طرز تهیه دسر گلابی داغ
مواد لازم:
گلابی : ۴ عدد
گلاب : ۲ قاشق غذاخوری
زعفران آب شده : ۱ قاشق غذاخوری
شکر : نصف پیمانه
برای تزیین از مغز خشکبار میتوانید استفاده کنید
عسل : به میزان لازم
آب : ۱ لیوان بستنی
بستنی
طرز تهیه:
گلابی را پوست کنده دم آن را نگه دارید . داخل ظرفی چیده ، آب و شکر گلاب و زعفران را باهم هم زده داخل ظرف ریخته و در آن را گذاشته تا گلابی رنگ طلای و شکل کمپوت بگیرد . وقتی پخت آن دا داخل ظرف دسر گذاشته روی ان عسل بریزید و کنارش بستنی و با مغز خشکبار تریین کنید
منبع : ۳نشانه