شنبه , ۷ اسفند , ۱۳۹۵


دستور پخت غذا  , طرز تهیه خورش به

طرز تهیه خورش به – روش دیگر

 

یکی از خوشمزه‌ترین و رسمی‌ترین غذاهای پاییزی، خورش به است. این خورش واقعا خوشمزه و لذیذ است و طعم بسیار خوشایند و ملسی دارد و به دلیل وجود به بسیار پرخاصیت و مفید است!

 

مواد لازم :

گوشت بدون استخوان : ۷۵۰ گرم
به : ۱ کیلوگرم
پیاز سرخ شده : ۴ قاشق سوپخوری
روغن : ۱۵۰ گرم
شکر (در صورت تمایل) : ۲ قاشق سوپخوری
آبلیمو : نصف فنجان کوچک
گوجه فرنگی یا رب : دو قاشق غذاخوری
زعفران ساییده : یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل : به مقدار لازم
 
طرز تهیه :

جهت تهیه خورش به ابتدا گوشت را قیمه ای خرد می کنیم سپس آن را کوبید و با پیاز سرخ می نماییم. آب به مقدار کافی درون قابلمه ریخته و می گذاریم گوشت بپزد.

پوست به را گرفته و به چهار قسمت تقسیم می نماییم تخم به ها را جدا نموده و به شکل سیب زمینی قیمه به را خلالی کرده درون روغن سرخ نموده داخل قابلمه گوشت می ریزیم.
 
در مرحله پایانی طبخ خورش به :

شکر – آبلیمو و زعفران را اضافه کرده و بگذارید خورش به جا بیافتد. دقت نمایید خورش آنقدر نپزد که به ها له شود و بعد از کشیدن خورش خلال های به فرم و شکل خود را حفظ نماید.خورش را با چلو میل نمایید.

 

منبع : groohashpazi.blogfa.com

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی

    خورش بادمجان یکی از خوشمزه ترین خورشت های ایرونی و مورد علاقه بیشتر افراده. سن و سال هم نمیشناسه. خورش بادمجان رو میشه هم با گوشت قرمز و هم با مرغ طبخ کرد. بادمجان اون …

  • خوشمزه تر شدن سوپ و خورش با این روشها

                                          روش های بکر و ناب برای خوشمزه تر شدن سوپ و خورش   تکنیک ها و …

  • خورش انار و بادمجان شام شب یلدا

       شام مخصوص شب یلدا : خورش انار و بادمجان خورش انار و بادمجان یا مسمای انار بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه ای است که از قدیم رسم بوده در این شب پخته و خورده …

  • طرز تهیه خورش پرتقال

        آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۳ نفر: فلفل به میزان لازم مرغ  ۲۰۰ گرم (خام و خلال شده) خلال پسته …

  • خورش قیمه بامیه طرز تهیه خورش قیمه بامیه

    دستور پخت خورش قیمه بامیه در این مطلب روش تهیه خورش قیمه بامیه را به دوست داران این گیاه خوشمزه و پر خاصیت تقدیم می کنیم. به بامیه بمب خاصیت هم می گویند ، چون خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها …

  • خورش طلا کوله غورابه گیلانی طرز تهیه خورش طلا کوله غورابه گیلانی

    خورش طلا کوله غورابی از غذاهای محلی گیلان خورش طلا کوله نوعی خورش فسنجان با سبزی های معطر بوده که بسیار خوشمزه است. این خورش مقوی و خوش طعم از غذاهای محلی استان گیلان است پیشنهاد …

  • خورش شش انداز طرز تهیه خورش شش انداز گیلانی

    طرز تهیه خورش شش انداز خورس محلی گیلان   خورش شش انداز یکی از غذاهای محلی گیلان است که به انواع مختلف طبخ می شود. مثلا شش انداز سیب ، شش انداز تخم مرغ ، شش انداز هویج …

  • خورش کرفس

     خورش کرفس آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت خورش کرفس یکی از خوشمزه ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی است که به عنوان غذایی بسیار خوشمزه و عامه پسند در …

  • طرز تهیه خورشت ماست هندی

        طرز تهیه خورشت ماست هندی   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه : مرغ پاک کرده ۱ عدد ماست کیسه آب گرفته ۱ کیلو گرم پیاز سرخ کرده …

  • طرز تهیه خورش لوبیا چیتی

      مواد لازم جهت تهیه خورش لوبیا چیتی : پیاز : ۱ عدد غوره : مقداری نمک و فلفل و زردچوبه :  به میزان لازم زعفرون آب شده گوشت تکه ای لوبیا چیتی پخته رب …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه کاپ میگو با خمیر فیلو

    طرز تهیه فیلو کاپ میگو   فیلو کاپ میگو میتونه به عنوان یک پیش غذای شیک توی مهمونیهاتون مورد استفاده قرار بگیره .   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه …

    • طرز تهیه سالاد قارچ و ژامبون

        روش تهیه سالاد قارچ و ژامبون   امروز براتون دستور تهیه یه سالاد بسیار خوشمزه و مقوی رو آماده کردیم.  این سالاد می تونه مواد غذایی و انرژی مورد نیازتون رو تامین کنه . …

      • مرغ شکم پر مجلسی طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی و خوشمزه

        دستور پخت مرغ شکم پر مجلسی  مرغ شکم پر یکی از غذاهای بسیار شیک و مجلسی و لذیذ است. شکم مرغ را مواد مختلفی پر می کنند مثلا برخی سبزیجات معطر می ریزند.   مواد لازم …

        • طرز تهیه رول مرغ و اسفناج و پنیر

              طرز تهیه رول مرغ و اسفناج و پنیر   رول مرغ و اسفناج و پنیر بسیار بسیار غذای خوشمزه ای هستش که روش تهیه اونو مادرم بهم یاد داده. امیدوارم درستش کنین و …

          • طرز تهیه مقلوبه مرغ

              طرز تهیه مقلوبه مرغ مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ ۱ کیلو گرم بادمجان ۳ عدد حلقه شده سیب زمینی ۳ عدد حلقه شده گل کلم ۲۵۰ گرم تکه شده آب مرغ ۴ پیمانه پیاز۲  …

            • طرز تهیه پیراشکی پنیر و جعفری طرز تهیه پیراشکی پنیر و جعفری

              روش پخت پیراشکی پنیر و جعفری + آموزش پیچیدن پیراشکی پیراشکی پنیر و جعفری که به آن یقچه پنیر و جعفری هم می گن یه غذای خوشمزه با ظاهری زیبا و اشتها برانگیزه. در ادامه دستور پخت و …

              • طرز تهیه میرزا قاسمی طرز تهیه میرزا قاسمی غذای محبوب شمالی ها

                روش درست کردن میرزا قاسمی میرزا قاسمی یکی از پر طرفدار ترین غذاهای گیلان و مازندران میباشد که در سراسر ایران این غذا محبوبیت خاصی دارد و به عنوان پیش غذا نیز سرو می شود. …

                • طرز تهیه کوفته بادمجان میت بال طرز تهیه کوفته بادمجان غذایی خوشمزه و لذیذ • میت بال Meatballs

                  طرز تهیه کوفته بادمجان ( میت بال ) کوفته بادمجان یا میت بال را میتونید با برنج با پاستا سرو کنید و یا حتی باهاش ساندویچ درست کنید و با نون نوش جان کنید. طرز تهیه …

                  • طرز تهیه ماهی تنوری با سس گوجه

                    طرز تهیه ماهی تنوری با سس گوجه ای مخصوص   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۲ نفر: ماهی (کوچک) ۲ عدد روغن ۳ قاشق سوپخوری سیر ۴ حبه …

                    • طرز تهیه سمبوسه با خمیر

                      دستور پخت سمبوسه با خمیر سمبوسه غذایی بسیار خوشمزه و عربی است و پخت آن در مناطق جنوبی کشور بسیار متداول است. در اینجا سمبوسه با خمیر که نوع عربی سمبوسه است را برای شما دوستان …

                      • طرز تهیه بورک اسفناج و پنیر

                          طرز تهیه بورک ترکی با اسفناج و پنیر   بورک (به ترکی Börek) یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است. این پیش غذا متشکل است از یک خمیر نان یا شیرینی …

                        • طرز تهیه جوجه کباب عربی

                          روش پخت جوجه کباب عربی   جوجه کباب یکی از غذاهای مجلسی و خوشمزه ایه که اکثر افراد اون رو دوست دارن . در ادامه روش تهیه جوجه کباب عربی را خواهید دید.   مواد …

                          • دانه کردن ذرت, تهیه کنسرو ذرت طرز تهیه کنسرو ذرت / روش دانه کردن ذرت

                                 راهنمای خرید، دانه کردن و تهیه کنسرو ذرت خانگی  کنسرو ذرت بهتره با بلال مکزیکی درست بشه. در این مطلب با روش خرید بلال برای کنسرو ، نحوه دانه کردن ذرت و کنسرو کردن آن …

                            • طرز تهیه دلمه میوه

                                آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت   مواد اولیه برای ۸ نفر : نمک به مقدار لازم ادویه خورشتی به مقدار لازم فلفل سیاه به مقدار لازم عصاره زعفران …