دسر پاناکوتا سورپرایز مناسب برای ولنتاین و جشن سالگرد ازدواج است. درست کردن آن کمی دقت و وقت نیاز دارد. با هر رنگ ژله ای که دوست دارید این دسر خوشمزه را تهیه کنید.
ژله | یک بسته |
خامه صبحانه | یک بسته |
عسل | دو قاشق غذاخوری |
پودر ژلاتین | دو قاشق غذا خوری |
شیر | یک لیوان |
چوب دارچین یا وانیل | نوک قاشق چایخوری |
- سلفون
- کاتر به فرم دلخواه (قالب به فرم دلخواه) در اینجا قلبی استفاده شده
- بطری یکبار مصرف
طرز تهیه دسر پاناکوتا سورپرایز :
یک بسته ژله هر رنگی که دوست دارین رو تو یه لیوان آب جوش حل کردم بعد نصف لیوان آب سرد بهش اضافه کردم
ته یک ظرف پیرکس رو سلفون کشیدم و ژله رو ریختم داخلش و گذاشتم بست
بعد که ژله بست با کاتر قلبی قالب زدم .
قسمت بالای بطری آب معدنی را مانند تصویر جدا میکنیم
برای پانا کوتا یک بسته خامه صبحانه رو با عسل مخلوط کردم روی حرارت ملایم گذاشتم تا گرم شد ولی مواظب بودم که خامه نجوشه
پودر ژلاتین رو داخل شیر حل کردم بعد که ژلاتین کاملاً تو شیر حل شد شیر و ژلاتین رو به خامه اضافه کردم و از روی حرارت برداشتم
یک تکه چوب دارچین هم از اول که خامه رو گذاشتم روی حرارت داخلش انداخته بودم که تو مرحله آخر درآوردم
یکم از مایه پاناکوتا رو ریختم کف بطری و گذاشتم تا نیم بند شد بعد با قاشق که خیس کرده بودم یه قلب ژله ای اروم گذاشتم کف بطری و با قاشق جابجاش کردم تا دقیقا وسط باشه
بعد دوباره یکم مایه پاناکوتا ریختم تا جایی که به سر قلب برسه گذاشتم یخچال تا نیم بند شد دوباره همین مراحل رو تکرار کردم.
نمیشه همه قلب ها رو یکجا گذاشت چون از روی هم سر میخوره
باید مرحله به مرحله این کار رو انجام داد.
باید آخرین لایه پاناکوتا باشه که قلب ها مشخص نباشه.
بعد میگذاریم از شب تا صبح داخل یخچال تا کاملاً ببنده.
موقع درآوردن از بطری اول لبه های پاناکوتا رو با چاقو آزاد کردم وگرفتم زیر آب گرم پاناکوتا خودش را ول کرد از بطری درآوردم
برای تزیینش از ژله بریلو استفاده کردم.
ژله بریلو رو داخل قیف یا کیسه بریزین و سر قیف رو یک سوراخ ریز برش بدین و باهاش روی پاناکوتا طراحی کنید.