سه شنبه , ۵ بهمن , ۱۳۹۵


روش تهیه انواع خورش - آموزش آشپزی - طرز تهیه خورش به

طرز تهیه خورش به – روش دیگر

 

یکی از خوشمزه‌ترین و رسمی‌ترین غذاهای پاییزی، خورش به است. این خورش واقعا خوشمزه و لذیذ است و طعم بسیار خوشایند و ملسی دارد و به دلیل وجود به بسیار پرخاصیت و مفید است!

 

مواد لازم :

گوشت بدون استخوان : ۷۵۰ گرم
به : ۱ کیلوگرم
پیاز سرخ شده : ۴ قاشق سوپخوری
روغن : ۱۵۰ گرم
شکر (در صورت تمایل) : ۲ قاشق سوپخوری
آبلیمو : نصف فنجان کوچک
گوجه فرنگی یا رب : دو قاشق غذاخوری
زعفران ساییده : یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل : به مقدار لازم
 
طرز تهیه :

جهت تهیه خورش به ابتدا گوشت را قیمه ای خرد می کنیم سپس آن را کوبید و با پیاز سرخ می نماییم. آب به مقدار کافی درون قابلمه ریخته و می گذاریم گوشت بپزد.

پوست به را گرفته و به چهار قسمت تقسیم می نماییم تخم به ها را جدا نموده و به شکل سیب زمینی قیمه به را خلالی کرده درون روغن سرخ نموده داخل قابلمه گوشت می ریزیم.
 
در مرحله پایانی طبخ خورش به :

شکر – آبلیمو و زعفران را اضافه کرده و بگذارید خورش به جا بیافتد. دقت نمایید خورش آنقدر نپزد که به ها له شود و بعد از کشیدن خورش خلال های به فرم و شکل خود را حفظ نماید.خورش را با چلو میل نمایید.

 

منبع : groohashpazi.blogfa.com

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه خورش آلو مرغ

      خورش آلو مرغ خورش بسیار خوشمزه ای است و طرز پخت و مزه آن با مرغی که به صورت متداول با مقداری الو پخته میشود متفاوت است طبخ این غذا در مجالس رسمی پیشنهاد …

  • طرز تهیه خورش پرتقال

        آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۳ نفر: فلفل به میزان لازم مرغ  ۲۰۰ گرم (خام و خلال شده) خلال پسته …

  • طرز تهیه خورش کاری

      مواد لازم برای تهیه خورش کاری : گوشت چرخ کرده یا ماهیچه مرغ: ۵۰۰ گرم ماست: ۱ لیوان رب گوجه فرنگی: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری پودر نارگیل: ۳ قاشق غذاخوری زنجفیل و سیر …

  • خورش شش انداز طرز تهیه خورش شش انداز گیلانی

    طرز تهیه خورش شش انداز خورس محلی گیلان   خورش شش انداز یکی از غذاهای محلی گیلان است که به انواع مختلف طبخ می شود. مثلا شش انداز سیب ، شش انداز تخم مرغ ، شش انداز هویج …

  • طرز تهیه خورش قیمه نجفی (علاچی)

      طرز تهیه خورش قیمه نجفی (علاچی)     قیمه نجفی جزو معروف‌ترین نذری‌های عاشورا و محبوب‌ترین غذاهای عراقی‌هاست. هرچند که اسم این غذا قیمه است و با برنج سرو می‌شود اما هیچ شباهتی به …

  • خورش انار و بادمجان شام شب یلدا

       شام مخصوص شب یلدا : خورش انار و بادمجان خورش انار و بادمجان یا مسمای انار بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه ای است که از قدیم رسم بوده در این شب پخته و خورده …

  • طرز تهیه خورشت ماست هندی

        طرز تهیه خورشت ماست هندی   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه : مرغ پاک کرده ۱ عدد ماست کیسه آب گرفته ۱ کیلو گرم پیاز سرخ کرده …

  • طرز تهیه خورش لوبیا چیتی

      مواد لازم جهت تهیه خورش لوبیا چیتی : پیاز : ۱ عدد غوره : مقداری نمک و فلفل و زردچوبه :  به میزان لازم زعفرون آب شده گوشت تکه ای لوبیا چیتی پخته رب …

  • خوشمزه تر شدن سوپ و خورش با این روشها

                                          روش های بکر و ناب برای خوشمزه تر شدن سوپ و خورش   تکنیک ها و …

  • خورش کرفس

     خورش کرفس آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت خورش کرفس یکی از خوشمزه ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی است که به عنوان غذایی بسیار خوشمزه و عامه پسند در …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه کدو بادمجان شکم پر

    طرز تهیه کدو بادمجان شکم پر   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه : کدو سبز ۶عدد بادمجان ۶عدد روغن زیتون ۲قاشق سوپخوری پیاز …

    • نحوه پخت خوراک راسته, مواد لازم برای خوراک راسته, طرز پخت خوراک راسته, طرز تهیه شیشلیک در فر, مواد لازم برای شیشلیک, نحوه پخت شیشلیک, طرز تهیه انواع خوراک, آموزش آشپزی, سایت آشپزی طرز تهیه خوراک راسته

      طرز تهیه خوراک راسته این غذا یک نوع شیشلیکه که داخل فر درست می شود و خیلی لذیذ است و اگر می خواهید ظاهر خوبی داشته باشد گوشتی را انتخاب کنید که استخوانهای دنده های …

      • طرز تهیه چیکن کیو , مرغ سوخاری , رول مرغ طرز تهیه مرغ سوخاری چیکن کیو

        آموزش تصویری تهیه مرغ سوخاری چیکن کیو  مرغ سوخاری چیکن کیو یکی از خوشمزه ترین سوخاری هاست. این غذای خوشمزه به دلیل کره و سبزی که در داخلش قرار داده میشه طعم خیلی خوبی داره. در …

        • شامی رودباری, نحوه پخت شامی رودباری, درست کردن شامی رودباری, مواد لازم برای شامی رودباری, طرز تهیه انواع شامی, طرز پخت شامی, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, طرز پخت شامی رودباری طرز تهیه شامی رودباری

          طرز تهیه شامی رودباری   این شامی غذایی بسیار خوشمزه و سبک است که به راحتی نیز آماده می شود.   آماده سازی : ۳۰ دقیقه  پخت : ۳۰ دقیقه    مواد لازم جهت تهیه …

          • زرشک پلو مرغ مجلسی زرشک پلو مرغ مجلسی را با این سه روش امتحان کنید

            سه روش پخت زرشک پلو مرغ مجلسی و حرفه‌ای زرشک پلو مرغ مجلسی یکی از اجزای جدایی ناپذیر سفره ایرانی در مهمانی های رسمی و جشن هاست. این غذا باب میل اکثر افراد است. هر خانمی …

            • طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی

              خورش بادمجان یکی از خوشمزه ترین خورشت های ایرونی و مورد علاقه بیشتر افراده. سن و سال هم نمیشناسه. خورش بادمجان رو میشه هم با گوشت قرمز و هم با مرغ طبخ کرد. بادمجان اون …

              • طرز تهیه شور ماهی پلو بوشهری

                آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت مواد اولیه : برای ۴ نفر ماهی ۱عدد (شور) کشمش ۱تا۲پیمانه گرد لیمو ۱قاشق سوپخوری زردچوبه ۱قاشق چایخوری پیاز پیاز ۱قاشق سوپخوری (سرخ شده) …

                • طرز تهیه کوفته آجیلی آذربایجانی

                  طرز تهیه کوفته آجیلی آذربایجانی   مواد لازم : گوشت چرخ شده ۵۰۰ گرم برنج ۱ فنجان نعنا خشک خلال بادام و پسته هر کدام ۱ قاشق غ گردو ۱ پیمونه پیاز ۱ عدد نمک …

                  • طرز تهیه کباب مرغ با رزماری

                      مواد لازم برای تهیه کباب مرغ : •    ۸۰۰ گرم سینه مرغ •    چهار عدد هویج •    چهار عدد ذرت •    یک قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده •    یک پیمانه ماست •    یک قاشق چایخوری زیره، …

                    • مرغ شکم پر مجلسی, مرغ شکم پر در فر طرز تهیه مرغ شکم پر در فر

                      مرغ شکم پر در فر من چند مدل مرغ شکم پر درست می کنم که این یکی رو خیلی دوست دارم . این مرغ شکم پر مجلسی و خوشمزه هم یکی از غذاهای افطاری ماه رمضان بود.   مواد …

                      • طرز تهیه پاچانگای گوشت

                          طرز تهیه پاچانگای گوشت (غذای ترکیه ای)   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : خمیر یوفکا ۳ ورق گوشت قرمز (چرخ کرده) ۵۰۰ گرم پیاز۱ عدد رب …

                        • طرز تهیه املت به شکل جزیره

                          املت زیبا به شکل جزیره(بدون قالب) آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه  مواد اولیه برای ۲ نفر : فلفل سیاه به میزان لازم نمک به میزان لازم تخم مرغ  به …

                          • کباب اوکراینی طرز تهیه کباب اوکراینی | کباب مجلسی | کباب لقمه ای

                            دستور پخت کباب اوکراینی کباب اوکراینی غذایی خوشمزه و ساده است که سرو اون بسیار راحته. ظاهر زیبایی داره و به دلیل وجود پنیر پیتزا در موادش طعم خوبی داره و حتما بچه ها ها …

                            • طرز تهیه میگو گریل شده

                              طرز تهیه میگو گریل   میگوها از خانواده سخت پوستان هستند و غالبا در دریا زندگی می کنند. میگو مقدار قابل توجهی املاح ضروری به ویژه آهن و فسفر دارد که برای کودکان در حال …