یکشنبه , ۳ بهمن , ۱۳۹۵


روش پخت خورش نخود سبز و شوید

طرز تهیه خورش نخود سبز و شوید

 

آماده سازی: ۱ ساعت
مدت انتظار: ۲ ساعت
مجموعاً: ۳ ساعت

مواد اولیه برای ۶ نفر :
گوشت (ماهیچه گوسفندی) نیم کیلو
روغن (سرخ کردنی) ۴ قاشق سوپخوری
پیاز (سرخ شده) ۴ قاشق سوپخوری
سیر ۱ حبه
نخود سبز نیم کیلو
شوید (ساطوری شده) ۲ پیمانه
شکر ۱ قاشق چایخوری
ادویه (پلویی اصفهان) ۱ قاشق چایخوری
زعفران (آبکرده و غلیظ) ۱ قاشق سوپخوری
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم

 

طرز تهیه:

جهت تهیه خورش نخود سبز و شوید ابتدا گوشت ماهیچه را بشویید و خشک کنید. روغن را در قابلمه ریخته و ماهیچه‌ها را خرد کرده و در روغن سرخ کنید، به طوری که دو طرف ماهیچه‌ها قهوه‌ای رنگ شوند. پیازداغ را به همراه سیر له شده و ادویه خورشتی اضافه کرده و مواد را با هم تفت دهید. حدود ۴ پیمانه آب اضافه کرده و زیرخورش را کم کنید تا به مدت دو و نیم ساعت بجوشد و گوشت پخته شود.نخودسبز را اضافه کنید. شوید را جداگانه در روغن کمی تفت دهید و همراه شکر به خورش اضافه کرده و پس از ۳۰ دقیقه زعفران و نمک و فلفل خورش را اندازه کنید و خورش را با چلوی ساده سرو کنید.

 

نکات:

۱)این غذا در ترکیه و ایران متداول است. در ایران با افزودن زعفران و ادویه اصفهان طعمی ایرانی پیدا می‌کند
۲)لعاب این غذا پیازداغ و شوید است. شوید باید خوب ریز شده باشد تا خورش لعاب بیندازد.
۳)بهتر است از نخود سبز پوست کنده استفاده کنید.
۴)اضافه کردن آب قلم به جای آب این خورش را خوشمزه تر میکند.
نوش جان

 

 

سوران



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه خورش ریواس

    طرز تهیه خورش ریواس آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه مواد اولیه برای ۳ نفر: فلفل به میزان لازم نمک به میزان لازم نعنا ۲قاشق غذاخوری (خشک) …

  • خورش طلا کوله غورابه گیلانی طرز تهیه خورش طلا کوله غورابه گیلانی

    خورش طلا کوله غورابی از غذاهای محلی گیلان خورش طلا کوله نوعی خورش فسنجان با سبزی های معطر بوده که بسیار خوشمزه است. این خورش مقوی و خوش طعم از غذاهای محلی استان گیلان است پیشنهاد …

  • طرز تهیه خورش قرمه سبزی

    از فضایل و خوشمزگی و اصالت خورش قرمه سبزی هرچی بگیم کم گفتیم. این خورش واقعا خوشمزس. دستور پخت و همه فوت و فن های تهیه خورش قرمه سبزی ناب و اصیل در زیر عنوان …

  • طرز تهیه خورش لوبیا چیتی

      مواد لازم جهت تهیه خورش لوبیا چیتی : پیاز : ۱ عدد غوره : مقداری نمک و فلفل و زردچوبه :  به میزان لازم زعفرون آب شده گوشت تکه ای لوبیا چیتی پخته رب …

  • خورش قیمه بامیه طرز تهیه خورش قیمه بامیه

    دستور پخت خورش قیمه بامیه در این مطلب روش تهیه خورش قیمه بامیه را به دوست داران این گیاه خوشمزه و پر خاصیت تقدیم می کنیم. به بامیه بمب خاصیت هم می گویند ، چون خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها …

  • خورش شش انداز طرز تهیه خورش شش انداز گیلانی

    طرز تهیه خورش شش انداز خورس محلی گیلان   خورش شش انداز یکی از غذاهای محلی گیلان است که به انواع مختلف طبخ می شود. مثلا شش انداز سیب ، شش انداز تخم مرغ ، شش انداز هویج …

  • طرز تهیه خورش کاری

      مواد لازم برای تهیه خورش کاری : گوشت چرخ کرده یا ماهیچه مرغ: ۵۰۰ گرم ماست: ۱ لیوان رب گوجه فرنگی: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری پودر نارگیل: ۳ قاشق غذاخوری زنجفیل و سیر …

  • طرز تهیه خورشت ماست هندی

        طرز تهیه خورشت ماست هندی   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه : مرغ پاک کرده ۱ عدد ماست کیسه آب گرفته ۱ کیلو گرم پیاز سرخ کرده …

  • طرز تهیه خورش چاغاله بادام

        آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۵ نفر : گوشت ۴۰۰گرم (خورشتی و بدون چربی) سبزی ۲۵۰تا۳۰۰گرم (شامل نعنا و جعفری(جعفری …

  • خورش انار و بادمجان شام شب یلدا

       شام مخصوص شب یلدا : خورش انار و بادمجان خورش انار و بادمجان یا مسمای انار بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه ای است که از قدیم رسم بوده در این شب پخته و خورده …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه میگو کنجدی

    میگو کنجدی   مواد لازم: میگو پوست کنده ۵۰۰ گرم سس سویا ۴ قاشق غذاخوری روغن کنجد۲ قاشق غذاخوری آب لیمو تازه ۴ قاشق چایخوری سیر خرد کرده ۲ حبه روغن نباتی ۱ قاشق غذاخوری …

    • طرز تهیه خمیر پای طرز تهیه خمیر پای پفکی و روش پهن کردن آن

      طرز تهیه خمیر پای پفکی   این دستور تهیه خمیر پای ، خمیری یکدست با درجه غلظت مناسب به دست می دهد که پهن کردن آن به یک کار رؤیایی تبدیل می شود. استفاده از یک …

      • طرز تهیه کلم پلو ی شیرازی

        طرز تهیه کلم پلو ی شیرازی     مواد لازم : سبزی( شوید،تره،ریحان،جعفری) :  نیم کیلو زردچوبه :۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل و روغن :  به میزان لازم برنج : نیم کیلو کلم خرد …

        • طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی

          دستور پخت پیراشکی سیب زمینی   پیراشکی سیب زمینی غذایی ساده، خوشمزه و بدون گوشت هست که به راحتی درست میشه. پیراشکی سیب زمینی رو می تونید در مقدار زیاد تهیه کنید و بعد از پخت …

          • املت مکزیکی طرز تهیه املت مکزیکی

            املت مکزیکی صبحانه خوشمزه و سالم  املت یکی از خوشمزه ترین صبحانه های ایرانی است. برای یک بار هم که شده املت مکزیکی را جایگزین املت ایرانی کنید، شاید مشتری دائم آن شوید!   مواد لازم …

            • خورش انار و بادمجان شام شب یلدا

                 شام مخصوص شب یلدا : خورش انار و بادمجان خورش انار و بادمجان یا مسمای انار بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه ای است که از قدیم رسم بوده در این شب پخته و خورده …

              • طرز تهیه لازانیای اسفناج

                طرز تهیه لازانیای اسفناج   لازانیا غذای بسیار خوشمزه ای است که اکثر افراد آن را دوست دارند مخصوصا اگر با اسفناج تازه پخته شود بسیار لذیذتر می شود. در ادامه روش تهیه لازانیای اسفناج …

                • طرز تهیه تورتیلای اسپانیایی

                  طرز تهیه تورتیلای اسپانیایی   تورتیلای اسپانیایی در حقیقت نوعی املت اسپانیایی است که مواد مختلفی با حسب ناحیه و ذائقه به آن اضافه می شود .   مواد اولیه برای ۶ نفر : سیب …

                  • گراتن بادمجان دلمه ای طرز تهیه گراتن بادمجان دلمه ای

                    گراتن بادمجان دلمه ای پیش غذایی رسمی برای افطاری گراتن بادمجان دلمه ای یکی از خوراک های خوشمزه ایه که میشه با بادمجان درست کرد. گراتن بادمجان پیش غذای مناسبی برای مهمانی های رسمیه. درست …

                    • خوراک ایرلندی جیمی الیور طرز تهیه خوراک ایرلندی با دستور جیمی الیور

                      دستور پخت خوراک ایرلندی خوراک ایرلندی از مجموعه دستورهای غذایی جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. شبیه آن را در ایران زیاد درست کرده ایم، ولی نه …

                      • طرز تهیه تخم مرغ آب پز مخلوط

                        تخم مرغ آب پز مخلوط (همه رو غافلگیر کنید!)   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   این عنوان شاید خیلی عجیب به نظر برسه و خیلیا با خوندنش فکر کنن نیاز به …