پنج شنبه , ۳ فروردین , ۱۳۹۶


 

طرز تهیه تمپورای میگو

 
این مقدار تمپورای میگو مناسب برای یک نفر است و اگر بعنوان پیش غذا استفاده شود برای دو نفر کافیست .
 

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۵ دقیقه
مجموعاً: ۲۰ دقیقه

 
مواد اولیه برای ۲ نفر :
نمک (برای تهیه خمیر تمپورا)۱/۴ قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ (برای تهیه خمیر تمپورا)۱ عدد
بیکینگ پودر (برای تهیه خمیر تمپورا)۱/۲ قاشق چایخوری
آرد سفید (برای تهیه خمیر تمپورا)۱۰۰ گرم
پودر نشاسته ذرت۳-۴ قاشق غذاخوری
میگو درشت۱۰ عدد
آب سرد (برای تهیه خمیر تمپورا)۲۰۰ میلی لیتر

 

تمپورای میگو - غذاهای دریایی - پیش غذای مجلسی

یکی از معمول‌ترین غذاها در آشپزی ژاپنی است. در خارج از ژاپن تمپورا یکی از نمادهای غذاهای ژاپنی به شمار می‌آید. در این نوع غذا انواع خوراک‌های دریایی، سبزیجات و سبزیجات کوهی ایتدا در داخل مایعی از تخم مرغ و آرد فرو برده شده و سپس در روغن داغ و فراوان سرخ می‌شود. برای چاشنی از سس سویا استفاده می‌شود.

تمپورای میگو - غذاهای دریایی - پیش غذای مجلسی

میگو ها را تمیز کنید و سپس میگو را به صورت صاف در آورده و با کارد شیار هایی روی شکم آن ایجاد کنید و مراقب باشید قطع نکنید . با این شیار ها میگو از خمیدگی بیرون آمده و صاف خواهد شد .

تمپورای میگو - غذاهای دریایی - پیش غذای مجلسی
تمپورای میگو

 

طرز تهیه خمیر تمپورا :
برای تهیه خمیر , بکینگ پودر و نمک و آرد را مخلوط کرده و سپس الک کنید و داخل کاسه بریزید .
زرده را با همزن بزنید و سپس آب یخ و دو قطعه یخ به آن اضافه کنید . این به منظور ایجاد برودت زیاد در خمیر انجام میشود که در حالت پفکی میگو و تمپورا تاثیر زیادی دارد . زیرا با شوک حرارتی که در میگوی خمیرپوش که دمای پایینی دارد , ایجاد میشود یک تمپورای کریسپی و کرانچی به عبارتی دیگر ترد و پفکی و خوش ریختی خواهید داشت . 

تمپورای میگو

اکنون مایه تخم مرغی را با آرد کم کم مخلوط کنید این مایه نباید کاملا همزده شود و یا یکدست شود . مانند مایه کیک اسفنجی باید حباب های اکسیژن داخلش باقی بماند و گلوتن یا حالت چسبناک خمیر تشکیل نشود .

تمپورای میگو

در انجام این مراحل باید کمی تعجیل کرد . میگو ها باید کاملا خشک باشند . اکنون نشاسته ذرت را یا الک روی میگوها بپاشید .

 تمپورای میگو

میگوها را چند مرتبه داخل خمیر آغشته کرده اگر لازم بود مجددا نشاسته بپاشید و مجددا داخل خمیر فرو کنید . یعنی دو یا سه بار میگو را پوشش دهید .

تمپورای میگو

روغن را داخل ظرفی پر کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا داغ شود .
برای اینکه مطمئن شوید که روغن به درجه مناسب حدود ۱۷۰ درجه رسیده و میتوانید میگو ها را خوب سرخ کنید یک یا دو سیخ چوبی را داخل روغن کنید اگر اطرافش حباب ظاهر شد روغن آماده است . 

تمپورای میگو

اکنون به مدت دو تا سه دقیقه میگو ها را داخل روغن غوطه ور کنید . مقدار میگوهای داخل روغن نباید زیاد باشد زیرا دمای روغن پایین میاید و نتیجه دلخواه گرفته نمیشود .

تمپورای میگو
تمپورای میگو

 

www.sooran.com

 



این مطلب مفید بود ؟
1 از 52 از 53 از 54 از 55 از 5
Loading...

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید:




نظر یا پرسش خود را بیان کنید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با مطلب و مجله، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  • لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • در غیر این صورت، «تصویر زندگی» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نام(لازم)

ایمیل(لازم)

در این رابطه بیشتر بخوانید
  • ساندویچ میگو , غذا با میگو  طرز تهیه ساندویچ میگو شامی شبک و خوشمزه | ساندویچ ساده و سبک

     دستور پخت ساندویچ میگو شام ساده و سبک اگر شما هم دیر به منزل می رسید و برای درست کردن و تهیه شام فرصت بسیار کمی دارید ما به شما پیشنهادی می کنیم ساندویچ میگو …

  • طرز تهیه ماهی و سبزیجات

      طرز تهیه ماهی و سبزیجات در فر ( رژیمی، راحت و سریع)   ماهی و سبزیجات هم یه غذای رژیمیه و هم خیلی دلچسب و خوشمزس. با مقداری سالاد می تونه غذای کاملی باشه. …

  • طرز تهیه میگو سوخاری

                           طرز تهیه میگو سوخاری    مواد اولیه: میگو ۵۰۰گرم تخم مرغ ۳عدد آردسوخاری به میزان لازم بیکینگ پودریک قاشق چایخوری زعفران به مقدار دلخواه …

  • طرز تهیه کباب میگو

      مواد لازم •    یک کیلوگرم میگوی بدون سر •    نصف استکان روغن مایع •    ۴ قاشق غذاخوری آب پیاز •    ۲ قاشق غذاخوری زعفران آب شده •    یک قاشق چای خوری فلفل •    نمک …

  • طعم دار کردن ماهی

        ● شناخت ماهی سطح بدن ماهی باید براق و درخشان  باشد. اگر بخشی از فلس ماهی کنده شده است یا فلس ماهی را با دست کشیدن روی  آن می‌توانید جدا کنید، از خرید آن خودداری …

  • طرز تهیه میگو کنجدی

    میگو کنجدی   مواد لازم: میگو پوست کنده ۵۰۰ گرم سس سویا ۴ قاشق غذاخوری روغن کنجد۲ قاشق غذاخوری آب لیمو تازه ۴ قاشق چایخوری سیر خرد کرده ۲ حبه روغن نباتی ۱ قاشق غذاخوری …

  • طرز تهیه ماهی پفکی چینی

      طرز تهیه ماهی پفکی چینی   ماهی پفکی علاوه بر اینکه ظاهر زیبایی داره خیلی هم خوش طعم و اشتها آوره . بخصوص برای بچه ها.   مواد لازم : آرد سفید : یک …

  • طرز تهیه ماهی قزل آلا با لایه لیمو و نعنا

          ماهی حاوی پروتئین است و جایگاهی ویژه در یک برنامه غذایی سالم دارد، اما وقتی با مواد مغذی دیگر ترکیب شود تبدیل به یک وعده ی فوق العاده می شود. ما این …

  • طرز تهیه ماهی شکم پر بدون فر

        آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت مواد اولیه برای ۲ نفر : آبلیمو به میزان لازم سیر  ۱تا۲حبه انار ۳قاشق غذاخوری (جنگلی و ساییده شده (از رب انار …

  • طرز تهیه کتلت تن ماهی

    طرز تهیه کتلت تن ماهی زمان لازم برای تهیه کتلت تن ماهی : آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر: سیب زمینی (بزرگ) ۴ عدد تن ماهی ۱ …

مطالب قبلی این بخش
  • طرز تهیه شور ماهی پلو بوشهری

    آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت مواد اولیه : برای ۴ نفر ماهی ۱عدد (شور) کشمش ۱تا۲پیمانه گرد لیمو ۱قاشق سوپخوری زردچوبه ۱قاشق چایخوری پیاز پیاز ۱قاشق سوپخوری (سرخ شده) …

    • طرز تهیه ماهی سالمون گریل شده با شلیل

      طرز تهیه ماهی سالمون گریل شده با شلیل   آماده سازی: ۱۵ دقیقه مدت انتظار: ۱۵ دقیقه مجموعاً: ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۲ نفر: ماهی سالمون ۲ عدد فیله ی ۱۸۰ گرمی (به قطر …

      • طرز تهیه شارلوت الویه

          طرز تهیه شارلوت الویه   در این مطلب روشی جالب برای تزیین سالاد الویه مجالس رو بهتون آموزش میدیم. شارلوت الویه ظاهری زیبا داره و مناسب برای عصرانه و جشن تولدهاست .   مواد …

        • طرز تهیه استیک با سس قارچ

          طرز تهیه استیک با سس قارچ مواد لازم: برای سس قارچ: آب گوشت  :  یک پیمانه آرد سفید  :  یک قاشق سوپ خوری کره  :  ۲۵۰گرم قارچ تازه  :  ۲۵۰گرم شیر  :  یک پیمانه نمک …

          • طرز تهیه سالاد بیکن مرغ

              مواد لازم برای تهیه سالاد بیکن مرغ : سینه مرغ سرخ شده : ۴ برش مرغ پخته و ریش ریش شده : ۲ پیمانه هویج خرد شده : ۱ و ۱/۲ پیمانه سس مایونز …

            • طرز تهیه سوپر رولت مرغ و رول کدو بادمجان

              طرز تهیه سوپر رولت مرغ با سس مخصوص و رول کدو بادمجان   آماده سازی: ۳۰ دقیقه مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت     سوپر رولت مرغ با سس مخصوص و رول کدو …

              • طرز تهیه کباب ترکی

                    مواد لازم جهت تهیه کباب ترکی: گوشت چرخ کرده : ۲۵۰ گرم فیله مرغ : ۲۵۰ گرم فلفل دلمه ای : ۱ عدد بزرگ پیاز : ۱ عدد بزرگ قارچ : یک بسته …

                • طرز تهیه کیک سیب‌ زمینی و سوسیس

                  طرز تهیه کیک سیب‌ زمینی و سوسیس کیک سیب زمینی و سوسیس غذای بسیار لذیذی است که امتحان کردن آن را به شما پیشنهاد می کنم. اکثر افراد به خوردن سوسیس علاقه مندند ولی به دلیل بعضی …

                  • طرز تهیه کوفته آلوی شیرازی

                          مواد لازم برای تهیه کوفته: ماست پر چرب کم نمک: ۵۰۰ گرم کره نرم: ۵۰ گرم تخم مرغ: ۲ عدد آرد: ۲۰۰ گرم گندم آسیاب شده: ۸۰ گرم آلو: ۲۴ عدد قند: …

                    • طرز تهیه چلو ماهیچه ویژه

                            بفرمایید چلو ماهیچه ویژه   مگه کسی هم داریم که چلو ماهیچه رو دوست نداشته باشه؟ آخه اصلاً مگه میشه؟  فکرش را بکنید صبح جمعه از خواب بیدار می شوید دلتان می خواهد یک …

                      • طرز تهیه سوپ بروکلی

                          مواد لازم : آب مرغ : سه پیمانه پیاز متوسط : ‌۲ عدد کلم بروکلی : نیم کیلو آویشن : یک قاشق چای‌ خوری برگ بو : یک عدد سیر : دو حبه کره : …

                        • طرز تهیه شامی ازمیری

                            مواد لازم: گوشت بره چرخ کرده : نیم کیلو پیاز : یک عدد متوسط تخم مرغ : ۱ عدد جعفری ساطوری شده : ۲ قاشق غذاخوری نان تست : ۲ قطعه زیره : ½ …

                          • طرز تهیه کتلت سالمون یونانی

                            کتلت سالمون یونانی   کتلت یکی از غذاهای نانی است که تقریبا  همه آن را دوست دارند و اتفاقا جزو محبوب ترین ها هم به شمار می رود. بیشتر ما کتلت گوشت که با پیاز …

                            • طرز تهیه کتلت سیب زمینی شکم پر

                              طرز تهیه کتلت سیب زمینی شکم پر آماده سازی: ۱ ساعت مدت انتظار: ۳۰ دقیقه مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه۰ مواد اولیه برای ۶ نفر:  رب گوجه فرنگی ۲قاشق غذاخوری پیاز  ۲عدد زرشک ۱قاشق …