دوشنبه , ۷ فروردین , ۱۳۹۶


طرز تهیه خمیر فیلو (یوفکا)

 

خمیر فیلو (یوفکا)
آماده سازی: ۲ ساعت

مواد اولیه :

زرده تخم مرغ ۲عدد

ماست ۲قاشق غذاخوری

نمک ۱هشتم قاشق چایخوری

وانیل ۱چهارم قاشق چایخوری

آرد ذرت به میزان لازم

روغن ۳قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه خمیر فیلو یا خمیر یوفکا :

برای تهیه خمیر فیلو یا خمیر بوفکا ابتدا آرد را با نمک مخلوط کرده و ۳ تا ۴ بار الک ریز کنید تا هواخورده و سبک شود.سپس آن را در کاسه ریخته و زرده تخم مرغ، وانیل، نمک، ماست ، روغن مایع را به آن اضافه کرده و مواد را باهم مخلوط می کنیم تا خمیری سفت و منسجم به دست آید .خمیر آماده را درون کیسه ی فریزر به مدت نیم ساعت در دمای آشپزخانه قرار می دهیم.قبل از پهن کردن خمیر، مقدار خیلی کمی آرد روی خمیر پاشیده چند ثانیه ورز مجدد می دهیم.روی سطح کار مقداری آرد پاشیده، خمیر فیلو را روی سطح کار قرار داده و با وردنه باریک خمیر را خیلی نازک پهن و باز می کنیم.

نکات:

۱)چیزی که مهم است تردی و نازکی این خمیراست که در هنگام پخت در فر یا سرخ کردن ترد میشود. این خمیر در اصل ترکیه ای است و روی ساج نیم پز می شود و نوع اصلی آن به قدری نازک باز می شود که از این سوی خمیر آن طرفش پیداست.
۲)خمیر یوکفا یا فیلو آماده شده را برای مدت طولانی در فریزر می توان نگه داشت.
۳)قبل از استفاده آن را از فریزر درآورده در یخچال قرارداده تا یخش باز شود.
۴)میتوانید به جای ماست ۳قاشق شیر استفاده کنید ولی خمیری که از ماست تهیه می شود تردتر می شود.
۵)اگر خمیر را برای غذا می خواهید استفاده کنید به زرده تخم مرغ، فلفل قرمز (برای طعم) و پاپریکا (برای خوش رنگ کردن آن) اضافه نمائید.
۶)اگر به زرده ی تخم مرغ ها مقدار خیلی کمی رنگ زرد خوراکی اضافه کنید ، بعد از پخت خیلی خوش رنگ می شود.
۷) از آرد ذرت که به آن نشاسته ذرت هم می گویند، برای نازک کردن تمام خمیر هایی که می خواهیم بسیار نازک شوند استفاده می کنیم.

 

فودسوران



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه تورتیلای اسپانیایی

    طرز تهیه تورتیلای اسپانیایی   تورتیلای اسپانیایی در حقیقت نوعی املت اسپانیایی است که مواد مختلفی با حسب ناحیه و ذائقه به آن اضافه می شود .   مواد اولیه برای ۶ نفر : سیب …

  • نان تافتون خانگی, نان خانگی طرز تهیه نان تافتون خانگی | پخت نان در منزل

    دستور پخت نان تافتون خانگی   تهیه نان تافتون خانگی کار  سختی نیست. در این مطلب روش پخت نان تافتون در منزل را خواهید آموخت. به یاد نان درست کردن های مادر بزرگ های مهربان، …

  • نان بستنی , بستنی قیفی طرز تهیه نان بستنی خانگی | نان بستنی قیفی خانگی بسازید

    دستور پخت نان بستنی خانگی بالاخره دستور تهیه نان بستنی هم کشف شد :) اگر مایلید بستنی قیفی های خوشگل خونگی درست کنین با ما همراه باشین تا روش پخت اون رو به شما یاد بدیم. …

  • طرز تهیه پنکیک صبحانه سریع و خوشمزه

      طرز تهیه پنکیک صبحانه سریع و خوشمزه   اگه از خوردن نان و پنیر برای صبحانه خسته شده‌اند و به دنبال صبحانه جدید و خوشمزه و متنوع هستید. این پنکیک رو که برای ۲ …

  • نان مثلثی , انواع نان طرز تهیه نان مثلثی

    دستور پخت نان مثلثی خوشمزه نان مثلثی نانی خوشمزه و مقوی، مناسب هر سه وعده و میان وعده ای خوش طعم است.   مواد لازم برای خمیر نان مثلثی : شیر. ٢٠٠ میلی لیتر شکر. …

  • طرز تهیه نان پیتا به دو روش

    طرز تهیه نان پیتا به دو روش   نان پیتا (به انگلیسی: Pitaیا pitta)، نان صاف و گردی است که در حدود ۲۰ سانتیمتر قطر دارد. چون هنگام پخت خمیر شروع به باد کردن می …

  • طرز تهیه نان سیر با سبزی و پنیر طرز تهیه نان سیر با سبزی و پنیر | روش پخت نان طعم دار

    دستور پخت نان سیر با سبزی و پنیر در این مطلب از بخش آشپزی مجله تصویر زندگی روش پخت نان سیر تقدیم شما می شود. نان سیر نوعی نان دارای سیر و روغن زیتون و کره …

  • طرز تهیه نان ترتیا در منزل (ترتیلای خانگی) + فیلم

    طرز تهیه نان ترتیا در منزل (ترتیلای خانگی) + فیلم   دستور پخت نان ترتیا (نان ترتیلا – نان تورتیلا) در منزل (ترتیای خانگی). ترتیا Tortilla یک کلمه اسپانیولی به معنی “کیک کوچک” است. “ال” …

  • نان جیبی طرز تهیه نان جیبی

    روش پخت نان جیبی  نان جیبی پیش غذای خوشمزه و شیک برای سفره افطار و هم چنین عصرانه و جشن تولدهاست. این نون زیبا و دلربا برای پذیرایی بسیار مناسبه.   مواد لازم برای تهیه …

  • طرز تهیه نان رژیمی طرز تهیه نان رژیمی Fitness bread نانی مقوی و کم کالری مناسب برای ورزشکاران

    طرز تهیه نان رژیمی با گندم سیاه و سبوس گندم آموزش آشپزی امروز طرز تهیه نان رژیمی است که روش تهیه بسیار ساده ای دارد. بخاطر مواد تشکیل دهنده اش در عین حال که بسیار …

مطالب قبلی این بخش
  • دو روش برای تهیه کیک مرغ

      کیک مرغ های بسیار لذیذ و خوشمزه     مواد لازم برای تهیه کیک مرغ و گردو نان تست ۱ بسته سینه مرغ ۲ عدد تخم مرغ پخته ۲ عدد سس مایونز ۱ لیوان …

    • روش تهیه مرغ بریان به صورت تصویری

      آموزش تصویری روش تهیه مرغ بریان   نام این غذای خوشمزه و خوش طعم با ترجمه فارسی مرغ سیاه میشه اما به نظر من جالب نیست و مرغ بریان یا مرغ برشته جالب تره . …

      • طرز تهیه توفو , توفوی خانگی طرز تهیه توفو در منزل| طرز تهیه شیرسویا و پنیر سویا |توفوی خانگی

        طرز تهیه توفو و شیر سویا در منزل  در این مطلب طرز تهیه توفو و شیر سویا آوزش داده شده و با خواص آنها آشنا می شوید. توفو (TOFU) یا پنیر سویا ماده غذایی است …

        • طرز تهیه خورش به

          طرز تهیه خورش به – روش دیگر   یکی از خوشمزه‌ترین و رسمی‌ترین غذاهای پاییزی، خورش به است. این خورش واقعا خوشمزه و لذیذ است و طعم بسیار خوشایند و ملسی دارد و به دلیل …

          • طرز تهیه سوپ ذرت

              مواد لازم جهت تهیه سوپ ذرت: روغن ذرت : ۲ قاشق سوپ خوری کنسرو ذرت : به مقدار لازم پیاز ریز شده : ۱ عدد فلفل قرمز : نصف قاشق چایخوری آب مرغ : …

            • طرز تهیه پنیر ریکوتا

                زمان مورد نیاز جهت تهیه پنیر ریکوتا ساده آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه این پنیر ایتالیایی طعم بسیار فوق العاده ای داره و مناسب ترین …

              • طرز تهیه کباب برگ زعفرانی

                طرز تهیه کباب برگ زعفرانی آماده سازی: ۸ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۹ ساعت مواد اولیه برای ۲ نفر : کره ۵۰گرم روغن زیتون ۴قاشق غذاخوری زعفران به میزان لازم پیاز  ۲عدد گوشت …

                • طرز تهیه میتلف لقمه ای

                    طرز تهیه میتلف لقمه ای   میتلف را همیشه بصورت بزرگ درست میکنن ولی میتلف لقمه ای هم شکیل تره هم خوردن و سروش آسونتر چون داخل قالب کاپ کیک درست میکنن و میشه …

                  • طرز تهیه سان چوی بو ( غذای چینی )

                    طرز تهیه سان چوی بو San Choy Bau ( غذای چینی )   آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : گوشت مرغ چرخ شده ۵۰۰ گرم زنجبیل تازه (رنده …

                    • طرز تهیه سوپر رولت مرغ و رول کدو بادمجان

                      طرز تهیه سوپر رولت مرغ با سس مخصوص و رول کدو بادمجان   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت     سوپر رولت مرغ با سس مخصوص و رول کدو …

                      • لازانیا با گوشت چرخ کرده

                        لازانیا با گوشت چرخ کرده لازانیا : ۱ بسته     گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم پیاز : ۲ عدد پیازچه : ۱ عدد سیر  : ۳ حبه   فلفل دلمه ای : ۱ …

                        • طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی

                            طرز تهیه کنسرو ذرت خانگی (ذرت آب‌پز )   برای تهیه کنسرو ذرت  در خانه از بلال هایی که تازه هستند استفاده کنید. بلال هایی که وقتی دونه اش رو بین دو تا انگشت فشار …

                          • طرز تهیه املت اسفناج برای صبحانه

                              طرز تهیه املت اسفناج خوش طعم   مزه املت اسفناج عالی است. املتی با کمی پنیر چدار و اسفناج رویش، کاری می کند فراموش کنید همیشه مجبور بودید سبزیجاتی که مادرتان به غذا اضافه …

                            • طرز تهیه کوکوی قارچ برای گیاهخواران

                              طرز تهیه کوکوی قارچ برای گیاهخواران   کوکوی قارچ ، بسیار خوش طعم و برای کسانی که گیاه خواری می کنند وعده غذایی بسیار لذیذ و مقوی است. قارچها از گیاهانى هستند که به طور …