سه شنبه , ۵ اردیبهشت , ۱۳۹۶

ته چین قارچ و بادمجان

آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت انتظار: ۲ ساعت
مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه

 

مواد اولیه برای ۳ نفر :

زعفران به میزان لازم

زرده‌ تخم مرغ ۳ عدد

خلال پسته به میزان لازم

ماست ۱ لیوان سرخالی

برنج ۲ لیوان

خلال بادام به میزان لازم

زرشک به میزان لازم

آبلیمو ۱قاشق غذاخوری

قارچ  ۲۰۰ گرم

پیاز  ۲ قاشق غذاخوری (سرخ کرده)

 

ته چین قارچ و بادمجان ته چین قارچ و بادمجان ته چینی کاملا گیاهی و بسیار خوشمزه است و تهیه و طبخ ان بسیار ساده و سریع است.این ته چین بسیار مناسب طرفداران بادمجان و قارچ و بیماران دیابتی است.

 

طرز تهیه:

ابتدا بادمجانها را حلقه حلقه کرده و بعد سرخ می کنیم. قارچها را با آب لیموترش و کمی نمک در روغن تفت می دهیم تا آب قارچ کشیده شود.و تقریبا قارچ کمی نمناک باشد.
برنج خیس کرده را آبکش می کنیم و آن را کمی زودتر از حد معمول برمیداریم تا به اصطلاح کمی زنده تر باشد. ماست، زرده ی تخم مرغ، زعفران، نمک، دو سوم از روغن (ذوب شده و سرد شده) و یک سوم از برنج را به طور کامل با هم مخلوط می کنیم. در قابلمه ای نچسب باقی مانده ی روغن را می ریزیم سپس از مواد ته چین در آن ریخته و کاملاً با کفگیر آن را صاف می کنیم.
روی مواد ته چین بادمجانهای سرخ شده را می چینیم و کمی نمک می پاشیم.
یک سوم دیگر از برنج سفید را روی بادمجانها می ریزیم و صاف می کنیم. قارچ های تفت داده را با پیاز داغ روی برنج سفید می ریزیم، دوباره صاف می کنیم. کمی روغن و آب و زعفران را با هم مخلوط می کنیم و به صورت نقطه ای روی برنج می دهیم. درب قابلمه را گذاشته و روی حرارت زیاد می گذاریم تا اصطلاحا دم بیندازد. روی حرارت ملایم (با شعله پخش کن) گذاشته تا به مدت ۴۵ دقیقه کاملاً دم بکشد. در ظرف دلخواه ته چین را برمی گردانیم و باکمی پیازداغ خلال پسته، خلال بادام و زرشک تزیین می کنیم.
زرشک را پاک کرده و بعد از چندبار شستن در آبکش می ریزیم.
در تابه کوچکی یک قاشق روغن را روی حرارت ملایم کمی داغ می کنیم زرشک را به روغن اضافه کرده، به مدت ۳۰ ثانیه تفت می دهیم، سپس زعفران را افزوده و به مدت یک دقیقه تفت دادن را ادامه می دهیم.

 

 نکات:

۱)خلال بادام را برای تزیین از قبل در آب و شکر خیس می کنیم تا نرم شود، سپس در آبکش می ریزیم و بعد در کمی روغن به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت می دهیم.
۲)بهتر است برای تهیه غذا از ماست خامه ای استفاده کنید.
۳)بهترین گزینه برای تزیین و سرو به همراه غذا پوره سیب زمینی است.
۴)میتوانید زرشک را داخل مواد ته چین هم قرار دهید.
۵)سعی کنید بادمجانها را تا حد ممکن نازک ببرید و سرخ کنید تا طعم لذیذ تری به غذایتان بدهند.
نوش جان

 

فودسوران



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:



نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه پیاز شکم پر

        مواد لازم : پیاز متوسط : ۱۰عدد گوشت چرخ کرده : ۲۵۰گرم کرفس ریز خرد شده : ۳ساقه نمک و فلفل : به اندازه کافی سیر له شده : ۳حبه اسفناج ریز خرد …

  • طرز تهیه ماهی قزل آلا با لایه لیمو و نعنا

          ماهی حاوی پروتئین است و جایگاهی ویژه در یک برنامه غذایی سالم دارد، اما وقتی با مواد مغذی دیگر ترکیب شود تبدیل به یک وعده ی فوق العاده می شود. ما این …

  • طرز تهیه کتلت کدو سبز رژیمی

        آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۲ نفر : فلفل به میزان لازم نمک به میزان لازم تخم مرغ ۱ عدد آردنصف لیوان پیاز۱عدد کدو سبز ۴ عدد ماست …

  • طرز تهیه سالاد بلوچیز با ژامبون

    ترکیب اسفناج، کلم قرمز، بلوچیز و ژامبون دودی به همراه سس خردل در سالاد بلوچیز یعنی یک طعم استثنایی.   ارزش غذایی سالاد بلوچیز با ژامبون دودی و سس خردل در هر وعده شامل: ۵۵۹ …

  • طرز تهیه سالاد گل کلم رژیمی (ایتالیایی)

    آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر: گل کلم۱عدد (کوچک) تن ماهی۲قاشق سوپخوری زیتون سبز۱۰عدد خیار شور۳عدد نخود فرنگی۲قاشق سوپخوری فلفل دلمه ای نصف ۱عدد سرکه۱قاشق غذاخوری روغن زیتون ۱ …

  • طرز تهیه کیک اسفناج- ویژه گیاه خواران

      کیک اسفناج- ویژه گیاه خواران   زمان پخت کیک اسفناج  : ۳۰دقیقه   مواد لازم: برگ اسفناج (پاک و خردشده) : ۲۰۰ گرم تخم مرغ : ۳ عدد شکر (نرم و دانه ریز) : …

  • طرز تهیه املت قارچ و سبزی رژیمی

      طرز تهیه املت قارچ و سبزی غذایی که جلوی چاق شدن شما را می گیرد   مواد اولیه برای ۴ نفر : تخم‌مرغ (زرده و سفیده جدا) ۴عدد نمک یک‌ چهارم قاشق غذاخوری شیر (کم چرب) …

  • طرز تهیه املت سبزیجات

    طرز تهیه املت سبزیجات   املت (omelette) یه غذای ساده و خوشمزه است که هر کسی می تونه در یه زمان کوتاه بپزه. امروز براتون آموزش پخت املتی رو درنظر گرفتیم که در اون از …

  • طرز تهیه نیمروی بدون روغن

    طرز تهیه نیمروی بدون روغن و بسیار خوشمزه مواد اولیه برای ۱ نفر : تخم مرغ  ۱عدد نان تست ۱عدد سرکه سیب ۲قاشق غذاخوری نمک به میزان لازم فلفل به میزان لازم طرز تهیه : …

  • طرز تهیه سالاد مرغ ، خیار و گوجه

    طرز تهیه سالاد مرغ ، خیار و گوجه   آماده سازی: ۳۰ دقیقه   مواد اولیه برای ۴ نفر: روغن زیتون ۵ قاشق غذاخوری سینه مرغ ۴۵۰ گرم نمکبه مقدار لازم فلفل سیاه به مقدار لازم سرکه۱/۴ فنجان …

  • دمی پلو پوست کدو, نحوه پخت دمی پلو پوست کدو, طرز تهیه دمی پلو با کدو, طرز تهیه کدو پلو, نحوه پخت دمی پلو, طرز تهیه پلو با پوست کدو, طرز تهیه انواع پلو, آموزش آشپزی, سایت آشپزی طرز تهیه دمی پلو پوست کدو

    طرز تهیه دمی پلو پوست کدو   دمی پلو پوست کدو یک دستور جدید و متفاوت و خوشمزه است. دمی پلو پوست کدو کاملا گیاهی است که درست کردن آن وقت زیادی نمی برد. آماده …

  • طرز تهیه سالاد لوبیای سفید و گوجه گیلاسی

    طرز تهیه سالاد لوبیای سفید و گوجه گیلاسی   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۴۵ دقیقه مواد اولیه برای ۶ نفر : لوبیای سفید یک کنسرو گوجه فرنگی گیلاسی ۱۰۰ گرم (نصف …

  • طرز تهیه پوره سیب زمینی و فلفل دلمه ای

        مواد لازم: سیب‌زمینی بزرگ : ۴ عدد شیر : ۲ پیمانه آرد  :۳ قاشق غذاخوری نمک : ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه و قرمز : ۱/۴ قاشق چایخوری پودر سیر : ۱/۴ قاشق …

  • پخت اسنک رژیمی, نحوه پخت اسنک رژیمی, مواد لازم برای اسنک رژیمی, طرز پخت اسنک رژیمی, طرز تهیه انواع اسنک, پخت انواع غذاهای رژیمی, آموزش آشپزی, سایت آشپزی, پخت انواع اسنک, طرز تهیه اسنک در خانه طرز تهیه اسنک رژیمی

    طرز تهیه اسنک رژیمی   مواد لازم : مناسب برای یک عدد نان تست : رژیمی یک عدد ژامبون بدون چربی یا کم چرب : ۶۰ گرم (حدود چهار ورق) زرده تخم مرغ : یک …