یکشنبه , ۳ اردیبهشت , ۱۳۹۶

طرز تهیه خمیر فیلو (یوفکا)

 

خمیر فیلو (یوفکا)
آماده سازی: ۲ ساعت

مواد اولیه :

زرده تخم مرغ ۲عدد

ماست ۲قاشق غذاخوری

نمک ۱هشتم قاشق چایخوری

وانیل ۱چهارم قاشق چایخوری

آرد ذرت به میزان لازم

روغن ۳قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه خمیر فیلو یا خمیر یوفکا :

برای تهیه خمیر فیلو یا خمیر بوفکا ابتدا آرد را با نمک مخلوط کرده و ۳ تا ۴ بار الک ریز کنید تا هواخورده و سبک شود.سپس آن را در کاسه ریخته و زرده تخم مرغ، وانیل، نمک، ماست ، روغن مایع را به آن اضافه کرده و مواد را باهم مخلوط می کنیم تا خمیری سفت و منسجم به دست آید .خمیر آماده را درون کیسه ی فریزر به مدت نیم ساعت در دمای آشپزخانه قرار می دهیم.قبل از پهن کردن خمیر، مقدار خیلی کمی آرد روی خمیر پاشیده چند ثانیه ورز مجدد می دهیم.روی سطح کار مقداری آرد پاشیده، خمیر فیلو را روی سطح کار قرار داده و با وردنه باریک خمیر را خیلی نازک پهن و باز می کنیم.

نکات:

۱)چیزی که مهم است تردی و نازکی این خمیراست که در هنگام پخت در فر یا سرخ کردن ترد میشود. این خمیر در اصل ترکیه ای است و روی ساج نیم پز می شود و نوع اصلی آن به قدری نازک باز می شود که از این سوی خمیر آن طرفش پیداست.
۲)خمیر یوکفا یا فیلو آماده شده را برای مدت طولانی در فریزر می توان نگه داشت.
۳)قبل از استفاده آن را از فریزر درآورده در یخچال قرارداده تا یخش باز شود.
۴)میتوانید به جای ماست ۳قاشق شیر استفاده کنید ولی خمیری که از ماست تهیه می شود تردتر می شود.
۵)اگر خمیر را برای غذا می خواهید استفاده کنید به زرده تخم مرغ، فلفل قرمز (برای طعم) و پاپریکا (برای خوش رنگ کردن آن) اضافه نمائید.
۶)اگر به زرده ی تخم مرغ ها مقدار خیلی کمی رنگ زرد خوراکی اضافه کنید ، بعد از پخت خیلی خوش رنگ می شود.
۷) از آرد ذرت که به آن نشاسته ذرت هم می گویند، برای نازک کردن تمام خمیر هایی که می خواهیم بسیار نازک شوند استفاده می کنیم.

 

فودسوران



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه رول پنیر و خیار و گوجه و زیتون

        طرز تهیه رول پنیر و گوجه و زیتون در خیار   مواد اولیه برای ۲ نفر: خیار ۱ عدد بزرگ ماست ۲/۵ پیمانه پنیر مقداری شوید کمی زیتون ۱۰- ۱۵ عدد گوجه فرنگی (خشک) ۲ …

  • طرز تهیه شامی اصفهانی طرز تهیه شامی اصفهانی یا کباب زردک با طعم ملس ترش و شیرین

    طرز پخت شامی اصفهانی شامی کباب اصفهانی یا کباب زردک نوعی شامی با طعم ترش و شیرین و ملس است که از غذاهای سنتی اصفهان محسوب می شود. در بخش آموزش آشپزی با طرز تهیه …

  • طرز تهیه مرغ بریان شده در تابه با آویشن

    طرز تهیه مرغ بریان شده در تابه با آویشن   مرغ بریان شده در تابه با آویشن پوست قهوه ای طلایی برشته ای دارد که واقعاً یک مائده ی بهشتی است. یک دستور آشپزی با …

  • طرز تهیه بورک پیچ با گوشت و سبزیجات

    طرز تهیه بورک پیچ با گوشت و سبزیجات   بورک (به ترکی Börek) یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است. این پیش غذا متشکل است از یک خمیر نان یا شیرینی (معروف …

  • طرز تهیه پیراشکی پیتزایی با نان شویدی طرز تهیه پیراشکی پیتزایی با خمیر نان شویدی

    طرز تهیه پیراشکی پیتزایی با نان شویدی در آموزش آشپزی امروز طرز تهیه پیراشکی پیتزایی با خمیر نان شویدی را خواهید دید. این غذای خوشمزه ، مناسب جشن تولد، سفر ، پیک نیک ها و …

  • طرز تهیه سالاد بیکن مرغ

      مواد لازم برای تهیه سالاد بیکن مرغ : سینه مرغ سرخ شده : ۴ برش مرغ پخته و ریش ریش شده : ۲ پیمانه هویج خرد شده : ۱ و ۱/۲ پیمانه سس مایونز …

  • طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهانی

     طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهانی     مواد لازم : بادمجان  : ۲٫۵ کیلو برنج :  ۱۰۰ گرم (۱ پیمانه) ۵ تا ۶ پیمانه آب برای برنج گوشت گردن  : ۳۵۰ گرم پیاز :  ۳ عدد …

  • طرز تهیه ماهی در فر با فویل طرز تهیه ماهی رژیمی | دستور پخت ماهی در فر با فویل

    آموزش طرز تهیه ماهی در فر با فویل / بهترین روش پخت ماهی  آموزش طرز تهیه ماهی در فر با فویل از مجموعه دستور پخت غذا های جیمی الیور است که بخش آموزش آشپزی سایت مجله تصویر زندگی طرز …

  • طرز تهیه کیک برنج با مرغ

    طرز تهیه کیک برنج با مرغ   کیک برنج با مرغ غذای خوشمزه و خوش رنگی است که به دلیل قالبی بودن برای مجالس بسیار مناسب و زیباست. این غذا را می توانید با انوع …

  • فلفل دلمه شکم پر طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر یک غذای خوشمزه

    طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر یک غذای خوشمزه   این بار فلفل دلمه ای شکم پرتان را در فر درست کنید   مواد لازم برای فلفل دلمه شکم پر:  برنج سفید نپخته ۱ فنجان …

  • طرز تهیه کباب میگو

      مواد لازم •    یک کیلوگرم میگوی بدون سر •    نصف استکان روغن مایع •    ۴ قاشق غذاخوری آب پیاز •    ۲ قاشق غذاخوری زعفران آب شده •    یک قاشق چای خوری فلفل •    نمک …

  • طرز تهیه امپاندا ، نان مغزدار اسپانیایی

    طرز تهیه امپاندا، نان مغزدار اسپانیایی   امپاندا یک نان مغزدار اسپانیایی است. خمیر امپاندا شباهت زیادی به خمیر پای دارد و مهمترین ویژگی آن خوشمزه بودن این خمیر است.   که در آن سرزمین …

  • طرز تهیه تخم مرغ در ابرها طرز تهیه تخم مرغ در ابرها شیوه ای جدید و جالب برای طبخ تخم مرغ

    طرز پخت تخم مرغ در ابرها   تخم مرغ در ابرها ! حتما تا کنون اسم آن را هم نشنیده اید. طبیعی است چون این روش طبخ تخم مرغ شیوه ای جدید است که توسط نویسندگان …

  • اسنک لقمه ای طرز تهیه اسنک لقمه ای پیش غذای خوشمزه

    روش پخت اسنک لقمه ای اسنک لقمه ای پیش غذایی خوش طعم و شیک که به سادگی در مدت زمان کمی طبخ میشه. این غذا را می تونین به عنوان میان وعده به فرزندانتون بدین. …