پنج شنبه , ۱۰ فروردین , ۱۳۹۶


   طرز تهیه دونات توپی با کرم شیری

طرز تهیه دونات توپی با کرم شیری

 

دونات توپی یکی از اشکال دونات است. دونات یکی از دوست داشتنی ترین و پرطرفدارترین نان های شیرین دنیاست که با طعم و روشی تقریبا یکسان در همه جا تهیه و تولید می شود.

دونات را می توان ساده سرو کرد یا با کمی پودر قند آن را پوشاند یا با پوشش های مختلف شکلات و مربا و کرم میل کرد. در این مطلب روش پخت دونات توپی با رویه کرم شیری را شرح می دهیم.

 

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۵ دقیقه
مجموعاً: ۲۰ دقیقه
مواد اولیه :
روغن نباتی (برای سرخ کردن) ۵ فنجان
شیر شیر ۱ فنجان
تخم مرغ تخم مرغ ۱ عدد بزرگ
آرد ۲ فنجان
شکر ۲ قاشق سوپخوری
بکینگ پودر ۴ و نیم قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
کره (بدون نمک، آب شده) ۱/۴ فنجان
مواد برای کرم شیری :
شکر قنادی ۱ و نیم فنجان
شیر شیر ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
عصاره وانیل ۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه دونات توپی با کرم شیری

 

روش تهیه کرم شیری برای دونات توپی :
شکر قنادی را در یک کاسه ی متوسط الک کنید. ۳ قاشق شیر و وانیل را کم کم داخل آن بریزید و هم بزنید تا یکدست شود. اگر رویه به اندازه کافی رقیق نیست ۱ قاشق سوپخوری دیگر شیر اضافه کنید. روی ظرف رویه را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و زمانی که دونات ها را درست می کنید کنار بگذارید.

طرز تهیه دونات توپی با کرم شیری

 

روش تهیه دونات توپی :
روغن نباتی را در یک قابلمه بزرگ بریزید. باید حداقل ۵ سانتی متر روغن درون قابلمه باشد و بین سطح روغن و لبه ی قابلمه هم ۵ سانتی متر فاصله باشد. دما سنج آشپزی را به قابلمه متصل کنید و روغن را داغ کنید تا دمای آن به ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۷ درجه سانتی گراد) برسد. کف یک سینی فر را با حوله کاغذی بپوشانید.
در یک کاسه کوچک شیر و تخم مرغ را هم بزنید.
در یک کاسه ی متوسط دیگر آرد، بکینگ پودر، شکر و نمک را هم بزنید. مخلوط شیر و تخم مرغ را به مواد خشک اضافه کنید. سپس کره ی آب شده را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر نرمی درست شود.

 

طرز تهیه دونات توپی با کرم شیری

 

زمانی که دمای روغن به ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۷ درجه سانتی گراد) رسید، با یک ملاقه بستنی کوچک اسکوپ هایی به اندازه ی ۱ قاشق سوپخوری از خمیر درست کنید و داخل روغن بیندازید.

 

طرز تهیه دونات توپی با کرم شیری

 

مواظب باشید که تابه را خیلی پر نکنید. به قسمت نکات توجه کنید. دونات های توپی را۲ دقیقه سرخ کنید و آنها را داخل روغن بچرخانید تا قهوه ای طلایی شوند. با یک کفگیر دونات های توپی را داخل سینی که با حوله کاغذی پوشانده اید بچینید.
بگذارید دونات های توپی کمی خنک شوند. یک توری خنک کننده را روی یک سینی فر قرار دهید سپس یکی یکی دونات ها را داخل مخلوط رویه فرو کنید و آنها را روی توری بچینید تا شربت اضافی از آنها داخل سینی بچکد. بلافاصله سرو نمایید.

 

طرز تهیه دونات توپی با کرم شیری

 

نکته:
خمیر وقتی سرخ بشود پف می کند پس از هر ۱ قاشق سوپخوری از آن دوناتی به قطر ۵ سانتی متر به دست می آید. اگر ترجیح می دهید دونات های توپی کوچک تر باشند ۱ قاشق چایخوری از خمیر داخل روغن بیندازید. با این دستور آشپزی ۲۴ عدد دونات توپی بزرگ و ۱۲ عدد دونات توپی کوچک درست می شود.
گرد بودن دونات ها بستگی به این است که اسکوپ خمیری که داخل روغن می اندازید تا چه حد شکل مناسبی داشته باشد. اگر ملاقه بستنی کوچک ندارید می توانید به وسیبه ی دو قاشق کوچک خمیر را گرد کنید اما دونات های شما خیلی یکدست نخواهند بود.

 

منبع : سوران



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه شیرینی نان قندی قزوین

    طرز تهیه شیرینی نان قندی قزوین   نان قندی یکی از شیرینی های سنتی شهر قزوین است. این شیرینی بسیار آسان تهیه میشود. از مهمانان خودتان بخصوص در ایام عید نوروز با شیرینی نان قندی …

    • طرز تهیه حلوای هویج رولتی

        طرز تهیه حلوای هویج رولتی آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه : برای ۱۲ نفر هویج (خردشده) ۵۰۰گرم آرد سفید ۱۲۵گرم شکر ۲۰۰گرم گلاب ۲/۳پیمانه روغن …

      • طرز تهیه ژله خانگی

          ژله خانگی برای اون دسته از افرادی که دوست دارن همه چیزو خودشون درست کنن عالیه!ژله خیلی خیلی راحت تهیه میشه و همه از پس درست کردنش بر میان تازه اصلا هم فوت و …

        • شیرینی نخودچی شکلاتی طرز تهیه شیرینی نخودچی شکلاتی

          دستور پخت شیرینی نخودچی شکلاتی     شیرینی نخودچی شکلاتی با ظاهری زیبا و طعم عالی از شیرینی های محبوب نوزوریه که نمیشه ازش گذشت. نوروز بدون شیرینی نخودچی نوروز نمیشه چون نخودی از شیرینی های مخصوص …

          • شیرینی هلویی , شیرینی عید طرز تهیه شیرینی هلویی / شیرینی مجلسی

            روش پخت شیرینی هلویی برای مهمانی های رسمی   شیرینى هلویی شیرینی شیک و خوشمزه ای است که مهمانی های رسمی بخصوص پذیرایی در عید نوروز بسیار مناسب می باشد. این شیرینی زیبا مناسب تمامی فصول سال است. …

            • طرز تهیه شکلات پشمکی , پشمک حاج عبدالله طرز تهیه پشمک حاج عبدالله / شکلات پشمکی

              پشمک حاج عبدالله خانگی / شکلات پشمکی   طرفدار پشمک حاج عبدالله هستید؟ ما به شما یاد می دیم که چطور این شکلات پشمکی های خوشمزه رو خودتون توی منزل یه رنگ و شکل دلخواهتون درست کنین …

              • کیک آجیلی مغزدار طرز تهیه کیک آجیلی مغز دار + تصویر

                دستور پخت مرحله به مرحله کیک آجیلی مغزدار کیک آجیلی یکی از کیک های خوشمزه و پرطرفدار در اکثر کشورهای جهان است. طرز تهیه کیک اجیلی به خصوص در اروپا برای پذیرایی از میهمانان ویژه مورد استفاده …

                • طرز تهیه ژله بستنی پرتقالی

                    طرز تهیه دسر ژله بستنی پرتقالی   امروز براتون طرز تهیه دسر ژله بستنی پرتقالی را آماده کردیم. این دسر مجلسی، ظاهری زیبا و طعمی به یادموندنی داره . درست کردنش هم راحته.   …

                  • طرز تهیه شربت ذرت (سیروپ ذرت)

                      آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۲ نفر : اسانس وانیل ۲تا۳قطره (بستگی به خلوص) نمک ۲قاشق چایخوری آب ۵لیوان سرپر شکر …

                    • روش پخت لبو در فر بدون آب

                      بهترین روش پخت لبو در فر بدون نیاز به آب بهترین روش تهیه لبو ، روش پخت لبو در فر و بدون نیاز به آب است. به این ترتیب تمامی ریز مغذی‌های آن حفظ خواهد …

                      • پودینگ شکلاتی و موز , دسر مجلسی طرز تهیه پودینگ شکلاتی و موز دسر مجلسی

                        دستور پخت پودینگ شکلاتی و موز  پودینگ شکلاتی و موز جزو دسرهائیه که خیلی شیک و مجلسیه و زود هم حاضر میشه. اگه از طعم کاکائو و موز لذت می برین ، حتما این دسر خوشمزه را …

                        • طرز تهیه خمیر گلت دسر فرانسوی طرز تهیه خمیر گلت Galette دسر لذیذ فرانسوی با دو رسپی

                          طرز تهیه خمیر گلت دسر لذیذ فرانسوی در این بخش آموزش آشپزی طرز تهیه خمیر گلت را خواهید دید. گلت دسری است بینهایت لذیذه که ارزش امتحان رو داره. اصلیت گالت یا گلت به فرانسه …

                          • طرز تهیه ژله رنگین کمان

                            طرز تهیه ژله رنگین کمان    مواد اولیه : بستنی وانیلی ۲عدد (لیوانی) پودر ژله به میزان لازم (۵رنگ)   طرز تهیه : توجه داشته باشید که برای زیباتر شدن ژله بهتره از ۶رنگ حتما …

                            • طرز تهیه مارشمالو

                                    آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۲۴ نفر : آب ۳/۴ فنچان آب سرد ۳/۴ فنجان روغن گیاهی به مقدار …