سه شنبه , ۵ اردیبهشت , ۱۳۹۶

جوجه کباب با فیله و سس

طرز تهیه جوجه کباب با فیله

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۳۰ دقیقه

 مواد اولیه برای ۴ نفر:

سس ۱/۳ فنجان (+ مقدار بیشتر برای سرو)

سس فلفل ۱ قاشق غذاخوری

سینه مرغ ۴ عدد (بدون پوست و استخوان – حبه شده به اندازه ۲٫۵ سانتیمتری)

پیاز  ۲۴ تکه (پیاز قرمز – تکه های ۲٫۵ سانتیمتری)

گوشت قرمز ۱۲ تکه (فیله حبه شده)

نمک به مقدار لازم

فلفل سیاه به مقدار لازم

سیخ ۱۲ عدد (سیخ کباب چوبی (خیس خورده در آب به مدت دو ساعت))

طرز تهیه:

برای تهیه جوجه کباب با فیله ابتدا درون یک کاسه بزرگ، سس و سس فلفل را مخلوط کنید و بعد مرغ ها را به مخلوط اضافه کنید و خوب ترکیب کنید.
روی کاسه را ببندید و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید. بعد از آن مرغ را از داخل مواد بیرون بیاورید و داخل یک بشقاب یا یک سینی که با کاغذ حوله ای پوشانده شده، قرار دهید. مرغ ها را با کاغذ حوله ای دیگری خشک کنید.
۳٫۵ سانتیمتر از پایین هر سیخ را پیاز قرار دهید بعد از پیاز ها تکه های فیله و بعد جوجه و بعد دوباره تکه های فیله را قرار دهید (داخل هر سیخ ۴ تا ۵ تکه جوجه باشد) و در آخر هر سیخ یک تکه پیاز قرار دهید.
وقتی مرحله به سیخ کشیدن جوجه، فیله و پیاز به پایان رسید، روی هر سیخ نمک و فلفل بپاشید. سیخ ها را روی منقل با حرارت ملایم قرار دهید و هر سه دقیقه یکبار سیخ ها را بچرخانید تا گوشت ها کاملا مغز پخت شوند (زمان نهایی برای پخت ۱۲ دقیقه می باشد). بعد از پخته شدن کبابها را با سس سرو کنید.

 

 

فود سوران



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه کباب برگ زعفرانی

    طرز تهیه کباب برگ زعفرانی آماده سازی: ۸ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۹ ساعت مواد اولیه برای ۲ نفر : کره ۵۰گرم روغن زیتون ۴قاشق غذاخوری زعفران به میزان لازم پیاز  ۲عدد گوشت …

  • طرز تهیه مقلوبه مرغ

      طرز تهیه مقلوبه مرغ مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ ۱ کیلو گرم بادمجان ۳ عدد حلقه شده سیب زمینی ۳ عدد حلقه شده گل کلم ۲۵۰ گرم تکه شده آب مرغ ۴ پیمانه پیاز۲  …

  • طرز تهیه دلمه برگ مو

    طرز تهیه دلمه برگ مو   مواد لازم : برگ مو  : نیم کیلو گرم مخلوط سبزی دلمه شامل نعنا، مرزه، ترخون، ریحان، گشنیز، تره، شِوید و جعفری که البته هر چه میزان سبزی‌های معطر …

  • طرز تهیه کباب مرغ تند

    این کباب مرغ غذای کشور مراکش است.   آماده سازی: ۴ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۵ ساعت   مواد اولیه برای ۴ نفر : مرغ  ۴ قطعه (سینه) فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری …

  • طرز تهیه پاستا لقمه ای بدون فر

      طرز تهیه پاستا لقمه ای بدون فر   پاستا لقمه ای غذایی راحت و لذیذه که برای مراسم تولد، یا عصرونه بسیار مناسبه. می تونین به عنوان پیش غذا هم سرو کنین. این غذا …

  • طرز تهیه خوراک کدو

    طرز تهیه خوراک کدو سبز   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر : نمک و فلفل به مقدار لازم شنبلیله خشک به مقدار لازم کدو ۳ عدد پیاز ۱ …

  • طرز تهیه بادمجان شکم پر

    آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت   مواد اولیه برای ۳ نفر : رب گوجه ۱ قاشق غذا خوری نمک به میزان لازم روغن۴ قاشق غذا خوری پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم پیاز ۱ عدد (بزرگ) قارچ …

  • طرز تهیه پیراشکی سبزیجات

    روش پخت پیراشکی سبزیجات به شکل انار   دوستان یه غذای ساده که من گوشت نریختم وبه جاش از سبزیجات استفاده کردم طعمش هم خوب شد بود. مواد لازم برای تهیه خمیر : آرد ۲ …

  • نمونه های تزیین ماست و خیار (۲)

    تصاویری از تزیین ماست و خیار   ماست و خیار یکی از چاشنی‌های ایرانی است که مواد اصلی آن ماست و خیار است و در هر نقطه از ایران به سبک خاصی تهیه می‌شود. برای …

  • قیمه نثار, قیمه نساء طرز تهیه قیمه نثار قزوینی / قیمه نساء

    قیمه نثار غذایی تشریفاتی و خوش عطر قیمه نثار اصالتاً غذایی قزوینی است که در گویش عامیانه به غلط قیمه نساء خوانده می شود. در قزوین ادویه ای موجود است به نام ادویه مخصوص قیمه نثار …

  • طرز تهیه فیش اند چیپس (fish and chips)

      طرز تهیه فیش اند چیپس (fish and chips)   فیش اند چیپس fish and chips یا ماهی و سیب زمینی سرخ شده یکی از غذاهای محبوب در کشورهای بریتانیایی است که در مطلب امروز  …

  • طرز تهیه آلبالو پلو + عکس

    دستور پخت آلبالو پلو   فصل تابستونه و گرمی بازار آلبالو ، برای همین امروز براتون روش پخت آلبالو پلو رو درنظر گرفتیم. آلبالو پلو  از غذاهایی هست که در تابستون بیشتر از هر وقتی …

  • طرز تهیه کوفته قارچ

    آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۲ نفر : فلفل به میزان لازم نمک به میزان لازم تخم مرغ  ۱عدد رب گوجه فرنگی …

  • پیراشکی اسفناج پیراشکی اسفناج غذایی سالم و خوشمزه

    طرز تهیه پیراشکی اسفناج پیراشکی اسفناج پیش غذایی سالم، سبک و خوشمزه است. این پیراشکی خوش طعم برای جشن تولد، پیک نیک و صبحانه و عصرانه مناسب است.   آماده سازی : ۴۵ دقیقه پخت : ۳۰ …