شنبه , ۵ فروردین , ۱۳۹۶


 

رولت مرغ و گوشت دودی

 

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۳۰ دقیقه
مجموعاً: ۴۵ دقیقه

 مواد اولیه برای ۴ نفر :

سینه مرغ ۴ عدد

گوجه فرنگی  نصف فنجان (خشک شده در روغن)
زیتون ۲/۳ فنجان (هست در آورده)
پوست لیمو ترش ۳ قاشق سوپخوری
خرده نان نصف فنجان
گوشت دودی ۴ ورقه ی نازک
روغن زیتون برای سرخ کردن
برای تهیه رولت مرغ و گوشت دودی ابتدا یک سینه ی مرغ را بین دو ورق کاغذ روغنی قرار دهید و آن را بیفتک کوب یا کف یک تابه ی سنگین بکوبید تا پهن شود و به ضخامت نیم سانتی متر برسد. این کار را برای باقی سینه های مرغ هم انجام دهید.
در یک غذا ساز گوجه فرنگی خشک شده آغشته به روغن، زیتون، حبه سیر، پوست لیمو ترش و خرده نان را مخلوط کنید و بزنید تا خوب ترکیب شوند و مخلوط حالت خمیری پیدا کند.

رولت مرغ و گوشت دودی

یک چهارم مخلوط را روی یک طرف هر کدام از سینه ها بمالید سپس یک برش گوشت دودی ورقه ای روی آن قرار دهید. هر سینه ی مرغ را لوله کنید و با یک خلال دندان آن را سفت کنید. روی رولت ها نمک و فلفل بپاشید.

رولت مرغ و گوشت دودی

یک تابه ی بزرگ را روی شعله متوسط قرار بدهید و ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری روغن مایع در آن بریزید. همه طرف رولت ها را سرخ و برشته کنید و به پختن ادامه بدهید تا دمای داخلی مرغ به ۱۶۵ درجه فارنهایت (۷۴ درجه سانتی گراد) برسد. بگذارید رولت های مرغ ۵ دقیقه بمانند سپس خلال دندان را بیرون بیاورید و برش دهید و سرو کنید.
رولت مرغ و گوشت دودی 

نکته:

از سینه هایی استفاده کنید که حداقل ۱۸۰ گرم وزن دارند چون آنها وقتی کوبیده و نازک می شوند فضای کافی برای مالیدن مخلوط خمیری را دارند.
هر چه رولت ها را سفت تر بپیچید بعد از برش شکل یکدست تری پیدا می کنند.
می توانید رولت های برشته شده را در فر قرار دهید تا مطمئن شوید به دمای ۱۶۵ درجه فارنهایت (۷۴ درجه سانتی گراد) می رسند. تابه را در فری که با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۷ درجه سانتی گراد) داغ کرده اید بگذارید و اجازه بدهید تا موقعی که کاملاً بپزند در فر بمانند.

رولت مرغ و گوشت دودی

 

 

فود سوران

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه کوفته تبریزی

    طرز تهیه کوفته تبریزی     مواد لازم: گوشت بی استخوان : نیم کیلو دنبه : ۱۰۰گرم تره و مرزه :  ۱۰۰گرم برنج : ۲۰۰گرم آرد نخودچی،۵ :  تا ۱۰۰ گرم لپه : ۱۰۰گرم تخم …

  • طرز تهیه استیک با سس قارچ

    طرز تهیه استیک با سس قارچ مواد لازم: برای سس قارچ: آب گوشت  :  یک پیمانه آرد سفید  :  یک قاشق سوپ خوری کره  :  ۲۵۰گرم قارچ تازه  :  ۲۵۰گرم شیر  :  یک پیمانه نمک …

  • طرز تهیه کباب مشهور مانیسا

    طرز تهیه کباب مشهور مانیسا Meşhur Manisa Kebabı       کباب مشهور مانیسا Meşhur Manisa Kebabı آماده سازی: ۳۰ دقیقه   مواد لازم برای کرپ: روغن مایع یک چهارم استکان شیر ۲ لیوان آرد …

  • طرز تهیه خوراک مرغ و سبزیجات

    مواد لازم: سینه مرغ نگینی خرد شده : نصف سینه قارچ ورقه شده : ۱۰۰ گرم هویج خلال شده : ۲عدد (بخار پز) فلفل دلمه رنگی : ۱ پیمانه کدو خلال شده : ۱ عدد …

  • طرز تهیه رولت خرما طرز تهیه رولت خرما دسری مقوی و خوشمزه برای ماه رمضان و مراسم های مذهبی

    طرز تهیه رولت خرما رولت خرما یکی از دسرهای خوشمزه و پرطرفدار بخصوص در ماه رمضان و مراسم مذهبیه. در این بخش از نان، شیرینی، دسر مجله تصویر زندگی طرز تهیه رولت خرما که بسیار …

  • طرز تهیه رولت مرغ و ژامبون ساده

      آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت مواد اولیه برای ۳ نفر : مرغ  ۶قطعه (فیله) ژامبون ۱۲ورق پنیر پیتزا ۶ورق فلفل دلمه ای ۲غدد (قرمز و زرد) نمک به …

  • طرز تهیه کیک رولتی طرح دار

    تو این آموزش قصد داریم طرز تهیه کیک رولتی طرح دار رو بهتون نشون بدیم. کل کار طراحی قبل از پختن انجام میگیره و در صورت نیاز بعد از پختن هم تزیین اضافه روش انجام …

  • طرز تهیه دست پیچ مرغ و سیب زمینی

    دست پیچ مرغ و سیب زمینی(پیش غذایی خوشمزه)   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ  ۲۰۰گرم (سینه) اسفناج ۵۰گرم …

  • طرز تهیه پای چوپان + عکس

    طرز تهیه پای چوپان   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه : گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم هویج پخته ۲ عدد ذرت پخته یک پیمانه سیب زمینی ۳ عدد فلفل …

  • زرشک پلو مرغ مجلسی زرشک پلو مرغ مجلسی را با این سه روش امتحان کنید

    سه روش پخت زرشک پلو مرغ مجلسی و حرفه‌ای زرشک پلو مرغ مجلسی یکی از اجزای جدایی ناپذیر سفره ایرانی در مهمانی های رسمی و جشن هاست. این غذا باب میل اکثر افراد است. هر خانمی …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه ته چین ماهی

        ته چین ها انواع بسیار زیادی دارند و طرفداران آنها در سفره های ایرانی کم نیستند. در این بین ته چین ماهی شاید کمتر مورد توجه قرار گرفته باشد و آن هم به …

    • طرز تهیه دلمه سیب زمینی

            آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۲ نفر : فلفل به میزان لازم نمک به میزان لازم سیب زمینی ۴ …

      • طرز تهیه حلیم گوشت

        طرز تهیه حلیم گوشت   حلیم غذای بسیار پرطرفدار و لذیذ ایرانی است و طرفداران بسیار زیادی دارد . همه ما با حلیم آشناییم و اکثرا آن را جزو غذاهای خوشمزه محسوب می کنیم.خوردن حلیم …

        • طرز تهیه کوفته شامی (کوفته کرمانشاهی)

          طرز تهیه کوفته شامی (کوفته کرمانشاهی)   کوفته شامی کرمانشاهی یکی از غذاهای خوشمزه اصیل و سنتی است که هر کسی را که یکبار آن را امتحان کند وادار به تهیه دوباره آن می سازد. …

          • طرز تهیه سوفله اسفناج

              طرز تهیه سوفله اسفناج   سوفله نوعی دسر سبک و پرهواست که با افزودن مواد به سفیدهٔ تخم مرغ سفت شده و پخت در فر درست می‌شه. آموزش امروز اختصاص داره به طرز تهیه …

            • طرز تهیه کوکوی قارچ برای گیاهخواران

              طرز تهیه کوکوی قارچ برای گیاهخواران   کوکوی قارچ ، بسیار خوش طعم و برای کسانی که گیاه خواری می کنند وعده غذایی بسیار لذیذ و مقوی است. قارچها از گیاهانى هستند که به طور …

              • طرز تهیه کیک مرغ مجلسی طرز تهیه کیک مرغ مجلسی و خوشمزه + عکس تزیین کیک مرغ با سبزیجات

                طرز تهیه کیک مرغ مجلسی و خوشمزه  کیک مرغ یکی از خوشمزه هائیه که می تونه یک پیش غذای عالی و زیبا برای یک وعده شام رسمی باشه. در ادامه طرز تهیه کیک مرغ و نمونه …

                • طرز تهیه سالاد الویه به شکل هویج

                    طرز تهیه سالاد الویه به شکل هویج   این سالاد الویه زیبا و استثنایی، یک ایده خوب برای تولدها و مهمانی‌های عصرانه است.   آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ …

                  • طرز تهیه کوکو سبزیجات (پنکیک)

                      روش پخت کوکو سبزیجات (پنکیک)  کوکو سبزیجات آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۵ نفر: نمک به میزان لازم فلفل دلمه ای ۱ عدد سیر ۱ حبه بیکینگ پودر ۱ …

                    • طرز تهیه عدسی

                      مواد اولیه برای ۵ نفر : رب گوجه فرنگی ۳قاشق غذاخوری پیاز  ۱عدد (متوسط و ریزشده) سیر  به میزان لازم (ریزشده) عدس ربع کیلو (پخته) آرد ۲قاشق غذاخوری (تفت داده شده) فلفل تند ۱عدد (ریزشده) …

                      • طرز تهیه پای اسفناج طرز تهیه پای اسفناج خوشمزه و مجلسی همراه با دستور تهیه خمیر پای

                        طرز تهیه پای اسفناج با پنیر لیقوان در این بخش آموزش آشپزی ، طرز تهیه پای اسفناج خوشمزه و مجلسی را تقدیمتون می کنیم. برای استفاده از خواص اسفناج حتما این غذای خوش طعم و زیبا …

                        • مرغ سرخ شده با لیمو عمانی, پخت مرغ سرخ شده با لیمو عمانی, مواد لازم برای مرغ سرخ شده با لیمو عمانی, نحوه پخت مرغ سرخ شده با لیمو عمانی, نحوه پخت انواع مرغ, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, طرز تهیه شنسیل مرغ, خواص لیمو عمانی, نحوه درست کردن لیمو عمانی طرز تهیه مرغ سرخ شده با لیمو عمانی

                          طرز تهیه مرغ سرخ شده با لیمو عمانی   لیمو (لیموترش یا لیموعمانی) میوه‌ای درختچه‌ای است که از قدیم از آب (آبلیمو) یا خشک شده آن استفاده می‌شده است. در غذاهای سنتی ایران اصولا از لیموعمانی …

                          • طرز تهیه تاس کباب مرغ

                              مواد لازم •  ۲ عدد سینه مرغ بزرگ و پوست‌گرفته و دو نیم شده •  ۴ عدد ران مرغ پوست‌گرفته •  ۲ قاشق سوپ‌خوری روغن‌زیتون: •  ۲۰۰ گرم موسیر پوست‌گرفته •  ۲ بوته سیرخرد …

                            • طرز تهیه مرغ پورتوریکو

                                      مواد اولیه : مرغ  یک تا یک و نیم کیلو خرد شده نمک یک قاشق سوپ خوری برگ بو یک عدد روغن زیتون یک فنجان کره ۴ قاشق سوپ خوری پیاز  …