پنجشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳
×

طرز تهیه دسر گلابی داغ

طرز تهیه دسر گلابی داغ

 

golabi.[1]

 مواد لازم:

گلابی : ۴ عدد

گلاب  : ۲ قاشق غذاخوری

زعفران آب شده : ۱ قاشق غذاخوری

شکر :  نصف پیمانه

برای تزیین از مغز خشکبار میتوانید استفاده کنید

عسل :  به میزان لازم

آب  : ۱ لیوان بستنی

بستنی

 

طرز تهیه:

گلابی را پوست کنده دم آن را نگه دارید .  داخل ظرفی چیده ، آب و شکر گلاب و زعفران را باهم هم زده داخل ظرف ریخته و در آن را گذاشته تا گلابی رنگ طلای و شکل کمپوت بگیرد . وقتی پخت آن دا داخل ظرف دسر گذاشته روی ان عسل بریزید و کنارش بستنی و با مغز خشکبار تریین کنید

 

 

منبع : ۳نشانه

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 4, میانگین امتیاز: 2,50 از 5)
Loading...