پنج شنبه , ۳ فروردین , ۱۳۹۶


     جوجه کباب مجلسی

دستور تهیه جوجه کباب مجلسی خوشمزه و خوشرنگ

مواد لازم :

مرغ درشت:۱ عدد

پیاز:۴ عدد

فلفل دلمه:۲ عدد

نمک مقداری(حداقل ۱ ق سوپخوری)

زعفران پودر شده:۱ قاشق

۱ لیوان کوچک(حدودا یک پیمانه) :آب لیمو

 

روش تهیه جوجه کباب طلایی

مرحله ۱:

مرغها رو با استخوان و یا بی استخوان تکه کرده

اگر بی استخوان هستند فیله هاتون خیلی ضخیم نباشه…تکه های با استخوان هم نباید خیلی درشت باشه

البته جوجه کباب خورهای حرفه ای میدونند که طعم جوجه با استخوان یه چیز دیگه هست…و البته طعم بال کبابشم همینطور

پیازها رو خرد کرده ،فلفل ها هم خرد کنید و با نمک مخلوط کنید …این مواد رو بذارید یک ساعت بمونه تا همه آب بندازند …

جوجه کباب مجلسی

از قبل زعفران رو با آب لیمو مخلوط کنید(نه با آب) و بذارید کمی بماند تا رنگ بگیرد و اونو به مخلوط  پیاز و بعد به جوجه ها اضافه کنید…

جوجه کباب مجلسی

جوجه کباب مجلسی

همه مواد و جوجه های خوابانده شده در اون رو روکش کشیده و یک شب تا صبح بذارید توی یخچال بماند تا به قول معروف گوشتمون بیات بشه

 

مرحله۲:

مواد لازم:

۲ لیوان کوچک ماست

۱/۲ قاشق فلفل سیاه یا قرمز

۱ قاشق مایونز

کمی آب لیمو

همه مواد را با هم مخلوط کنید و به جوجه های بی استخوان اضافه کنید…این مرحله برای بی استخوان هاست که بعد از یک شب خوابوندن باید اضافه بشه…این کا ر رو صبح زود انجام بدید تا هنگام ناهارتون فرصت مزه دار شدن باشه…

جوجه کباب مجلسی

برای با استخوان ها فقط فلفل اضافه بشه…

مرحله ۳:

موادلازم:

کره ۵۰ کرمی :۱ عدد

دوغ:یک لیوان

زعفران دم کرده:چند قاشق

نمک و فلفل به میزان لازم

آب لیمو :خیلی کم

 

همه مواد رو با هم مخلوط کنید و بذارید بجوشه تا غلظت پیدا کنه

جوجه ها رو به سیخ بکشید(برای جوجه های بدون استخوان بهتره کمی فیله ها رو بین پلاستیک بذارید و با پشت کارد بکوبید)

جوجه کباب مجلسی

اگر فرصت خوابوندن جوجه ها هم کم بود دیگه حتما این کار رو بکنید.

در هر سیخ تکه های ران از سینه جدا باشه.

سیخ بالها هم جدا از بقیه باشند.

اگر توی خونه بودید میتونید سس مورد نظر رو هنگام کباب کردن رو سیخها بکشید(با برس).

ولی در پایان کباب کردن میتونید سس رو روی جوجه ها بریزید…طعمشونو عالی میکنه.

جوجه کباب مجلسی

بهتره جوجه ها رو روی منتقل کباب کنید…کباب منقلی اگر بمونه باز هم خوشمزه هست ولی جوجه کبابی که رو کباب پز یا گاز درست بشه اگر بمونه خیلی خوش طعم نیست و بوی خوبی هم نداره…

آتیش منقلتون باید ملایم باشه تا جوجه ها مغز پخت بشن…کلا این کار رو به آقایون محول کنید.

بعد اون سسی که با دوغ درست کردید رو روی جوجه ها بریزید …میتونید هم از این سس استفاده نکنید.

میتونید فقط یه پیاز رو خیلی ریز کنید و با کره تفت بدید و روی جوجه بریزید.

خلاصش خیلی کارها میتونید بکنید دیگه.

جوجه کباب مجلسی

 

وبلاگ آشپزی های مامانم



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه سوپر رولت مرغ و رول کدو بادمجان

    طرز تهیه سوپر رولت مرغ با سس مخصوص و رول کدو بادمجان   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت     سوپر رولت مرغ با سس مخصوص و رول کدو …

  • طرز تهیه شنیسل مرغ

      شنیسل مرغ با آنکه جزو غذاهای فرنگی است اما به دلیل خوشمزه و ساده بودن حسابی در بین مردم ایران جا افتاده است این غذای سریع برای خانم های شاغل و افرادی که در …

  • طرز تهیه ران مرغ با طعم لیمو

      طرز تهیه ران مرغ با طعم لیمو   مواد لازم – آب لیمو ¼ پیمانه- پوست رنده شده لیمو ۱ قاشق سوپخوری- سیر له شده،۲ حبه – برگ تازه آویشن ۳ قاشق چایخوری،ریز خردشده(در …

  • مرغ مارینه , مارینه کردن مرغ,ماریناد طرز تهیه مرغ مارینه یونانی

    دستور پخت مرغ مارینه یونانی  مرغ مارینه غذایی یونانی و بسیار لذیذ است که نسبتا سربع پخت می شود. مارینه کردن یا مرینیت مرغ خواباندن مرغ در مواد برای طعم دار کردن آن است. اگر دلتان …

  • طرز تهیه تاکوی مرغ با بیکن

      آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۱۰ نفر : گوشت بیکن ۳ تکه ران مرغ ۶۸۰ تا ۹۰۰ گرم (بدون پوست و استخوان – یا سینه …

  • طرز تهیه رولت مرغ و ژامبون ساده

      آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۳ ساعت مواد اولیه برای ۳ نفر : مرغ  ۶قطعه (فیله) ژامبون ۱۲ورق پنیر پیتزا ۶ورق فلفل دلمه ای ۲غدد (قرمز و زرد) نمک به …

  • کباب ترکی ,غذای ترکیه ای طرز تهیه کباب ترکی با سس مخصوص

    دستور پخت کباب ترکی با گوشت چرخ کرده و سس مخصوص کباب ترکی که در این مطلب آموزش میدیم با گوشت چرخ کرده درست میشه. اگه از غذاهای سنتی خسته شدین این کباب خوشمزه را …

  • طرز تهیه کباب مرغ تند

    این کباب مرغ غذای کشور مراکش است.   آماده سازی: ۴ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۵ ساعت   مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ  ۴ قطعه (سینه) فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری …

  • طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ

      دستور پخت سوفله مرغ و قارچ   لازم نیست سرآشپز درجه یک فرانسوی باشید تا بتوانید سوفله حرفه ای درست کنید. درست کردن آن سخت نیست.در آموزش امروز روش پخت سوفله مرغ و قارچ …

  • طرز تهیه رول مرغ شکم پر غذا با مرغ : طرز تهیه رول مرغ شکم پر غذای شیک و مجلسی

    طرز تهیه رول مرغ شکم پر  رول مرغ شکم پر یک غذای فوق خوشمزه هست که پیشنهاد میکنم حتما درستش کنید و از مزه بی نظیرش لذت ببرید. دربخش آموزش آشپزی با طرز تهیه رول مرغ شکم …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه جوجه کباب تابه ای

      طرز تهیه جوجه کباب تابه ای   جوجه کباب تابه ای طعم بسیار لذیذی دارد، طعمی شبیه جوجه کباب که توصیه میکنم برای یکبار هم که شده آن را امتحان کنید و از طعم …

    • طرز تهیه شامی ازمیری

        مواد لازم: گوشت بره چرخ کرده : نیم کیلو پیاز : یک عدد متوسط تخم مرغ : ۱ عدد جعفری ساطوری شده : ۲ قاشق غذاخوری نان تست : ۲ قطعه زیره : ½ …

      • طرز تهیه مقلوبه مرغ

          طرز تهیه مقلوبه مرغ مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ ۱ کیلو گرم بادمجان ۳ عدد حلقه شده سیب زمینی ۳ عدد حلقه شده گل کلم ۲۵۰ گرم تکه شده آب مرغ ۴ پیمانه پیاز۲  …

        • طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی

          دستور پخت پیراشکی سیب زمینی   پیراشکی سیب زمینی غذایی ساده، خوشمزه و بدون گوشت هست که به راحتی درست میشه. پیراشکی سیب زمینی رو می تونید در مقدار زیاد تهیه کنید و بعد از پخت …

          • طرز تهیه مرغ پورتوریکو

                    مواد اولیه : مرغ  یک تا یک و نیم کیلو خرد شده نمک یک قاشق سوپ خوری برگ بو یک عدد روغن زیتون یک فنجان کره ۴ قاشق سوپ خوری پیاز  …

            • طرز تهیه کباب برگ

                مواد لازم •  ۱٫۵ کیلوگرم گوشت راسته پاک کرده •  دو تا سه عدد پیاز •  یک فنجان روغن زیتون •  فلفل   طرز تهیه ۱ – کباب برگ را می توانیم به هر …

              • ناگت ماهی , غذا با ماهی طرز تهیه ناگت ماهی

                طرز تهیه ناگت ماهی ناگت ماهی غذایی سبک و خوشمزه هست که در مدت زمان کمی آماده سرو میشه. این غذا برای بچه هایی که به ماهی علاقه ندارن مناسبه.   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: …

                • اسنک لقمه ای طرز تهیه اسنک لقمه ای پیش غذای خوشمزه

                  روش پخت اسنک لقمه ای اسنک لقمه ای پیش غذایی خوش طعم و شیک که به سادگی در مدت زمان کمی طبخ میشه. این غذا را می تونین به عنوان میان وعده به فرزندانتون بدین. …

                  • طرز تهیه خمیر پیتزا و پیراشکی

                      طرز تهیه خمیر پیتزا و پیراشکی   قبلا چند روش تهیه خمیر پیتزا تقدیمتون شده و امروز براتون یه دستور دیگه تهیه خمیر پیتزا رو آماده کردم. از این خمیر برای تهیه پیراشکی هم …

                    • طرز تهیه کوکوی قارچ برای گیاهخواران

                      طرز تهیه کوکوی قارچ برای گیاهخواران   کوکوی قارچ ، بسیار خوش طعم و برای کسانی که گیاه خواری می کنند وعده غذایی بسیار لذیذ و مقوی است. قارچها از گیاهانى هستند که به طور …

                      • طرز تهیه سینی کباب ترکی

                          طرز تهیه سینی کباب ترکی سینی کباب ترکی که به اون در ترکی Sini Kebabı یا Tava Kebabı می گن از غذاهای معروف انطاکیه هست و عبارت است از گوشت مخلوط شده با پیاز، …

                        • طرز تهیه خوراک تره فرنگی

                              مواد لازم : تره فرنگی ریز خرد شده : ۲ دسته هویج حلقه حلقه شده : ۴ عدد آب مرغ : ۱/۳ پیمانه کره : ۲ قاشق غذاخوری شکر : ۱ قاشق غذاخوری …

                          • طرز تهیه آش جو مخصوص ماه رمضان

                              طرز تهیه آش جو مخصوص ماه مبارک رمضان   مواد اولیه : کشک ۲۵۰ گرم ادویه و نمک بi مقدار لازم پونه کوهی قاشق غذا خوری سیر دو تا سه حبه پیاز متوسط یک …

                            • طرز تهیه سوپ جو

                              سوپ جو یکی از خوشمزه ترین و سنتی ترین سوپهای ایرانی است.این سوپ یکی از متداولترین و ساده ترین نوع سوپ جو است.   آماده سازی: ۲ ساعت مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۴ ساعت   مواد اولیه …