سه شنبه , ۲۸ دی , ۱۳۹۵


طرز تهیه رولت سورپرایز طرح دار قلبی ویژه ولنتاین 

رولت سورپرایز طرح دار قلبی ، انتخابی زیبا و خوشمزه برای هدیه دادن به همسر یا نامزدتان به مناسبت روز ولنتاین است!!

رولت سورپرایز قلبی ویژه ولنتاین با پودر کیک آماده درست شده و روی آن پرینت های قلبی شکل شکلاتی وجود دارد و با ماده پرکننده خوشمزه ای متشکل از خامه و پنیر پر می شود.

اگر قلبهای ریز پرینت شده بر روی این کیک برای نشان دادن محبت شما به همسرتان کافی نیست، یک قلب صورتی رنگ بزرگتر در مرکز این رول وجود دارد که می توانید تقدیم ایشان کنید!!

رولت سورپرایز, رولت طرح دار, رولت قلبی, کیک ولنتاین

رولت سورپرایز طرح دار قلبی هدیه مناسب آقایان در شب ولنتاین

دستور پخت رولت سورپرایز طرح دار قلبی :

شاید اینطور تصور کنید که رولت سورپرایز طرح دار قلبی هم مانند بیشتر هم خانواده هایش حاوی مقادیر زیادی تخم مرغ است.

ولی خبر خوب اینجاست که اینطور نیست، میزان تخم مرغ بکار رفته در این کیک خیلی کم بوده و طعم کره ای آن بسیار مطبوع است.

رولت سورپرایز, رولت طرح دار, رولت قلبی, کیک ولنتاین

 

مواد لازم برای تهیه رولت سورپرایز طرح دار قلبی :

مواد لازم برای خمیر کاکائویی  با طرح قلب:

سفیده تخم مرغ: ۱ عدد

شکر: ۲ قاشق غذاخوری

آرد سفید: یک سوم پیمانه( برای شکلاتی شدن این خمیر مانند آنچه در شکل می بینید، ۲ قاشق چایخوری از این آرد را برداشته و به جای آن ۲ قاشق چایخوری پودر کاکائو جایگزین کنید)

کره: یک و نیم قاشق غذاخوری( بگذارید کره در دمای اتاق نرم شود)

رنگ خوراکی مصنوعی صورتی یا رنگهای طبیعی خوراکی مثل شربت آلبالو یا شربت های رنگی دیگر

 

مواد لازم برای کیک قلبی برش خورده وسط رول:

پودر کیک آماده با طعم وانیل یا طعم دلخواه( ترجیحا پودر کیکی با رطوبت بالا را انتخاب کنید): یک و سه چهارم پیمانه

تخم مرغ: ۲ عدد

کره آب شده: یک چهارم پیمانه

شیر کامل: نصف پیمانه

عصاره یا پودر وانیل( اختیاری): نصف قاشق چایخوری

رنگ خوراکی صورتی یا رنگ خوراکی طبیعی مثل شربت های رنگی

 

مواد لازم برای کیک رولی:

پودر کیک آماده با طعم وانیل یا طعم دلخواه(ترجیحا پودر کیکی با رطوبت بالا را انتخاب کنید): یک و سه چهارم پیمانه

روغن بدون طعم مثل روغن کانولا، آفتابگردان یا ذرت: ۲ و نیم قاشق غذاخوری

تخم مرغ: ۲ عدد

آب: یک چهارم پیمانه

پودر وانیل( اختیاری): نصف قاشق چایخوری

رنگ خوراکی صورتی یا رنگ خوراکی طبیعی مثل شربتهای رنگی

پودر شکر برای رول کردن کیک: مقداری

 

مواد لازم برای مواد  پرکننده داخل کیک:

پنیر خامه ای سرد( این پنیر نباید کم چرب باشد): نصف پیمانه

شکر پودر شده: نصف فنجان

پودر یا عصاره وانیل( اختیاری): نصف قاشق چایخوری

خامه زده شده سنگین یا پرچرب و سرد: به میزان لازم

 

دستور تهیه رولت سورپرایز طرح دار :

ابتدا الگوی قلب را از اینجا دانلود کنید. سپس ۲ نسخه از این الگو را پرینت بگیرید و داخل یک سینی فر  به ابعاد ۲۵ در ۳۸ سانتی متر قرار دهید.

قسمتهای اضافی کاغذها را که از لبه سینی بیرون می زند را برش دهید تا کاغذها هم اندازه سینی شوند( بهتر است چند سانت کوچکتر از سینی باشند).

سپس روی این الگو، یک کاغذ روغنی مخصوص شیرینی پزی یا کاغذ پوستی شفاف بیاندازید.

توجه دقت کنین

طرز تهیه کیک رولتی طرح دار

نمونه هایی از کیک رولتی طرح دار ۱

نمونه هایی از کیک رولتی طرح دار ۲

رولت سورپرایز, رولت طرح دار, رولت قلبی, کیک ولنتاین

رولت سورپرایز, رولت طرح دار, رولت قلبی, کیک ولنتاین

طرز تهیه خمیر با طرح قلب:

در یک کاسه کوچک، سفیده تخم مرغ، شکر، آرد  و پودر کاکائو را ریخته و هم بزنید تا به خوبی مخلوط گردند.

کره را به مواد اضافه کرده و هم زدن را ادامه دهید تا کاملا نرم شوند. در صورت تمایل کمی هم رنگ خوراکی یا طبیعی به آن بیافزایید.

خمیر آماده شده را داخل یک قیف قنادی با نوک کوچک بریزید.

همانند شکل، به آرامی از روی الگوی قلبها که قبلا داخل سینی فر قرار داده اید، خطوط قلبها را دنبال کنید و این خمیر را روی قلبها و کاغذ روغنی بریزید.

سینی فر را  حداقل ۱۵ دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا خمیر خودش را بگیرد و سفت شود. در این فاصله زمانی هم می توانید  مابقی مواد کیک را آماده سازید.

رولت سورپرایز, رولت طرح دار, رولت قلبی, کیک ولنتاین

طرز تهیه کیک مخملی قلبی وسط رولت :

ابتدا فر را روشن کرده و دمای آن را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

یک قالب کیک چهارگوش ۲۰ سانت در ۲۰ سانت را برداشته و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید و کمی هم آن را چرب کنید تا کیک بعد از پخت به آن نچسبد.

در یک کاسه متوسط، پودر کیک، تخم مرغ ها، کره آب شده، شیر و وانیل را ریخته و هم بزنید. در آخر رنگ خوراکی را به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید تا رنگ کاملا داخل مواد پخش گردد.

خمیر را داخل قالب آماده شده بریزید.

رولت سورپرایز, رولت طرح دار, رولت قلبی, کیک ولنتاین

قالب را داخل فر قرار داده  و بگذارید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزد. بعد از این مدت حتما  یک خلال دندان را در قسمت مرکزی کیک وارد کنید تا از طبخ کامل کیک اطمینان حاصل شود.

نباید خمیری به خلال دندان بچسبد.

اجازه دهید کیک درون قالب به مدت ۵ دقیقه بماند تا کمی خنک شود، سپس قالب را  روی طبقه های فلزی فر  برگردانید.

کاغذ روغنی را از آن جدا کرده و بگذارید کاملا خنک شود. بهتر است  کیک را در فریزر قرار دهید تا سریعتر خنک شود و برش آن در مرحله بعد آسانتر گردد.

با استفاده از یک قالب کوچک یا متوسط قلبی شکل، تا جایی که می توانید کیک را به شکل قلب های کوچک برش دهید، چیزی حدود ۱۶ عدد کیک قلبی کوچک.

نکته:

سرد بودن یا نیمه فریز بودن این کیک باعث می شود به راحتی آن را توسط قالب برش بزنید و خرده کیک کمتری تولید خواهد شد. پس سعی کنید کیک تان را قبل از برش حتما داخل فریزر بگذارید.

مقداری از مخلوط پنیر و خامه پرکننده داخل کیک را که در ادامه طرز تهیه آن آمده است را بردارید و کمی از رنگ خوراکی صورتی داخل آن بریزید تا به رنگ کیک درآید.

یک تکه کاغذ روغنی بلند را زیر دستتان بیاندازید و شروع به کار کنید. مقدار کمی از مخلوط پنیر و خامه را روی یک سطح از کیک قلبی شکل تان بمالید و سپس تکه  قلب دیگر را به آن بچسبانید.

همینطور به افزودن خامه و پنیر چسباننده و اضافه کردن تکه های کیک قلبی شکل ادامه دهید تا همه کیک های قلبی شکل کوچک به هم بچسبند.

کاغذ روغنی را دور لوله قلبی شکل حاصل شده از کیک بپیچید و آن را داخل فریزر قرار دهید تا سفت تر شود و کار با آن در مراحل بعد آسانتر گردد.

رولت طرح دار سورپرایز

نکته:

لطفا توجه داشته باشید که کیک قلبی شکل برش خورده که در مرکز کیک رولی قرار می گیرد، خیلی نرم و لطیف بوده و کار با آن نیازمند دقت می باشد.

به همین خاطر اگر کار با این کیک برایتان سخت بود می توانید یک کیک منسجم تر و سفت تر نظیر کیک مخملی قرمز رنگ را برای مرکز کیک  خود انتخاب کنید.

طرز تهیه کیک رولی :

فر را روشن کرده و دمای آن را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.

در یک کاسه متوسط، پودر کیک، تخم مرغ ها، روغن، آب و وانیل را بریزید و هم بزنید. رنگ خوراکی را به مواد قبلی افزوده و به خوبی مخلوط کنید تا رنگ در خمیر کاملا پخش شود.

سینی فر را که الگوی قلبی خمیر شکلاتی را روی آن ریخته بودیم از فریزر بیرون آورده و الگوهای کاغذی را به آرامی از زیر کاغذ روغنی بیرون بکشید.

در این مرحله باید سریع کار کنید!

خمیر کیک را روی کاغذ روغنی که دارای قلب های شکلاتی است بریزید.

با استفاده از یک کفگیرخمیر را بطور یکنواخت روی قلب ها و داخل سینی فر  و حتی گوشه های سینی فر نیز پخش کنید.

چون اگر گوشه های ظرف با خمیر پوشیده نشده باشد، ممکن است فلب های کاکائویی در اثر حرارت آب شده و پخش شوند.

رولت طرح دار سورپرایز

رولت طرح دار سورپرایز

سپس سینی را داخل فر گذاشته و صبر می کنیم  ۸  تا ۱۰ دقیقه بپزد. به یاد داشته باشید که حتما با استفاده از یک خلال دندان از پخته شدن کامل کیک اطمینان حاصل کنید.

از زیاد پخته شدن کیک نیز  جدا خودداری کنید، چون ممکن است در هنگام رول کردن از هم باز شده و ترک بردارد.

فورا کیک را روی طبقه های سیمی مانند و فلزی فر برگردانید و کاغذ روغنی را از آن جدا کنید.

سپس کیک را داخل یک دستمال نخی تمیز(مثل دستمال یزدی) که داخل آن  کمی پودر شکر پاشیده اید قرار دهید.

با استفاده از این دستمال، به آرامی کیک را شبیه به تنه درخت رول کنید.

دستمال نیز باید همراه با کیک رول شود.  در همان حالتی که دستمال دور کیک است، اجازه دهید تا کاملا خنک شود.

رولت سورپرایز, رولت طرح دار, رولت قلبی, کیک ولنتاین

زمانی که کیک خنک شد، به آرامی رول کیک را باز کنید و داخل آن را با مخلوط خامه و پنیر پرکننده( که دستور تهیه آن در ادامه آمده است)، پر سازید.

رولت سورپرایز, رولت طرح دار, رولت قلبی, کیک ولنتاین

خامه کشی و پیچیدن رولت سورپرایز طرح دار قلبی ولنتاین

 

کیک قلبی شکل را  از فریزر بیرون آورده و بطور عمودی در وسط کیک رولی که از خامه پرشده است قرار دهید.

یک طرف کیک رولی را روی کیک قلبی شکل برگردانید، سپس طرف دیگر کیک را نیز رول کنید تا کیک قلبی شکل کاملا پوشیده شود.

کیک را برگردانده و داخل دیس یا بشقاب مخصوص سرو قرار دهید. برش نازکی از دو لبه انتهایی کیک بزنید تا ظاهری صاف و منظم داشته باشد.

رولت سورپرایز, رولت طرح دار, رولت قلبی, کیک ولنتاین

می توانید بعد از آماده شدن بلافاصله این کیک را سرو کنید. حتما باقی مانده این کیک را در یک ظرف دربسته در  یخچال نگهداری کنید.

رولت طرح دار سورپرایز

رولت سورپرایز طرح دار قلبی ویژه ولنتاین 

طرز تهیه مواد  پرکننده داخل رولت سورپرایز طرح دار :

برای مخلوط کردن خامه و پنیر بهتر است از همزن برقی استفاده کنید. برای بهترین نتیجه، حتما قبل از مخلوط کردن، کاسه و همزن خود را چند دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا به خوبی خنک شوند.

داخل کاسه خنک شده، پنیر خامه ای و شکر پودر شده را بریزید و با همزن برقی شروع به هم زدن کنید تا به خوبی نرم و یکدست شوند.

سرعت همزن را کم کنید و در حالی که با این سرعت مواد را هم می زنید، وانیل و خامه را به مواد قبلی بیافزایید.

سپس سرعت همزن را زیاد کرده و بگذارید تا وقتی که مخلوطی  سفت و تیز حاصل شود.

اکنون ماده پرکننده کیک رولی آماده است. می توانید این مخلوط را برای درست کردن هر کیک دیگری نیز به کار ببرید.

 

منبع:پارسی ونوس

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه رول مرغ با نان تورتیلا (نان لواش خانگی)

      طرز تهیه رول مرغ با نان تورتیلا (نان لواش خانگی) مواد اولیه : نان ترتیلا یا نان لواش به میزان لازم جعفری خرد شده ۱/۲ پیمانه پیازچه خرد شده ۴ تا سیر رنده شده …

  • طرز تهیه کیک برنج با مرغ

    طرز تهیه کیک برنج با مرغ   کیک برنج با مرغ غذای خوشمزه و خوش رنگی است که به دلیل قالبی بودن برای مجالس بسیار مناسب و زیباست. این غذا را می توانید با انوع …

  • کیک هل و زعفران, طرز پخت کیک طرز تهیه کیک هل و زعفران / پخت کیک مجلسی

    دستور پخت کیک هل و زعفران کیک هل و زعفران را از دوران دبیرستان می پختم.  طعمش بی نظیره و بافت فوق العاده لطیفی داره. آخ که وقتی بوی هل و زعفران می پیچه تو خونه خاطره …

  • طرز تهیه آبرنگ خوراکی برای نقاشی روی شیرینی

      طرز تهیه آبرنگ خوراکی برای نقاشی روی شیرینی (به همراه نمونه های نقاشی روی بیسکوئیت)  طرز تهیه آبرنگ خوراکی برای نقاشی روی شیرینی شاید باورتون نشه ولی کاملا شدنیه میتونید با استفاده از چند …

  • طرز تهیه کیک سه دقیقه ای

       روش پخت کیکی سریع : کیک سه دقیقه ای   مواد لازم : شیر: ۳ قاشق غذا خوری روغن مایع: ۲ قاشق غذا خوری شکر: ۴ قاشق غذا خوری آرد سفید: ۵ قاشق سوپخوری …

  • آموزش تزیین توت فرنگی برای ولنتاین

    آموزش تزیین توت فرنگی برای ولنتاین توت فرنگی های رمانتیک شکلاتی   اگه می خواین یه دسر رمانتیک و شیک برای همسرتون تهیه کنین و شام ولنتاین رو با دسری متفاوت عاشقانه تر کنین با …

  • کیک نوتلای پنبه ای , کیک پف کرده, کیک تولد طرز تهیه کیک نوتلای پنبه ای | آموزش تصویری روش پخت کیک پنبه ای

    دستور پخت کیک نوتلای پنبه ای خوشمزه این کیک نوتلای پنبه ای بافتی نرم و پنبه مانند داره و بسیار خوشمزه هست. توی یک بعد از ظهر پاییزی کنار خانواده ، خوردن کیک نوتلای عالی …

  • طرز تهیه چیز استیک کوردون پلو

      چیز استیک کوردون پلو مواد لازم : فیله بودن چربی خوابانده از قبل                ۲۵۰ گرم پنیر پیتزا رنده شده                     …

  • کیک اسفنجی طرز تهیه کیک اسفنجی ۴ تخم مرغی

      طرز تهیه کیک اسفنجی ۴ تخم مرغی ساده کیک اسفنجی ۴ تخم مرغی , طرز تهیه کیک اسفنجی , کیک اسفنجی ساده , نحوه درست کردن کیک اسفنجی و تزیین آن , نکته های  تهیه کیک …

  • آشنایی با انواع آرد و کاربرد آنها

      آشنایی با انواع آرد و کاربرد آنها   آبا انواع آرد را می شناسید ؟ آبا می دانید چند نوع آرد در پخت شیرینی ها و نان ها بکار می رود ؟ شاید فکرش …

مطالب قبلی این بخش
  • شیرینی کره ای پیچ,شیرینی با خمیر جادویی طرز تهیه شیرینی کره ای پیچ با خمیر جادویی

    دستور پخت شیرینی کره ای پیچ با استفاده از خمیر جادویی شیرینی کره ای پیچ یک شیرینی خوشمزس که با خمیر جادویی درست میشه. این شیرینی را می تونین به عنوان میان وعدهف عصرانه و حتی …

    • شیرینی رز سیب طرز تهیه شیرینی رز سیب

      دستور پخت شیرینی رز سیب   شیرینی رز سیب ، برش های سیب پیچیده شده در خمیر ترد به شکل گل رز است که جلوه بسیار زیبایی دارد. این رزهای بسیار زیبا و خوشمزه برای مهمانی ها ، …

      • طرز تهیه دونات توپی با کرم شیری طرز تهیه دونات توپی با رویه کرم شیری

           طرز تهیه دونات توپی با کرم شیری   دونات توپی یکی از اشکال دونات است. دونات یکی از دوست داشتنی ترین و پرطرفدارترین نان های شیرین دنیاست که با طعم و روشی تقریبا یکسان …

        • طرز تهیه کیک اسفنجی

          طرز تهیه کیک اسفنجی آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت مواد اولیه برای ۱۰ نفر : آب نصف پیمانه (جوش) وانیل ۱چهارم قاشق چایخوری بیکینگ پودر ۱قاشق چایخوری سر صاف نمک …

          • دو روش تهیه حلوای هویج

            طرز تهیه حلوای هویج با تزئین خرما   حلوای هویج با کمترین مقدار شکر و روغن درست شده و چون زیاد هم سرخ نمی شود حلوایی نسبتاٌ سالم، مقوی و خوشمزه و ضمناٌ بسیار خوشرنگ …

            • طرز تهیه شیرینی ماندل بولار طرز تهیه شیرینی ماندل بولار + فیلم | شیرینی عید نوروز | شیرینی سوئیسی

               دستور پخت شیرینی ماندل بولار + فیلم شیرینی ماندل بولار یک شیرینی سوئیسی ترد و خوشمزه است که براحتی پخته می شود. این شیرینی برای پذیرایی عید نوروز بسیار مناسب و شیک است. حتما آن را بپزید.   …

              • آموزش تزیین کیک شکل جعبه شکلات

                  آموزش تصویری تزیین کیک شکل جعبه شکلات   آموزش تزیین کیک شکل جعبه شکلات مواد اولیه : خمیر فوندانت قرمز، صورتی (برای قلب) به مقدار لازم خمیر فوندانت سفید (برای پاپیون) به مقدار لازم …

                • طرز تهیه بنیه خرما برای ماه رمضان

                    طرز تهیه بنیه خرما (مخصوص رمضان) بدون فر   بنیه خرما دسری مقوی و پرکالری برای سحر و افطار ماه رمضان است. در ادامه طرز تهیه این دسر مغذی و خوشمزه تقدیمتون میشه .امیدوارم …

                  • طرز تهیه شکلات تخته ای خانگی

                    طرز تهیه شکلات تخته ای خانگی (یا شکلات کاکائوای)   آماده سازی: ۱ ساعت مواد اولیه : آب یک لیوان پودر کاکائو (مرغوب) دو لیوان کره (نرم شده در دمای اتاق) ۲سوم لیوان شکر نصف …

                    • طرز تهیه خاگینه گل نیلوفر

                      طرز تهیه خاگینه گل نیلوفر   مواد لازم : تخم‌ مرغ دو عدد وانیل ۱ قاشق مرباخوری ماست (۱۹۰ گرم) بیکینگ پودر ۱ قاشق سوپخوری (۱۰ گرم) روغن مایع ۱ پیمانه (۷۰ گرم) آرد به …

                      • طرز تهیه کیک شکلاتی دبل چاکلت طرز تهیه کیک شکلاتی دبل چاکلت عصرانه ای خوشمزه

                        طرز تهیه کیک شکلاتی دبل چاکلت امروز در بخش نان، شیرینی، دسر طرز تهیه کیک شکلاتی دبل چالکت را برای شما عزیزان انتخاب کرده ایم. کیک شکلاتی یکی از انواع کیک پر طرفدار و خوشمزه اس …

                        • فروماژ پرتقال طرز تهیه دسر فروماژ پرتقال مجلسی و خوشمزه

                          دستور تهیه دسر مجلسی فروماژ پرتقال   فروماژ پرتقال دسری خوش عطر و خوشمزه با رنگ و ظاهری شیک و مجلسیه. این دسر خوش طعم رو درست کنین و از خوردنش لذت ببرین.   مواد لازم …

                          • طرز تهیه شیرینی دانمارکی (سه روش)

                            طرز تهیه شیرینی دانمارکی   در این مطلب سه روش تهیه شیرینی دانمارکی تقدیم شما عزیزان میشه که همی خوب هستن. حتما تست کنین خیلی راحته و کاملا طعم و بافت دانمارکی های بیرون رو …