جمعه , ۱ بهمن , ۱۳۹۵


 حلوای سه آرد , حلوا مجلسی

دستور پخت حلوای سه آرد مجلسی 

حلوای سه آرد یکی از حلواهای مجلسی و بسیار خوش طعم و یکی از دسرهای پرطرفدار ماه رمضانه.

مرغوب بودن آردها مخصوصا آرد برنج و نخودچی خیلی توی طعم این حلوا مهمه. اگه آرد را خودتون درست کنین مسلما صد برابر بهتره.

مواد لازم برای تهیه حلوای سه آرد :

آرد سفید : ۱۲۵ گرم

آرد برنج ۱۲۵:  گرم

آرد نخودچی : ۱۲۵ گرم

شکر : ۳ پیمانه

آب : ۳ پیمانه

روغن مایع : ۲۰۰ گرم

کره : ۲۵ گرم

گلاب : نصف پیمانه

محلول زعفران : ۳ قاشق سوپ‌خوری

پودر پسته و پرک بادام برای تزئین

 

حلوای سه آرد , حلوا مجلسی

طرز پخت حلوای سه آرد :

اول شهد رو آماده می کنیم. آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت گذاشتم.

بعد از این که شکر حل شد و جوش اومد، گلاب و زعفران را اضافه کرده و بعد از یکی دو جوش حرارت را خاموش می کنیم.

خب اول آرد سفید را الک می کنیم و بدون روغن روی حرارت ملایم تفت میدیم تا بوی خامیش بره و کمی تغییر رنگ بده.

بعد از ۱۰ دقیقه آرد برنج الک شده را اضافه می کنیم. کمی که تفت خورد و تغییر رنگ داد، آرد نخودچی الک شده را هم می ریزیم.

بازم تفت می دیم تا بوی خامی آرد نخودچی بره ولی زیاد روی حرارت نمونه چون آرد نخودچی زودی می سوزه.

هرکدوم آرد ها رو ۱۵ دقیقه ولی نخود چی رو ۱۰ دقیقه کافیه تفت بدیم. بعد همه رو یه بار دیگه الک می کنیم و برمیگردونیم روی حرارت.

کم کم روغن مایع را اضافه می ریزیم. از من به شما نصیحت همه رو از اول نریزین.

 

نکته : چون ری کردن برنج فرق می کنه مسلما میزان روغن ممکنه کم و زیاد بشه. پس توی ریختن روغن دقت کنین و کم کم بریزین.

 

حلوا را مدام هم می زنیم تا رنگ آردها شروع به طلایی شدن بکند.

حالا کره را اضافه می کنیم و تا زمانی که به رنگ قهوه‌ای روشن دربیاد تفت می دیم.

تند تند هم می زنیم تا نسوزه .

 

نکته : چطور از میزان تفت خوردن آرد و رنگ نهایی حلوا مطمئن بشین ؟

کمی از اون رو توی پیشدستی یا نعلبکی سفید می ریزیم و کمی از شربت آماده رو توش می ریزیم.

هر زمان رنگ دلخواهمون شد کافیه و شربت رو اضافه می کنیم به آرد و روغن.

 

حالا شربت آماده‌ی ولرم را کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیم. مراقب باشین نپاشه روتون و نسوزین.

تابه رو از روی حرارت بردارین…گفتم کم کم…ممکنه همه شربت استفاده نشه.

خودتون متوجه می شین. اگه هم شربت زیادی ریختین کمی روی حرارت بذارین و هم بزنین.

حلوای سه آرد , حلوا مجلسی

تا زمانی که حلوا از دور ظرف جمع شود و به دیواره ظرف نچسبد.

حلوا نباید خیلی سفت و خشک شود. بلکه باید از روی کفگیر به حالت کشدار پایین بیفتد و به کفگیر بچسبد.

معمولا چون این حلوا به صورت مجلسی سرو می شه و ماسوره شکوفه می زنیم.

نیازی به قنداقه کردن حلوا (کوبیدنش به راست و چپ تابه) نیست.

اما اگه نخواین شکوفه بزنین قنداقه کنین تا حلواتون کاملا جدا شه از ظرف .

حلوا را در ظرف می کشیم و هرجور دوست داریم تزیین می کنیم.

 

نکته : اگه روغن از دستتون در رفت و زیاد شد تنها راهش دستمال کاغذیه.

پودر نارگیل و پودر پسته و بادام پرک گزینه های خوشگلی برای تزیین این حلوا بهتون میده.

برای تیره تر شدن حلوا برای تزیین ، کمی از حلوا رو با پودر کاکائو مخلوط کنید.

 

 

منبع:هانی شف



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • لقیمات , لگیمات طرز تهیه لقیمات یا لگیمات برای افطار

    طز تهیه لقیمات یا لگیمات برای ماه رمضان  لقیمات یا لگیمات یکی از شیرینی های مخصوص ماه رمضان و نوعی بامیه عربیه. خوزستانی ها و بیشتر جنوبی ها مخصوصاً بندرعباسی ها با این نوع شیرینی آشنا …

  • پیامک تبریک عید فطر / اس ام اس تبریک عید فطر

    اس ام اس تبریک عید فطر / پیامک تبریک عید فطر پیامک تبریک عید فطر را برای عزیزان، دوستان و آشنایان خود ارسال نمایید . پیشاپیش عیدتان مبارک   ساغر به گردش آر که دور صیام …

  • طرز تهیه آش ماست

    آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۳۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۵ نفر : سبزی نیم کیلو (شامل اسفناج،گشنیز،جعفری و برگ سیر تازه) کدو سبز ۴عدد برنج ۱ونیم پیمانه ماست ۲پیمانه …

  • طرز تهیه حلوای هویج به شکل هویج

    طرز تهیه حلوای هویج به شکل هویج   حلوای هویج یکی از خوشمزه ترین انواع حلواست ، البته به نظر من خوشمزه ترین! همینطور رنگ و ظاهر زیبایی داره . اگه تا به حال امتحانش …

  • طرز تهیه آش جو مخصوص ماه رمضان

      طرز تهیه آش جو مخصوص ماه مبارک رمضان   مواد اولیه : کشک ۲۵۰ گرم ادویه و نمک بi مقدار لازم پونه کوهی قاشق غذا خوری سیر دو تا سه حبه پیاز متوسط یک …

  • لرزونک سه رنگ ,دسر برای افطار, دسر مجلسی طرز تهیه لرزونک سه رنگ برای افطار

    روش تهیه لرزونک سه رنگ دسر مجلسی برای ماه رمضان لرزونک دسری بسیار لذیذ و عالی برای سفره های افطار شما عزیزانه. حتما درست کنین و از خوردنش لذت ببرین.     مواد لازم برای تهیه …

  • تزیین خیار و پنیر و گوجه برای افطار

      روش تزیین خیار و پنیر و گوجه برای افطار   در این مطلب ایده جالبی برای تزیین خیار و پنیر و گوجه سفره افطار تقدیمتون میشه . امیدوارم از طعمش خوشتون بیاد و مهموناتون …

  • طرز تهیه رول پنیر و خیار و گوجه و زیتون

        طرز تهیه رول پنیر و گوجه و زیتون در خیار   مواد اولیه برای ۲ نفر: خیار ۱ عدد بزرگ ماست ۲/۵ پیمانه پنیر مقداری شوید کمی زیتون ۱۰- ۱۵ عدد گوجه فرنگی (خشک) ۲ …

  • طرز تهیه سیب زمینی بامیه ای (دوشس)

    طرز تهیه سیب زمینی بامیه ای (سیب زمینی دوشس)   ماه رمضان نزدیکه ، فکر کنم بتونید با این سیب زمینی بامیه ای های خوشگل مهمونهاتون رو غافلگیر کنید . این سیب زمینی ها دقیقا …

  • روزه گرفتن در دوران بارداری و شیردهی

    در زمان بارداری و شیردهی میشه روزه گرفت؟   برخی پژوهش ها نشان می دهد مادران می توانند در دوران بارداری و شیردهی به راحتی روزه بگیرند به شرط آنکه مواد مغذی و آب و …

مطالب قبلی این بخش
  • فرنی قالبی با رویه شکلات طرز تهیه فرنی قالبی با رویه شکلات

    روش پخت فرنی قالبی با کاور شکلاتی  فرنی دسری راحت و بسیار خوشمزه و شیک برای بچه ها و البته بزرگترهاست. ایرانیان فرنی را بیشتر بر سر سفره های افطار ماه مبارک رمضان جای می دهند. اما پیش …

    • طرز تهیه شکلات توپی

            مواد لازم برای تهیه شکلات توپی: کره نرم شده  : ۷ قاشق غذاخوری شکر : ۱/۲ پیمانه تخم مرغ : ۲ عدد آرد : ۲/۳ پیمانه پودر کاکائو : ۱/۴ پیمانه بکینگ …

      • آموزش نوشتن روی کیک روش نوشتن روی کیک + فیلم آموزشی

        آموزش تصویری نوشتن روی کیک + فیلم آموزشی به زبان اصلی      نوشتن روی کیک کار خیلی سختی نیست . کمی دقت کنید می تونید کیکتون رو با نوشته ای زیبا تزیین کنید. در …

        • کوکیز دو رنگ فرفره ای طرز تهیه کوکیز دو رنگ فرفره ای برای عید نوروز

          طرز پخت کوکیز دو رنگ فرفره ای   کوکیز دو رنگ فرفره ای شیرینی خوشمزه ایه که هم به عنوان عصرانه می تونه سرو بشه و هم به خاظر ظاهر زیباش برای پذیرایی عید نوروز و …

          • ایده های جالب در تزیین کیک تولد

            مدل کیک تولد های جدید شیک و باحال قشنگ   در مجموعه تصاویر زیر نمونه های جالبی از طراحی و تزیین خلاقانه و زیبای کیک تولد را مشاهده می فرمائید.   مدل های جالب تزیین …

            • خاگینه شیر عسلی طرز تهیه خاگینه شیر عسلی

              دستور پخت خاگینه شیر عسلی خاگینه شیر عسلی دسری خوشمزه و شیک برای سفره افطار و همینطور مناسب برای صبحانه است. این دسر مقوی و خوشمزه، بسیار ساده و سریع تهیه می شود.   مواد …

              • طرز تهیه ژله شکلاتی (دسر شکلاتی )

                طرز تهیه ژله شکلاتی (دسر شکلاتی)   در این مطلب دو روش برای تهیه ژله شکلاتی و هم چنین تصاویری از ژله های شکلاتی مجلسی و زیبا تقدیم شما عزیزان می شود.   روش اول …

                • طرز تهیه کمپوت هلو در منزل

                  طرز تهیه کمپوت هلو در منزل   خیلی ها بر این عقیده اند که کمپوت هلو بهترینِ کمپوت هاست. اسانس هلو بسیار قوی و عطرش آرامش بخش است.    این کمپوت را می توان با …

                  • کیک اسفنجی طرز تهیه کیک اسفنجی ۴ تخم مرغی

                      طرز تهیه کیک اسفنجی ۴ تخم مرغی ساده کیک اسفنجی ۴ تخم مرغی , طرز تهیه کیک اسفنجی , کیک اسفنجی ساده , نحوه درست کردن کیک اسفنجی و تزیین آن , نکته های  تهیه کیک …

                    • طرز تهیه نان تورتیلا خانگی

                      طرز تهیه نان تورتیلای خانگی   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه : آب گرم ۱ فنجان روغن زیتون یا روغن کانولا ۱/۳ فنجان بیکینگ‌ پودر (در صورتی که می‌خواهید …