جمعه , ۴ فروردین , ۱۳۹۶


دلمه ,  دلمه سیب زمینی

روش تهیه دلمه سیب زمینی

این مدل دلمه سیب زمینی مدرن تر و خوشمزه تر از دلمه سنتی سیب زمینی است و معمولا افراد خانواده طعم آن را بیشتر میپسندند. مواد داخل دلمه به صورت پیشنهادی ارائه شده و میتوانید از هر نوع ماده در دسترس دیگری که در خانه دارید به جای مواد ذکر شده استفاده کنید و زیاد نگران مزه جدید نباشید!

 

آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت انتظار: ۱ ساعت
مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه

 

مواد اولیه برای ۵ نفر :

سیب زمینی ۱۰ عدد (درشت و گرد)
پیاز ۲ عدد
فلفل دلمه ای ۴ عدد
گوشت ۲۵۰ گرم (چرخکرده)
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
نخود فرنگی ۲۰۰ گرم
کالباس ۲۵۰ گرم
سوسیس ۱۰۰ گرم
قارچ ۲۵۰ گرم
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا سیب زمینی ها را پوست گرفته و بشویید و انها را به دونیمه غیر مساوی تقسیم کنید به طوری که نیمه کوچکتر حدودا یک سوم نیمه بزرگتر باشد و داخل نیمه بزرگتر را چاقو و قاشق خالی کنید.
تابه ای جداگانه انتخاب کنید و در آن پیاز را کمی سرخ کنید و فلفل های دلمه ای ریز شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا فلفل ها تغییر رنگ دهند سپس به آن گوشت چرخ کرده اضافه کنید و آن را خوب تفت دهید و داخل سیب زمینی ها و بعد ادویه و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.نخود فرنگی را به مدت ۱۵ دقیقه در ظرفی مناسب آبپز کنید و بعد از عبور از آبکش به مواد اضافه کنید.کالباس و سوسیس و قارچ را به مواد اضافه کنید و شعله را ملایم کنید تا مواد کمی بپزد و قارچ اب بیندازد.در مرحله آخر گوجه را اضافه کنید و پس از ۲ یا ۳ دقیقه شعله را خاموش کنید.
حالا سیب زمینی ها را از مواد پر کرده و به صورت فشرده در کنار هم بچینید و روی آن پنیر پیتزا اضافه کنید.حالا شما برای پخت دو روش دارید:
۱) در ظرفی جدا گانه مقدار کمی روغن داغ کنید و با مقداری رب و زعفران و زرشک آن را تفت دهید و سپس مقدار کمی آب اضافه کنید و وقتی جوش آمد داخل ظرف بریزید(حواستان باشد روی دلمه ها نریزد) و اجازه دهید روی گاز بپزد. البته روی آن دمکنی بگذارید.
۲) دلمه ها را داخل ظرف بچینید و مقدار کمی آب داخل ظرف بریزید و سپس آنها را به مدت یک ربع تا بیست دقیقه در فر داغ قرار دهید با این روش به نظرم دلمه های خوشمزه تری دارید.البته میتوانید به جای فر از مایکرویو یا سولاردم هم استفاده کنید و باالطبع زمان کمتری هم صرف کنید ولی حتما یادتان باشد که آب را اضافه کنید.

نکات:

۱) در هر دو روش میتوانید در آب مواد از زعفران و یا زرشک و یا گرد لمیو استفاده کنید.
۲) میتوانید به جای گوشت چرخکرده از سویا هم استفاده کنید.
۳) در صورت علاقه نداشتن به هر کدام از مواد ماده دلخواهتان را جایگزین کنید مثلا مرغ به جای گوشت یا کوکتل به جای کالباس.

نوش جان

 

سوران

 

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه سیب زمینی تنوری کلاسیک

    طرز تهیه سیب زمینی تنوری کلاسیک   سیب زمینی تنوری کلاسیک برای مهمانی‌های عصرانه و یا دورهمی‌های چند نفره گزینه خوبی است، هم خیلی ارزان و به صرفه و هم از همه مهم‌تر خوشمزه! کل …

  • طرز تهیه پوره سیب زمینی و فلفل دلمه ای

        مواد لازم: سیب‌زمینی بزرگ : ۴ عدد شیر : ۲ پیمانه آرد  :۳ قاشق غذاخوری نمک : ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه و قرمز : ۱/۴ قاشق چایخوری پودر سیر : ۱/۴ قاشق …

  • طرز تهیه سالاد سیب زمینی ۲

     دستور تهیه سالاد سیب زمینی   سالاد سیب زمینی سالادی مقوی و خوش طعمه   مواد لازم: سیب زمینی متوسط : ۳ عدد هویج متوسط : ۱ عدد خیارشور : ۲عدد پنیر گودا : ۱ …

  • دو پیازه آلو شیرازی,دوپیازه آلو طرز تهیه دو پیازه آلو شیرازی + عکس

    دستور پخت دو پیازه آلو شیرازی دو پیازه آلو یکی از غذاهای شیرازیه. جالبه بدونین تو این غذا اصلا آلو استفاده نمیشه و ماده اصلیش همون سیب زمینیه. چون تو لهجه شیرازی به سیب زمینی …

  • طرز تهیه کیک سیب‌ زمینی و سوسیس

    طرز تهیه کیک سیب‌ زمینی و سوسیس کیک سیب زمینی و سوسیس غذای بسیار لذیذی است که امتحان کردن آن را به شما پیشنهاد می کنم. اکثر افراد به خوردن سوسیس علاقه مندند ولی به دلیل بعضی …

  • طرز تهیه گوجه فرنگی شکم پر

    طرز تهیه گوجه فرنگی شکم پر   من با استفاده از گوجه فرنگی و کاهوی ترد و مایونز و گوشت، گوجه فرنگی شکم پر که یه پیش غذای عالی و خوشمزه هست رو درست کردم …

  • طرز تهیه سیب زمینی بامیه ای (دوشس)

    طرز تهیه سیب زمینی بامیه ای (سیب زمینی دوشس)   ماه رمضان نزدیکه ، فکر کنم بتونید با این سیب زمینی بامیه ای های خوشگل مهمونهاتون رو غافلگیر کنید . این سیب زمینی ها دقیقا …

  • طرز تهیه سیب زمینی برشته بدون فر

    طرز تهیه سیب زمینی برشته بدون فر (چیپس بسیار ترد و خوشمزه)   آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۳۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۸ نفر: نمک۳/۴ قاشق چای خوری جعفری۳ قاشق غذاخوری کره۸۵ گرم (تکه …

  • طرز تهیه کیک سیب زمینی

      چند روش تهیه کیک سیب زمینی  کیک سیب زمینی غذایی بسیار خوشمزه و ساده است که می تونید اون رو براحتی تزیین و سرو کنید . مواد بین کیک بسته به ذائقتون می تونید انواع …

  • طرز تهیه سالاد سیب زمینی (۳)

     طرز تهیه سالاد سیب زمینی من با استفاده از این دستور غذایی توی منزل سالاد سیب زمینی درست می کنم . تهیه ی این غذا توی منزل بسیار آسونه ، مطمئن باشین از تهیه این …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه رولت گوشت با خمیر یوفکا

      طرز تهیه رولت گوشت با خمیر یوفکا آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر: گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم فلفل دلمه اى ۱عدد (نگینی خرد …

    • شامی رودباری, نحوه پخت شامی رودباری, درست کردن شامی رودباری, مواد لازم برای شامی رودباری, طرز تهیه انواع شامی, طرز پخت شامی, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, طرز پخت شامی رودباری طرز تهیه شامی رودباری

      طرز تهیه شامی رودباری   این شامی غذایی بسیار خوشمزه و سبک است که به راحتی نیز آماده می شود.   آماده سازی : ۳۰ دقیقه  پخت : ۳۰ دقیقه    مواد لازم جهت تهیه …

      • طرز تهیه سمبوسه خوزستان, نحوه پخت سمبوسه جنوب, مواد لازم برای پخت سمبوسه جنوب, طرز تهیه سس سمبوسه خوزستان, سس سمبوسه, طرز تهیه سس سمبوسه, طرز درست کردن سمبوسه خوزستان, طرز تهیه انواع سمبوسه طرز تهیه سمبوسه اصلی جنوب

        طرز تهیه سمبوسه اصلی جنوب اول از همه دلیل اینکه نوشتم سمبوسه اصلی جنوب را براتون میگم. هیچ کدام از دستورهایی که در اینترنت هست را تایید نمی کنم. در واقع سمبوسه اصلی جنوب به …

        • طرز تهیه ماهی شکم پر به سبک لنگرود طرز تهیه ماهی شکم پر به سبک لنگرود

          طرز تهیه ماهی شکم پر به سبک شرق گیلان (لنگرود همیشه سبز)   ماهی شکم پر یکی از غذاهای اصیل و محلی گیلانه که نوع سنتی اون به ماهی فویج یا ماهی فبیج یا ماهی گرگه شهرت …

          • لازانیا با ژامبون گوشت

            لازانیا با ژامبون گوشت زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه زمان کل : ۲۰ دقیقه مخصوص(تعداد نفر) : ۴  مواد مورد نیاز : لازانیا تک ماکارون : ۵۰۰ گرم ژامبون گوشت دودی : ۳۰۰-۴۰۰ گرم …

            • طرز تهیه میگو برشته

                آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر : سیر  ۳ حبه (خرد شده) روغن زیتون ۱/۳ فنجان سس گوجه فرنگی ۱/۴ …

              • طرز تهیه رولت بوقلمون مغزدار

                  آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت   مواد اولیه برای ۴ نفر : گوشت بوقلمون ۱قطعه (سینه) تخم مرغ ۲عدد سیر ۵حبه سبزی به میزان لازم (کوکو) زرشک به …

                • طرز تهیه کوکوی گل کلم

                  طرز تهیه کوکوی گل کلم گل کلم را می توان سرخ شده، آب پز، یا بخار پز و به خام مصرف کرد. به صورت بخارپز ترکیبات ضدسرطان آن بیشتر نسبت به سرخ شده و آب …

                  • طرز تهیه مقلوبه مرغ

                      طرز تهیه مقلوبه مرغ مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ ۱ کیلو گرم بادمجان ۳ عدد حلقه شده سیب زمینی ۳ عدد حلقه شده گل کلم ۲۵۰ گرم تکه شده آب مرغ ۴ پیمانه پیاز۲  …

                    • طرز تهیه چیز استیک کوردون پلو

                        چیز استیک کوردون پلو مواد لازم : فیله بودن چربی خوابانده از قبل                ۲۵۰ گرم پنیر پیتزا رنده شده                     …

                      • طرز تهیه کباب فیله رول میکس

                        طرز تهیه کباب فیله رول میکس کباب فیله رول میکس غذایی خوشمزه ، شیک و مجلسی است که تهیه آن هم راحت است .   مواد لازم •    فیله گوساله: ۴۰۰ گرم •    هویج: یک …

                        • روش ساده پخت ماهی تیلاپیا

                            آموزش تصویری روشی ساده برای پخت ماهی تیلاپیا   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : لیمو ترش تازه یا آبلیمو، فلفل دلمه با توجه به …

                          • آموزش طرز تهیه رزت ژامبون

                            روش پخت رزت ژامبون   آماده سازی : ۶۰ دقیقه پخت : ۲۰ دقیقه   مواد لازم : شیر ولرم ۱۵۰ میلی لیتر پودر خمیر ترش ۱ قاشق غذا خوری شکر و نمک کمی ( …

                            • طرز تهیه کوکو سبزیجات (پنکیک)

                                روش پخت کوکو سبزیجات (پنکیک)  کوکو سبزیجات آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۵ نفر: نمک به میزان لازم فلفل دلمه ای ۱ عدد سیر ۱ حبه بیکینگ پودر ۱ …