سه شنبه , ۵ اردیبهشت , ۱۳۹۶

 

طرز تهیه رولت بادمجان, طرز پخت رولت بادمجان , روش تهیه رولت بادمجان ,روش پخت رولت بادمجان ,دستور تهیه رولت بادمجان , دستور پخت رولت بادمجان , رولت بادمجان
به درخواست دوستای نازنینی که آموزش دستورای ساده آشپزی رو خواستن ازاین به بعد آموزشای ساده و خوشمزه و البته تجربه شده رو پیشکشتون می کنم.

مواد لازم

بادمجان قلمی  ۲ عدد
گردو   ۱۰۰گرم
پنیر موزارلا  ۱۰۰گرمقارچ متوسط   ۴ عددسیر  ۲ حبهسس مایونز  ۳ قاشق غذاخوری

 روش تهیه رولت بادمجان

طرز تهیه رولت بادمجان, طرز پخت رولت بادمجان , روش تهیه رولت بادمجان ,روش پخت رولت بادمجان ,دستور تهیه رولت بادمجان , دستور پخت رولت بادمجان , رولت بادمجان
بادمجانهارو از طول ورقه و به مدت ۳۰ دقیقه توی آب نمک بذارین.
طرز تهیه رولت بادمجان, طرز پخت رولت بادمجان , روش تهیه رولت بادمجان ,روش پخت رولت بادمجان ,دستور تهیه رولت بادمجان , دستور پخت رولت بادمجان , رولت بادمجان
بادمجان هارو خشک کنین و دو طرفش رو در مقدار کمی روغن سرخ کنین.
طرز تهیه رولت بادمجان, طرز پخت رولت بادمجان , روش تهیه رولت بادمجان ,روش پخت رولت بادمجان ,دستور تهیه رولت بادمجان , دستور پخت رولت بادمجان , رولت بادمجان
روی چند ورقه دستمال کاغذی روغن اضافه بادمجان هارو بگیرین.طرز تهیه رولت بادمجان, طرز پخت رولت بادمجان , روش تهیه رولت بادمجان ,روش پخت رولت بادمجان ,دستور تهیه رولت بادمجان , دستور پخت رولت بادمجان , رولت بادمجانسیر هارو رنده و گردو رو نگینی خورد کنین.

طرز تهیه رولت بادمجان, طرز پخت رولت بادمجان , روش تهیه رولت بادمجان ,روش پخت رولت بادمجان ,دستور تهیه رولت بادمجان , دستور پخت رولت بادمجان , رولت بادمجان

گردو،سیر،قارچ،پنیر رنده شده و مایونز رو مخلوط کنین.

طرز تهیه رولت بادمجان, طرز پخت رولت بادمجان , روش تهیه رولت بادمجان ,روش پخت رولت بادمجان ,دستور تهیه رولت بادمجان , دستور پخت رولت بادمجان , رولت بادمجان

یک قاشق از مواد روی بادمجان بذارین و بصورت رول بپیچینش.

طرز تهیه رولت بادمجان, طرز پخت رولت بادمجان , روش تهیه رولت بادمجان ,روش پخت رولت بادمجان ,دستور تهیه رولت بادمجان , دستور پخت رولت بادمجان , رولت بادمجان

با یه خلال  دندون یا سیخ چوبی یا پلاستیکی نازک  از باز شدنش جلو گیری کنین.

 

دلمشغولی های یک مامان

 
 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • تخم مرغ سوخاری طرز تهیه تخم مرغ سوخاری

    دستور تهیه تخم مرغ سوخاری تخم مرغ سوخاری هم یه پیش غذای خوشمزه هست و هم یه صبحونه شیک. دور چین این غذا سلیقه ایه. من از گل های هویج و برگ ریحان استفاده کردم. روش …

  • طرز تهیه کوکوی قارچ برای گیاهخواران

    طرز تهیه کوکوی قارچ برای گیاهخواران   کوکوی قارچ ، بسیار خوش طعم و برای کسانی که گیاه خواری می کنند وعده غذایی بسیار لذیذ و مقوی است. قارچها از گیاهانى هستند که به طور …

  • کوفته فلاح با اسفناج طرز تهیه کوفته فلاح با اسفناج

    دستور پخت کوفته فلاح با اسفناج کوفته فلاح با اسفناج خوراکی خوشمزه است که با ماست و سیر سرو می شود. مقدار موادی که در این دستور ذکر شده برای دو نفر کافی هست.   مواد لازم برای …

  • طرز تهیه ورقه

    طرز تهیه ورقه غذایی ساده با پخت سریع و آسان مواد لازم (چهار نفر) •    سه عدد بادنجان •    چهار تا پنج عدد تخم‌ مرغ •    یک قاشق چایخوری زردچوبه •    روغن محلی به میزان …

  • طرز تهیه رولت اسفناج و تخم مرغ

      آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۵ نفر : تخم مرغ  ۵عدد آرد ۵قاشق غذاخوری پنیر پیتزا نصف پیمانه اسفناج به میزان لازم (از ۲۰۰گرم …

  • فلفل دلمه شکم پر طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر یک غذای خوشمزه

    طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر یک غذای خوشمزه   این بار فلفل دلمه ای شکم پرتان را در فر درست کنید   مواد لازم برای فلفل دلمه شکم پر:  برنج سفید نپخته ۱ فنجان …

  • طرز تهیه ته دیگ بال مرغ (ته چین بال مرغ)

      طرز تهیه برنج با ته دیگ بال مرغ (ته چین بال مرغ)   برنج با ته دیگ بال مرغ یا ته چین بال مرغ غذایی لذیذ و خوش طعم با ظاهری زیبا و اشتها …

  • طرز تهیه کاپ گوشت با خمیر فیلو

    طرز تهیه کاپ گوشت با خمیر فیلو (یک پیش غذای خوشمزه)   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه : گوشت ۳۰۰گرم (چرخ کرده) سیر  ۱حبه …

  • قیمه نثار, قیمه نساء طرز تهیه قیمه نثار قزوینی / قیمه نساء

    قیمه نثار غذایی تشریفاتی و خوش عطر قیمه نثار اصالتاً غذایی قزوینی است که در گویش عامیانه به غلط قیمه نساء خوانده می شود. در قزوین ادویه ای موجود است به نام ادویه مخصوص قیمه نثار …

  • طرز تهیه آش دوغ تبریز و خواص آش

    آش دوغ ، غذای کامل و مغذی   برای بعضی‌ها، آش دوغ یادآور سفر به گردنه حیران، سرعین و تبریز است؛ مخصوصا در پاییز و زمستان که هوا حسابی سرد است، خوردن ‌آش دوغ داغ …

  • طرز تهیه خورش ریواس

    طرز تهیه خورش ریواس آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه مواد اولیه برای ۳ نفر: فلفل به میزان لازم نمک به میزان لازم نعنا ۲قاشق غذاخوری (خشک) …

  • ماکارونی صدفی با گوشت چرخ کرده

    ماکارونی صدفی با گوشت چرخ کرده ماکارونی صدفی : ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم  قارچ : ۱۰ عدد   پیاز: ۲ عدد   سیر : ۲ حبه گوجه فرنگی : ۲ عدد …

  • طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

    آماده سازی: ۱۲ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۱۴ ساعت این دستور پخت زرشک پلو با مرغ واقعا فوق العاده است. مزش حتی از نوع رستورانی هم بهتره و مطمئن باشید بعد از پختش …

  • طرز تهیه پای چوپان + عکس

    طرز تهیه پای چوپان   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه : گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم هویج پخته ۲ عدد ذرت پخته یک پیمانه سیب زمینی ۳ عدد فلفل …