طرز تهیه دست پیچ خرما
مواد اولیه :
خرما ۱۲۵ گرم
آرد ۱/۵ پیمانه
کره ۱/۲ پیمانه
پودر قند ۱/۴ پیمانه
زرده تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۱/۴ پیمانه
گردو ۱/۴ پیمانه
طرز تهیه :
جهت تهیه دست پیچ خرما ابتدا کره و پودر قند را با هم مخلوط کنید با همزن بزنید تا کاملا لطیف شود بعد زرده و وانیل را اضافه کنید شیررا کم کم اضافه کنید و در آخر آرد را الک کنید هم بزنید تا کاملا لطیف شود ولی زیاد ماساژ ندهید چون روغن می اندازد. هسته خرما رو دربیاورید جاش مغز گردو بذارید.
خمیر را لای کاغذ روغنی باز کنید به قطر ۳ میلی و به شکل مربع برش بزنید بعد خرما را لای خمیر بذارید و بپیچید یا اینکه خمیر رو لای کاغذ که باز کردید به کمک چاقو به صورت نوارهای باریک در بیارید و به صورت + دور خرما بگیرید بعد بذارید توی سینی فر و روش مخلوط زرده تخم مرغ و شیر بزنید و با شکلات چیپسی تزیین کنید و در فر با حرارت ۱۴۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید تا روش طلایی شود البته اگر به صورت نوار دور خمیر گرفتید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تو فر باشد بهتره.
www.sooran.com