگی

    طرز تهیه سالاد مرغ با توت فرنگی   سالاد مرغ با توت فرنگی یک پیش غذای خوشمزه با ظاهری شیک و مجلسیه .   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه پیراشکی پنیر و جعفری طرز تهیه پیراشکی پنیر و جعفری

    روش پخت پیراشکی پنیر و جعفری + آموزش پیچیدن پیراشکی پیراشکی پنیر و جعفری که به آن یقچه پنیر و جعفری هم می گن یه غذای خوشمزه با ظاهری زیبا و اشتها برانگیزه. در ادامه دستور پخت و …

    • طرز تهیه لواشک آلبالو

        روش درست کردن لواشک آلبالو   تا همین چند سال پیش که انواع لواشک‌های آماده به بازار نیامده بودند، تابستان‌ها پشت‌بام خانه‌ها پر می‌شد از سینی‌هایی که لبریز بود از مایع‌هایی به رنگ زرد …

      • طرز تهیه قرمزه نخودچی (کوفته قیمه ریزه)

          طرز تهیه قرمزه نخودچی یا کوفته قیمه ریزه اصفهان   برای تهیه قرمزه نخودچی گوشت چرخ شده بایستی بدون چربی باشد تا از وا رفتن قرمزه‌ها جلوگیری شود. در صورتی که نمی‌توانید گوشت قرمز …

        • طرز تهیه خوراک ران مرغ با سبزیجات

            مواد لازم: ران مرغ : ۱۲ عدد هویج :  ۲ عدد کرفس : ۲ شاخه کره :  ۶۰ گرم آب مرغ : ۱ پیمانه خامه : ۳۰۰ میلی لیتر آبلیمو : یک قاشق چایخوری …

          • کباب ضیافتی با خمیر یوفکا کباب ضیافتی با خمیر یوفکا

            کباب ضیافتی با خمیر یوفکا   کباب ضیافتی یه غذای ترکی هست. تو دستور قدیمیش ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده و ۲۰۰ گرم مرغ چرخ کرده استفاده شده ،ولی می تونید فقط گوشت قرم چرخ شده …

            • طرز تهیه آبگوشت دیزی خانگی

                  در این مطلب یکی از سنتی ترین و خوشمزه ترین نوع آبگوشت یعنی همان آبگوشت دیزی برای شما دوستان قرار داده شده اکثر افراد فکر می کنند دیزی را نمیتوان در منزل پخت …

              • طرز تهیه دلمه سیب زمینی پیتزایی

                روش تهیه دلمه سیب زمینی این مدل دلمه سیب زمینی مدرن تر و خوشمزه تر از دلمه سنتی سیب زمینی است و معمولا افراد خانواده طعم آن را بیشتر میپسندند. مواد داخل دلمه به صورت …

                • طرز تهیه پاستا قالبی / کیک پاستا + سس مخصوص لازانیا

                  طرز تهیه پاستا قالبی(کیک پاستا) آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد لازم : پاستا ۴۰۰گرم (لوله ای درشت و تو خالی) ژامبون مرغ ۲۰۰ گرم پنیر …

                  • طرز تهیه جوجه کباب مجلسی

                         دستور تهیه جوجه کباب مجلسی خوشمزه و خوشرنگ مواد لازم : مرغ درشت:۱ عدد پیاز:۴ عدد فلفل دلمه:۲ عدد نمک مقداری(حداقل ۱ ق سوپخوری) زعفران پودر شده:۱ قاشق ۱ لیوان کوچک(حدودا یک پیمانه) :آب …

                    • آموزش طرز تهیه رزت ژامبون

                      روش پخت رزت ژامبون   آماده سازی : ۶۰ دقیقه پخت : ۲۰ دقیقه   مواد لازم : شیر ولرم ۱۵۰ میلی لیتر پودر خمیر ترش ۱ قاشق غذا خوری شکر و نمک کمی ( …

                      • طرز تهیه ماهی شکم پر بدون فر

                            آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت مواد اولیه برای ۲ نفر : آبلیمو به میزان لازم سیر  ۱تا۲حبه انار ۳قاشق غذاخوری (جنگلی و ساییده شده (از رب انار …

                        • طرز تهیه مرغ لیمو پرتقالی طرز تهیه مرغ لیمو پرتقالی

                          روش پخت مرغ لیمو پرتقالی  خوش عطر و خوشمزه    مرغ لیمو پرتقالی خیلی راحت درست می شه و دردسری نداره. این غذا خیلی خوش عطر و طعمه و برای مجالس مهمانی بسیار مناسبه. مرغ لیمو پرتقالی …

                          • طرز تهیه خورش نخود سبز و شوید

                            روش پخت خورش نخود سبز و شوید   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت مواد اولیه برای ۶ نفر : گوشت (ماهیچه گوسفندی) نیم کیلو روغن (سرخ کردنی) ۴ قاشق سوپخوری پیاز (سرخ شده) ۴ …

                            • طرز تهیه دلمه مرغ با پنیر خامه ای

                                آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : پنیر خامه ای ۸۵ گرم (نرم شده) کره ۶ قاشق غذاخوری (نرم شده) موسیر ۲ قاشق …