شنبه , ۵ فروردین , ۱۳۹۶


 

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای

 

جوجه کباب تابه ای طعم بسیار لذیذی دارد، طعمی شبیه جوجه کباب که توصیه میکنم برای یکبار هم که شده آن را امتحان کنید و از طعم دلپذیر آن لذت ببرید.

 

مواد اولیه :
مرغ (مخصوص جوجه کباب) مرغ نیم کیلو
روغن زیتون ۳قاشق سوپخوری
زیتون (برای تزیین) به میزان لازم
نمک به میزان لازم
زعفران (ساییده) نصف قاشق چایخوری
آبلیمو به میزان لازم
پیاز ۲عدد

 

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای

 

طرز تهیه:

۱- ابتدا پیاز را رنده کرده و آب آن را کامل میگیریم و آب آن را روی جوجه های تمیز شده ریخته و ۳قاشق سوپخوری ابلیمو به آنها اضافه میکنیم مقداری زعفران آب کرده و روی آن میریزیم و مواد را داخل ظرف در بسته ای به مدت حداقل ۳ساعت داخل یخچال قرار میدهیم.

۲- داخل تابه ای نچسب و در دار روغن زیتون را گرم کرده و جوجه‌کباب‌ها را داخل آن می‌ریزیم ، در ظرف را گذاشته هر ۱۰ دقیقه یک‌بار جوجه ها را پشت و رو میکنیم تا زمانی که آب جوجه‌کباب کشیده شود و به روغن بیفتد، در این مرحله نمک و دانه‌های زیتون را به غذا اضافه می‌کنیم و پس از دو دقیقه از روی حرارت برمی‌داریم.

 

نکات:

۱)اگر دوست دارید به جای روغن زیتون از کره استفاده کنید.

۲)بهتر است جوجه ها را از شب داخل یخچال قرار دهید تا خوشمزه تر شوند.

۳)اگر دوست دارید افزودنیهای دیگری مثل برگ بو،فلفل دلمه ای، سیر و… را هم به جوجه ها اضافه کنید.

۴)این نوع جوجه را بهتر است با کره و نان سرو کنید.

 

سوران

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه فلافل مرغ

    دستور پخت فلافل مرغ  مواد لازم برای ۶ نفر : مرغ بدون استخوان —— ۲۵۰ گرم نخود ————————- ۲ پیمانه تخم مرغ ——————– ۳ عدد پیاز  ————————-  ۱ عدد شوید ———————— ۲ قاشق سوپخوری ادویه …

  • طرز تهیه کباب برگ

      مواد لازم •  ۱٫۵ کیلوگرم گوشت راسته پاک کرده •  دو تا سه عدد پیاز •  یک فنجان روغن زیتون •  فلفل   طرز تهیه ۱ – کباب برگ را می توانیم به هر …

  • دو روش برای تهیه کیک مرغ

      کیک مرغ های بسیار لذیذ و خوشمزه     مواد لازم برای تهیه کیک مرغ و گردو نان تست ۱ بسته سینه مرغ ۲ عدد تخم مرغ پخته ۲ عدد سس مایونز ۱ لیوان …

  • ته چین کبابی مجلسی ,ته چین لقمه ای طرز تهیه ته چین کبابی مجلسی / ته چین لقمه ای

    دستور پخت ته چین کبابی مجلسی  ته چین کبابی غذایی شیک و مجلسی و بسیار خوشمزس که به دلیل لقمه ای بودن سرو راحتی داره. برای دور چین این غذا از انواع سبزیجات و گوجه …

  • طرز تهیه کباب بلدرچین

      مواد لازم •    بلدرچین ۸ عدد •    خامه  ۲/۱ پیمانه •    زعفران آب شده ۱ قاشق سوپخوری •    کره آب شده  ۵۰ گرم •    روغن زیتون ۴/۱ پیمانه •    آبلیمو  ۲/۱ پیمانه •    نمک …

  • آموزش تصویری فیله کردن سینه مرغ

    ۱) برای فیله کردن اول مرغ را شسته و قسمت سینه آن را جدا کنید و و اجازه دهید کاملا خشک شود. اگر مرغ شما یخ زده بود باید صبر کنید تا کاملا یخ آن …

  • طرز تهیه کباب ترکی

        مواد لازم جهت تهیه کباب ترکی: گوشت چرخ کرده : ۲۵۰ گرم فیله مرغ : ۲۵۰ گرم فلفل دلمه ای : ۱ عدد بزرگ پیاز : ۱ عدد بزرگ قارچ : یک بسته …

  • طرز پخت سینه مرغ به روشی جدید

        طرز پخت سینه مرغ به روشی جدید   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت مواد اولیه برای ۴ نفر: سینه مرغ ۴ عدد ژامبون گوشت ورقه ای ۶ عدد سس خردل ۱/۲ پیمانه …

  • روش تهیه مرغ بریان به صورت تصویری

    آموزش تصویری روش تهیه مرغ بریان   نام این غذای خوشمزه و خوش طعم با ترجمه فارسی مرغ سیاه میشه اما به نظر من جالب نیست و مرغ بریان یا مرغ برشته جالب تره . …

  • طرز تهیه دنده کباب

          آماده سازی: ۱۲ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱۳ ساعت   مواد اولیه برای ۲ نفر : دنده ۵ قطعه (گوسفندی) پیاز  ۱عدد سیر  ۲حبه ماست ۱لیوان برگ بو ۲عدد سس …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه سوپ بروکلی

      مواد لازم : آب مرغ : سه پیمانه پیاز متوسط : ‌۲ عدد کلم بروکلی : نیم کیلو آویشن : یک قاشق چای‌ خوری برگ بو : یک عدد سیر : دو حبه کره : …

    • طرز تهیه سوفله اسفناج

        طرز تهیه سوفله اسفناج   سوفله نوعی دسر سبک و پرهواست که با افزودن مواد به سفیدهٔ تخم مرغ سفت شده و پخت در فر درست می‌شه. آموزش امروز اختصاص داره به طرز تهیه …

      • اسکالوپ مرغ طرز تهیه اسکالوپ مرغ + فیلم آموزشی

        آموزش تصویری روش پخت اسکالوپ مرغ + فیلم آموزشی  اسکالوپ مرغ غذایی ایتالیایی و بسیار راحت و خوش طعم است. اسکالوپ با گوشت بدون استخوان مرغ تهیه می شود که در پخت آن از ادویه و …

        • طرز تهیه کباب چوبی

          مواد لازم • مغز ران گوسفندی با چربی یا فیله گوساله یا راسته گوسفندی: ۱کیلو • پیاز متوسط: ۱ عدد • گوجه فرنگی: ۴ عدد • غوره: ۲۵۰ گرم • دنبه: ۱۰۰ گرم • فلفل …

          • روش ساده پخت ماهی تیلاپیا

              آموزش تصویری روشی ساده برای پخت ماهی تیلاپیا   آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : لیمو ترش تازه یا آبلیمو، فلفل دلمه با توجه به …

            • طرز تهیه سوپ سرد گوجه فرنگی اموزش پخت انواع سوپ طرز تهیه سوپ سرد گوجه فرنگی

              سوپ سرد گوجه فرنگی در فصل تابستان بسیار مطبوع می باشد. مواد لازم برای ۶ نفر گوجه فرنگی رسیده قرمز – ۲ کیلو گرم ژامبون – ۱۵۰ گرم خیار کوچک – ۲ تا ۳ عدد لیمو …

              • طرز تهیه سینی کباب ترکی

                  طرز تهیه سینی کباب ترکی سینی کباب ترکی که به اون در ترکی Sini Kebabı یا Tava Kebabı می گن از غذاهای معروف انطاکیه هست و عبارت است از گوشت مخلوط شده با پیاز، …

                • دو روش برای تهیه کیک مرغ

                    کیک مرغ های بسیار لذیذ و خوشمزه     مواد لازم برای تهیه کیک مرغ و گردو نان تست ۱ بسته سینه مرغ ۲ عدد تخم مرغ پخته ۲ عدد سس مایونز ۱ لیوان …

                  • نمونه های تزیین ماست و خیار (۳)

                    عکسهایی از تزیین زیبای ماست و خیار   ماست یکی از لبنیاتی است که در سفره بیشتر ایرانیان پیدا می شود. خیلی وقت ها برای مهمانی ها هم از ماست و خیار یا ترکیبات دیگر …

                    • میگو پلو , غذا با میگو طرز تهیه میگو پلو مجلسی با میگوهای ریز ارزان

                      دستور پخت میگو پلو با میگوهای ریز و ارزان  یکی از غذهای خوشمزه و مقوی جنوبی میگو پلو است. این غذا بسیار مقرون به صرفه است زیرا در تهیه آن از میگوی ریز استفاده می‌شود که …

                      • طرز تهیه استیک با سس قارچ (۲)

                            کمتر کسی پیدا میشه که از طعم قارچ بدش بیاد. سس قارچ برای بسیاری از غذاها از جمله استیک ها استفاده میشه. در ادامه دستور تهیه استیک با سس قارچ تقدیمتون میشه . …

                        • بادمجان سوخاری طرز تهیه بادمجان سوخاری به روشی دیگر

                          دستور پخت بادمجان سوخاری با پنیر پارمزان  بادمجان سوخاری یک پیش غذای گیاهی (اردور) خوشمزس که به عنوان میان وعده هم سرو میسه. مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسبه. بادمجون در این خوراکی خوشمزه …

                          • طرز تهیه رولت ته چین مرغ

                            رولت ته چین مرغ غذایی شیک و بسیار لذیذ است.   آماده سازی : ۱۲۰ دقیقه  پخت : ۱۲۰ دقیقه    مواد لازم جهت تهیه رولت ته چین مرغ برای ۵ نفر : مرغ متوسط۱ …

                            • طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای

                              طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای سبز   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه    مواد اولیه برای ۲ نفر : برنج ۱/۳ فنجان آب ۲/۳ فنجان فلفل …