جمعه , ۴ فروردین , ۱۳۹۶


ته چین قارچ و بادمجان
آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت انتظار: ۲ ساعت
مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه

 

مواد اولیه برای ۳ نفر :

زعفران به میزان لازم

زرده‌ تخم مرغ ۳ عدد

خلال پسته به میزان لازم

ماست ۱ لیوان سرخالی

برنج ۲ لیوان

خلال بادام به میزان لازم

زرشک به میزان لازم

آبلیمو ۱قاشق غذاخوری

قارچ  ۲۰۰ گرم

پیاز  ۲ قاشق غذاخوری (سرخ کرده)

 

ته چین قارچ و بادمجان 

ته چین قارچ و بادمجان ته چینی کاملا گیاهی و بسیار خوشمزه است و تهیه و طبخ ان بسیار ساده و سریع است.این ته چین بسیار مناسب طرفداران بادمجان و قارچ و بیماران دیابتی است.

 

طرز تهیه:

ابتدا بادمجانها را حلقه حلقه کرده و بعد سرخ می کنیم. قارچها را با آب لیموترش و کمی نمک در روغن تفت می دهیم تا آب قارچ کشیده شود.و تقریبا قارچ کمی نمناک باشد.
برنج خیس کرده را آبکش می کنیم و آن را کمی زودتر از حد معمول برمیداریم تا به اصطلاح کمی زنده تر باشد. ماست، زرده ی تخم مرغ، زعفران، نمک، دو سوم از روغن (ذوب شده و سرد شده) و یک سوم از برنج را به طور کامل با هم مخلوط می کنیم. در قابلمه ای نچسب باقی مانده ی روغن را می ریزیم سپس از مواد ته چین در آن ریخته و کاملاً با کفگیر آن را صاف می کنیم.
روی مواد ته چین بادمجانهای سرخ شده را می چینیم و کمی نمک می پاشیم.
یک سوم دیگر از برنج سفید را روی بادمجانها می ریزیم و صاف می کنیم. قارچ های تفت داده را با پیاز داغ روی برنج سفید می ریزیم، دوباره صاف می کنیم. کمی روغن و آب و زعفران را با هم مخلوط می کنیم و به صورت نقطه ای روی برنج می دهیم. درب قابلمه را گذاشته و روی حرارت زیاد می گذاریم تا اصطلاحا دم بیندازد. روی حرارت ملایم (با شعله پخش کن) گذاشته تا به مدت ۴۵ دقیقه کاملاً دم بکشد. در ظرف دلخواه ته چین را برمی گردانیم و باکمی پیازداغ خلال پسته، خلال بادام و زرشک تزیین می کنیم.
زرشک را پاک کرده و بعد از چندبار شستن در آبکش می ریزیم.
در تابه کوچکی یک قاشق روغن را روی حرارت ملایم کمی داغ می کنیم زرشک را به روغن اضافه کرده، به مدت ۳۰ ثانیه تفت می دهیم، سپس زعفران را افزوده و به مدت یک دقیقه تفت دادن را ادامه می دهیم.

 

 نکات:

۱)خلال بادام را برای تزیین از قبل در آب و شکر خیس می کنیم تا نرم شود، سپس در آبکش می ریزیم و بعد در کمی روغن به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت می دهیم.
۲)بهتر است برای تهیه غذا از ماست خامه ای استفاده کنید.
۳)بهترین گزینه برای تزیین و سرو به همراه غذا پوره سیب زمینی است.
۴)میتوانید زرشک را داخل مواد ته چین هم قرار دهید.
۵)سعی کنید بادمجانها را تا حد ممکن نازک ببرید و سرخ کنید تا طعم لذیذ تری به غذایتان بدهند.
نوش جان

 

فودسوران



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • طرز تهیه ته چین ماهی

        ته چین ها انواع بسیار زیادی دارند و طرفداران آنها در سفره های ایرانی کم نیستند. در این بین ته چین ماهی شاید کمتر مورد توجه قرار گرفته باشد و آن هم به …

  • خوراک سبزی پلو با ماهیچه به سبک پسران کریم طرز تهیه سبزی پلو با ماهیچه (سبک پسران کریم)

    طرز تهیه خوراک سبزی پلو با ماهیچه (به سبک پسران کریم)   این روش پخت سبزی پلو با ماهیچه که به روش پخت پسران کریم شهرت داره در سایت شف آرتیست منتشر شده. اولین بار طبق اون دستور …

  • طرز تهیه شور ماهی پلو بوشهری

    آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت مواد اولیه : برای ۴ نفر ماهی ۱عدد (شور) کشمش ۱تا۲پیمانه گرد لیمو ۱قاشق سوپخوری زردچوبه ۱قاشق چایخوری پیاز پیاز ۱قاشق سوپخوری (سرخ شده) …

  • میگو پلو , غذا با میگو طرز تهیه میگو پلو مجلسی با میگوهای ریز ارزان

    دستور پخت میگو پلو با میگوهای ریز و ارزان  یکی از غذهای خوشمزه و مقوی جنوبی میگو پلو است. این غذا بسیار مقرون به صرفه است زیرا در تهیه آن از میگوی ریز استفاده می‌شود که …

  • طرز تهیه رولت ته چین مرغ

    رولت ته چین مرغ غذایی شیک و بسیار لذیذ است.   آماده سازی : ۱۲۰ دقیقه  پخت : ۱۲۰ دقیقه    مواد لازم جهت تهیه رولت ته چین مرغ برای ۵ نفر : مرغ متوسط۱ …

  • طرز تهیه کلم پلو ی شیرازی

    طرز تهیه کلم پلو ی شیرازی     مواد لازم : سبزی( شوید،تره،ریحان،جعفری) :  نیم کیلو زردچوبه :۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل و روغن :  به میزان لازم برنج : نیم کیلو کلم خرد …

  • طرز تهیه ته دیگ بال مرغ (ته چین بال مرغ)

      طرز تهیه برنج با ته دیگ بال مرغ (ته چین بال مرغ)   برنج با ته دیگ بال مرغ یا ته چین بال مرغ غذایی لذیذ و خوش طعم با ظاهری زیبا و اشتها …

  • روش دم کردن برنج مجلسی, طرز تهیه برنج آبکش نکات مهم پخت و دم کردن برنج آبکشی مجلسی که نو عروسان باید بدانند

    ترفندهای پخت و دم کردن برنج مجلسی پختن پلو و چلو با کیفیت خوب، پایه آشپزی ایرانی است. پس اولین چیزی که بهتر است در آشپزی یاد بگیرید، روش صحیح پخت و دم کردن برنج …

  • نمونه های تزئین پلو و چلو – ۲

      تصاویری از تزئین پلو و چلو مجلسی (۲) پلو در آشپزی ایرانی به برنجی گفته می شود که با مواد دیگری مانند انواع گوشت، سبزیجات، حبوبات و خشکبار و حتی انواع ادویجات، طبخ می‌شود …

  • قیمه نثار, قیمه نساء طرز تهیه قیمه نثار قزوینی / قیمه نساء

    قیمه نثار غذایی تشریفاتی و خوش عطر قیمه نثار اصالتاً غذایی قزوینی است که در گویش عامیانه به غلط قیمه نساء خوانده می شود. در قزوین ادویه ای موجود است به نام ادویه مخصوص قیمه نثار …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه پوره سیب زمینی و فلفل دلمه ای

        مواد لازم: سیب‌زمینی بزرگ : ۴ عدد شیر : ۲ پیمانه آرد  :۳ قاشق غذاخوری نمک : ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه و قرمز : ۱/۴ قاشق چایخوری پودر سیر : ۱/۴ قاشق …

    • طرز تهیه املت قارچ و سبزی رژیمی

        طرز تهیه املت قارچ و سبزی غذایی که جلوی چاق شدن شما را می گیرد   مواد اولیه برای ۴ نفر : تخم‌مرغ (زرده و سفیده جدا) ۴عدد نمک یک‌ چهارم قاشق غذاخوری شیر (کم چرب) …

      • طرز تهیه کتلت کدو سبز رژیمی

            آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۲ نفر : فلفل به میزان لازم نمک به میزان لازم تخم مرغ ۱ عدد آردنصف لیوان پیاز۱عدد کدو سبز ۴ عدد ماست …

        • طرز تهیه راتاتوی - خوراک سبزیجات فرانسوی طرز تهیه راتاتوی – خوراک سبزیجات فرانسوی

          طرز تهیه راتاتوی – خوراک سبزیجات فرانسوی   راتاتوی یک غذای فرانسوی است که با سبزیجات مختلف درست میشه! راتاتوی یک غذای کاملا گیاهیه و برای گیاهخواران عزیز مناسبه! این غذا بسیار کم کالریه. در …

          • روش تهیه غذاهای رژیمی فوری و سبک

              غذاهای رژیمی سبک، فوری و کم کالری اگه وقت ندارین ناهار درست کنین و به دنبال روش تهیه غذاهای رژیمی کم کالری و فوری هستین در ادامه مطلب با ما همراه باشین. ۱ – …

            • طرز تهیه سالاد مرغ ، خیار و گوجه

              طرز تهیه سالاد مرغ ، خیار و گوجه   آماده سازی: ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر: روغن زیتون ۵ قاشق غذاخوری سینه مرغ ۴۵۰ گرم نمکبه مقدار لازم فلفل سیاه به مقدار لازم سرکه۱/۴ فنجان …

              • طرز تهیه سالاد گل کلم رژیمی (ایتالیایی)

                  آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر: گل کلم۱عدد (کوچک) تن ماهی۲قاشق سوپخوری زیتون سبز۱۰عدد خیار شور۳عدد نخود فرنگی۲قاشق سوپخوری فلفل دلمه ای نصف ۱عدد سرکه۱قاشق غذاخوری روغن زیتون …