رولت ژامبون و سیب زمینی
رولت ژامبون و سیب زمینی غذای خوشمزه و خوشرنگیه که برای پذیرایی شام مناسبه. بچه ها هم اونو می پسندن. در ضمن به راحتی میشه تزیین و سرو کرد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه اون را براتون شرح بدیم.
مواد لازم برای کرپ:
آرد ٢/٣ پیمانه
شیر ١/٣ پیمانه
تخم مرغ ٣ عدد
روغن ۵ قاشق
نمک اندکی
طرز تهیه:
همه مواد فوق را با هم مخلوط کرده تا یکدست شود.
تابه مستطیل شکلی را کمی چرب می کنیم سپس مایع کرپ را بصورت لایه نازکی در تمام تابه پخش می کنیم و اجازه می دهیم تا بپزد، سپس بر میگردانیم تا طرف دیگر هم بپزد (با این دستور دو نان کرپ بدست می آید)
کرپ های آماده را روی دستمال پارچه که کمی خیسشان کرده ایم می گذاریم وبه آرامی رول میکنیم و کنار میگذاریم تا کاملاً خنک شوند.
مواد لازم برای داخل کرپ:
سیب زمینی یک عدد بزرگ
خیارشور ٣-۴ عدد
جعفری ٢ قاشق خردشده
سس مایونز ۴ قاشق
نمک به میزان لازم
ژامبون ۶ ورق
رولت کالباس و سیب زمینی
طرز تهیه:
سیب زمینی را آب پز کرده و رنده می کنیم. بعد از خنک شدن نمک و سس و خیار شور نگینی خرد شده و جعفری را افزوده خوب مخلوط می کنیم. داخل سینی سلفون کشیده و کرپ های خنک شده را روی آن گذاشته وروی آن یک لایه سس مایونز می مالیم. سپس روی سس کالباس و روی کالباس ها سیب زمینی گذاشته و رول میکنیم.
بعد از رول کردن به کمک سلفون چند ساعتی در یخچال می گذاریم تا خنک شود و بعد به کمک چاقوی تیز برش می دهیم.
منبع : کانال هنر میزیانی