یکشنبه , ۸ اسفند , ۱۳۹۵


 نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه حلوای سه آرد مجلسی

دستور پخت حلوای سه آرد مجلسی 

حلوای سه آرد یکی از حلواهای مجلسی و بسیار خوش طعم و یکی از دسرهای پرطرفدار ماه رمضانه.

مرغوب بودن آردها مخصوصا آرد برنج و نخودچی خیلی توی طعم این حلوا مهمه. اگه آرد را خودتون درست کنین مسلما صد برابر بهتره.

مواد لازم برای تهیه حلوای سه آرد :

آرد سفید : ۱۲۵ گرم

آرد برنج ۱۲۵:  گرم

آرد نخودچی : ۱۲۵ گرم

شکر : ۳ پیمانه

آب : ۳ پیمانه

روغن مایع : ۲۰۰ گرم

کره : ۲۵ گرم

گلاب : نصف پیمانه

محلول زعفران : ۳ قاشق سوپ‌خوری

پودر پسته و پرک بادام برای تزئین

 

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه حلوای سه آرد مجلسی

طرز پخت حلوای سه آرد :

اول شهد رو آماده می کنیم. آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت گذاشتم.

بعد از این که شکر حل شد و جوش اومد، گلاب و زعفران را اضافه کرده و بعد از یکی دو جوش حرارت را خاموش می کنیم.

خب اول آرد سفید را الک می کنیم و بدون روغن روی حرارت ملایم تفت میدیم تا بوی خامیش بره و کمی تغییر رنگ بده.

بعد از ۱۰ دقیقه آرد برنج الک شده را اضافه می کنیم. کمی که تفت خورد و تغییر رنگ داد، آرد نخودچی الک شده را هم می ریزیم.

بازم تفت می دیم تا بوی خامی آرد نخودچی بره ولی زیاد روی حرارت نمونه چون آرد نخودچی زودی می سوزه.

هرکدوم آرد ها رو ۱۵ دقیقه ولی نخود چی رو ۱۰ دقیقه کافیه تفت بدیم. بعد همه رو یه بار دیگه الک می کنیم و برمیگردونیم روی حرارت.

کم کم روغن مایع را اضافه می ریزیم. از من به شما نصیحت همه رو از اول نریزین.

 

نکته : چون ری کردن برنج فرق می کنه مسلما میزان روغن ممکنه کم و زیاد بشه. پس توی ریختن روغن دقت کنین و کم کم بریزین.

 

حلوا را مدام هم می زنیم تا رنگ آردها شروع به طلایی شدن بکند.

حالا کره را اضافه می کنیم و تا زمانی که به رنگ قهوه‌ای روشن دربیاد تفت می دیم.

تند تند هم می زنیم تا نسوزه .

 

نکته : چطور از میزان تفت خوردن آرد و رنگ نهایی حلوا مطمئن بشین ؟

کمی از اون رو توی پیشدستی یا نعلبکی سفید می ریزیم و کمی از شربت آماده رو توش می ریزیم.

هر زمان رنگ دلخواهمون شد کافیه و شربت رو اضافه می کنیم به آرد و روغن.

 

حالا شربت آماده‌ی ولرم را کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیم. مراقب باشین نپاشه روتون و نسوزین.

تابه رو از روی حرارت بردارین…گفتم کم کم…ممکنه همه شربت استفاده نشه.

خودتون متوجه می شین. اگه هم شربت زیادی ریختین کمی روی حرارت بذارین و هم بزنین.

نان، شیرینی، دسر  , طرز تهیه حلوای سه آرد مجلسی

تا زمانی که حلوا از دور ظرف جمع شود و به دیواره ظرف نچسبد.

حلوا نباید خیلی سفت و خشک شود. بلکه باید از روی کفگیر به حالت کشدار پایین بیفتد و به کفگیر بچسبد.

معمولا چون این حلوا به صورت مجلسی سرو می شه و ماسوره شکوفه می زنیم.

نیازی به قنداقه کردن حلوا (کوبیدنش به راست و چپ تابه) نیست.

اما اگه نخواین شکوفه بزنین قنداقه کنین تا حلواتون کاملا جدا شه از ظرف .

حلوا را در ظرف می کشیم و هرجور دوست داریم تزیین می کنیم.

 

نکته : اگه روغن از دستتون در رفت و زیاد شد تنها راهش دستمال کاغذیه.

پودر نارگیل و پودر پسته و بادام پرک گزینه های خوشگلی برای تزیین این حلوا بهتون میده.

برای تیره تر شدن حلوا برای تزیین ، کمی از حلوا رو با پودر کاکائو مخلوط کنید.

 

 

منبع:هانی شف



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




در صورت تمایل به این موضوع نظر دهید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • عکس مدل تزیین آش رشته

      عکس مدل تزیین آش رشته   بسیاری از افراد هستند که غذا را فقط به دلیل رفع گرسنگی می خورند و توجه زیادی به ظاهر غذا و همچنین مواد و ویتامین ها غذا ندارند. …

  • کارت تبریک ماه رمضان

     کارت تبریک ماه رمضان آمد به سرای دل سی‌ روز شکیبایی هرگز نبود ماهی این سان همه زیبایی هر صبح سحر آید آیات سماواتی هر شام اذان گوید بر سفره مینایی حلول ماه مبارک رمضان …

  • خاگینه پاپیونی , دسر ماه رمضان طرز تهیه خاگینه پاپیونی برای افطار

    دستور پخت خاگینه پاپیونی برای افطار خاگینه پاپیونی دسری شیک و خوشمزه برای ماه رمضان است. این دسر خوش عطر و و خوش طعم با ظاهر زیبایی که دارد سفره افطار شما را شکیل تر می کند. …

  • تغذیه و ورزش در ماه رمضان

    تغذیه صحیح و ورزش در ماه رمضان   ورزش در ماه رمضان ، از تجمع چربی در بدن جلوگیری و عمل سوخت و ساز را تسهیل می‌کند. همچنین ورزش علاوه بر تاثیر مثبت بر توانایی‌های …

  • طرز تهیه حلوای موز ( دسر هندی)

    طرز تهیه حلوای موز ( دسر هندی)   حلوای موز شیرینیش از حلواهای معمولی کمتره و ترکیبش با شیرینی موز طعم مطلوبی رو میده به همین دلیل برای افطار بسیار مناسبه . در آموزش آشپزی …

  • خواص خاکشیر و طریقه مصرف آن

    خواص خاکشیر و طریقه مصرف آن   خاکشیر یا خاکشی یا شفترک یا خاکشور یا خاکژی گیاهی است از تیره صلیبیان به ارتفاع ۲۰ سانتی‌متر الی یک متر که به طور خودرو در باغ‌ها و …

  • طرز تهیه حلوای تیره مجلسی

      طرز تهیه حلوای تیره و مجلسی     مواد اولیه : زعفران دم کرده ۵ قاشق غذاخوری آب ۱ و نیم لیوان گلاب ۱/۳ لیوان شکر ۱ لیوان کره ۵۰ گرم روغن مایع ۲/۳ …

  • طرز تهیه بامیه, بامیه خانگی طرز تهیه بامیه در منزل

    آموزش تصویری طرز تهیه بامیه به صورت مرحله به مرحله طرز تهیه بامیه روش های مختلفی داره. زولبیا و بامیه از شیرینی های اصیل ایرانی هستن که ماه رمضونا بازارشون داغ میشه. اگر مایلید توی منزل …

  • ایده هایی برای تزئین شله زرد

      نمونه های زیبای تزئین شله زرد تزئینات زیبای شله زرد برای سفره افطار نمونه هایی از تزیین شله زرد برای سفره افطار و مراسم  نمونه هایی از تزیین شله زرد برای سفره افطار و …

  • طرز تهیه حلوای ایرمیک ترکی طرز تهیه حلوای ایرمیک یا حلوای سمولینا دسر سبک و خوشمزه ترکیه ای

    طرز تهیه حلوای ایرمیک irmik helvasi حلوای ایرمیک با آرد سمولینا که نوعی آرد دانه درشت سنتی ترکیه هست تهیه میشه و بسیار سبک و خوشمزس. طرز تهیه حلوای ایرمیک بسیار ساده هست را در …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه پانا کوتا شکلات و قهوه

      طرز تهیه پانا کوتا شکلات و قهوه   پانا کوتا یه دسر بسیار خوش طعم و لطیفه شما خیلى راحت میتونید این خوشمزه ۵ ستاره رو تو منزل تهیه کنید و در کنار خانواده …

    • طرز تهیه ژله رنگین کمان

      طرز تهیه ژله رنگین کمان    مواد اولیه : بستنی وانیلی ۲عدد (لیوانی) پودر ژله به میزان لازم (۵رنگ)   طرز تهیه : توجه داشته باشید که برای زیباتر شدن ژله بهتره از ۶رنگ حتما …

      • طرز تهیه ژله به شکل کادو

        طرز تهیه ژله به شکل کادو   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه : شیر ۱ لیوان عسل به میزان دلخواه پودر ژلاتین ۵ قاشق غذاخوری گلاب …

        • طرز تهیه ژله هندوانه ای در پوست لیمو

              طرز تهیه ژله هندوانه در پوست لیمو   ژله هندوانه ای در پوست لیمو ی تازه بسیاز عالی و خوشمزه ان مخصوصا بعد از غذا در روزهای تابستانی. خیلی راحت و ساده هم …

          • طرز تهیه شارلوت لاک پشت

              طرز تهیه شارلوت لاک پشت   قبلا روش تهیه دسر مجلسی  شارلوت توت فرنگی (سلطنتی) تقدیمتون شد، همینطور روش تهیه شارلوت سالاد الویه . امروز طرز تهیه شارلوت لاک پشت رو براتون در نظر …

            • طرز تهیه کیک هویج و آناناس با رویه پنیر خامه ای

              آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه : هویج ۳ فنجان (رنده شده) آرد ۲ فنجان شکر ۲ فنجان جوش شیرین ۲ قاشق چایخوری نمک …

              • طرز تهیه نان شیرین صبحانه و عصرانه

                  طرز تهیه نان شیرین صبحانه و عصرانه   این نان شیرین و خوشمزه را می توانید به عنوان صبحانه یا عصرانه میل کنید.   آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۳ …

                • پنکیک پنیر کشمشی

                    پنکیک پنیر کشمشی   پنیر ۴۰۰ گرم  .  تخم مرغ ۴ عدد  .  آرد ۳/۴ لیوان  .  شکر ۳ قاشق غذاخوری  .  کشمش ۱ لیوان نمک ۱/۲ قاشق چایخوری  .  جوش شیرین ۱ قاشق …

                  • طرز تهیه ژله آفتابگردان

                        طرز تهیه ژله آفتابگردان   ژله آفتابگردان ژله ای شیک و مجلسی   مواد اولیه : شکلات یا نسکافه مقدار کمی پودر ژله زرد ۱بسته پودر ژله سبز ۱بسته پودر ژله آلوئه ورا …

                    • طرز تهیه نان خرمایی با خمیر فیلو

                      طرز تهیه نان خرمایی با خمیر فیلو این نان خرمایی های خوشمزه برای ماه رمضان بسیار مناسب هستند. آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت مواد اولیه برای ۶ نفر : زرده تخم مرغ ۲ عدد …

                      • طرز تهیه بیسکویت دارچینی رولی طرز تهیه بیسکویت دارچینی رولی

                          دستور پخت بیسکویت دارچینی رولی    بیسکویت دارچینی رولی خیلی خوشمزه هست و با دو خمیر متفاوت درست میشه یکی خمیر بیسکویت کره ای و دیگری خمیر بیسکویت دارچینی که به نظر من میتونید همون بیسکویت …

                        • کیک روز پدر , کیک سبیل طرز تهیه کیک روز پدر / کیک سبیل

                          طرز پخت کیک روز پدر به شکل سبیل / کیک سبیل  اگه قراره کیک روز پدر یا کیک هر مناسبت دیگه ای را تزیین کنید بهتره کیک روز قبل آماده شه چون تزیین نیاز به حوصله …

                          • طرز تهیه بیسکویت زبان گربه

                              طرز تهیه بیسکویت زبان گربه   آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۲۰ دقیقه   مواد اولیه : کره ۶۰ گرم پودر شکر ۱/۲ پیمانه سفیده تخم مرغ ۲ عدد آرد معمولی ۵ قاشق …

                            • شیرینی نوروزی : مرنگ (پفکی)

                                نوروز، کام مهمانها را با مرنگ (پفکی) شیرین کنید    مواد لازم: پودر شکر(یا شکر) :۱لیوان سفیده تخم مرغ: نصف لیوان(حدود ۳عدد تخم مرغ بزرگ) وانیل:۱چهارم قاشق چایخوری هل:۵عدد (پوست کنده و خرد شده) …