جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳
×

طرز تهیه دسر فروماژ پرتقال مجلسی و خوشمزه

فروماژ پرتقال , دسر مجلسی

دستور تهیه دسر مجلسی فروماژ پرتقال  

فروماژ پرتقال دسری خوش عطر و خوشمزه با رنگ و ظاهری شیک و مجلسیه. این دسر خوش طعم رو درست کنین و از خوردنش لذت ببرین.

 

مواد لازم برای تهیه فروماژ پرتقال :
زرده تخم مرغ : ۴ عدد
شکر : ۱ پیمانه
آب پرتقال : ۲ پیمانه و نیم
خامه صبحانه : ۱ پاکت
وانیل : ۱ قاشق چایخوری
ورق ژلاتین : ۴ عدد یا ۴ قاشق مرباخوری پودر ژلاتین
رنده پوست پرتقال : نصف قاشق چایخوری

 

فروماژ پرتقال

 

طرز تهیه فروماژ پرتقال :
زرده تخم مرغ، شکر و وانیل را خوب هم می زنیم تا کرم رنگ و غلیظ شود.
ورق ژلاتین یا پودر ژلاتین رو با ۱/۴ آب به روش بن ماری حل می کنیم.
زرده مخلوط شده با شکر و وانیل را با آب پرتقال مخلوط میکنیم سپس ژلاتین آب شده را اضافه کرده و مجددا خوب مخلوط می کنیم .
در این مرحله پوست پرتقال و خامه رو هم اضافه میکنیم و خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود ،
مواد را در قالب مورد نظر بریزید و به مدت ۶ تا ۸ ساعت درون یخچال قرار دهید تا کرم بسته شود.
و بعد
نووووووش جااااااااان کنید .

 

برای زیباتر شدن این دسر می تونین قبل از ریختن مواد در قالب ، یک لایه ژله پرتقال درست کنین و در قالب بریزین.
در این صورت مثل شکل زیر یک لایه ژله پرقتالی براق و شیشه ای روی دسر فروماز پرتقال شما قرار می گیره و جلوه زیباتری پیدا می کنه.

فروماژ پرتقال

 

 

 

منبع : ویسگون

این مطلب مفید بود ؟
بدمتوسطخوبخیلی خوبعالی
( تعداد رای دهنده 23, میانگین امتیاز: 4,04 از 5)
Loading...