سه شنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۳
×

طرز تهیه رولت تن ماهی و تخم مرغ

رولت تن ماهی

روش پخت رولت تن ماهی و تخم مرغ

رولت تن ماهی غذایی راحت ، مقوی و خوشمزس که سریع آماده میشه. برای تنوع هم شده این غذا را درست کنین و در کنار خانواده از خوردنش لذت ببرین.

 

مواد اولیه برای تهیه رولت تن ماهی :

کنسرو ماهی تن ۴۰۰ گرم

 

تخم مرغ تخم مرغ ۲ عدد

پنیر پیتزای (رنده شده) ۱۰۰ گرم

آرد ۵۰ گرم

سرکه یک قاشق غذا خوری

جعفری (خرد شده) به مقدار لازم

تخم مرغ (پخته) ۲ عدد

نمک و فلفل به مقدار لازم

 

رولت تن ماهی و تخم مرغ

 

طرز تهیه :

کنسرو ماهی تن را که از روغن جدا شده است، داخل ظرفی می‌ریزیم.

سپس آن را با چنگال کمی خرد کرده و تخم مرغ، پنیر رنده شده، آرد، سرکه، جعفری خرد شده و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم تا به صورت خمیر در آید.

سپس خمیر را روی ورقه آلومینیومی(فویل) پهن می‌کنیم و تخم‌مرغ‌های پخته شده را روی آن می‌گذاریم و به صورت رُل می‌پیچیم و دو سر کاغذ آلومینیومی را محکم می‌بندیم.

حالا رولت پیچیده شده را در‌ تنظیف می‌ پیچیم و آن را به مدت ۲۰ دقیقه داخل ظرف آبی که در حال جوش است قرار می‌دهیم.

بعد از این مدت شعله را خاموش کرده و صبر می‌کنیم فویل درون آب سرد شود. پس از سرد شدن رولت آن را برش می‌دهیم و با لیمو ، خیار شور و سبزیجات تزیین می‌کنیم.

 

نوش جان

رولت تن ماهی و تخم مرغ

 

منبع:جام جم آنلاین

 

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 10, میانگین امتیاز: 5,00 از 5)
Loading...