چهارشنبه , ۶ اردیبهشت , ۱۳۹۶

 

 خمیر پیتزا زعفرانی,آموزش تهیه خمیر پیتزا٬ خمیر پیتزا٬ خمیر پیتزا خانگی٬ دستور تهیه خمیر پیتزا٬ روش تهیه خمیر پیتزا٬ طرز تهیه خمیر پیتزا٬ طرز تهیه خمیر پیتزا زعفرانی٬ پیتزا خانگی

 

آماده سازی: ۲ ساعت
مدت انتظار: ۳۰ دقیقه
مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه

 

مواد اولیه برای ۶ نفر :

زعفران ۱قاشق غذاخوری (آبکرده و غلیظ)

فلفل سیاه به میزان لازم

روغن زیتون ۱قاشق غذاخوری

خمیر مایه فوری ۱قاشق غذاخوری (پودر)

شکر ۱قاشق غذاخوری (پودر شده)

نمک ۱چهارم قاشق چایخوری

آرد ۳لیوان

آب ۱لیوان

بیکینگ پودر ۱چهارم قاشق چایخوری

 

طرز تهیه خمیر پیتزا :

ابتدا یک لیوان آب جوش را در دمای محیط قرار دهید تا کاملا ولرم شود طوری که نه سرد باشد و نه دست را بسوزاند،سپس مخمر را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا حالت کِرِم مانند پیدا کند.
روی آن را بپوشانید و ۱۵دقیقه در جای نسبتا گرم قرار دهید تا به اصطلاح عمل بیاید.
آرد را با بیکینگ پودر،نمک و پودر شکر و فلفل مخلوط کرده و ۳بار الک کنید تا هوا خورده و سبک شود ، سپس وسط آرد را گود کرده و خمیر مایه و زعفران آماده شده ،و روغن زیتون را به آن اضافه کرده و از کناره ها آرد را با قاشق داخل گودی ریخته و مخلوط کردن را شروع کنید ، پس از اینکه تمام آرد با مواد دیگر مخلوط شد شروع به ورز دادن کنید ، روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید.خمیر را مثل آدامس بکشید و گاهی محکم به میز کار بزنید و با مشت روی آن بکوبید.
به کمک کف دست روی خمیر فشار دهید و به سمت جلو هدایتش کنید تا خمیر کش بیاید و بعد دوباره به حالت قبل برگردید و این عمل را بارها و بارها تکرار کنید.هر وقت سطح کار از آرد خالی شد سریع روی آن آرد بپاشید.
کف و اطراف ظرفی را با روغن چرب کنید ،سپس خمیر را داخل آن بگذارید و یک دور درون ظرف بچرخانید تا کمی اطراف خمیر چرب شود ، سپس روی خمیر برشی به صورت + بدهید تا خمیر بهتر ور بیاید ، پارچه یا حوله ای را مرطوب کنید و روی ظرف قرار داده و آن را در جایی گرم بین ۱ تا ۲ ساعت قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود ، هرچه دمای محیط گرم تر باشد خمیر شما زودتر ور میاید.
پس از انکه حجم خمیر دو برابر شد دست ها و سطح کار را به کمی آرد یا روغن آغشته کنید تا خمیر به دست یا محیط کار نچسبد ، خمیر را روی سطح مورد نظر قرار دهید و به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید ، سپس هر تکه را جداگانه چند بار با همان روش بالا ورز دهید.
حال خمیر را در ظرف دلخواه چرب شده پهن کرده و مجدد روی آن را با پارچه مرطوب به مدت نیم ساعت بپوشانید.
پس از گذشت زمان فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد بگذارید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید تا پخت اولیه نان پیتزا انجام شود ، سپس از فر خارج کرده و مواد مخصوص پیتزا را روی نان های آماده بریزید و بار دیگر درون فر بگذارید.
 

نکات:

۱)برای خوشمزه تر شدن و پوکتر شدن خمیر بهتر است یک ظرف آب را داخل فر قرار دهید و بعد از آنکه آب به جوش آمد ظرف خمیر را داخل فر قرار دهید.
۲)استفاده از پودر شکر در تهیه این خمیر اختیاری است.
۳)در صورت تمایل به جای روغن زیتون از روغن مایع استفاده کنید.
۴)دقت کنید اگر آب ولرم نباشد خمیر مایه خراب میشود.
۵)در صورت تمایل روی خمیر آماده شده(پس از پخت اول)مقداری کچاب ریخته و بعد مواد را روی خمیر بریزید تا پیتزا خوشمزه تر شود.
۶)منظور از جای گرم برای گذاشتن ظرف خمیر در محیطی با دمای حدود ۴۰ درجه میباشد که برای اینکار میتوانید مایکروفر(نه مایکروویو یا سولاردم) را گرم کنید و سپس ظرف را درون مایکروفر به مدت ۵ دقیقه قرار دهید، حتی میتوانید آن را در کنار شوفاژ یا هر منبع گرمایی دیگری بگذارید.

نوش جان

 

سوران

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه دلمه قارچ

      مواد لازم •    گوشت چرخ شده ۳۵۰ گرم •    قارچ درشت ۱۴ الی ۱۶ عدد •    جعفری خرد و سرخ شده ۳ قاشق غذا خوری •    پیاز سرخ شده ۲ قاشق غذا خوری •   …

  • طرز تهیه تست تخم مرغ پنیری

      طرز تهیه تست تخم مرغ پنیری ( یک صبحانه عالی )   اغلب کودکان با خوردن تخم مرغ بصورت نیمرو و یا آب پز مشکل دارند، اما با پخت تست تخم مرغ پنیری به …

  • طرز تهیه نان پنیری لذیذ و خوشمزه

    طرز تهیه نان پنیری لذیذ و خوشمزه   در این مطلب طرز تهیه نان پنیری خوش عطر و خوشمزه ای را خواهید دید که هم برای پیش غذا ، هم عصرانه مراسم تولد و هم …

  • طرز تهیه پیتزا هاوایی

    آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه طرز تهیه پیتزا هاوایی با خمیر سبزی و پنیر مواد اولیه برای ۴ نفر  : خمیر پیتزا ۱ عدد روغن زیتون ۱ قاشق سوپخوری …

  • طرز تهیه پیراشکی کالباس به شکل گل رز

      آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر : فلفل دلمه ای به میزان لازم ژامبون به میزان لازم خیار شور به …

  • طرز تهیه پنیر موزارلا خانگی

    طرز تهیه پنیر موزارلا خانگی (کشدار مخصوص پیتزا،پاستا و …) آماده سازی: ۲ ساعت مواد اولیه : جوهر لیمو ۱ و نیم قاشق چایخوری قرص پنیر ۱ چهارم عدد (بزرگ) شیر  ۴ لیتر پنیر موزارلا …

  • طرز تهیه پیتزا لولی Pizza Lollies

      آموزش تصویری روش تهیه پیتزا لولی (Pizza Lollies )   پیتزا لولی ظاهر جالبی داره و بچه ها عاغشقش می شن. این پیتزا برای جشن تولدها عالیه. برای صبحونه بچه ها مناسبه و اونا …

  • طرز تهیه پیتزا فرفره ای قارچ و پنیر

      طرز تهیه پیتزا فرفره ای قارچ و پنیر     آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۲ نفر: قارچ (خرد شده)۲ فنجان پیازچه (خرد شده)۱/۲ فنجان کره۱ ق غ پنیر …

  • تهیه قارچ شکم پر به سه روش

    سه روش برای تهیه قارچ شکم پر قارچ شکم پر یکی از پیش غذاهای ساده، شیک و خوشمزه است که به راحتی آماده و سرو می شود. برای تهیه این غذا به تعدادی قارچ بزرگ نیاز داریم. …

  • سوسیس بندری اصل جنوب طرز تهیه سوسیس بندری اصل جنوبی

    طرز تهیه سوسیس بندری اصل جنوب   سوسیس بندری یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه ترین غذاهاییه که میشه  با سوسیس درست کرد. بندری غذایی نیمه‌فوریه که متعلق به مناطق جنوبی کشوره و ویژگی اصلی این غذا تند …

  • طرز تهیه همبرگر گوشت و قارچ

      آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر : قارچ  ۲۰۰گرم گوشت ۴۰۰گرم (چرخ کرده) تخم مرغ  ۱عدد رب گوجه فرنگی ۱قاشق …

  • طرز تهیه کیک ساندویچ خوشمزه

    طرز تهیه کیک ساندویچ خوشمزه   کیک ساندویچ غذایی خوشمزه است که از درست کردن آن پشیمان نخواهید شد.   مواد اولیه : ژامبون یا رست بیف ۴ ورق یک سانتی نان تست برش نخورده …

  • طرز تهیه نان تست فرانسوی (فرنچ تست)

    آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : شکر دانه ای ۱/۴ فنجان ۵۰ گزم دارچین ۱ قاشق چایخوری (آسیاب شده) شیر  نصف فنجان ۱۲۰ …

  • طرز تهیه اسنک با نان های بیات

    یک میان وعده ساده با استفاده از نان های بیات آموزش تصویری پخت اسنک با نان تست   نان های باگت رو اگه زود مصرف نکنین بیات و مونده و غیر قابل مصرف می شن. …