دوشنبه , ۴ اردیبهشت , ۱۳۹۶

طرز تهیه خاگینه سیگارتی 

خاگینه یکی از دسرهای سنتی ایران است که به شکل های مختلف طبخ می شود. امروز در بخش آشپزی با طرز تهیه خاگینه سیگارتی در خدمت شما هستیم. خاگینه ها برای افطار مناسبند.

طرز تهیه خاگینه سیگارتی

مواد لازم برای تهیه خمیر خاگینه سیگارتی :

یک عدد تخم مرغ

دو پیمانه آرد

بکینگ پودر  یک قاشق چایخوری

روغن مایع  نیم فنجان

شیر یا ماست  نیم فنجان

مقداری نشاسته برای باز کردن خمیر

روغن کافی برای سرخ کردن

 

مواد لازم برای تهیه شربت خاگینه سیگارتی :

شکر یک و نیم لیوان

آب یک لیوان

زعفران دم کرده

آبلیمو یک قاشق

 

دستور پخت خاگینه سیگارتی :

تخم مرغ را بزنید ، روغن و شیر (یاماست) را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید. آرد و بکینگ پودر را الک کرده و به مخلوط اضافه کنید و ورز دهید.

خمیر خاگینه سیگارتی را یک ساعت استراحت دهید.

بعد خمیر را باز کرده و به شکل نوارهای نازک یک سانتی ببرید. به دور سیخ جوجه کباب (سیخهای کلفت) بپیچید.

طرز تهیه خاگینه سیگارتی

سر و ته خمیر روی سیخ ها را با انگشت تر فیکس کرده و سپس داخل روغن سرخ کنید.

طرز تهیه خاگینه سیگارتی

حرارت باید متوسط باشه که خمیر زود نسوزد. سیخ ها را داخل شربت زعفرانی بیندازید.

وقتی خاگینه سیگارتی خوب به شربت آغشته شد، از شربت خارج کرده، داخل ظرف سرو چیده و روی آن ها را با خلال پسته تزیین کنید.

 

نوش جان

 

طرز تهیه خاگینه سیگارتی دسری سنتی مناسب برای سفره افطار

 

منبع:آشپزی سپیده

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش