شنبه , ۲ بهمن , ۱۳۹۵


 

طرز تهیه خورش پرتقال ,خورش پرتقال ,طرز پخت خورش پرتقال, روش تهیه خورش پرتقال, روش پخت خورش پرتقال ,دستور تهیه خورش پرتقال  ,دستور پخت خورش پرتقال, پرتقال, آب پرتقال, ارد, مرغ ,خلال پسته, پیاز

 

آماده سازی: ۱ ساعت
مدت انتظار: ۳۰ دقیقه
مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه

 

مواد اولیه برای ۳ نفر:

فلفل به میزان لازم

مرغ  ۲۰۰ گرم (خام و خلال شده)

خلال پسته ۵۰ گرم

آب پرتقال ۳ پیمانه

پرتقال ۲عدد (بزرگ)

شکر ۲ قاشق غذا خوری

آرد ۲ قاشق غذا خوری

پیاز  ۲ عدد متوسط

نمک به میزان لازم

خورش پرتقال با آنکه شاید جدید به نظر برسد اما از خورش های اشنا در مناطق شمالی کشور است .این خورش طعم جدید و خوشایندی دارد و مطمئنا ارزش یک بار امتحان کردن را خواهد داشت.

طرز تهیه:

جهت تهیه خورش پرتقال ابتدا پرتقال را با کارد تیزی پوست بگیرید تا پوسته داخلی آن هم جدا شود سپس آن را قطعه قطعه کرده و کنار بگذارید.
در ظرفی مناسب پیاز ها را خرد کرده و در روغن نیمه سرخ کنید.آنگاه مرغ های خلال شده را به مواد اضافه کرده و تفت دهید.شعله را بسیار ملایم کرده و اجازه دهید مواد کمی سرخ شود.
در ظرفی جداگانه آب پرتقال را با شکر مخلوط کنید .وقتی شکر با اب پرتقال حل شد آرد را اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید تا آرد گلوله گلوله نشود.حالا درب ظرف مرغ را برداشته زردچوبه و کمی نمک اضافه کنید(اضافه کردن زعفران اب کرده هم خالی از لطف نیست!!!).
مواد را کمی تفت دهید و سپس تکه های پرتقال را اضافه کنید.آنگاه مخلوط اب پرتقال را به مواد اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خورش کمی غلیظ شود.زمانی که خورش غلظت لازم را پیدا کرد در ظرف مورد نظر ریخته و با خلال پسته آن را تزیین کنید.

توجه:

مدت پخت این خورش باید کوتاه باشد تا پرتقال شکل خود را حفظ کند پس مدت نیاز را به مرغ جهت مغز پخت شدن بدهید و سپس بقیه مواد را به آن اضافه کنید.
مزه پرتقال با توجه به ذائقه شما میتواند ترش یا شیرین باشد البته با توجه به اضافه کردن شکر بهتر است پرتقال کمی ترش باشد تا مزه خورش متمایل به ملس شود.
نوش جان

فود سوران

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • خورش طلا کوله غورابه گیلانی طرز تهیه خورش طلا کوله غورابه گیلانی

    خورش طلا کوله غورابی از غذاهای محلی گیلان خورش طلا کوله نوعی خورش فسنجان با سبزی های معطر بوده که بسیار خوشمزه است. این خورش مقوی و خوش طعم از غذاهای محلی استان گیلان است پیشنهاد …

  • خوشمزه تر شدن سوپ و خورش با این روشها

                                          روش های بکر و ناب برای خوشمزه تر شدن سوپ و خورش   تکنیک ها و …

  • طرز تهیه خورش آلو اسفناج

      طرز تهیه خورش آلو اسفناج   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر: نمک به میزان لازم گوشت (به صورت خورشتی (از مرغ هم می توان …

  • طرز تهیه خورش قیمه نجفی (علاچی)

      طرز تهیه خورش قیمه نجفی (علاچی)     قیمه نجفی جزو معروف‌ترین نذری‌های عاشورا و محبوب‌ترین غذاهای عراقی‌هاست. هرچند که اسم این غذا قیمه است و با برنج سرو می‌شود اما هیچ شباهتی به …

  • طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی

    خورش بادمجان یکی از خوشمزه ترین خورشت های ایرونی و مورد علاقه بیشتر افراده. سن و سال هم نمیشناسه. خورش بادمجان رو میشه هم با گوشت قرمز و هم با مرغ طبخ کرد. بادمجان اون …

  • طرز تهیه خورش قرمه سبزی

    از فضایل و خوشمزگی و اصالت خورش قرمه سبزی هرچی بگیم کم گفتیم. این خورش واقعا خوشمزس. دستور پخت و همه فوت و فن های تهیه خورش قرمه سبزی ناب و اصیل در زیر عنوان …

  • طرز تهیه خورش کاری

      مواد لازم برای تهیه خورش کاری : گوشت چرخ کرده یا ماهیچه مرغ: ۵۰۰ گرم ماست: ۱ لیوان رب گوجه فرنگی: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری پودر نارگیل: ۳ قاشق غذاخوری زنجفیل و سیر …

  • خورش انار و بادمجان شام شب یلدا

       شام مخصوص شب یلدا : خورش انار و بادمجان خورش انار و بادمجان یا مسمای انار بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه ای است که از قدیم رسم بوده در این شب پخته و خورده …

  • طرز تهیه خورش چاغاله بادام

        آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۵ نفر : گوشت ۴۰۰گرم (خورشتی و بدون چربی) سبزی ۲۵۰تا۳۰۰گرم (شامل نعنا و جعفری(جعفری …

  • خورش قیمه بامیه طرز تهیه خورش قیمه بامیه

    دستور پخت خورش قیمه بامیه در این مطلب روش تهیه خورش قیمه بامیه را به دوست داران این گیاه خوشمزه و پر خاصیت تقدیم می کنیم. به بامیه بمب خاصیت هم می گویند ، چون خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه پنیر ریکوتا

      زمان مورد نیاز جهت تهیه پنیر ریکوتا ساده آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه این پنیر ایتالیایی طعم بسیار فوق العاده ای داره و مناسب ترین …

    • اسنک بادمجان بیسکویتی طرز تهیه اسنک بادمجان بیسکویتی / غذای فوری با بادمجان

      اسنک بادمجان بیسکویتی خوراکی جالب و خوشمزه اسنک بادمجان لذیذ برای زمان هایی که شما میلی به غذا ندارید ولی دوست دارید یک خوردنی جذاب بخورید ایده آل است. حتما یکبار هم شده طعم آن را امتحان …

      • نمونه های تزیین ماست و خیار (۳)

        عکسهایی از تزیین زیبای ماست و خیار   ماست یکی از لبنیاتی است که در سفره بیشتر ایرانیان پیدا می شود. خیلی وقت ها برای مهمانی ها هم از ماست و خیار یا ترکیبات دیگر …

        • مینی ساندویچ مرغ, درست کردن مینی ساندویچ مرغ, نحوه تهیه مینی ساندویچ مرغ, مواد لازم برای مینی ساندویچ مرغ, طرز تهیه ساندویچ مرغ, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, طرز تهیه پیش غذاهای سبک, طرز تهیه غذاهای جشن تولد طرز تهیه مینی ساندویچ مرغ

          طرز تهیه مینی ساندویچ مرغ آماده سازی : ۳۰ دقیقه مورد مصرف : پیش غذا    مواد لازم جهت تهیه مینی ساندویچ مرغ : نان تست : ۱ بسته کالباس : ۲۵۰ گرم گردو : …

          • طرز تهیه پتاژ قارچ با پنیر پیتزا

              طرز تهیه پتاژ قارچ با پنیر پیتزا   جهت تهیه پتاژ قارچ ابتدا شیر را با آرد مخلوط کرده و آن را از صافی رد کنید. سپس، آب و آب‌مرغ را به آن افزوده، …

            • طرز تهیه کتلت کدو سبز

                آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۳ نفر : کدوسبز نیم کیلو جعفری ۲قاشق سوپخوری (خرد شده) تخم مرغ  ۴عدد سیر  ۱حبه …