پنج شنبه , ۳۰ دی , ۱۳۹۵


طرز تهیه حلیم گوشت

 

حلیم غذای بسیار پرطرفدار و لذیذ ایرانی است و طرفداران بسیار زیادی دارد . همه ما با حلیم آشناییم و اکثرا آن را جزو غذاهای خوشمزه محسوب می کنیم.خوردن حلیم به خصوص برای صبحانه بسیار لذت بخش است اما به دلیل مشقت زیاد در پخت آن معمولا آن را از بیرون تهیه می کنیم. در اینجا روشی را به شما آموزش می دهیم که به راحتی و زحمت بسیار کمتر بتوانید این غذای خوشمزه را در منزل بپزید.

حلیم گوشت

 

آماده سازی: ۱ ساعت
مدت انتظار: ۴ ساعت
مجموعاً: ۵ ساعت

مواد اولیه برای ۸ نفر :
نخود (پوست گرفته) ۲۰۰ گرم
دارچین ۱ قاشق سوپخوری
گوشت ۲ کیلو
گندم ۶۰۰ گرم
روغن ۲ قاشق سوپخوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه:
ابتدا نخود ها را پخته و پوست آنها را کاملا میگیریم و داخل مخلوط کن ریخته و پس از آن با گوشت و نمک و فلفل روی حرارت قرار میدهیم و اجازه میدهیم خوب بپزند.(حرارت را خیلی کم کنید تا حلیم نسوزد).
گندم را از شب قبل خیس کرده و با اب میپزیم و پس از پخته شدن داخل مخلوط کن ریخته و میکس میکنیم.حالا همه مواد را با هم مخلوط کرده و آن قدر هم میزنیم تا حلیم آماده و کشدار شود.سپس در ظرف مخصوص میکشیم و با دارچین و روغن داغ تزیین می کنیم.

 

نکات:

۱)بهتر است به جای آب در حلیم آب قلم بریزیم به این منظور قلم را با آب پخته و مغز داخلش را به اب اضافه کرده و از صافی رد میکنیم تا خرده های استخوان گرفته شود.سپس داخل مخلوط کن ریخته و به غذا اضافه میکنیم.
۲)حلیم بستگی به ذائقه شما با شکر یا نمک خورده میشود اما در هر دو صورت باید موقع پخت داخل آن نمک بریزید.
۳)حلیم هرچه بیشتر بپزد خوشمزه تر خواهد شد!
نوش جان

 

سوران

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • مسقطی زعفرانی,دسر ماه رمضان ,دسر مجلسی طرز تهیه مسقطی زعفرانی برای افطار

    دستور پخت مسقطی زعفرانی مجلسی  مسقطی زعفرانی یکی از دسرهای خوشمزه ویژه ماه رمضانه. مسقطی یه نوع شیرینی بر پایه نشاسته است. معمولا بعد از پخت میگذارند سرد بشه و بعد برش میزنند ( لقمه …

  • طرز تهیه آش دوغ تبریز و خواص آش

    آش دوغ ، غذای کامل و مغذی   برای بعضی‌ها، آش دوغ یادآور سفر به گردنه حیران، سرعین و تبریز است؛ مخصوصا در پاییز و زمستان که هوا حسابی سرد است، خوردن ‌آش دوغ داغ …

  • کاریکاتورهای ماه مبارک رمضان

    کاریکاتورهای ماه مبارک رمضان کاریکاتورهای ماه مبارک رمضان  کاریکاتور ماه رمضان – عکس طنز ماه رمضان  کاریکاتور ماه رمضان – عکس طنز ماه رمضان  کاریکاتور ماه رمضان – عکس طنز ماه رمضان  کاریکاتور ماه رمضان …

  • روش های تزیین خرما برای افطار

    ایده هایی برای تزیین خرما در مراسم افطار اگه قراره مراسم افطاری داشته باشین و تو فکرین تزیین خرما رو چجوری انجام بدین که هم شیک و مجلسی باشه و هم اشتها برانگیز،  با همراه …

  • اس ام اس تبریک عید فطر

      اس ام اس تبریک عید فطر اس ام اس تبریک عید فطر   صبح نشاط دم زد ، فیض سحر مبارک عیش صبوح مستان ، بر یکدگر مبارک عید گشاد ابرو ، بربست رخت …

  • طرز تهیه آش دوغ اردبیل

    طرز تهیه آش دوغ اصل اردبیل   آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۷ نفر : نخود (پخته شده) ۱.۵ پیمانه برنج (برنج ایرانی) ۱ پیمانه ماست (پرچرب) ۲ لیتر دوغ (دوغ محلی …

  • طرز تهیه کاکائو خرمایی

      مهمان هایتان را با کاکائو خرمایی هیجان زده کنید کاکائو خرمایی دسری مقوی برای افطار و سحر ماه رمضان   این روزها بازار مهمانی های افطار داغه . اگه برای افطار مهمون دارین این …

  • طرز تهیه آش میوه

    مواد لازم : لوبیا قرمز: یک پیمانه نخود: یک پیمانه عدس: ۲ پیمانه برنج: نیم پیمانه گندم پوست کننده: یک پیمانه رشته آش: ۳۵۰ گرم گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم آلو خورشی: ۲۰۰ گرم برگه …

  • لیموناد چای ترش نعنایی, نوشیدنی بعد افطار نوشیدنی بعد افطار / لیموناد چای ترش نعنایی

    لیموناد چای ترش نعنایی نوشیدنی بعد افطار برای روزه داران نوشیدنی بعد افطار برایتان لازم است خصوصا حالا که ماه مبارک رمضان در فصل خیلی گرمی قرار گرفته است. نوشیدنی فوق‌العاده لیموناد چای ترش نعنایی را برای …

  • چند نمونه زیبا از تزیین حلوا

    تصاویری از تزیین حلوا برای سفره افطار و مجالس  نمونه هایی از تزیینات زیبای حلوا برای سفره افطار و مجالس    نمونه هایی از تزیینات زیبای حلوا برای سفره افطار و مجالس   نمونه هایی از …

مطالب قبلی این بخش
  • تزیین صبحانه – تخم مرغ شکم پر

      ایده ای برای تزیین صبحانه طرز تهیه تخم مرغ شکم پر به شکل جوجه   آماده سازی: ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۶ نفر : هویج ۵ حلقه زیتون ۲ عدد (خرد شده) …

    • کباب ترکی ,غذای ترکیه ای طرز تهیه کباب ترکی با سس مخصوص

      دستور پخت کباب ترکی با گوشت چرخ کرده و سس مخصوص کباب ترکی که در این مطلب آموزش میدیم با گوشت چرخ کرده درست میشه. اگه از غذاهای سنتی خسته شدین این کباب خوشمزه را …

      • طرز تهیه سمبوسه با سیب زمینی

        دستور پخت سمبوسه با سیب زمینی    مواد اولیه برای تهیه سمبوسه با سیب زمینی : سس سفید به میزان لازم تره دو قاشق غذاخوری روغن زیتون به میزان لازم ادویه به میزان لازم پیاز …

        • طرز تهیه پاستا قالبی / کیک پاستا + سس مخصوص لازانیا

          طرز تهیه پاستا قالبی(کیک پاستا) آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد لازم : پاستا ۴۰۰گرم (لوله ای درشت و تو خالی) ژامبون مرغ ۲۰۰ گرم پنیر …

          • طرز تهیه کیک کشک بادمجان مجلسی

            روش تهیه کیک کشک بادمجان مجلسی   کیک کشک بادمجان غذایی بسیار ساده و در عین حال شیک و مناسب مهمونی هایی هست که میخواین هنر آشپزیتون رو به رخ بکشید !!!!   آماده سازی: ۳۰ …

            • طرز تهیه خمیر پیتزا و پیراشکی

                طرز تهیه خمیر پیتزا و پیراشکی   قبلا چند روش تهیه خمیر پیتزا تقدیمتون شده و امروز براتون یه دستور دیگه تهیه خمیر پیتزا رو آماده کردم. از این خمیر برای تهیه پیراشکی هم …

              • طرز تهیه سالاد به شکل قارچ

                  طرز تهیه سالاد به شکل قارچ های کوچک زیبا   ظاهر این سالاد خیلی زیباست . من وقتی می خوام تعجب مهمون های خودم رو موقع شام ببینم ، این سالاد رو درست می …

                • طرز تهیه خوراک تره فرنگی

                      مواد لازم : تره فرنگی ریز خرد شده : ۲ دسته هویج حلقه حلقه شده : ۴ عدد آب مرغ : ۱/۳ پیمانه کره : ۲ قاشق غذاخوری شکر : ۱ قاشق غذاخوری …

                  • طرز تهیه کوکوی مرغ طرز تهیه کوکوی مرغ + نکات

                    دستور پخت کوکوی مرغ کوکوی مرغ غذای لذیذیه که خیلی آسون درست میشه. می تونین از مرغ های اضافه مونده برای پخت این کوکو استفاده کنین.   مواد لازم برای تهیه کوکوی مرغ سینه مرغ …

                    • رولت تن ماهی و تخم مرغ طرز تهیه رولت تن ماهی و تخم مرغ

                      روش پخت رولت تن ماهی و تخم مرغ رولت تن ماهی غذایی راحت ، مقوی و خوشمزس که سریع آماده میشه. برای تنوع هم شده این غذا را درست کنین و در کنار خانواده از خوردنش …

                      • طرز تهیه مرغ بریان شده در تابه با آویشن

                        طرز تهیه مرغ بریان شده در تابه با آویشن   مرغ بریان شده در تابه با آویشن پوست قهوه ای طلایی برشته ای دارد که واقعاً یک مائده ی بهشتی است. یک دستور آشپزی با …

                        • طرز تهیه آش دوغ اردبیل

                          طرز تهیه آش دوغ اصل اردبیل   آماده سازی: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۷ نفر : نخود (پخته شده) ۱.۵ پیمانه برنج (برنج ایرانی) ۱ پیمانه ماست (پرچرب) ۲ لیتر دوغ (دوغ محلی …

                          • طرز تهیه کیک سیب‌ زمینی و سوسیس

                            طرز تهیه کیک سیب‌ زمینی و سوسیس کیک سیب زمینی و سوسیس غذای بسیار لذیذی است که امتحان کردن آن را به شما پیشنهاد می کنم. اکثر افراد به خوردن سوسیس علاقه مندند ولی به دلیل بعضی …

                            • طرز تهیه ماهی شکم پر به سبک لنگرود طرز تهیه ماهی شکم پر به سبک لنگرود

                              طرز تهیه ماهی شکم پر به سبک شرق گیلان (لنگرود همیشه سبز)   ماهی شکم پر یکی از غذاهای اصیل و محلی گیلانه که نوع سنتی اون به ماهی فویج یا ماهی فبیج یا ماهی گرگه شهرت …