جمعه , ۱ بهمن , ۱۳۹۵


خورش شش انداز

طرز تهیه خورش شش انداز خورس محلی گیلان

 

خورش شش انداز یکی از غذاهای محلی گیلان است که به انواع مختلف طبخ می شود. مثلا شش انداز سیب ، شش انداز تخم مرغ ، شش انداز هویج و … در اینجا روش پخت خورش شش انداز بادمجان را شرح خواهیم داد.

 

مواد اولیه خورش شش انداز :

بادمجان قلمی ۵ عدد متوسط
گردوی آسیاب شده ۳۰۰ گرم
رب انار (ترشیش به ذائقه خودتون) ۱ قاشق غذاخوری
پیاز پیاز ۱ عدد متوسط
رب آلوچه (قابل حذف) ۱ قاشق مرباخوری
رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه، گلپر به میزان لازم
آب سرد به میزان لازم

 

خورش شش انداز
طرز تهیه خورش شش انداز :
بادمجانها رو بعد از پوست کندن به مکعب های متوسط خرد میکنیم و نمک میزنیم و کنار میزاریم.
مغز گردو رو درون قابلمه کمی تفت میدیم تا روغنش در بیاد (مثل فسنجان) بعد رب انار و رب آلوچه و رب گوچه فرنگی و نمک و فلفل رو بهش اضافه میکنم و کمی تفت میدیم
سپس ۲ لیوان آب سرد بهش اضافه میکنیم و با شعله کم میزاریم تا کم کم خورشتمون روغن پس بده (اگه میبینین روغن کم پس داده چند تکه یخ بهش اضافه کنین)

طرز تهیه خورشت شش انداز گیلانی

پیازهای خلالی شده و بادمجانها رو بصورت جداگانه داخل روغن سرخ میکنیم هنگام سرخ کردن کمی نمک و فلفل و زردچوبه بهشون میزنیم

طرز تهیه خورشت شش انداز گیلانی

و بعد که گردومون کاملا روغن پس داد پیاز و بادمجان سرخ شده رو بهش اضافه میکنیم و یه کم گلپر بهش میزنیم و شعله رو کم میکنیم و میزاریم تا خورشتمون کاملا جا بیفته.

طرز تهیه خورشت شش انداز گیلانی

و در آخر به همراه برنج نوش جان کنید.

طعم این خورش شبیه خورش فسنجان است.

در آموزش های بعدی با روش تهیه انواع دیگر خورش شش انداز آشنا خواهید شد.

 

منبع : هانی شف

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • خورش قیمه بامیه طرز تهیه خورش قیمه بامیه

    دستور پخت خورش قیمه بامیه در این مطلب روش تهیه خورش قیمه بامیه را به دوست داران این گیاه خوشمزه و پر خاصیت تقدیم می کنیم. به بامیه بمب خاصیت هم می گویند ، چون خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها …

  • طرز تهیه خورش چاغاله بادام

        آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۵ نفر : گوشت ۴۰۰گرم (خورشتی و بدون چربی) سبزی ۲۵۰تا۳۰۰گرم (شامل نعنا و جعفری(جعفری …

  • طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی

    خورش بادمجان یکی از خوشمزه ترین خورشت های ایرونی و مورد علاقه بیشتر افراده. سن و سال هم نمیشناسه. خورش بادمجان رو میشه هم با گوشت قرمز و هم با مرغ طبخ کرد. بادمجان اون …

  • طرز تهیه خورش آلو اسفناج

      طرز تهیه خورش آلو اسفناج   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر: نمک به میزان لازم گوشت (به صورت خورشتی (از مرغ هم می توان …

  • طرز تهیه خورش لوبیا چیتی

      مواد لازم جهت تهیه خورش لوبیا چیتی : پیاز : ۱ عدد غوره : مقداری نمک و فلفل و زردچوبه :  به میزان لازم زعفرون آب شده گوشت تکه ای لوبیا چیتی پخته رب …

  • خورش طلا کوله غورابه گیلانی طرز تهیه خورش طلا کوله غورابه گیلانی

    خورش طلا کوله غورابی از غذاهای محلی گیلان خورش طلا کوله نوعی خورش فسنجان با سبزی های معطر بوده که بسیار خوشمزه است. این خورش مقوی و خوش طعم از غذاهای محلی استان گیلان است پیشنهاد …

  • طرز تهیه خورش به

    طرز تهیه خورش به – روش دیگر   یکی از خوشمزه‌ترین و رسمی‌ترین غذاهای پاییزی، خورش به است. این خورش واقعا خوشمزه و لذیذ است و طعم بسیار خوشایند و ملسی دارد و به دلیل …

  • طرز تهیه خورشت ماست هندی

        طرز تهیه خورشت ماست هندی   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه : مرغ پاک کرده ۱ عدد ماست کیسه آب گرفته ۱ کیلو گرم پیاز سرخ کرده …

  • طرز تهیه میرزا قاسمی طرز تهیه میرزا قاسمی غذای محبوب شمالی ها

    روش درست کردن میرزا قاسمی میرزا قاسمی یکی از پر طرفدار ترین غذاهای گیلان و مازندران میباشد که در سراسر ایران این غذا محبوبیت خاصی دارد و به عنوان پیش غذا نیز سرو می شود. …

  • طرز تهیه خورش پرتقال

        آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۳ نفر: فلفل به میزان لازم مرغ  ۲۰۰ گرم (خام و خلال شده) خلال پسته …

مطالب قبلی این بخش
  • دانه کردن ذرت, تهیه کنسرو ذرت طرز تهیه کنسرو ذرت / روش دانه کردن ذرت

         راهنمای خرید، دانه کردن و تهیه کنسرو ذرت خانگی  کنسرو ذرت بهتره با بلال مکزیکی درست بشه. در این مطلب با روش خرید بلال برای کنسرو ، نحوه دانه کردن ذرت و کنسرو کردن آن …

    • طرز تهیه آش ماست

      آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۳۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۵ نفر : سبزی نیم کیلو (شامل اسفناج،گشنیز،جعفری و برگ سیر تازه) کدو سبز ۴عدد برنج ۱ونیم پیمانه ماست ۲پیمانه …

      • طرز تهیه کتلت آلمانی (frikadellen)

          کتلت آلمانی   کتلت یکی از غذاهای نانی است که تقریبا  همه آن را دوست دارند و اتفاقا جزو محبوب ترین ها هم به شمار می رود. بیشتر ما کتلت گوشت که با پیاز …

        • طرز تهیه کباب بلدرچین

            مواد لازم •    بلدرچین ۸ عدد •    خامه  ۲/۱ پیمانه •    زعفران آب شده ۱ قاشق سوپخوری •    کره آب شده  ۵۰ گرم •    روغن زیتون ۴/۱ پیمانه •    آبلیمو  ۲/۱ پیمانه •    نمک …

          • طرز تهیه توپک مرغ با سس گوجه فرنگی غذای ایتالیایی طرز تهیه توپک مرغ با سس گوجه فرنگی غذای ایتالیایی

            غذای ایتالیایی توپک مرغ با سس گوجه فرنگی  توپک مرغ با سس گوجه فرنگی یک غذای ایتالیایی و خوشمزه است که می توان آن را با انواع پاستا، برنج، سالاد یا نان یا بصورت ساندویچی سرو …

            • زرشک پلو مرغ مجلسی زرشک پلو مرغ مجلسی را با این سه روش امتحان کنید

              سه روش پخت زرشک پلو مرغ مجلسی و حرفه‌ای زرشک پلو مرغ مجلسی یکی از اجزای جدایی ناپذیر سفره ایرانی در مهمانی های رسمی و جشن هاست. این غذا باب میل اکثر افراد است. هر خانمی …

              • لازانیا با ماهی و میگو , غذای دریایی طرز تهیه لازانیا با ماهی و میگو | دستور غذای رژیمی | غذای دریایی

                دستور پخت لازانیا با ماهی و میگو لازانیا با ماهی و میگو برای طرفداران غذاهای دریایی و افرادی که از خوردن گوشت قرمز منع شده اند غذایی مناسب و لذیذ است.   مواد اولیه برای ۳ …

                • سالاد مرغ کبابی با سس آووکادو طرز تهیه سالاد مرغ کبابی با سس آووکادو / غذای رژیمی

                  سالاد مرغ کبابی با سس آووکادو سالاد مرغ کبابی با سس آووکادو را می تونین به عنوان یه وعده غذایی سالم و دلپذیر میل کنین. آووکادو کلسترول بد خون را کاهش میده بنابراین این سالاد به …

                  • طرز تهیه سالاد بیکن مرغ

                      مواد لازم برای تهیه سالاد بیکن مرغ : سینه مرغ سرخ شده : ۴ برش مرغ پخته و ریش ریش شده : ۲ پیمانه هویج خرد شده : ۱ و ۱/۲ پیمانه سس مایونز …

                    • طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

                      آماده سازی: ۱۲ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۱۴ ساعت این دستور پخت زرشک پلو با مرغ واقعا فوق العاده است. مزش حتی از نوع رستورانی هم بهتره و مطمئن باشید بعد از پختش …

                      • طرز تهیه سالاد سیب زمینی ۲

                         دستور تهیه سالاد سیب زمینی   سالاد سیب زمینی سالادی مقوی و خوش طعمه   مواد لازم: سیب زمینی متوسط : ۳ عدد هویج متوسط : ۱ عدد خیارشور : ۲عدد پنیر گودا : ۱ …

                        • هویج پلو شیرازی,غذای سنتی شیراز طرز تهیه هویج پلو اصیل شیرازی | هویج پلو شیرازی غذای سنتی و محلی شیراز

                          دستور پخت هویج پلو غذای سنتی شیراز  هویج پلو از غذاهای سنتی شیراز و جزو پلوهای مخلوط قدیمی است. هویج پلو را معمولا با هویج فرنگی که رنگ تیره تری دارد درست می کنند تا پلو ظاهر …

                          • نحوه پخت خوراک راسته, مواد لازم برای خوراک راسته, طرز پخت خوراک راسته, طرز تهیه شیشلیک در فر, مواد لازم برای شیشلیک, نحوه پخت شیشلیک, طرز تهیه انواع خوراک, آموزش آشپزی, سایت آشپزی طرز تهیه خوراک راسته

                            طرز تهیه خوراک راسته این غذا یک نوع شیشلیکه که داخل فر درست می شود و خیلی لذیذ است و اگر می خواهید ظاهر خوبی داشته باشد گوشتی را انتخاب کنید که استخوانهای دنده های …

                            • طرز تهیه آش رشته کرمانی

                                  طرز تهیه آش رشته کرمانی   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت   مواد اولیه برای ۸ نفر : پوست پرتقال (خلال شده) به میزان لازم خلال پسته …