سه شنبه , ۱۰ اسفند , ۱۳۹۵


    نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه دسر پاناکوتا سورپرایز  

آموزش تصویری روش تهیه دسر پاناکوتا سورپرایز

 

دسر پاناکوتا سورپرایز مناسب برای ولنتاین و جشن سالگرد ازدواج است. درست کردن آن کمی دقت و وقت نیاز دارد. با هر رنگ ژله ای که دوست دارید این دسر خوشمزه را تهیه کنید.

 

مواد و لوازم مورد نیاز :

ژله یک بسته

سلفون

کاتر به فرم دلخواه (قالب به فرم دلخواه) در اینجا قلبی استفاده شده

بطری یکبار مصرف

خامه صبحانه یک بسته

عسل دو قاشق

پودر ژلاتین دو قاشق غذا خوری

شیر یک لیوان

تکه ای چوب دارچین
(اگر عطر دارچین دوست ندارین نوک قاشق چایخوری وانیل بزنید)

 

طرز تهیه دسر پاناکوتا سورپرایز :

یک بسته ژله هر رنگی که دوست دارین رو تو یه لیوان آب جوش حل کردم بعد نصف لیوان آب سرد بهش اضافه کردم

ته یک ظرف پیرکس رو سلفون کشیدم و ژله رو ریختم داخلش و گذاشتم بست
بعد که ژله بست با کاتر قلبی قالب زدم .

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه دسر پاناکوتا سورپرایز

قسمت بالای بطری آب معدنی را مانند تصویر جدا میکنیم

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه دسر پاناکوتا سورپرایز
روش تهیه دسر پاناکوتا :
برای پانا کوتا یک بسته خامه صبحانه رو با عسل مخلوط کردم روی حرارت ملایم گذاشتم تا گرم شد ولی مواظب بودم که خامه نجوشه
پودر ژلاتین رو داخل شیر حل کردم بعد که ژلاتین کاملاً تو شیر حل شد شیر و ژلاتین رو به خامه اضافه کردم و از روی حرارت برداشتم
یک تکه چوب دارچین هم از اول که خامه رو گذاشتم روی حرارت داخلش انداخته بودم که تو مرحله آخر درآوردم
یکم از مایه پاناکوتا رو ریختم کف بطری و گذاشتم تا نیم بند شد بعد با قاشق که خیس کرده بودم یه قلب ژله ای اروم گذاشتم کف بطری و با قاشق جابجاش کردم تا دقیقا وسط باشه
بعد دوباره یکم مایه پاناکوتا ریختم تا جایی که به سر قلب برسه گذاشتم یخچال تا نیم بند شد دوباره همین مراحل رو تکرار کردم.

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه دسر پاناکوتا سورپرایز

نمیشه همه قلب ها رو یکجا گذاشت چون از روی هم سر میخوره
باید مرحله به مرحله این کار رو انجام داد.
باید آخرین لایه پاناکوتا باشه که قلب ها مشخص نباشه.

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه دسر پاناکوتا سورپرایز
بعد میگذاریم از شب تا صبح داخل یخچال تا کاملاً ببنده.

موقع درآوردن از بطری اول لبه های پاناکوتا رو با چاقو آزاد کردم وگرفتم زیر آب گرم پاناکوتا خودش را ول کرد از بطری درآوردم

برای تزیینش از ژله بریلو استفاده کردم.

ژله بریلو رو داخل قیف یا کیسه بریزین و سر قیف رو یک سوراخ ریز برش بدین و باهاش روی پاناکوتا طراحی کنید.

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه دسر پاناکوتا سورپرایز

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه دسر پاناکوتا سورپرایز

 

منبع : کانال آشپزی شیرین 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • ژله تصویری , ژله خرده شیشه , ژله برای تولد طرز تهیه ژله تصویری و خرده شیشه

    آموزش تصویری روش تهیه ژله تصویری و خرده شیشه    اگه برای تولد کوچولوهای عزیزتون دنبال ایده ای برای تهیه ژله هستین با ما همراه باشین تا روش تهیه ژله تصویری و خرده شیشه را ببینید. …

  • آموزش ساخت جعبه هدیه قلبی ولنتاین آموزش ساخت جعبه هدیه روز ولنتاین قلبی شکل با بطری نوشابه + فیلم آموزشی

    آموزش ساخت جعبه هدیه روز ولنتاین به کل قلب با بطری نوشابه + فیلم آموزشی  برای هدیه دادن به عزیزانتون لازم نیست دنبال جعبه هدیه های گرون قیمت باشین. در بخش آموزش هنرهای دستی با ما …

  • دسر رنگی موج دار , دسر مجلسی طرز تهیه دسر رنگی موج دار

    آموزش تصویری طرز تهیه دسر رنگی موج دار دسر رنگی موج دار با ظاهری زیبا و طعم دلنشین می تونه دسری مناسب برای مهمانی ها باشه. در ادامه روش تهیه این دسر را همراه با …

  • طرز تهیه ژله شیر عسلی

      طرز تهیه ژله شیر عسلی   مواد لازم: شیرعسلی تغلیظ شده ی صنعتی حدود ۴۰۰ گرم آب گرم یک پیمانه آب سرد یک پیمانه پودر ژلاتین دو و نیم قاشق سوپخوری اسانس وانیل مایع …

  • طرز تهیه بستنی سوخاری طرز تهیه بستنی سوخاری

    طرز تهیه بستنی سوخاری   بستنی سوخاری پوسته تردیه که داخلش بستنی سرد وجود داره. چون گلوله های بستنی منجمد سریع سرخ میشن بستنی آب نمیشه و شکل خودشو حفظ می کنه.   آماده سازی: …

  • طرز تهیه پاناکوتای شکلات تلخ و کارامل

     طرز تهیه پاناکوتای شکلات تلخ و کارامل   مواد اولیه : کره ۱/۴ پیمانه شکر قهوه ای ۱/۳ پیمانه شیره ذرت یک قاشق غذاخوری وانیل نصف قاشق چایخوری پودر ژلاتین یک قاشق چایخوری آب ۱٫۵ …

  • ترایفل موزی و نوتلا طرز تهیه ترایفل موزی و نوتلا دسر مجلسی و خوش طعم

    دستور تهیه ترایفل موزی و نوتلا ترایفل موزی دسری شیک و مجلسی و بسیار خوشمزه است. برای درست کردن تزایفل موزی نیازی نیست خیلی از آشپزی سررشته داشته باشید یا لوازم حرفه ای شیرینی پزی داشته باشید. فقط …

  • طرز تهیه دسر سوپانگل ترکی طرز تهیه کرم سوپانگل خانگی • عکس تزیین دسر سوپانگل ترکی

    آموزش طرز تهیه کرم سوپانگل دسر مجلسی ترکی  کرم سوپانگل یک دسر خیلی خیلی خوشمزه ترکی و یه گزینه مناسب واسه مهمونیاست، خصوصا که تو لیوان سرو میشه. در بخش آموزش آشپزی با طرز تهیه کرم سوپانگل …

  • طرز تهیه خمیر گلت دسر فرانسوی طرز تهیه خمیر گلت Galette دسر لذیذ فرانسوی با دو رسپی

    طرز تهیه خمیر گلت دسر لذیذ فرانسوی در این بخش آموزش آشپزی طرز تهیه خمیر گلت را خواهید دید. گلت دسری است بینهایت لذیذه که ارزش امتحان رو داره. اصلیت گالت یا گلت به فرانسه …

  • طرز تهیه ژله شکلاتی (دسر شکلاتی )

    طرز تهیه ژله شکلاتی (دسر شکلاتی)   در این مطلب دو روش برای تهیه ژله شکلاتی و هم چنین تصاویری از ژله های شکلاتی مجلسی و زیبا تقدیم شما عزیزان می شود.   روش اول …

مطالب قبلی این بخش