چهارشنبه , ۲۹ دی , ۱۳۹۵


 

 خمیر پیتزا زعفرانی,آموزش تهیه خمیر پیتزا٬ خمیر پیتزا٬ خمیر پیتزا خانگی٬ دستور تهیه خمیر پیتزا٬ روش تهیه خمیر پیتزا٬ طرز تهیه خمیر پیتزا٬ طرز تهیه خمیر پیتزا زعفرانی٬ پیتزا خانگی

 

آماده سازی: ۲ ساعت
مدت انتظار: ۳۰ دقیقه
مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه

 

مواد اولیه برای ۶ نفر :

زعفران ۱قاشق غذاخوری (آبکرده و غلیظ)

فلفل سیاه به میزان لازم

روغن زیتون ۱قاشق غذاخوری

خمیر مایه فوری ۱قاشق غذاخوری (پودر)

شکر ۱قاشق غذاخوری (پودر شده)

نمک ۱چهارم قاشق چایخوری

آرد ۳لیوان

آب ۱لیوان

بیکینگ پودر ۱چهارم قاشق چایخوری

 

طرز تهیه خمیر پیتزا :

ابتدا یک لیوان آب جوش را در دمای محیط قرار دهید تا کاملا ولرم شود طوری که نه سرد باشد و نه دست را بسوزاند،سپس مخمر را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا حالت کِرِم مانند پیدا کند.
روی آن را بپوشانید و ۱۵دقیقه در جای نسبتا گرم قرار دهید تا به اصطلاح عمل بیاید.
آرد را با بیکینگ پودر،نمک و پودر شکر و فلفل مخلوط کرده و ۳بار الک کنید تا هوا خورده و سبک شود ، سپس وسط آرد را گود کرده و خمیر مایه و زعفران آماده شده ،و روغن زیتون را به آن اضافه کرده و از کناره ها آرد را با قاشق داخل گودی ریخته و مخلوط کردن را شروع کنید ، پس از اینکه تمام آرد با مواد دیگر مخلوط شد شروع به ورز دادن کنید ، روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید.خمیر را مثل آدامس بکشید و گاهی محکم به میز کار بزنید و با مشت روی آن بکوبید.
به کمک کف دست روی خمیر فشار دهید و به سمت جلو هدایتش کنید تا خمیر کش بیاید و بعد دوباره به حالت قبل برگردید و این عمل را بارها و بارها تکرار کنید.هر وقت سطح کار از آرد خالی شد سریع روی آن آرد بپاشید.
کف و اطراف ظرفی را با روغن چرب کنید ،سپس خمیر را داخل آن بگذارید و یک دور درون ظرف بچرخانید تا کمی اطراف خمیر چرب شود ، سپس روی خمیر برشی به صورت + بدهید تا خمیر بهتر ور بیاید ، پارچه یا حوله ای را مرطوب کنید و روی ظرف قرار داده و آن را در جایی گرم بین ۱ تا ۲ ساعت قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود ، هرچه دمای محیط گرم تر باشد خمیر شما زودتر ور میاید.
پس از انکه حجم خمیر دو برابر شد دست ها و سطح کار را به کمی آرد یا روغن آغشته کنید تا خمیر به دست یا محیط کار نچسبد ، خمیر را روی سطح مورد نظر قرار دهید و به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید ، سپس هر تکه را جداگانه چند بار با همان روش بالا ورز دهید.
حال خمیر را در ظرف دلخواه چرب شده پهن کرده و مجدد روی آن را با پارچه مرطوب به مدت نیم ساعت بپوشانید.
پس از گذشت زمان فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد بگذارید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید تا پخت اولیه نان پیتزا انجام شود ، سپس از فر خارج کرده و مواد مخصوص پیتزا را روی نان های آماده بریزید و بار دیگر درون فر بگذارید.
 

نکات:

۱)برای خوشمزه تر شدن و پوکتر شدن خمیر بهتر است یک ظرف آب را داخل فر قرار دهید و بعد از آنکه آب به جوش آمد ظرف خمیر را داخل فر قرار دهید.
۲)استفاده از پودر شکر در تهیه این خمیر اختیاری است.
۳)در صورت تمایل به جای روغن زیتون از روغن مایع استفاده کنید.
۴)دقت کنید اگر آب ولرم نباشد خمیر مایه خراب میشود.
۵)در صورت تمایل روی خمیر آماده شده(پس از پخت اول)مقداری کچاب ریخته و بعد مواد را روی خمیر بریزید تا پیتزا خوشمزه تر شود.
۶)منظور از جای گرم برای گذاشتن ظرف خمیر در محیطی با دمای حدود ۴۰ درجه میباشد که برای اینکار میتوانید مایکروفر(نه مایکروویو یا سولاردم) را گرم کنید و سپس ظرف را درون مایکروفر به مدت ۵ دقیقه قرار دهید، حتی میتوانید آن را در کنار شوفاژ یا هر منبع گرمایی دیگری بگذارید.

نوش جان

 

سوران

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه پیتزای گوشت و قارچ خانگی پیتزای خانگی | طرز تهیه پیتزای گوشت و قارچ خانگی | پیتزا با گوشت

    با اینکه سعی می کنیم برنامه غذایی مان را به سمت تغذیه ای سلامت هدایت کنیم، اما باز اسم پیتزا که می آید نمی توانیم از آن بگذریم. در این مطلب طرز تهیه پیتزای خانگی …

  • طرز تهیه پیتزا میکر (پیتزا در ساندویچ ساز)

    طرز تهیه پیتزا میکر (پیتزا در ساندویچ ساز)   اگه به دنیال یه شام لذیذ هستین که بشه سریع درستش کرد با ماه همراه باشین تا طرز تهیه پیتزا میکر رو باد بگیرین:   مواد …

  • طرز تهیه لاه ماجون (پیتزا ترکیه ای)

    طرز تهیه لاه ماجون (پیتزا ترکیه ای)   مواد اولیه :   مواد لازم برای خمیر لاه ماجون : آرد ۵ فنجان شیر (یا آب) یک و نیم فنجان روغن نباتی یک چهارم فنجان نمک …

  • طرز تهیه خمیر پای میوه ای

       طرز تهیه خمیر پای مخصوص انواع پای میوه ای   آماده سازی: ۱۲ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱۳ ساعت   مواد اولیه : نمک ۱قاشق چایخوری آبلیمو ۲قاشق غذاخوری زرده تخم مرغ ۲عدد …

  • نمونه هایی از تزیین پیتزا

    تصاویری از تزیین پیتزا با طراحی های خلاقانه و متفاوت  پیتزا به شکل دوچرخه – پیتزا با طرح انگری بردز – پیتزا به شکل ستاره – پیتزا به شکل پروانه – پیتزا قلبی شکل – …

  • نمونه غذاهای خوشمزه با قارچ

      ۵ ایده برای درست کردن غذاهای خوشمزه با قارچ   قارچ یکی از سبزیهایی است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند.مطالعات اخیر در مؤسسه های تحقیقاتی غربی بیان می کند که …

  • طرز تهیه پیتزا رژیمی سبز

    طرز تهیه پیتزا رژیمی سبز مواد اولیه : آرد سفید ۳ لیوان روغن زیتون ۴ قاشق مرباخوری بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری شکر ۱/۵ قاشق چایخوری نمک ۳/۴ قاشق چایخوری پنیر خامه ای ۱۵۰ گرم …

  • طرز تهیه پیتزا کالزون

    طرز تهیه پیتزا کالزون مواد اولیه برای ۲ نفر : پودر خمیر پیتزا ۱/۳ بسته ژامبون مرغ ۴ برگ سوسیس ۲ عدد پیاز ۱ عدد فلفل دلمه ای ۱ عدد آویشن به میزان لازم پنیر پیتزا ۱ …

  • طرز تهیه خمیر پیتزا تابه ای

      دستور تهیه خمیر مخصوص پیتزا تابه ای (بدون نیاز به فر)   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه : رب گوجه فرنگی ۳قاشق …

  • طرز تهیه میتلف لقمه ای

      طرز تهیه میتلف لقمه ای   میتلف را همیشه بصورت بزرگ درست میکنن ولی میتلف لقمه ای هم شکیل تره هم خوردن و سروش آسونتر چون داخل قالب کاپ کیک درست میکنن و میشه …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه سیب زمینی برشته بدون فر

    طرز تهیه سیب زمینی برشته بدون فر (چیپس بسیار ترد و خوشمزه)   آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۳۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۸ نفر: نمک۳/۴ قاشق چای خوری جعفری۳ قاشق غذاخوری کره۸۵ گرم (تکه …

    • ساندویچ مرغ و ترخون طرز تهیه ساندویچ مرغ و ترخون , سریع و خوشمزه

      طرز تهیه ساندویچ مرغ و ترخون, سریع و خوشمزه   ساندویچ مرغ و ترخون ، ساندویچی سالم و سرشار از مواد مغذی    ساندویچ مرغ و ترخون ، یک ساندویچ سریع و فوری برای شام خانم …

      • طرز تهیه نودالیت قالبی

          یه پخت متفاوت از نودالیت یا  روایتی تازه از نودالیت!   یک بسته نودالیت رو به همراه ادویه همراهش در دو لیوان آب حدود ۳ دقیقه بجوشونین. بعد از سه دقیقه نودالیت رو توی …

        • طرز تهیه دلمه قارچ

            مواد لازم •    گوشت چرخ شده ۳۵۰ گرم •    قارچ درشت ۱۴ الی ۱۶ عدد •    جعفری خرد و سرخ شده ۳ قاشق غذا خوری •    پیاز سرخ شده ۲ قاشق غذا خوری •   …

          • طرز تهیه اسنک پنیری

            آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت   مواد اولیه برای ۶ نفر : آرد سوخاری ۸۰گرم شیر  ۲قاشق سوپخوری تخم مرغ  ۲عدد پنیر پارمیسان ۶۰گرم پیازچه ۳قاشق چایخوری سس خردل …

            • طرز تهیه سوسیس و کالباس

              آموزش تهیه سوسیس و کالباس خونگی برای مامانای نازنینیه که می دونن انواع بازاری این خوراکی سالم و بهداشتی نیستن! مواد لازم : گوشت مرغ چرخ کرده نیم کیلو گوشت قرمزچرخ کرده نیم کیلو قارچ …

              • طرز تهیه تست قارچ خامه ای

                  آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر: قارچ  ۲۴۰ گرم (مخلوط قارچ های کریمینی، پورتوبلو و …) روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری کره ۱ …

                • طرز تهیه لاه ماجون (پیتزا ترکیه ای)

                  طرز تهیه لاه ماجون (پیتزا ترکیه ای)   مواد اولیه :   مواد لازم برای خمیر لاه ماجون : آرد ۵ فنجان شیر (یا آب) یک و نیم فنجان روغن نباتی یک چهارم فنجان نمک …

                  • طرز تهیه همبرگر گوشت و قارچ

                      آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر : قارچ  ۲۰۰گرم گوشت ۴۰۰گرم (چرخ کرده) تخم مرغ  ۱عدد رب گوجه فرنگی ۱قاشق …

                    • طرز تهیه پیتزا با نان تست

                      طرز تهیه پیتزا با نان تست   این غذا با نون تست و هر چی که داشتین درست میشه! و خیلی هم خوشمزه است!  در واقع یه جورایی یه پیتزای طبقاتیه که با نون سوخاری! …

                      • طرز تهیه اسنک با نان های بیات

                        یک میان وعده ساده با استفاده از نان های بیات آموزش تصویری پخت اسنک با نان تست   نان های باگت رو اگه زود مصرف نکنین بیات و مونده و غیر قابل مصرف می شن. …

                        • طرز تهیه پیتزا رولی

                          آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر : کالباس خشک گوشت گاو ۱۰۰ گرم خمیر پیتزا ۳ عدد فلفل دلمه ای زرد …

                          • طرز تهیه سوسیس بندری

                            آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۳ نفر : زردچوبه به میزان لازم سیب زمینی  ۲عدد سوسیس  ۳۰۰گرم (کوکتل) رب گوجه فرنگی ۲قاشق …

                            • نمونه غذاهای خوشمزه با قارچ

                                ۵ ایده برای درست کردن غذاهای خوشمزه با قارچ   قارچ یکی از سبزیهایی است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند.مطالعات اخیر در مؤسسه های تحقیقاتی غربی بیان می کند که …