پنج شنبه , ۱۰ فروردین , ۱۳۹۶


روش پخت خورش نخود سبز و شوید

طرز تهیه خورش نخود سبز و شوید

 

آماده سازی: ۱ ساعت
مدت انتظار: ۲ ساعت
مجموعاً: ۳ ساعت

مواد اولیه برای ۶ نفر :
گوشت (ماهیچه گوسفندی) نیم کیلو
روغن (سرخ کردنی) ۴ قاشق سوپخوری
پیاز (سرخ شده) ۴ قاشق سوپخوری
سیر ۱ حبه
نخود سبز نیم کیلو
شوید (ساطوری شده) ۲ پیمانه
شکر ۱ قاشق چایخوری
ادویه (پلویی اصفهان) ۱ قاشق چایخوری
زعفران (آبکرده و غلیظ) ۱ قاشق سوپخوری
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم

 

طرز تهیه:

جهت تهیه خورش نخود سبز و شوید ابتدا گوشت ماهیچه را بشویید و خشک کنید. روغن را در قابلمه ریخته و ماهیچه‌ها را خرد کرده و در روغن سرخ کنید، به طوری که دو طرف ماهیچه‌ها قهوه‌ای رنگ شوند. پیازداغ را به همراه سیر له شده و ادویه خورشتی اضافه کرده و مواد را با هم تفت دهید. حدود ۴ پیمانه آب اضافه کرده و زیرخورش را کم کنید تا به مدت دو و نیم ساعت بجوشد و گوشت پخته شود.نخودسبز را اضافه کنید. شوید را جداگانه در روغن کمی تفت دهید و همراه شکر به خورش اضافه کرده و پس از ۳۰ دقیقه زعفران و نمک و فلفل خورش را اندازه کنید و خورش را با چلوی ساده سرو کنید.

 

نکات:

۱)این غذا در ترکیه و ایران متداول است. در ایران با افزودن زعفران و ادویه اصفهان طعمی ایرانی پیدا می‌کند
۲)لعاب این غذا پیازداغ و شوید است. شوید باید خوب ریز شده باشد تا خورش لعاب بیندازد.
۳)بهتر است از نخود سبز پوست کنده استفاده کنید.
۴)اضافه کردن آب قلم به جای آب این خورش را خوشمزه تر میکند.
نوش جان

 

 

سوران



این مطلب مفید بود ؟
rating_1rating_2rating_3rating_4rating_5( 1....5 )
Loading..

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه خورش آلو مرغ

      خورش آلو مرغ خورش بسیار خوشمزه ای است و طرز پخت و مزه آن با مرغی که به صورت متداول با مقداری الو پخته میشود متفاوت است طبخ این غذا در مجالس رسمی پیشنهاد …

  • خورش کرفس

     خورش کرفس آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت خورش کرفس یکی از خوشمزه ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی است که به عنوان غذایی بسیار خوشمزه و عامه پسند در …

  • خوشمزه تر شدن سوپ و خورش با این روشها

                                          روش های بکر و ناب برای خوشمزه تر شدن سوپ و خورش   تکنیک ها و …

  • طرز تهیه خورش پرتقال

        آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۳ نفر: فلفل به میزان لازم مرغ  ۲۰۰ گرم (خام و خلال شده) خلال پسته …

  • طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی

    خورش بادمجان یکی از خوشمزه ترین خورشت های ایرونی و مورد علاقه بیشتر افراده. سن و سال هم نمیشناسه. خورش بادمجان رو میشه هم با گوشت قرمز و هم با مرغ طبخ کرد. بادمجان اون …

  • خورش طلا کوله غورابه گیلانی طرز تهیه خورش طلا کوله غورابه گیلانی

    خورش طلا کوله غورابی از غذاهای محلی گیلان خورش طلا کوله نوعی خورش فسنجان با سبزی های معطر بوده که بسیار خوشمزه است. این خورش مقوی و خوش طعم از غذاهای محلی استان گیلان است پیشنهاد …

  • طرز تهیه خورش به

    طرز تهیه خورش به – روش دیگر   یکی از خوشمزه‌ترین و رسمی‌ترین غذاهای پاییزی، خورش به است. این خورش واقعا خوشمزه و لذیذ است و طعم بسیار خوشایند و ملسی دارد و به دلیل …

  • طرز تهیه بقچه بادمجان

      بقچه بادمجان پیش غذایی شیک و خوشمزه است .   آماده سازی : ۴۵ دقیقه  پخت : ۳۰ دقیقه    مواد لازم جهت تهیه بقچه بادمجان برای ۵ نفر : بادمجان ۲ عدد سفیده …

  • خورش انار و بادمجان شام شب یلدا

       شام مخصوص شب یلدا : خورش انار و بادمجان خورش انار و بادمجان یا مسمای انار بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه ای است که از قدیم رسم بوده در این شب پخته و خورده …

  • طرز تهیه خورش قرمه سبزی

    از فضایل و خوشمزگی و اصالت خورش قرمه سبزی هرچی بگیم کم گفتیم. این خورش واقعا خوشمزس. دستور پخت و همه فوت و فن های تهیه خورش قرمه سبزی ناب و اصیل در زیر عنوان …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه رولت اسفناج و تخم مرغ

      آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۵ نفر : تخم مرغ  ۵عدد آرد ۵قاشق غذاخوری پنیر پیتزا نصف پیمانه اسفناج به میزان لازم (از ۲۰۰گرم …

    • طرز تهیه کیک سیب زمینی خلالی

      طرز تهیه کیک سیب زمینی خلالی سرخ شده کیک سیب زمینی خلالی غذایی ساده و سریع که برای خوش طعم تر شدن  اون می تونید بکینگ پودر، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، آویشن و پودر سیر …

      • طرز تهیه سوپ ذرت

          مواد لازم جهت تهیه سوپ ذرت: روغن ذرت : ۲ قاشق سوپ خوری کنسرو ذرت : به مقدار لازم پیاز ریز شده : ۱ عدد فلفل قرمز : نصف قاشق چایخوری آب مرغ : …

        • طرز تهیه کباب کوبیده مرغ

              مواد اولیه : فلفل دلمه اى ١/٢ پیاز متوسط ١ عدد سینه مرغ کامل ١ قطعه زعفران دم کشیده ٢ قاشق غذا خورى کره ١٠٠گرم (آب شده) نمک و فلفل سیاه به میزان …

          • خوراک قارچ منچوری طرز تهیه خوراک قارچ منچوری

            طرز تهیه خوراک قارچ منچوری ساده و خوشمزه    خوراک قارچ منچوری غذایی بدون گوشت و حاوی سبزیجات هست که خیلی خوش طعمه. یک بار هم که شده اونو امتحان کنید.   آماده سازی: ۳۰ …

            • زرشک پلو مرغ مجلسی زرشک پلو مرغ مجلسی را با این سه روش امتحان کنید

              سه روش پخت زرشک پلو مرغ مجلسی و حرفه‌ای زرشک پلو مرغ مجلسی یکی از اجزای جدایی ناپذیر سفره ایرانی در مهمانی های رسمی و جشن هاست. این غذا باب میل اکثر افراد است. هر خانمی …

              • طرز تهیه کیک گل کلم

                  بالاخره با یه ترفندی باید خانواده مفید کلم رو وارد چرخه تغذیه کرد! نظرتون در مورد کیک گل کلم چیه؟!حواستون باشه که این نه گراتنه و نه سوفله! گفته باشم! گل کلم رو با …

                • مافین صبحانه ای شیک

                    این مافین، یک صبحانه شیک و خوشمزه است برای صبح‌های جمعه که همه دور هم هستید. هر تعداد که دوست دارید درست کنید و از طعم عالی آن در کنار خانواده لذت ببرید. – …

                  • طرز تهیه خوراک ران مرغ با سبزیجات

                      مواد لازم: ران مرغ : ۱۲ عدد هویج :  ۲ عدد کرفس : ۲ شاخه کره :  ۶۰ گرم آب مرغ : ۱ پیمانه خامه : ۳۰۰ میلی لیتر آبلیمو : یک قاشق چایخوری …

                    • طرز تهیه میگو برشته

                        آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر : سیر  ۳ حبه (خرد شده) روغن زیتون ۱/۳ فنجان سس گوجه فرنگی ۱/۴ …

                      • سوپ های مقوی برای افطار

                        اگر قصد دارید برای افطار، غذایی مقوی و منحصر به فرد برای میهمانانتان فراهم کنید، از این سوپ های مقوی و خوشمزه در منوی افطار قرار دهید. همانگونه که می دانید بهتر است برای افطار …

                        • کباب ضیافتی با خمیر یوفکا کباب ضیافتی با خمیر یوفکا

                          کباب ضیافتی با خمیر یوفکا   کباب ضیافتی یه غذای ترکی هست. تو دستور قدیمیش ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده و ۲۰۰ گرم مرغ چرخ کرده استفاده شده ،ولی می تونید فقط گوشت قرم چرخ شده …

                          • طرز تهیه دلمه مرغ با پنیر خامه ای

                              آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : پنیر خامه ای ۸۵ گرم (نرم شده) کره ۶ قاشق غذاخوری (نرم شده) موسیر ۲ قاشق …

                            • طرز تهیه خمیر پیتزا , خمیر پیراشکی طرز تهیه خمیر پیتزا و پیراشکی عالی

                              طرز تهیه خمیر پیتزا و پیراشکی عالی و ساده    این خمیر پیتزا بسیار ترد و عالی میشه و برای تهیه انواع پیتزا و پیراشکی کاربرد داره. در این مطلب سعی شده روش تهیه خمیر پیتزا به کمک تصاویر …